|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
![]() zaraz przetestuję
|
|
#3122 |
|
Piers do przodu
|
A jednak - w nocy Bar zamiera
.....
|
#3123 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
może akurat ten bar to bar mleczny
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3124 |
|
To ja :)
|
Mi było szkoda siedzieć przy kompie w tak piękną pogodę
Kilka dni na słońcu, na powietrzu, mam nadzieję, że to się szybko powtórzy... Tymczasem idę budzić małża -podstępem wymusiłam na nim obietnicę, że dziś ze mną na jogę pójdzie
|
#3125 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tak myslałam, ciut przyciemnić i urudzić. I może nie sam miedziany odcień tylko miedziano-złoty, o!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#3127 |
|
Nindżopesz
|
..bry, słuchaj, jak już przetestujesz to cudo wybielające to pochwal się efektami
Ja się nadal zbieram z wysyłką Slimaka bo czekam na wpłaty z Allegro żeby dwa razy nie chodzić
|
|
|
|
#3128 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak myślałam właśnie
no nic, umyłam już normalną, katowicką wodą, mam nadzieję ze im się poprawi ![]() Cytat:
![]() ja wybrałam modelujący więc był dość mocny, w sensie nie taki typowo relaksujący ale podobało mi się ![]() Cytat:
Heloł nie chce mi sie nic, dobrze ze dziś niedziela ![]() za to jutro pierwszy raz od ponad miesiąca muszę się pojawić z biurze, bo mam pilne spotkanie w sprawie nowego projektu no i nie mam pojęcia jak wstanę na 8
|
||
|
|
|
#3129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Efekty u innych mnie powalily. 2. Spoko, nie przejmuj sie i nie spiesz. Jeszcze mam prawie 2 slimory
|
|
|
|
|
#3130 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Popatrzyłam na zdjęcia niby ilustrujące działanie tego "cuda" i pierwsze co mi się rzuciło w oczy, to że na zdjęciu "przed" pani ma dużo czerwieńsze przebarwienia i usta niż na zdjęciu "po", gdzie w stosunku do koloru ust przebarwienia nie są ani trochę bledsze niż wcześniej, więc chyba tylko kwestia światła niestety. Może i to działa, ale na pewno nie tak szybko i nie tak spektakularnie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też nie przekonały takie różnice to ja mam w ciągu dnia czy po alantanie
|
|
#3132 | ||||
|
Panaroja
|
snad bolącej nogi
![]() ![]() Cytat:
żeby nie było , na chintyków docierałam przez dwa miesiące prawie ![]() Cytat:
Cytat:
2.to na pewno - włosy lubą wodę miękką i niskomineralizowaną . Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() ![]() 3. ![]() nie umiem jeździć na rowerze typu holenderskiego i hamować do tyłu , jestem półgłów i idiota
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3133 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad 2 kawy, maseczki na twarzy i Bingo z keratyną na włosach
![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
![]() Tak w ogóle to która z Warszawianek ma blisko do Decathlona?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3134 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3135 |
|
Nindżopesz
|
Nawet nie wiem co to za rower, jestem jeszcze gupsza.
|
|
|
|
#3137 |
|
Piers do przodu
|
Win a co kcesz z Decathlona??
|
#3138 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie możemy dostać takich rolek w rozmiarze 32/35
Jeszcze M. ma dzwonić jutro do Bydgoszczy.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3139 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#3140 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3141 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
Heja,
Aileenn, gratuluję! Tru, współczuję przepraw włosowych, też przez to przechodziłam. Teraz mija piąty tydzień odkąd nic nie kombinowałam ale na dniach muszę się zgasić jakąś perłą, bo podrudziałam. No i odrost....
|
|
|
|
#3143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie wpadam na niego kilka razy dziennie syn jak syn, ale prowadza się z dziewczęciem o genialnych włosach
|
|
#3144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię mechaniczne działąnie na ciało - nie bawią mnie guamy i inne maziaje -w yjątek twarz może kiedyś się doczekam gdzieś blisko na jeden dzień choć Cytat:
a czym ten krem działa? tj. odziałuje na skórę ? witaj piękna Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-05 o 15:45 |
||
|
|
|
#3145 |
|
Nindżopesz
|
Poka!
|
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
niestety to najlepsze jakie namierzyłam
![]() w każdym razie jasnorude, długie, gładkie i błyszczące oesu dawny znajomy pyta na fb czy jestem w domu od zeszłej gwiazdki się zapowiada co święta z przyjazdem do domu tylko, że pisze że będzie, ale wprost nie zapraszał, a ja mu tego nie ułatwiałam 12-14 lat temu bym skakała z radości, a teraz nawet nie chce mi się odpisać
|
#3147 |
|
Wtajemniczenie
|
o 16 spaliłam ziemniaki. o 18 spaliłam ciasto. klnę ciskam i otwieram okna. chwilę potem słychać syrenę strażacką w jadącym aucie a chuop - misiek, ktoś już wezwał strażaków, pewnie do nas jadą... idę po ciastka do sklepi bo chyba nic dzisiaj swojego już nie zjem, boję się
|
#3148 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pomyśleć że dziś miałąm już piec ciasteczka bo mnei skręcało - ale na szsczęście chuopin poszedł do sklepiora i przytachał kolejne 4 paczki biszkoptów - taka dieta nie no rozkładam je na kilka tygodni ![]() kurde Ewuś abo kto Yankee Candlowy - ratujcie ![]() miałam sobie obczaić na żywo YC i na spokojnei zdecydować co zanabyć ale mam gości przed wyjazdem do Krk i wypadałoby coś ładnego odpalić, of kors sampler/ wosk i tera tak - do pokoju dziennego co pasuje żeby sie nie udusić? myślę o czymś ciepłym lekko miodowym, kremowym, toffi? bo mango salsa to chyba zbyt oczywiste ? nie mają zapachu kawy cappucino, generalnie zapach kawiarni z muffinkami by mi pasował, pachnie coś podobnie? byle nie czysty cynamon bo mam i się go pozbyć z chaty nie mogęprzeleciałąm ofertę wosków (znam ją już na pamięć ) wszystko mi brzmi zbyt rześko, owocowo lub zbyt świeżo łazienkowo lub zbyt silnie kwiatowo - przeca nie będziemy siedzieć w oparach jaśminu bo ich głowa rozboli na mur beton mają coś takiego ciepło słodkawego subtelnego? o figa by się nadałą - ni ma wiem że może ciut marudzę ![]() jak pachno vanilla lime i vanilla cupcake ? wiem, gópie pytanie no ale czy podobne do czegoś? zwłąszcza ten lime ? nie za kwaśny ? nie za "kuchenny" vanilla cupcake kupuję na bank bo będę serwować takie babeczki to jak im ślina pocieknie to se wszamajo
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-05 o 18:59 |
|
|
|
|
#3150 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

bez paniki 

.....
oooo taaaak oooooooohh yymmmmmmm taaaaaaaakkkk
Kilka dni na słońcu, na powietrzu, mam nadzieję, że to się szybko powtórzy... Tymczasem idę budzić małża -podstępem wymusiłam na nim obietnicę, że dziś ze mną na jogę pójdzie 
Ja się nadal zbieram z wysyłką Slimaka bo czekam na wpłaty z Allegro żeby dwa razy nie chodzić

cappucino, generalnie zapach kawiarni z muffinkami by mi pasował, pachnie coś podobnie? byle nie czysty cynamon bo mam i się go pozbyć z chaty nie mogę