|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części naszego wątku ?? | |||
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 |
|
0 | 0% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa
|
|
11 | 17,46% |
| Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.16 |
|
2 | 3,17% |
| Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
2 | 3,17% |
| Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
1 | 1,59% |
| Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.16 |
|
5 | 7,94% |
| Część maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.16 |
|
3 | 4,76% |
| Obniżone nasze brzuchy, bo już wychodzą z nich maluchy. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
0 | 0% |
| Obniżają nam się brzuszki - chcą wychodzić z nich maluszki! MAJ-CZERWIEC 2013 cz.16 |
|
4 | 6,35% |
| Mamy już pierwsze maluszki, reszta nisko nosi brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
5 | 7,94% |
| Mamy pierwsze maluszki, reszta już rozchyla nóżki. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
1 | 1,59% |
| Sexi orki maluchy witają, okładów z samca nie zaprzestają. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
9 | 14,29% |
| Szamańśkie metody stosujemy, maluchy przywołać chcemy. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
2 | 3,17% |
| Regularnie się myjemy, do porodów szykujemy. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.16 |
|
2 | 3,17% |
| Są już bliźniaczki i inne dzieciaczki, niecierpliwie czekamy na kolejne robaczki. |
|
10 | 15,87% |
| Są już bliźniaczki i inne dzieciaczki, właśnie rodzą się kolejne robaczki. V-VI 2013 |
|
6 | 9,52% |
| Głosujący: 63. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
wróciłam z zakupów ... kupiłam dwie pary balerinek i jakieś dziecięce pierdółki. ale nie o tym chciałam - mąż siedział z Przemkiem i on nie spał od mojego wyjścia, czyli w sumie od 8 rano bo rano też nie spał aż do 17
i akurat nic go nie bolało bo nie kulił się, nie płakał rozpaczliwie z bólu, tylko po prostu nie chciało mu się spać i domagał się tylko tulenia i uwagi .... zaczyna mnie to przerażać
|
|
|
|
#2852 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
![]() Cytat:
![]() ![]() i co robić z takim małym człowieczkiem?
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Vil trafił si Wam wymagający egzemplarz
|
|
|
|
#2854 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2855 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to typowe
|
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeszcze lepszy twój synek który ci pozwala na takie szaleństwa mam nadzieję że mój weźmie przykład ze starszego kolegi i nie będzie nadwrażliwy na to co lubię jeść
|
|
#2857 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cloche - uspokoiłaś mnie. To znaczy, że nie jest jeszcze ze mną tak źle, skoro pomalowanie oczu zajmuje mi teraz jakieś 5 razy więcej czasu - rzęsy u góry w jednym oku - przerwa, u dołu, przerwa a potem drugie oko i to samo, po prostu chyba tak ma być. A w tych przerwach muszę usiąść pooddychać i poczekać aż serducho przestanie nawalać. No właśnie, ciekawe, jak tam Aasiowe bliźniaczki
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że po takim dniu prześpi się dłużej w nocy i da wam wypocząć
|
|
#2859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Szczęściara, u mnie zimno dzisiaj a do tego muszę się chronić przed słońcem bo wychodzą mi plamy.
Też chciałam, ale najpierw mąż zrobił dwa kursy na śmietnik, wytargał w końcu opony do auta, przyszedl do domu, klapnął na kanapie i powiedział, że nie ma siły na więcej. Bo do południa przeniósł kanapę i fotele do wyremontowanego pokoju, a w tamtym poukładaliśmy rzeczy młodej. W sumie mu się nie dziwię, że już nie miał siły. To moja uparcie krąży wokół pępka, chyba dupcią Cytat:
W biedronce mają takie czy muszę dalszy wypad zrobić? Cytat:
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz zagryzam wafle ryżowe, mam jakiś żarłoczny wieczór
|
|
#2861 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz
Cytat:
Mój to generalnie jak zje,beknie i kupe zrobi to albo zasypia albo się trochę popatrzy dookoła i zasypia![]() Ale cyc co 2 godziny musi być. I to się rzuca na tego cyca jakby go ktoś głodził a jak połyka to w całym domu słychać. Żarłok jest niezły.
|
|
|
|
|
#2862 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
nie chcę Cię załamywać, ale mają w Biedronce ![]() Cytat:
![]() Vil, kurczę, nie wiem co poradzić na pewno jest jakiś sposób, tylko musicie dać sobie czas, żeby go znaleźć.
|
|
#2863 |
|
Zadomowienie
|
ja już w domku miałam dzisiaj dwie imprezy ( imieniny babciu i urodziny znajomego) no i zrobiliśmy plener brzuszkowy fotek jeszcze nie mam ale super było pogoda rewelacja słońce na maksa bardzo jestem zadowolona z tego pleneru ciekawe jakie beda zdjęcia
szkoda ze cała majówka nie była taka ładna jak dzisiejszy dzięn
|
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Was dziś podczytuję i patrzę, czy któraś się rozpakuje
![]() Jakiś czas temu myślałam, że też będę mamą majową, ale test wyszedł negatywny, pewnie mnie już nie pamiętacie A my dziś obchodzimy 2 urodziny, jak ten czas leci ![]() Życzę powodzenia w rozpakowywaniu się
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
tak jest banka juz karmi tylko butla
ale dzielnie walczyla 2,5 doby Diabli noga bz ale daje rade to kula pobuja hee to DAwida wykapie , mlodego zabawi ale jednak wstawac to ja ... jutro.polozna tyle pytan mam ze hej heeee i kciuki za rane oby bylo ok a butelka Aventu nie sprawdz sie u mojego zarloka bo krztusi sie i za szybko leci polecsm tommiego tippe jest super a wiecie ze nieraz przy cc robia cieciecpionowe jeszcze.... masakra ... u mnie widac z lewej strony ze szybko cieli troche nierowno pocieli .... powiem szczerze ze cc na zyczenie to masakra jak.mozna swiadomie decydowac sie na takie katusze na operacje masakra jakass
|
#2866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2
Cytat:
)je jak szalony, a potem jeszcze ulewa ale tak to jest grzeczniutki
|
|
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszytskiego najlepszego z okazji urodzi
|
|
#2868 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo już myślałam, że wyrodnaMałemu nic nie jest, więc jem co chcę ![]() Wojtuś się budzi, idę go nakarmić
|
|
|
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
Sms od Sharp:
Skurcze dalej co 5 minut i to dość mocne. Zastanawia się co będzie dalej Ale gin ją przebadał i szyjka dluga i zamknięta i powiedział, że szybko nie urodzi. Jednak zostaje w szpitalu. Mała waży 3300. I pyta, czy żadna nie urodziła
|
#2870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2871 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V
|
|
|
|
#2872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przynajmniej coś się dzieje KCIUUUUKI TRZYMAM!!!!! u nas dalej nic a nic ![]() zrobiłąm wieeelki talerz małych kanapeczek,herbatkę i będziemy oglądać filmik
|
|
|
|
|
#2873 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Axella ja ci mówię urodzisz 10.05. Nie spiesz się. |
|||
|
|
|
#2874 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz
Cytat:
Banka to samo mówiłam o cc na życzenie. Nie pojmuję jak można sobie taki ból fundować ot tak i jeszcze za to płacić. Ja przez to chyba ze tak wiele kobiet tak chce cc miałam troche inne wyobrażenie o tym. Że to nic wielkiego, mniejszy ból itp. Ale w moim przypadku to zdecydowanie wolę sn. |
|
|
|
|
#2875 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pestkami... ale myślę, że tak jak ze wszystkim - można próbować i obserwować Cytat:
Cytat:
--- My pospacerowaliśmy, zewsząd dochodziły do nas zapachy grilla i na szybko zrobiliśmy sobie kilka kiełbasek trzeba korzystać
|
||||
|
|
|
#2876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za rozwój akcji
|
|
#2877 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To widze, że Twoja też grzeczniutka
|
|
|
|
|
#2878 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha.
czyli to ulewanie to normalna sprawa u naszych żarłoczków, co?
Mój musi być ciągle z pieluchą tetrową przy buzi
|
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
Magiusia moja iskra też dziś jakaś niemrawa,
Jutro wizyta ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Potterka to teraz dzidzia może zdecydować się w każdej chwili
|
#2880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Vil Rzeczywiście macie wymagającego synka... Ja y też spróbowała chusty. Może być mu łatwiej spać jak się będzie bujał w rytm chodzenia, a nawet jak nie będzie spał, to będzie mu dobrze u mamy lub taty na klacie A Wy macie ręce wolne, więc można coś porobić dzieki temu.Trzymam mocno kciuki. My już do łóżeczka się kładziemy bo mężu ma na 6 do pracy. Ale tylko jutro i ma 5 dni wolnego Ale tak lubię te nasze wypady, że nawet mi tak strasznie nie szkoda... Gorzej jak się potem podlicza te "miechcące" wydatki ![]() Ale potem będziemy trochę uziemieni... Tylko do parku i z powrotem na początek pewnie, a potem on wyjedzie, więc trochę mamy podejście "hulaj dusza..." |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

i akurat nic go nie bolało bo nie kulił się, nie płakał rozpaczliwie z bólu, tylko po prostu nie chciało mu się spać i domagał się tylko tulenia i uwagi .... zaczyna mnie to przerażać

ja dzisiaj wrąbałam pół czekolady z migdałami

ale tak to jest grzeczniutki

trzeba korzystać