|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
![]() ja dziś obfociłam w dziennym świetle i poddaję się to pseudo ombre to po zabiegach kokosowo-rumiankowo-cytrynowych przesuszone pióra dałam spokój na 2 tygodnie i kondycyjnie jest ok i didka w mniszkowym wianku
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2013-05-07 o 15:05 |
|
|
|
|
#3062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wątek remontowy dedł, niektórzy majówkowo wyjechani, inni się wyłączyli ![]() głównie o modzie i włosach się toczy ![]() nawet o jedzeniu jakoś anemicznie z drugiej strony akcje odchudzające też przycichły
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2013-05-04 o 01:22 |
|
|
|
|
#3063 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
znad bólu gardła
![]() Cytat:
![]() 2. łagodnego mówisz? a ten facelle łagodny przecież? kręcić nie będę, jakoś mi się nie widzi wydziwiać z czymś co siedzi na głowie dziesięć sekund... ale ta siberica wygląda ciekawie, tylko nieco drogawa... gdzie to się kupuje? edit: chociaż, hmmmm, ten z mleczka kokosowego wygląda fajnie może i ukręcę? dzięki za linki Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2013-05-04 o 09:22 |
|||
|
|
|
#3064 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Spadam z didem na shopping, wiosna za oknem, więc idę w spodniach dresowych i trampkach
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
Macham znad niespakowanej walizki
dziś już mamy wracać ale jeszcze nie ma planu o której i o co po drodze jeszcze zahaczymy
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2013-05-04 o 10:00 |
|
|
|
#3066 | |
|
Nindżopesz
|
Wkrótce rozkręcę ten wątek po po tygodniu obżarstwa mam co zrzucać
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3068 | |||||
|
Mother of Cats
|
Macham spod oleju i braku perspektyw. Oraz znad kawy i literek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Didka słodka - w zestawieniu wyglądacie jak starsza siostra z młodszą ![]() Cytat:
![]() Ad. 2 - facelle łagodna, ale najwidoczniej dla Ciebie coś w niej jest niełagodnego. No nie ma kosmetyku, który u wszystkich się sprawdzi Natura Siberica jest w kalinie, bioarpie i pewnie w paru innych sklepach, generalnie przez internet się kupuje. Powodzenia w kręceniu ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
U mnie 10 stopni, leje od kilku dni i wieje.Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też zimno
![]() mogę przesłać tylko trochę emocjonalnego ciepełka i dobrej energii od szczęśliwego zakochańca ![]() (uprzedzając pytania: nikt mi sie nie włamał na konto ani mnie nie podmienił )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-05-04 o 10:41 |
|
|
|
#3070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomyślałam, że skoro tyle jem i nie tyję, to jak zmniejszę ilość, to dopiero schudnę - na zamknięcie wystawy, też będzie pompa Betty ![]() did i Ty i te oczy zielone Na finisaż mam zamiar się odpalić w suknię, loki i szpilki i diamenty, tylko żeby mi kostki odpuchły Do klubu nie wchodzę, bo by mnie wciągło na bank
|
|
#3071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- nie inaczej Cytat:
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- u Kascysko jest z kodem taniej - Red wrzucała takie info |
||
|
|
|
#3072 |
|
Nindżopesz
|
Kameno, ta jest, na tej stronie http://skarbysyberii.pl/pl/ kod kascysko daje 30% zniżki ale nie wiem jak długo ma być ważny.
|
|
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
i mnie się spodobał ten kokosowy szmapon - ale ja MUSZĘ mieć zapach
tylko mój minimalizm nie zdzierży kolejnej butelki - na szczęście szmapony schodzą u nas jak woda więc wypróbuję na pewno jak włosy mi podrosną
|
|
|
|
#3074 | |||
|
Zakorzenienie
|
taki z prawdziwego zdarzenia miałam 2 razy w życiu ![]() i Maja mniej narzeka, za to zdominowała przechwalarnię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zdjęcie pt: Umie ktoś dokleić rzęsy w PS? ![]() drugi raz w tym tygodniu słyszę o rusałkach poprzednio jak poszłam z mokrą głową do kina ![]() szaro-niebieskie ale jakieś wyblakłe wyszły ![]() Cytat:
aileen, rejcz
|
|
#3075 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() (szczęśliwa wersja Mai bardzo mi się podoba Cytat:
![]() To brzmi Cytat:
|
|||
|
|
|
#3076 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Rzęs jako takich nie dokleję ale mogę przyciemnić oprawę oczu. Ogólnie przeszkadza ale skoro kuleżanka z forum tam kupowała i jeszcze współpracuje to im ufam. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-05-04 o 13:36 |
|
|
|
|
#3077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ju, gratuluję wystawy ![]() ![]() ale też by mi sie przydały doklejane: jak widzę, jakie mój facet ma długie, ciemne i podkręcone rzęsy, to mnie zazdrość zżera, ja takich nawet po najlepszych tuszach nie mam ![]() że już o objętości włosów nie wspomnę ![]() Oglądałam wczoraj Valhalla Rising http://www.youtube.com/watch?v=dQgoGccHJD4 co to ma być?? w ogóle nie wiadomo o co w filmie kaman ![]() Jedynie Mads Mikkelsen stworzył fajna, demoniczną niemal postać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-05-04 o 13:52 |
||
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
poluję na lejącą się bluzkę w kolorze tym razem zgniłej zieleni? kolor militarny? pełno tego na sklepach było i nie wiedziałąm co wziąć - teraz wybór wcale nie jest prostszy każda ma jakieś bzdety ozdoby kryształki dżety czy inne kapy i koronki
no i w sumie to czekałam na obniżkę cen bo bywały zaporowe jak dla mnie ![]() i rozpaczliwie pragnę powąchać zapachy Jo Malone
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-04 o 15:21 |
|
|
|
#3079 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Kciałabym, żeby ktoś mi dobrał najzayebistszy dla mnie kolor i już się go trzymać forewer, zmęczonam zmianami. Nawet przeglądałam zdjęcia, ale doszłam do wniosku, że żadna wersja kolorystyczna się nie wyróżnia ![]() Fajny kolor Ci wyszedł AkcjaPrzyszły Weekend aktualna? ![]() Cytat:
za odpuchnięcie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze tylko platyna ale się boję i ponoć ja nie mam stricte chłodnej urody i stricte ciepłej też - potwierdzone przez wizażystów no po prostu super, żyć nie umierać ![]() i za finisaż Justyno wracam do pasemek - balejaż czy jak zwał - może taki melanż jakoś naturalniej będzie wyglądał ![]() lecem na spotkanko - tego weekendu był wysyp spotkań - bardzo udany czas muszę przyznać aż logistycznie ciężko było się pomieścić Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-04 o 16:03 |
|
|
|
|
#3081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko zrób listę co najbardziej Cię interesuje, gdyby nie dało się wszystkich ![]() albo po prostu wezmę fiolki na próbki i bezczelnie zacznę odpsikiwać ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
utknęłam w martwym punkcie i już sama nie wiem co chcę od swoich włosów w dodatku ja się boję chemicznego farbowania i częstych zabiegów
|
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no zaocznie, przez kogoś to nawet nie śmię jednej szósmej chodziło mi o to że marzy mi się przewąchanie ich wszystkich samodzielnie, na miejscu, bo jak zrobić listę nie znając zapachu ostatnio poszukuję co mnie natchnie - chcę zaliczać wszystko jak leci i wyłuskiwać ![]() niemniej próbkowo choć kilka to już bajer nad bajery będę mieć dzień dziecka |
|
|
|
|
#3083 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. łoooooł
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-04 o 16:16 |
|
|
|
|
#3085 |
|
|
|
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
no wiem ale dla mnie taki rozbudowany opis z cyferkami to mętlik nie widzę tego tak obrazowo - zrozumiałam z niego wówczas jedynie że przeszłaś przez wiele etapów farbowań w krótkim czasie
ja terminologii fryzjerskiej nie ogarniam zejscie z brązu do blondu przemawia do mnie bardziej |
|
|
|
#3087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tak są na trasie do NG, ostatnio nawet doszliśmy na schody, ale ochroniarz przegonił, bo było 15 min do zamknięcia, a w tv ważny mecz ![]() Cytat:
|
|
#3088 |
|
|
Ja już więcej nie kcę
Rejcz, zaraz mnie namówisz, tęsknie za czerwonym jednak... Nawet piankę jeszcze mam... Na a jakbym trafiła na trwałą farbę taką jak wiśniowa czerwień Joanny to chyba bym nie dumała długo...
|
|
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#3090 |
|
Nindżopesz
|
Odkryłam sposób na pyszne lody - wstawić do mikrofali na 20 sekund
Tru, jak na mój gust najładniej wyglądałaś w blondach. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.

).
może i ukręcę? dzięki za linki
choć cedrowe perfumy na mnie 

U mnie 10 stopni, leje od kilku dni i wieje.

w ogóle nie wiadomo o co w filmie kaman 
zabiłaś mnie
jeszcze tylko platyna ale się boję i ponoć ja nie mam stricte chłodnej urody i stricte ciepłej też - potwierdzone przez wizażystów