|
|
#841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak się "leczy" skazę?
Bo moja Niunia ma coraz więcej tych krostek... Odstawiłam już dawno nabiał, zjadłam loda jednego wczoraj i nic więcej.. o ja głupia |
|
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eliminować i obserwować Dziewczyny z Wrocławia co powiecie na spotkanie???18-19 maja w Hali Stulecia są targi Mother&Baby może się wspólnie wybierzemy? Lubcia, Blogerka, Caławdeszczu, Nazeczona, Ilkas co Wy na to???? Będą min warsztaty chustowania http://motherandbaby.pl/ |
|
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ ja kocham wiosenny urok
My dziś również zaliczylismy spacerek i od jakiegoś czasu jesteśmy w domu. Niebawem plusku plusku mleczko i ziuśku Ale mi dzisiaj ojciec podniósł ciśnienie Myślałam że go sięgnę
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- A ja mam pytanie do dziewczyn ze śląska ( bo coś cicho siedzicie) Miałyśmy się spotkać po weekendzie majowym. Spotykamy się teraz w tym tygodniu??? Ma być ładna pogoda. Jaki dzień Wam pasuje??
|
|
#847 | |||
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40642123]Macie mnie i idę czytać
![]() http://img441.imageshack.us/img441/4592/cam00228z.jpg[/QUOTE] Super fryzura ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40642744]Każde mleko mm, pepti też, ma żelazo które barwi kupę. Dodatkowo podajesz je w swoim mleku No i kupa zielenieje pod wpłyewm tlenu. [/QUOTE] Wcześniej też karmiłam mm -Nanem ale nie była taka zielona ;/ Cytat:
Cytat:
My mamy od lekarza maść na sterydach i po tym schodzi ale nie chce zbyt czesto smarować tymi sterydami ;/ Ja naprawdę już nie wiem co mam jesć, ciągle kanapki z wedlina i maslem roslinnym i ona wraz te krosty ma i do tego bąki , będę już chyba przechodzić na samo mm bo i ona się męczy i ja też Cytat:
![]() Ale masz widoki! zazdroszczę ! Słuchajcie czy Wasze dzieci po jedzeniu też dostają powera?Bo ja już chyba mam przyczynę ulewania u Blanki.Ona po odstawieniu butli lub cyca od razu płacze(nie z głodu raczej bo w żołądku czuje że juz jej sie cofa wiec odstawiam)i wierzga.Potem jak już ją uspokoję (zazwyczaj pomaga smoczek) to jej sie bawić chce . No i potem cała zalana jest bo nie ma czasu zeby sie w brzuszku ulozylo;/ Macie jakis pomysl czemu ona taka nerwowa po tym jedzeniu ? Aha i jeszcze jedno . Dzisiaj po obiadku wlasnie chcialam jej zrobic sjeste i poloyłam do łozeczka bo widze ze oczy trze i ziewa to mysle ze zasnie a ona zaczeła mi wierzgac o tak:http://www.youtube.com/watch?v=UFxlR...ature=youtu.be normalne to ? bo ja juz sie martwie...
|
|||
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Lenova slonce, a widzialas filmik, ktory kiedy wklajalam? Mielismy przez to latania duzo ale sie okazall, ze wszystko ok, teraz jak tak robi to przekreca sie na boczek i tak sobie na boczku lezy
na dniach sie gibnie pewnie na brzusio ![]() Silver, ja chyba nie dam rady mamy szczepienie, jest ta siostra M.a w ndz chrzciny aaaaaa w srode gin:/(---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Lenova, tak poza tym masz PRZEPIEKNA coreczke
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-05-05 o 18:55 |
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, w takim razie przekładamy to na inny termin. Bo nie ma takiej opcji żeby CIEBIE nie było !
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Lenova, mi sie wydaje, ze takie zachowaie normalne jest
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Lenova - ja też uważam że takie zachowanie normalne jest. Daria też tak robi
![]() Masz naprawdę prześliczną córeczkę ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- mała,super foteczki!
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-05-05 o 19:19 |
|
|
|
#852 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [QUOTE=mikakrolikowa;40651 611] Cytat:
Cytat:
My dziś byliśmy u teściów, cały czas na dworze, młody kokietował ile wlezie Ok 17 zaczął marudzić ze zmęczenia więc zamotałam go w chustę i się uspokoił Teściowa i ciotka męża zachwycone Wracaliśmy w chuście, Miś zasnął. Nie muszę dodawać że atrakcją byliśmy Dodam zdjęcie w klubie ![]() Lenova, mój też tak robi, na przewijaku głównie. |
||||||
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja super wyglądasz
![]() Lenova śliczną masz córeczkę
|
|
|
|
#854 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale trochę mnie uspokoiłaś.Cytat:
Cytat:
*Uspokoiłyście mnie trochę, dzięki |
|||
|
|
|
#855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
Cytat:
Mama nabijala sie w duchu z tesciow, ktorzy latali i zamykali okna, choc gorac w domu :P Mieszkasz w Toruniu? Przepiekna starowke macie!!! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#856 |
|
Zadomowienie
|
kurcze laski mlodej zrobilo sie odpazenie pod paszka przez nocke ... szok jak szybko. paszka zaogniona. posypalam puderkiem ale wyczytalam ze sie zbryla i lepiej sudokremem. juz kest duzo latwiej ... a dzis kurna patrze a jej sie zrobilo na szyjce tak pod brudka ...
nie wiem od czego to czy zle wytarlam i bylo wilgotno czy nie posmarowalam oliwka czy to od spocenia ??? dieta oki. przez 6 dni zlecialo kg, a nie gloduje .. odstawilam ciasto i slodkie, biale pieczywo a jadlam duzoooo.
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
cichutko tu dzisiaj
![]() niedawno od moich rodziców wrocilismy, tak pieknie dzis było, ze łał nie mogłam dzis po kapieli sciagnac mu skórki z siusiaka i ma tam zaczerwienione i co teraz mam zrobic?Lenova, mała sie rozbrykuje po prostu ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.mp.pl/wideo01/?id=453&l=1019&u=23217553 |
|
|
|
|
#859 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zaraz TŻ przyjdzie z kebabeeeem i somersby A my dziś na spacerek pojechaliśmy do Szczecina do parku-ludzi mnóstwo, było bardzo przyjemnie: lody, gofry, jakieś festyny
|
|||
|
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz śliczną zdrową coreczkę i super się siluje lada moment sama będzie się przewracać z plecków na brzuszek bo to jeden z etapowa tak wogole jak już jesteśmy przy tym temacie to ja mam problem bo maly tak się wierci,że nie można go juz samego w wozku zostawić, dziś przewrocil się na brzuszek, dupe do gory unosil i na stopach sie silowal, w moim wozku gondola jest dosc plytka... strach normalnie kolyska tez już mała na niego,trzeba bedzie opchnac na allegro, od znajomej mamy dostać kojec tak zeby na dzien postawic w salonie |
|
|
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie jest na niego już za krótka?Ja też się za kojcem rozglądam powoli. |
|
|
|
|
#862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mój dzis połozony w łózeczku pod karuzelą zlapał za szczebelki i siłował sie do siedzenia ![]() jutro opuszcze łozeczko na srodkową wysokosc
|
||
|
|
|
#863 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
też chcę sie z Wami spotkać ![]() Lenova Blanka bardzo śliczna, ja bym na Twoim miejscu się cieszyła, ze tak się siłuje i nie martw się, wszystko z nią ok |
||
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Aska, u nas tez bylo zaczerwienienie na szyjce. Sudocrem nie pomagal, masc robiona w aptece tez nie, ale posypanie maka ziemniaczana dalo rade :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Ojciec mnie wkurzył swoim głupim gadaniem. Bo on myśli że jak z dzieckiem siedzę to nic nie robię
Dziś przyczepił się o to że powinnam obiady robić chociaż sam stwierdził że od Oskara nawet na chwilę nie można odejść bo zaraz jest płacz (sami go tego nauczyli). Mama do tej pory gotowała dla nas wszystkich ale teraz często robią coś na podwórku i rzadko są w domu. No i to był powód żeby się mnie uczepić bo oni cały dzień coś robią a ja przecież NIC. I nawet bym chętnie robiła te obiady jakby oczywiście mały pozwolił ale jak ktoś drze pysk i rozkazuję to nawet nie mam na to ochoty. No i tekst który kocham najbardziej : "gdybyście sami mieszkali to byś chodziła głodna i na nic byś czasu nie miała" he he zabawna sytuacja ponieważ nie mieszkamy sami a z nimi- a ja mimo wszystko chodzę i tak głodna. Bo oni są tylko od gadania a nie pomocy. Czasami śniadanie jem o godz 13 (mimo że rodzice są w domu). Poza tym jak Oskar śpi (bo mama stwierdziła że to wtedy mam robić te obiady) to ja w tym czasie robię milion innych rzeczy. Typu: jem śniadanie,myje się,myje naczynia,idę do toalety,ogarniam syf i czas dobiega końca- i niby jak w tym czasie miałabym jeszcze coś ugotować? (wtedy jedno wyklucza drugie). Tak mnie wyprowadził z równowagi że mu powiedziałam że dostanie na cały dzień Oskara i niech wtedy się naje,ogarnie co nie co, załatwi potrzeby fizjologiczne i ugotuje dla całej rodzinki obiad - żeby taka Ja mogła przyjść z podwórka i kręcić nosem że źle doprawione i dlaczego właściwie nic więcej nie zrobił?
|
#866 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Agatka dostała na roczek to: http://www.smyk.com/kiddieland-odkry...y-dla-dzieci-p spokojnie jakieś 40zł taniej na all kupisz smyk drogi, ale mi się dobrze wyszukuje w nim. REWELACJA. 30 realistycznych dźwiękó - pluskanie wody, spuszczanie wody w kibelku :d chrapanie dziecka, ptaki, autko. Córa się dobry rok tym bawiła. Nawet teraz jak dorwie to też się pobawi. Druga fajna rzecz - co rpawda mnie się NIE podoba ale córa zachwycona była to taki rowerek: http://www.ceneo.pl/16693101 mamy różowo żółty Fajne do macania łapkami, lekkie, da się gryźć, różne wersje z bajerami lub bez. Cytat:
Brałabym 4,6, czyli M. Cytat:
Cytat:
Cytat:
całkowicie normalne tempo. Tu sobie czytaj, i pamiętaj, że to orientacyjne tylko - wiadomo, że są dzieci wcześniejsze i późniejsze i to też ok: http://www.oeiizk.edu.pl/informa/ose...i/dzieciak.htmCytat:
Nazwę chcę! A propos takich zabaw to my chcemy w geocoaching się bawić ![]() http://opencaching.pl/ duuużo w naszym mieście tego! Cytat:
![]() Cytat:
smaruję kremem dodupnym.
|
||||||||
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#868 |
|
Konto usunięte
|
Aaa no i dziękuję za pochwałę włosów
|
|
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- pieknie Szaja a moze mi byscie doradzily w jakiej fryzurze byloby mi ladnie ?
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40655301]Aaa no i dziękuję za pochwałę włosów
[/QUOTE]a tak wogóle to zapomniałam powiedzieć,że Twoje dzieci to sklonowana matka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

chyba tak uczynie bo martwienie sie tu nie pomoze
) wyslal nam zaproszenie i dzisiaj 2godz lazilismy po Bytomiu i zdobywalismy te portale 

Bo moja Niunia ma coraz więcej tych krostek...
Myślałam że go sięgnę
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Jaki dziś ładny dzień, w sam raz na koniec majówki

a Kubuleczek dojrzał do wszystkiego i jeszcze nie raz mamusie zadziwi

też chcę sie z Wami spotkać