kto sie przylacza do diety MZ-WR ??? :) BEZ STRESU :) - Strona 172 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-04, 11:04   #5131
Marta1106
Raczkowanie

GG do Marta1106
Dot.: kto sie przylacza do diety MZ-WR ??? :) BEZ STRASU :)

Cytat:
Napisane przez ewaw71 Pokaż wiadomość
kobietki piłyście ten ocet jabłkowy? Ja próbowałam parę razy ale nie dobrze mi po nim.

no własnie? jak to jest z octem moja babcia zrobiła sama i kazali mi to pic
Marta1106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 11:11   #5132
bassienkaw
Zakorzenienie

a ja zamiast octu jablkowego jem aplefit, dzialanie podobne i na bazie octu jablkowego wlasnie jest
ja nie potrafilam strawic zapachu octu, dlatego znalazlam zastepstwo w tabletkach

a tak wogole to dzisiaj strasznie mnie kusilo by wejsc sobie na wage, bo czulam sie tak fajnie lekko,ale sie nie dalam... bo przeciez w poniedzialek dopier co sie wazylam

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 11:22   #5133
ewaw71
Zakorzenienie

GG do ewaw71

Dobrze że się nie skusiłaś z tą wagą potem będzie większa radość .
Właśnie skończyłam 2 śniadanko jogurt z otrębami, a na pierwsze była owsianka ze szkl mleka i kawa myślę ze to nie dużo a czuję się bardzo syta ale przyszła pora posiłku więc trzeba było zjeść pierwsze było o 8.
Czy trzymacie się dokładnie tych godzin,czy tak mniej więcej, bo nie wiem czy jeść czy czekać aż będę głodna.
ewaw71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 11:24   #5134
kasiag-01
Wtajemniczenie

Jejku jak dobrze ze nie mam wagi w domu bo przy odchudzaniu co chwole bym sie chciał ważyć.

co do octu to stoi on w lodowce od grudnia i nic a nic nie chv=ce mi sie go pić bo jest poprostu BLE!!!! a oczywiście chciałabym mieć efekty po nim

Basiu!
ty się cały czas odchudzasz, do jakiej wagi chcesz zejść?
kurcze wiem że jak zgubiekilogramy bede zupełnie inna osobą , radośniejsza, pewniejsza siebie tak jak ty Basiu
kasiag-01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 11:33   #5135
bassienkaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewaw71 Pokaż wiadomość
Dobrze że się nie skusiłaś z tą wagą potem będzie większa radość .
Właśnie skończyłam 2 śniadanko jogurt z otrębami, a na pierwsze była owsianka ze szkl mleka i kawa myślę ze to nie dużo a czuję się bardzo syta ale przyszła pora posiłku więc trzeba było zjeść pierwsze było o 8.
Czy trzymacie się dokładnie tych godzin,czy tak mniej więcej, bo nie wiem czy jeść czy czekać aż będę głodna.
No dokladnie... wczesniej az tak mnie nie kusilo,teraz jakos tak dziwnie,ale obiecalam 2 tygodnie, to beda dwa tygodnie bez wagi. Przyzwyczailam sie,ze ostatnio co tydzien sie wazylam
Wiesz co ja trzymam sie godzin, tego by jesc co te iles godzin... by nieraz bym mogla jesc co 2 godziny,a nieraz co 5-6... wiec trzymam sie tak co 3-3,5h

Cytat:
Napisane przez kasiag-01 Pokaż wiadomość
Jejku jak dobrze ze nie mam wagi w domu bo przy odchudzaniu co chwole bym sie chciał ważyć.
co do octu to stoi on w lodowce od grudnia i nic a nic nie chv=ce mi sie go pić bo jest poprostu BLE!!!! a oczywiście chciałabym mieć efekty po nim
Basiu!
ty się cały czas odchudzasz, do jakiej wagi chcesz zejść?
kurcze wiem że jak zgubiekilogramy bede zupełnie inna osobą , radośniejsza, pewniejsza siebie tak jak ty Basiu
No wiec co do wagi,to najgorsze jest to,ze niektore osoby sie uzalezniaja, waza sie codziennie albo co gorsza kilka razy dziennie... a to jest chore... trzeba ustalic,raz na tydzien, na dwa, na miesiac...
co do octu, to moja mama go pije, nienawidze jego zapachu,wiec aplefit jest o wiele lepszy... tabletki, nie trzeba sie meczyc... a efekty widze, na mnie dziala... ale wiadomo ze rozne organizmy, roznie reaguja...
a ja jeszcze sie odchudzam. Chce zejsc do 60-61kg... a potem utrzymac poziom
No co do innej osoby... to wiesz tu nie tylko chodzi o zgubine kilogramy ale takze nastawienie... bo pozniej najgorsze jest to,ze niektorzy zrzuca co chcieli,a chca wiecej i wiecej i wiecej... nie widza,ze juz jest ok... wiesz o co mi chodzi?

Stary 2007-04-04, 11:36   #5136
Marta1106
Raczkowanie

GG do Marta1106

ale masz super bez tych kg
Stary 2007-04-04, 11:49   #5137
bassienkaw
Zakorzenienie

no dokladnie, czuje sie lepiej, jest mi lzej... i wogole humor cudowny, mimo pogody za oknem

Stary 2007-04-04, 12:11   #5138
kasiag-01
Wtajemniczenie

pytam się bo niektórzy twierdza ze jak juz tyle zjechali to i wiecej tez mozna......
czyli co do 60kb i potem stabilizacja???

mam wiare ze uda mi sie powtorzyc Twój sukces wiec musze koniecznie zrobic sobie zdjęcia wymioary mam no ale co foto to foto!!
jak dla mnie wyglądasz CUDOWNIE
i rozumiem twój nastrój i chec ogladania siebie
Powiedz czy jak patrzysz w lustro to nie masz takiego uczucia ze ktos Ci coś uciął?
widzisz siebie ze jestes chuda czy jeszcze za gruba?
Stary 2007-04-04, 12:20   #5139
Monika=]
Raczkowanie

Przepraszam, ja nie wiem, ale czy mogłabym się teraz dołączyć? Czy raczej nie ??
Monika=] jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 12:26   #5140
ak8
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Monika=] Pokaż wiadomość
Przepraszam, ja nie wiem, ale czy mogłabym się teraz dołączyć? Czy raczej nie ??
Jasne, że możesz napisz ile ważysz, ile masz wzrostu i ile chcesz zrzucić. Jak będzie nortalje to na pewno doda Cię do listy
ak8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 12:30   #5141
Marta1106
Raczkowanie

GG do Marta1106

ja zapomniałam zapisać że mam 170 cm i o wadze pisałam jakieś 74kg
Stary 2007-04-04, 12:39   #5142
Magiuska
Raczkowanie

Po pierwsze :
WITAM WAS WSZYSTKIE SERDECZNIE
Po drugie: strasznie mi przykro, że tak późno znalazłam ten wątek ( tzn.po kilku mies odchudzania) bo uważam, że jest jednym z najrozsądniejszych. Żadnego jedzenia po 3 marchewki przez cały dzień tylko po prostu jedzenie nieco miej i ruch.
Sama zmotywowałam się do stracenia kg.po tym jak mój TŻ wrócił z jedej z wypraw motocyklowych i radosnym głosem oświadczył:
' Wiozłem przez chwilę na moto E. ( dziewczyna kumpla) i w ogole nie czułem, że ktoś ze mną jedzie' - w domyśle ' nie tak jak z Tobą'
Od tego momentu się zawzięłam postanowiłam z wagi 60kg przy wzroście 165 schudnąć do 50.
Jestem po jakiś 6 mies odchudzania (około) i obecnie waże już 51 ( w porywach 52 kg)
Dieta dokładnie taka jak tutaj proponujecie czyli MŻ- WR ze szczególnym naciskiem na brzuch- od zawsze mój największy problem.
Widziałam, że pisałyście o środkach odchudzających, sama nie stosowała, ale złyszałam, że seria turbo slim ( sok który wlewa się do wody + tabletki) jest niezła. Sama stosuje raczej tabletki na poprawienie kondycji włosów etc. bo boje się, że mogą być nieco osłabione dietą.

Choć późno to bardzo chce się do Was przyłączyć.
Pozdrawiam gorąco
Magiuska
Magiuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 12:46   #5143
Magiuska
Raczkowanie

I jeszcze mi się przypomniało, że dość fajną rzeczą wspomagającą odchudzanie, a nie ingerującą za mocno w organizm, bo opartą na dość naturalnych produktach jest:
-błonnik ( tak czy inaczej jemy go w produktach spozywczych, a im więcej tym lepiej, oczywiście do rozsądnej ilości)
- czerwona herbata - wg mnie nie tyle odchudza co pomaga utrzymać wagę i nie ma żadnego skutku przeczyszczającego jak wszelkie Slim herbatki ( w każdym razie nie u mnie)
Pzdr
Magiuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 12:49   #5144
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magiuska Pokaż wiadomość
I jeszcze mi się przypomniało, że dość fajną rzeczą wspomagającą odchudzanie, a nie ingerującą za mocno w organizm, bo opartą na dość naturalnych produktach jest:
-błonnik ( tak czy inaczej jemy go w produktach spozywczych, a im więcej tym lepiej, oczywiście do rozsądnej ilości)
- czerwona herbata - wg mnie nie tyle odchudza co pomaga utrzymać wagę i nie ma żadnego skutku przeczyszczającego jak wszelkie Slim herbatki ( w każdym razie nie u mnie)
Pzdr
błonnik wywołuje uczucie sytości bo pęcznieje w żołądku,. lecz w za dużej ilości powoduje wzdęcia

co do hetrbaty czerwonej to na poczatku działała na mnie "kupo-pędnie" - wypiłam kubek i już musiałam leciec do łazienki, teraz juz nie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 12:57   #5145
bassienkaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiag-01 Pokaż wiadomość
pytam się bo niektórzy twierdza ze jak juz tyle zjechali to i wiecej tez mozna......
czyli co do 60kb i potem stabilizacja???

mam wiare ze uda mi sie powtorzyc Twój sukces wiec musze koniecznie zrobic sobie zdjęcia wymioary mam no ale co foto to foto!!
jak dla mnie wyglądasz CUDOWNIE
i rozumiem twój nastrój i chec ogladania siebie
Powiedz czy jak patrzysz w lustro to nie masz takiego uczucia ze ktos Ci coś uciął?
widzisz siebie ze jestes chuda czy jeszcze za gruba?
Wiesz co Kasiu... ja chce 60kg (najmniej, ale jesli samo spadnie,a nie ze bede sie odchudzala 59 - bo jak spadnie ponizej to zaczne jesc wiecej)... potem stabilizacja... zdjecia zrob koniecnzie, superowo pozniej sie je oglada i buzka sie cieszy ogromnie, i humor jest niesamowity... Jak patrze w lustro to nieraz nie moge uwierzyc... przegladam po tysiac razy zdjecia i nie moge sie napatrzec,ze to ja,ze tak wygladam,ze nie ma brzucha (niestety nie mam fotek gdzie widac jaki byl ogromny i jaka szeroka bylam w pasie, biodrach itd)... jest mnie o wiele mniej... wygladam szczuplo i dobrze... a jaka widze siebie? szczupla, choc jeszcze nie idealna, ale szczupla... jedynie troche przy brzuszku chce popracowac... ale tak to super, super, super...

Cytat:
Napisane przez Monika=] Pokaż wiadomość
Jasne,ze mozesz sie przylaczyc, nigdy nie jest za pozno z checia przyjmujemy nowe osoby

Cytat:
Po pierwsze :
Po drugie: strasznie mi przykro, że tak późno znalazłam ten wątek ( tzn.po kilku mies odchudzania) bo uważam, że jest jednym z najrozsądniejszych. Żadnego jedzenia po 3 marchewki przez cały dzień tylko po prostu jedzenie nieco miej i ruch.Sama zmotywowałam się do stracenia kg.po tym jak mój TŻ wrócił z jedej z wypraw motocyklowych i radosnym głosem oświadczył:
' Wiozłem przez chwilę na moto E. ( dziewczyna kumpla) i w ogole nie czułem,że ktoś ze mną jedzie' - w domyśle ' nie tak jak z Tobą'
Od tego momentu się zawzięłam postanowiłam z wagi 60kg przy wzroście 165 schudnąć do 50.Jestem po jakiś 6 mies odchudzania (około) i obecnie waże już 51 ( w porywach 52 kg)Dieta dokładnie taka jak tutaj proponujecie czyli MŻ- WR ze szczególnym naciskiem na brzuch- od zawsze mój największy problem.
Widziałam, że pisałyście o środkach odchudzających, sama nie stosowała, ale złyszałam, że seria turbo slim ( sok który wlewa się do wody + tabletki) jest niezła. Sama stosuje raczej tabletki na poprawienie kondycji włosów etc. bo boje się, że mogą być nieco osłabione dietą.
Pozdrawiam gorąco
Magiuska
No to po pierwsze gratuluje tylu zrzuconych kilogramow... a masz moze zdjecia sprzed i po? tzn z teraz? fajnie by bylo obejrzec... co do TŻa to motywacja nieziemska... mój mnie bardzo wspierał i nigdy nie sugerował nic... to ja mu cały czas marudziłam i narzekałam, ze jak ja wygladam, ze spasłam sie jak swinia i na gadce sie konczylo, nic nie potrafilam z tym robic... az sama w sobie odnalazlam motywacje, wyrobilam w sobie silna wole i jest... co do blonnika i czerwonej herbty... to na mnie akurat blonnik nie dzialal, a czerwona herbatke lubie pic, tak jak i zielona... ja teraz zamiast octu jablkowej podjadam aplefit... polecam a co do brzuszka... to polecam nei jesc na wieczor... rano calkowicie inaczej wyglada, i nie najadac sie do syta

Stary 2007-04-04, 12:59   #5146
Hosenka*
Zakorzenienie

bassienko - jednak nie dzidzius Czuję już okresowe wiercenie w brzuchu. No i pewnie przez nadchodzacy okres mam taki apetyt i brzuch jak balon Ale tak czy siak - przytyłam te paskudne 3 kg

Instagram

Stary 2007-04-04, 13:10   #5147
donia27
Wtajemniczenie

Magiuska gratulacje. Super wynik. Jakbyś miała jakieś zdjęcia to chętnie tu sobie poogladamy.

Monika=] witam i powodzenia życzę. Tutaj wszyscy są mile widziani. Zresztą przynajmniej wiadomo że wątek nie padnie bo co jakiś czas przychodzą nowe osoby a u nas panuje super atmosferka.

Co do octu jabłkowego to ja piłam 2 razy dziennie i nie zauważyłam jakiś efektów. Wypiłał jedną butelkę i kupiłam druga ale nie pije. Do smaku można się przyzwyczaić. Teraz znowu popijam dużą ilość czerwonej herbaty. Przynajmniej jej smak mnie nie odrzuca.
donia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 13:15   #5148
bassienkaw
Zakorzenienie

no to dobrze... a przy okresie mozna przytyc... ze 2-3kg nawet... czytalam kiedys na jakiejs stronie
a ja dzisiaj juz rozmawialam z narzeczonym o dzidziusiu... ze nie mam juz obaw... bo wczesniej mu mowilam (jak zaczelam walke z kg),ze jak uda mi sie schudnac, to choc przez rok po slubie chce sie nacieszyc moja figurka... bo wczesniej byly plany ze od razu po slubie bedizemy sie starac... no i jednak plany wracaja do starej formy, chcemy od razu po slubie... bo wiem,ze zrzucenie zbednych kilogramow to nie bedize problem

Stary 2007-04-04, 13:28   #5149
donia27
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
no to dobrze... a przy okresie mozna przytyc... ze 2-3kg nawet... czytalam kiedys na jakiejs stronie
a ja dzisiaj juz rozmawialam z narzeczonym o dzidziusiu... ze nie mam juz obaw... bo wczesniej mu mowilam (jak zaczelam walke z kg),ze jak uda mi sie schudnac, to choc przez rok po slubie chce sie nacieszyc moja figurka... bo wczesniej byly plany ze od razu po slubie bedizemy sie starac... no i jednak plany wracaja do starej formy, chcemy od razu po slubie... bo wiem,ze zrzucenie zbednych kilogramow to nie bedize problem
To i tak zdążysz się jeszcze przez jakiś czas nacieszyć swoją figurką . Odchudzanie dobrze Ci idzie to myślę że później szybko wrócisz do formy. Zreszta w takiej sprawie to chyba nie figura jest najważniejsza. Widziałaś moje zdjęcia z okresu ciąży więc skoro mi udało się doprowadzić do porządku to Ty napewno nie będziesz miała z tym żadnych problemów.
Stary 2007-04-04, 13:45   #5150
Smile_Smile
BAN stały

buuu dziewczyny tez chcialabym zakupic te tabletki aplefit czy jakos tak,ale mama mnie nastraszyla ze 'wyplukuje on hemoglobine z krwi" jesli jest na bazie octu i ze mam tego nie kupowac bo to strasznie niezdrowe jest i cóż ja mam począc teraz?? ktos cos wie na ten temat??
Smile_Smile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 13:48   #5151
kasiag-01
Wtajemniczenie

Cytat:
Po pierwsze :
Po drugie: strasznie mi przykro, że tak późno znalazłam ten wątek ( tzn.po kilku mies odchudzania) bo uważam, że jest jednym z najrozsądniejszych. Żadnego jedzenia po 3 marchewki przez cały dzień tylko po prostu jedzenie nieco miej i ruch.
Sama zmotywowałam się do stracenia kg.po tym jak mój TŻ wrócił z jedej z wypraw motocyklowych i radosnym głosem oświadczył:
' Wiozłem przez chwilę na moto E. ( dziewczyna kumpla) i w ogole nie czułem, że ktoś ze mną jedzie' - w domyśle ' nie tak jak z Tobą'
Od tego momentu się zawzięłam postanowiłam z wagi 60kg przy wzroście 165 schudnąć do 50.
Jestem po jakiś 6 mies odchudzania (około) i obecnie waże już 51 ( w porywach 52 kg)
Dieta dokładnie taka jak tutaj proponujecie czyli MŻ- WR ze szczególnym naciskiem na brzuch- od zawsze mój największy problem.

Pozdrawiam gorąco
Magiuska
Witaj serdecznie!
gratuluje zrzuconych kilogramów!!!
naszczescie czy tez nie szczescie mojemu TZ nigdy nie przeszkadzało moje ciało - NIGDY!!!!!! to ja wiecznie marudzę że jestem gruba
Jak Wazysz 51 i mierzysz 165 to chudzinka juz z siebie na Maxa?????? mam ten sam zwrost co ty ale 20 kg więcej
Stary 2007-04-04, 13:48   #5152
bassienkaw
Zakorzenienie

Doniu:
dokladnie... to prawda,ale trafilam na jeden watek na mamuskowym forum, czy jakie tam ono jest i dzieki niemu sobie wiele uswiadomilam. I wcale nie musze bardzo bardzo duzo przytyc... bo wiele kobiet ciaze traktuje tak jak przepustke do obzerania sie... jak nie w ciazy to kiedy bede mogla sie obzerac... wiesz o co mi chodzi? ze nie patrza co jedza, tylko, a bo smak, a bo teraz mozna tabliczke czekolady zagryzc paczka chipsow itd...
nie trzeba przytyc 20-25kg... mozna 10... czy 13 i zrzucic szybko
nie istotne, glupio gadam,ale najwazniejsze,ze sama wiem co i jak...

zreszta teraz jak waze 63kg... i bym przytyla 15kg... to bym wazyla 78kg... czyli jeszcze nie tak zle... a jak bym zacyznala z mojej wczesniejszej wagi, czyli z 75kg??? no coz... byloby 90 logika dobra

Stary 2007-04-04, 13:59   #5153
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Doniu:
dokladnie... to prawda,ale trafilam na jeden watek na mamuskowym forum, czy jakie tam ono jest i dzieki niemu sobie wiele uswiadomilam. I wcale nie musze bardzo bardzo duzo przytyc... bo wiele kobiet ciaze traktuje tak jak przepustke do obzerania sie... jak nie w ciazy to kiedy bede mogla sie obzerac... wiesz o co mi chodzi? ze nie patrza co jedza, tylko, a bo smak, a bo teraz mozna tabliczke czekolady zagryzc paczka chipsow itd...

zreszta teraz jak waze 63kg... i bym przytyla 15kg... to bym wazyla 78kg... czyli jeszcze nie tak zle... a jak bym zacyznala z mojej wczesniejszej wagi, czyli z 75kg??? no coz... byloby 90 logika dobra
poza tym wiele kobiet (ich mężczyźni zreszta tez) jest przekonanych ze w ciązy powinno sie jeść za dwoje. Ostatnio czytałam, że ABSOLUTNIE NIE bow łąsnie z tego + zachcianki powodują że kobieta baaardzo tyje i potem jest cięzko to zrzucić

Instagram

Stary 2007-04-04, 14:03   #5154
donia27
Wtajemniczenie

Cytat:
Doniu:

no właśnie ja startowałam z wagi 70 i przytyłam 15 więc było 85. Wiem o co Ci chodzi. Ja właściwie starałam się w miarę pilnować ale poznałam w szpitalu parę dziewczyn które przytyły 20-30 kg, a jedna nawet 40 co w ogóle nie wiem jak jest możliwe. Niektórzy się nie pilnują i tyja w granicach 7-10 kg tak wiec to chyba też dużo zależy od organizmu.
Stary 2007-04-04, 14:06   #5155
donia27
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
poza tym wiele kobiet (ich mężczyźni zreszta tez) jest przekonanych ze w ciązy powinno sie jeść za dwoje. Ostatnio czytałam, że ABSOLUTNIE NIE bow łąsnie z tego + zachcianki powodują że kobieta baaardzo tyje i potem jest cięzko to zrzucić
Zwłaszcza starsi ludzie mają takie przekonanie. Zjedz zjedz bo teraz musisz jeść za dwoje. A to jedzenie za dwoje może odbić sie nie tylko na figurze. Tak więc do wszystkiego trzeba podejśc z rozsadkiem.
Stary 2007-04-04, 14:18   #5156
bassienkaw
Zakorzenienie

no wlasnie nie powinno sie jesc za dwoch, tylko na dwoch, a to jest roznica... i prawda jest,ze nie trzeba na wszystko sie rzucac, tylko mozna jesc z glowa i rozsadnie i wcale nie trzeba przytyc tak duzo... wiadomo inaczej tez jest jak sie startuje z nizszej wagi i nawet jak sie wiecej przytyje... to tez inaczej
Jedno jest pewne,ze teraz majac wiedze o rozsadnym jedzeniu, i wogole, wiem, ze wcale nie musze przytyc 25kg jak moja bratowa chociazby... ale nie istotne... najwazniejsze,ze wiem,ze mozna podejsc do tego rozsadnie

Stary 2007-04-04, 14:22   #5157
kasiag-01
Wtajemniczenie

Moja siostra jako nastolatka była sobie ciutke przy kości, duży biust i wypieta papę -dziedzicznie a po urodzeniu dzieci w niczxym nie przypomina siebie z przed lat!
jest chudziutka biustu i pupy prawie w ogóle.
ja przy niej wygladam jak starsza siostra a jestem o 6 lat młodsza
Stary 2007-04-04, 14:35   #5158
bassienkaw
Zakorzenienie

no i takie przypadki tez znam

Stary 2007-04-04, 14:58   #5159
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie nie powinno sie jesc za dwoch, tylko na dwoch, a to jest roznica... i prawda jest,ze nie trzeba na wszystko sie rzucac, tylko mozna jesc z glowa i rozsadnie i wcale nie trzeba przytyc tak duzo... wiadomo inaczej tez jest jak sie startuje z nizszej wagi i nawet jak sie wiecej przytyje... to tez inaczej
Jedno jest pewne,ze teraz majac wiedze o rozsadnym jedzeniu, i wogole, wiem, ze wcale nie musze przytyc 25kg jak moja bratowa chociazby... ale nie istotne... najwazniejsze,ze wiem,ze mozna podejsc do tego rozsadnie
moja siostra była b.chuda przed ciążą. W ciązy przytuła do dotakiej wagi jaką powinna mieć - wygladała bardzo ładnie Jakby ktoś nie wiedział że była wcześniej b.chuda to by powiedział ze wogóle nie przytyła. A po ciązy ... była jeszcze chudsza niż przed ciąża - a nic szczególnego nie robiła. Dopiero teraz troche przytyła (czyli 5,5 roku po urodzeniu dziecka)

Instagram

Stary 2007-04-04, 15:14   #5160
bassienkaw
Zakorzenienie

nie ma co sie martwic na zapas... w razie czego wiecie... jak uda mi sie zajsc w ciaze... najwczesniej za pol roku,to nie myslce ze zapomne o mz-wr... na pewno bede tutaj zagladala
i bedziecie ogladac fotki grubnącej Basi, a nie chudnącej

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości