|
|
#4951 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Cytat:
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
|
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Zależy jak wcześnie je zrobisz - ja będę miec albo 6t5d i wtedy mam nadzieje, ze bedzie widać, albo 7t5d i wtedy juz na pewno powinno bić.
|
#4953 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Dziękuję za miłe przyjęcie
w sprawie jodu trzeva słuchać lekarza ja na przykład mam zakaz jodu ze względu na tarczyce. Serduszko zaczyna bić w 6 tygodniu - faktycznie jeśli w moim brzuszku biją 2 to będzie wielka radość ale i większy strach jak to wszystko poukładać. Na szczęście w poniedziałek wizyta o 8:15 wiec wszystkiego sie dowiem. Ja niestety jestem Szczęściara z mdłościami i juz odliczam czas do ich końca mijają tak samo jak sie pojawiają niespodziewanie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4954 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Cytat:
|
|
#4955 |
|
Raczkowanie
|
abby trzymam
żeby nie było plamień
|
#4956 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Cytat:
Nie wiem czy mnie pamiętasz, ale ja Ciebie tak Ja miałam w 6 tygodniu betę 31014 Niby w normie, ale górna granica. Mam nadzieję, że dzidziuś jest jeden
|
|
|
|
|
#4957 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj mieliśmy już taka konkretniejsza rozmowe, zrobiliśmy wstepna liste gości itp. W poniedziałek musimy podjechać do Dworu (mamy taki dwor u nas na wsi), bo TŻ chciałby właśnie tam czy maja wolne terminy w czerwcu no i do Ksiedza. Ustalilismy, ze slub w czerwcu, poki jeszcze się zmieszczę w suknie hihih ![]() Cytat:
Cytat:
Mnie ginka powiedziała, ze możemy się przytulać, wiec korzystamy z tego przywileju, ale rzadziej niż kiedyś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Łebek do góry i odpoczywaj
|
||||||
|
|
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4959 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Cytat:
|
|
|
|
|
#4960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I oboje w sumie stwierdziliśmy, ze czerwiec będzie najlepszy Wiesz co i tak jestem już na L4, także czasu będę mieć mnóstwo Wyszło 130 osób, z czego tak ok 10 może nie przyjechać, bo są daleko za granica, ale się okaże
|
|
|
|
|
#4961 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!
siedzę sobie i nadrabiam zaległości z ponad tygodnia Nie wiem czy to normalne, ale prawie cały tydzień czułam się fatalnie. Nic nie mogłam zjeść, nie miałam siły się ruszać, miałam ochotę tylko płakać, że czuję się tak źle. Ale mój TŻ cały czas był przy mnie i dzielnie znosił moje złe samopoczucie. A teraz przyjemnie nadrabia mi się te ponad 30 stron wątku Super czyta się o udanych wizytach i o tym, że wychodzicie dziewczyny z sytuacji stresowych! Bardzo się cieszę, że mam przybywa! ![]() U nas sprawa z imieniem dla dziewczynki była jasna - Julka Natomiast mamy ogromny problem z imieniem dla chłopca. Myślimy nad Kubusiem albo Dawidkiem, ale sprawa jest ciężka^^Czytałam, że niektóre z Was przygotowują się do ślubu(issia88 )! Jak Wam idzie? Czy wcześniej już planowaliście śluby czy decyzja padła niedawno? Sama przygotowuję się do ślubu w czerwcu i chętnie powymieniałabym wrażenia/doświadczenia itp U nas niestety ustalanie terminów i wszystkiego innego zaczęło się jeszcze przed zaręczynami, ale mogę się pochwalić, że ładnie zaręczyliśmy się w zeszłą sobotę!! ![]() ![]()
|
#4962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A, że mnie TŻ oswiadczyl się 1 maja i oznajmil, ze chce slubu, to powoli zaczynamy się tym bardziej interesować ![]() To Wam również gratuluje A dawno już mieliście termin ustalony? My dopiero od poniedziałku startujemy - sale już mamy chyba? wybrana, ale nie wiemy czy termin maja no i jak w Kosciele - tez niewiadomka
|
|
|
|
|
#4964 | ||
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Cytat:
Ciekawe co w tej ciąży nas najdzie moze znowu szydelko. Ja w 5 tygodniu 5000 hcg i jak zobaczyli wynik lekarz z położoną to z uśmiechem pod nosem powiedzieli że czekamy na serduszka ale wszystko wskazuje na podwójne szczęście. A Ty kiedy masz USG? Bo przy tal dużym hcg to może i Ty będziesz podwójną szczęściaraWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tez bym chciała dwójeczkę, ale widzieli u mnie jeden zarodeczek i jedno serduszko bilo. Jak na razie
|
||
|
|
|
#4966 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Cytat:
Ten mój wynik jest w normie, tyle że przy górnej granicy. Ale czytałam też, że wysoka beta może wskazywać dziewczynkę, więc na to liczę. Wizytę mam w poniedziałek, ale dopiero po południu ![]() Ja szydełkowanie kontynuwałam jeszcze po ciąży, porobiłam trochę czapek zimowych dla synka i dla innych dzieci w rodzinie
|
|
|
|
|
#4968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My plany też wcześniej robiliśmy ale miało być po tym jak skończę licencjat (czyli za rok) dziecko nam przyśpieszyło plany Miał być kościelny z weselem, na razie będzie cywilny z obiadem, a co Wy planujecie?
|
||
|
|
|
#4969 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Cytat:
|
|
|
|
|
#4970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubieoloki Gratualacje zaręczyn Rinco,Michalowa no to może czekamy na podwójne szczęście,dajcie znać koniecznie jak po wizycie,ale byłby numer ![]() To jak kazali znaczy się trzeba brać!Każdy przypadek jest indywidualny.Mimo że mam chorą tarczyce i biorę lek,muszę też dodatkowo zażywać jod. |
|
|
|
|
#4971 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny wybaczcie, że nie będę cytować jutro nadrobię zaległości.
Wpadam z prośbą o pomoc tzn. przyplątala mi się jakaś infekcja tzn. wiecie piecze, śluz taki jakiś inny "kulkowaty"ale na szczęście o prawidłowym zapachu i kolorze i takie poczucie, że jakoś dziwnie wilgotno, ale nieprzyjemne uczucie (wybaczcie za naturalistyczne opisy co bardziej wrażliwe ![]() Jestem przeziębiona ciekawe czy ma to coś wspólnego z tym?
|
#4972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
My bierzemy ślub w przyszłą sobotę Planowaliśmy od prawie roku, ciąża też była wpisana w plan, chociaż nie sądziliśmy, że tak szybko pójdzie Polecam wątek ślubny PM 2013 - naprawdę fajnie jest, a dziewczyny znają się na wszystkim
|
|
#4973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Czytałam w internecie i pytałam lekarza i spokojnie można się nią smarować
|
|
|
|
|
#4974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też się przypałętał jakiś badziew i gin zapisał mi dwie maści, dwa rodzaje globulek dopochowych, urosept i wit. c
|
|
|
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4977 |
|
Raczkowanie
|
a jednak dziś nadrobiłam
![]() witajcie nowe mamy Domi straszna historia nawet nie będę czytać, bo potem będzie mi to siedzieć w głowie ![]() Espere świetne wiadomości abby, Messuah, ilona trzymajcie się co do przytulanek to do 10 tyg. mieliśmy post a potem to się tak pozmieniało, że Tż nie może się ode mnie opędzić Dziś mi się zrobiło słabo w kolejce w aptece i mówię do babci za mną, że usiądę na chwilę i myślicie, ze tat babcia mnie wpuściła jak przyszło koja kolej, udała, że mnie nie widzi a dziadunio niby taki słabiutki siedział a jak przyszła jego kolejka to wparował przede mną do okienka z prędkością błyskawicy normalnie nerwa miałam jak nic a naprwde było mi słaboDziś byliśmy na 18stce na działce i była piękna pogoda Dzięki za szybka odp. pewnie gin mi coś przepisze ale jak będzie swędzieć bardziej to będę musiała zadzwonić szybciej, jeśli znacie jakieś domowe sposoby to chętnie przeczytam.
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to prawda że 4D od 3 D różni się tylko kolorem zdjęcia?
|
|
|
|
#4979 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() AAby mam nadzieje że bedzie wszystko dobrze ja sie obżarlam frytkami....moja pierwsza zachcianka ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- ja nie wnikałam ale kiedyś usłyszałam ze 3d to jest to standardowe co sie robi te czarne...ale co ma z 3d wspólnego to nie wiem 4d to fakt to takie kolorowe i to bardziej dla rodzicow niz pod względem potrzeb medycznych, choć ja widziałam swój zarodek w 5tyg-jakoś niespecjalnie urokliwy![]() teraz ten tydzien bede miała jakas maskare az na sama mysl nie chce mi sie w pon wstawc m.in Urzedy do zalatwiania, spotkania w sali weselnej w celu dobrania menu dla klientów, rejestracja i skladani podania do szkoly dla Synka.....ale w pt wizyta i juz nie moge się doczekać![]() nie wiem czy wam pisalam ale TZ ostatnio zrobił mi moje ulubione schabowe z ziemniaczkami z cebulka i pomdorkami, biedak zadowolony z siebie zawołał mnie na obiad ja prztyszłam siadłalm powąchałam i stwierdziłam ze śmierdzi starą świnia i tego nie tkne.... ale cos mnie od miesa odrzuca...
|
|
|
|
|
#4980 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
leż i wypoczywaj, wszystko będzie dobrze Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja mam wizytę jutro o 10.40 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

żeby nie było plamień
Niby w normie, ale górna granica. Mam nadzieję, że dzidziuś jest jeden

Ciekawe co w tej ciąży nas najdzie moze znowu szydelko. Ja w 5 tygodniu 5000 hcg i jak zobaczyli wynik lekarz z położoną to z uśmiechem pod nosem powiedzieli że czekamy na serduszka ale wszystko wskazuje na podwójne szczęście. A Ty kiedy masz USG? Bo przy tal dużym hcg to może i Ty będziesz podwójną szczęściara

leż i wypoczywaj, wszystko będzie dobrze