|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
właśnie sobie uświadomiłam, że ja mam takie akcje z kwasami i innymi mazidłami paszczanymi
![]() ale włosów się boję tknąć
|
#3092 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
Red? Biere to w ciemno
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1328 |
|
|
|
#3094 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
EDIT: znalazłam, cena jak dla mnie póki co zaporowa :/ Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-05-04 o 18:44 |
|
|
|
|
#3095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3096 | |||||
|
Panaroja
|
snad chyba nadchodzącego przeziębienia
![]() Cytat:
![]() 2.kolory przekłamane - złamany letko oliwkowy brąz i taki skórzasty niepomarańczowy , pomarańczowego bym nie wzięła , i ciemniejsza niż na łobrazku za mało broncowo Cytat:
2. 3.też poczebuję czarnej normalnej hahahaha nie występuje w naturze takowa Cytat:
no bes treningu to nic nie działa ![]() 2. Cytat:
![]() Cytat:
Ty nie ściemniaj , to Twoja młodsza siostra obie Się ukurturarniłam dziś - byłam na wystawie chińskiej w Muzeumie Narodowym
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3097 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Zaczęłam męczyć tą kwestią ludzkość wokół i każdy jak dotąd mówi co innego Cytat:
Fajna jest, nie? ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3098 |
|
Nindżopesz
|
O, co dawali?
|
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
Se machnę
Dobry wieczór
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3101 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3102 |
|
Panaroja
|
zbiory chińszczyzny w zbiorach MNW - ceramika , grafika , malarstwo , tkaniny , mebelki , takie rzeczy . Ładne no fuaśnie nie Flo - tak ad sinupret spalania tuszczu - może zamiast takiego spalacza kup sobie jakiś pre-workout amplifier z kreatyną , się pije przed treningiem , daje kopa więc więcej ćwiczysz , a po treningu białeczko . Mnie taki sposób zaczął pollizować tuszcz ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Bry
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3103 |
|
Mother of Cats
|
Jestem ciocią
|
|
|
|
#3104 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3105 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3106 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. dzięki, ale już się chyba nastawiłam na kręcenie niż kupowanie ![]() Cytat:
za odpuchnięcie ![]() Cytat:
ja raz, gdzieś w podstawówce, pamiętam że smarowałam głowę jakimiś obrzydlistwami od dermatologa... a co jeszcze bardziej obrzydliwe, nie mogłam myć przez czas leczenia Cytat:
![]() 2. a ja dziś nie dotarłam do świeżootwartego muzeumu żydowskiego... ale liczy się zamiar, co nie? ![]() gratulacje
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#3107 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
![]() no to teraz będzie Ci można śmiało dedykować http://www.youtube.com/watch?v=HOyhbCMZI38
|
#3109 |
|
Piers do przodu
|
|
#3110 |
|
Mother of Cats
|
Ona
I będzie mi robić konkurencję w kategorii "najoryginalniejsze imię w rodzinie" Baranek i garsonka Idę poskakać, hop! Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-05-04 o 22:40 |
|
|
|
#3111 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ja bym się bała że mi dziecię przezwą Eugenika
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3112 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Co ja czasem w pracy poczytam na skierowaniach - to tylko puknąć tych rodziców w czółko
|
|
|
|
#3113 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nawet, jeśli troszkę kosztem wyglądu - ale tylko troszkę Cytat:
prawie Cytat:
W każdych Ci ładnie, ale do wyrazistego charakteru tylko rude! Gratulacje!!!!
|
|
#3114 |
|
Mother of Cats
|
No szo, imię biblijno-greckie i z długą tradycją. I łatwo zdrobnić do Niki.
I od godziny uważam, że śliczne ![]() Sama czuję, że mi lekka palma bije
|
|
|
|
#3115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Didka wdaje się w mamę Cytat:
![]() nie daj się Wróciłam fajnie było, zresetowałam się ![]() Dziś pojechaliśmy w końcu do Zakopanego (bo byliśmy w Białce wiec rzut beretem teoretycznie, nie licząc korków przy wjeździe ) i po raz kolejny się utwierdziłam w przekonaniu że jak dla mnie to miasto to hardcor biesiadny i nie wyobrażam sobie jechać tam na więcej niż jeden dzień ![]() Za to na termach w Białce mi sie podobało, mimo że ludzi było sporo Jeśli chodzi o tematy obowiązujące to dziwne włosy mam po tym wyjeździe, jakieś takie sztywne i bez sensu chyba wody termalne im nie służą
|
||
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
bo wody termalne NIE służą włosom fajnie Ci - taki reset piękna rzecz - mieliście jakieś masaże czy cuś? nie wiem po co pytam? po prostu uwielbiam i chciałabym iść an jakiś aromatyczny profesjonalny - tylko się krępuję bo ja mruczę z rozkoszy oooo taaaak oooooooohh yymmmmmmm taaaaaaaakkkk
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-04 o 22:44 |
|
|
|
|
#3117 | |
|
Zakorzenienie
|
przegryzam chipsy czekoladą z całymi orzechami i zamierzam poprawić piwem
jak się w sobotę nie wpudzianuję w sukienkę, to proszę mi wszystko wypomnieć ![]() Ewuś eee... to starsza ![]() odmachywuje Cytat:
![]() kiedyś zwiedzaliśmy z exem jakiś duży salon wyposażenia łazienek, on się zachwycał panelami prysznicowymi, a ja myślałam, że nie wytrzymam wśród tej porcelany ![]() gratuluję ![]() ja wiem jak rozróżnić płeć łabędzia trzeba wrzucić chleb do wody i obserwować jak zjadł to on, a jak zjadła to ona ![]() *** Młoda słuchaczka RM: – Odmawialiśmy koronkę do Najświętszego Serca, a do domu przyszedł pijany tatuś i zaczął kląć. Potem usnął... No to mamusia położyła na nim obrazek z Panem Jezusem. Od tego czasu już nigdy nie widziałam pijanego tatusia. o. Jacek: – Przestał pić? Młoda słuchaczka RM: – Nie wiem, bo w ogóle gdzieś zniknął.
|
|
#3118 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Idę spać, skoczyło mi ciśnienie, biorę tabletkę i lulu
|
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo odstaw dwie rzeczy - czipsy i piwo - od orzechów i czeko nic Ci nie będzie do soboty - piwo i czipsy - zabójstwo choć jeśli jedno piwo to też spalisz bez paniki ale patent z sukienką zawsze działa
|
|
|
|
|
#3120 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

no i pomarańcz
to ja mam ciężej bo szukam małej broncowej
za mało broncowo
ale też jako dodatek do treningu