Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-06, 16:40   #2671
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Dziewczyny sorki z góry za głupie pytanie ale to ile czasu będzie tak z nas leciało po porodzie ?? Jakoś do tej pory o tym nie myślałam, ale ja mam termin na 1 lipca więc pełnia lata
wg notatek z SR przy sn:
- 3 dni - obfite krwiste
- 4-7 doba - różowe (ewe. lekko brązowe)
- 8-10 doba - surowicze

a co do aplikacji sędziowskiej - nie wiem do końca jak to z tym stypendium, ale wydaje mi się ze nie było dla wszystkich właśnie..bo tak to bylibyśmy na plus w stosunku do jego zarobków obecnych

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 16:45   #2672
d0tkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Czy rozmawiacie o pierwszym okresie po ciazy czy o tym jak sie organizm czysci po porodzie..?

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 16:46   #2673
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

U mnnie było tak: (tylko ja miałam łyżeczkowanie macicy po porodzie, nie wiem, czy po każdym porodzie się to wykonuje - w razie czego: miałam Dolargan i nic nie bolało)
3,5 tygodnia krwawiłam, z tym, że takie mega mocne to parę dni, może tak jak okres, potem to już raczej brązowe plamienia. Po 3,5 tygodnia - powróciło mega krwawienie i do dziś nie jestem pewna, ale zdaje mi się, że to była pierwsza @, bo potem dostałam regularnie za miesiąc. No ale ja nie karmiłam, a przy kp możecie zapomnieć na jakiś czas o @

Więc generalnie tak: ze 3 paczki tych mega dużych Belli, potem takie nocne, a potem już normalne podpaski. No i żadnych tamponów, wszystko musi wylecieć..
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 16:53   #2674
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Dzięki za wyjaśnienia. Qrcze jak pomyślę o podpaskach i to jeszcze takich mega to mnie trzęsie. Ja zawsze tamponów używałam. No ale jak trzeba to trzeba. Poza tym podejrzewam, że i tak nie będę jakoś specjalnie fruwać zaraz po porodzie tylko więcej się po domu poruszać i siedzieć na tyłku albo leżeć więc mam nadzieję, że jakoś to będzie.

TŻ idzie w środę na rozmowę miał być sam ale okazuje się że są też inni kandydaci chyba z 4 osoby więc jest 5 do jednego. Trzymajcie za nas kciuki plizzzzzz
Stary 2013-05-06, 16:56   #2675
magolina
Wtajemniczenie

Dziewczyny dziękuję Wam bardzo

idzia zakładanie pessara trwa doslownie chwile. Mi lekarz założyl przy badaniu ginekologicznym. Położna wyjęła z pojedynczego opakowania taki gumowy, elastyczny krążek, dała lekarzowi, posmarowała jakimś kremem i lekarz normalnie mi go wlożył i założył na szyjkę nie boli nic a nic, trwa tylko chwilkę. Sama byłam w szoku bo spodziewałam sie, że to bardziej boli i że jest bardziej skomplikowane. Nie czujesz żadnego dyskomfortu, ani że coś ,,tam" masz. Zwiększa sie tylko wydzielina, szczegolnie rano ale to normalne. Pessar może wypadac dlatego trzeba się ograniczać w aktywności. Jutro mam wizyte u swojej ginki więc dowiem się więcej.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40668102]
Rozumiem Cię w 100%, ja mam dzisiaj ten dzień paskudny. Ale moje małe cudo się rusza, a jak robiłam obiad, to mi się wypychał strasznie, nazywam go Masterchef, bo zawsze się rusza jak jestem w kuchni :P

I dzięki Dziewczyny wszystkie za wsparcie dziś [/QUOTE]

Oj bylo ciężko....chyba większośc tych bóli brzucha to miałam z nerwów i stresu, bo gdzieś cały czas chodziło mi po głowie że to ,,te" tygodnie.
Przytulam kochana, damy radę i wszystko tym razem będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
No jasne, chociaż w sobotę po fenoterolu taka zadowolona nie byłam Mój pobyt obecnie ogranicza się do leżenia i generalnie odpoczywania, kiedy nic się z małym i ze mną nie dzieje, także mogę się zachwycac No i fakt że jutro wychodzę mnie tak rozluźnia
Twee a co z Tobą??? w szpitalu jesteś???
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 16:58   #2676
Agrafka86
Wtajemniczenie

Hej
A to mówicie może o porodzie naturalnym czy cc? Bo ja będę miała cc na pewno i teraz nie wiem czy jest tak samo jak z porodem naturalnym, czy jakoś inaczej.
Jesteśmy z Niuniem w 25 tygodniu I muszę Wam napisać, że już troszkę rzeczy kupiłam ( czapeczkę, rękawiczki, kaftaniki, body, skarpetunie, ale cii).

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 17:03   #2677
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Czy rozmawiacie o pierwszym okresie po ciazy czy o tym jak sie organizm czysci po porodzie..?
o oczyszczaniu
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40668618]U mnnie było tak: (tylko ja miałam łyżeczkowanie macicy po porodzie, nie wiem, czy po każdym porodzie się to wykonuje - w razie czego: miałam Dolargan i nic nie bolało)
3,5 tygodnia krwawiłam, z tym, że takie mega mocne to parę dni, może tak jak okres, potem to już raczej brązowe plamienia. Po 3,5 tygodnia - powróciło mega krwawienie i do dziś nie jestem pewna, ale zdaje mi się, że to była pierwsza @, bo potem dostałam regularnie za miesiąc. No ale ja nie karmiłam, a przy kp możecie zapomnieć na jakiś czas o @

Więc generalnie tak: ze 3 paczki tych mega dużych Belli, potem takie nocne, a potem już normalne podpaski. No i żadnych tamponów, wszystko musi wylecieć..[/QUOTE]
to widzę, że idealnie przekalkulowałam, bo kupiłam właśnie 3 opakowania no ale zobaczymy, jak to będzie w przypadku kazdej z nas
Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuję Wam bardzo

idzia zakładanie pessara trwa doslownie chwile. Mi lekarz założyl przy badaniu ginekologicznym. Położna wyjęła z pojedynczego opakowania taki gumowy, elastyczny krążek, dała lekarzowi, posmarowała jakimś kremem i lekarz normalnie mi go wlożył i założył na szyjkę nie boli nic a nic, trwa tylko chwilkę. Sama byłam w szoku bo spodziewałam sie, że to bardziej boli i że jest bardziej skomplikowane. Nie czujesz żadnego dyskomfortu, ani że coś ,,tam" masz. Zwiększa sie tylko wydzielina, szczegolnie rano ale to normalne. Pessar może wypadac dlatego trzeba się ograniczać w aktywności. Jutro mam wizyte u swojej ginki więc dowiem się więcej.

Oj bylo ciężko....chyba większośc tych bóli brzucha to miałam z nerwów i stresu, bo gdzieś cały czas chodziło mi po głowie że to ,,te" tygodnie.
Przytulam kochana, damy radę i wszystko tym razem będzie dobrze

Twee a co z Tobą??? w szpitalu jesteś???
magolina, grunt, że skończyło się na strachu i generalnie wszystko jest ok nawet nie wiesz jak się juz martwilysmy

ja jestem w szpitalu, ale juz ostatni dzien, sytuacja też opanowana

nic tylko trzymac kciuki za te nasze maluszki

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Hej
A to mówicie może o porodzie naturalnym czy cc? Bo ja będę miała cc na pewno i teraz nie wiem czy jest tak samo jak z porodem naturalnym, czy jakoś inaczej.
Jesteśmy z Niuniem w 25 tygodniu I muszę Wam napisać, że już troszkę rzeczy kupiłam ( czapeczkę, rękawiczki, kaftaniki, body, skarpetunie, ale cii).
Nie ma różnicy tak czy siak macica musi się oczyścic

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-06, 17:06   #2678
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:

TŻ idzie w środę na rozmowę miał być sam ale okazuje się że są też inni kandydaci chyba z 4 osoby więc jest 5 do jednego. Trzymajcie za nas kciuki plizzzzzz

Cytat:
Hej
Masz na myśli krwawienie?
Na SR położna mówiła, że w przypadku cc, podaje się leki, bo macica tez musi się oczyścić, wrócić do swojego początkowego rozmiaru i tez się krwawi. Trzeba chyba nawet bardziej to krwawienie kontrolować (czy np nie jest go za mało).

Magolina- Jak dobrze, że jesteście. Martwiłyśmy się. Odpoczywaj teraz grzecznie.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 17:07   #2679
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny sorki z góry za głupie pytanie ale to ile czasu będzie tak z nas leciało po porodzie ?? Jakoś do tej pory o tym nie myślałam, ale ja mam termin na 1 lipca więc pełnia lata
Z tego co czytałam może to trwać do ok 6 tyg.

Cytat:

Cytat:
Hej
Ponoć wtedy trochę krócej, ponieważ od razu odsysają trochę krwi z macicy, ale i tak leci.
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 17:14   #2680
Agrafka86
Wtajemniczenie

Czy odczuwacie bóle takie jak miesiączkowe? Czy to normalne? Mam wizytę 22.05, więc dopiero wtedy sie wypytam lekarza. Aha i dodam, że Dzidzia ułożył się pośladkowo.

09.07.2011 Żona

Stary 2013-05-06, 17:19   #2681
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Czy odczuwacie bóle takie jak miesiączkowe? Czy to normalne? Mam wizytę 22.05, więc dopiero wtedy sie wypytam lekarza. Aha i dodam, że Dzidzia ułożył się pośladkowo.
Nie wiem czy to ułożenie ma wpływ na bóle...Chociaż ja z tych niedoświadczonych
Zdarzyły mi się takie bóle dwukrotnie. Za każdym razem brałam nospę na wszelki wypadek i prawie od razu przechodziło.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-06, 17:21   #2682
Agrafka86
Wtajemniczenie

Anulka ja również z tych niedoświadczonych. Ale nie wiem czy np. stres może wpływać na takie bóle, bo przyznam, że przez ostatni tydzień miałam ogrom stresu...

09.07.2011 Żona

Stary 2013-05-06, 17:27   #2683
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Anulka ja również z tych niedoświadczonych. Ale nie wiem czy np. stres może wpływać na takie bóle, bo przyznam, że przez ostatni tydzień miałam ogrom stresu...
Każdy ból jest inny. Zależy też z jaką pojawia się intensywnością. Jeśli boli, nie przechodzi po nospie, to zawsze lepiej wybrać się na IP. Może to być rozciąganie, coś zupełnie niegroźnego, ale wcale nie musi. Zawsze lepiej to skonsultować. może nawet szczególnie kiedy się stresujesz.
Stary 2013-05-06, 17:36   #2684
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Matka Glutka Pracująca
A tak właściwie to gdzie Ty pracujesz?
Ej dziwne pytanie
Przecież w Klubie Malucha pracuję

A na drugi etat jako uśmiechnięty bezrobotny także haruję za dwoje
Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Właśnie byłam z dziewczynami na górze, na poporodowym
Zakochałam się Widziałam ślicznotkę 4kg i 59cm z bujna czupryną i irokezem i maleńką laleczkę zaledwie 2kg i 46cm oba cudeńka przyszły na świat przez cesarskie cięcie... pokoje poporoodowe bardzo fajne i intymne i ten zapach: love: najchętniej bym stamtad nie wychodzila, chcialabym przyspieszyc czas, zeby był juz sierpien
Tyle szczęścia w jednym miejscu nie?
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość

A co do rozwiazania to jak sobie pomysle ze juz prawie jest czerwiec a pozniej wielkie wyczekiwanie porodu to troche sie boje..niewiem kiedy rozlozyc lozeczko i wogole i tak pewnie z ciuszkami bedzie tak ze je wypiore wyprasuje poukladam a przed urodzeniem z 3razy to powtorze hahaha))
Do czerwca to jeszcze cały miesiąc
Cytat:
co by reszta nie dotarła

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 17:38   #2685
arrabbiata
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Przepraszam, że się nie odzywałam ale dopiero dzisiaj wyszłam ze szpitala.....nie miałam w ogole dostępu do netu, a Tżtwoi nie chciałam zawracać głowy.

Jestem wykonczona psychicznie założyli mi pessar bo podobno robi mi się już rozwarcie. Pisze podobno bo sa dwie teorie na ten temat

Z Adasiem wszystko dobrze. Choć raz mnie wystraszył konkretnie bo dwie położne nie mogly znaleźć tętna i dopiero przyjechały z aparatem do ktg i jakos znalazły, bo ten Mały Gówniarz wlazł gdzieś nisko i nie dość że był malo aktywny to jeszcze nie mogly mu zmierzyć tętna

Jak nie oszaleje i nie wypadną mi wszystkie włosy do końca ciązy to będzie cud

Najgorsze bylo to, ze to wszystko wydarzyło się w 24/25 tc czyli w tych tygodniach w których straciłam Lenkę- to bylo dla mnie dodatkowe obciązenie psychiczne, przez pierwsze dni w szpitalu wyć mi się chciało, najgorsze byly noce.....

No ale teraz mam się oszczędzać, nie mogę dużo chodzić, głównie leżenie. Ale dla Adasia wszystko.

Oczywiście nie jestem w stanie nadrobić całego tego spamu ale dziękuję Wam bardzo za wszystkie kciuki i myśli

Mam nadzieję, że na wątku same dobre wiadomości

Eveewe nie wiem kto do mnie dzisiaj pisał sms, ale dziękuje za pamięć i trud włożony w zdobycie nr tel

Dziewczyny napiszę wszystko Wam dokładnie w klubie.

Buziaki
Super, że wszystko dobrze!!!

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Boże dziewczyny a ja obie uswiadomilam jak niedługo to już !!!! I w ogóle przerazilam się ze okres będę miała jakby (polog oczywiście) tak długo i tow takie największe upały...o matko, mi z okresem 5 dni było ciężko a co dopiero

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
No masakra. Ja tam z końca sierpnia, to mam trochę więcej czasu od was... ale w ogóle to mam silne przeczucie, że urodzę na początku sierpnia. Jeszcze mi i mojej mamie jednej nocy się śniło, że Kubek już się urodził...niech tam jeszcze siedzi lepiej

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
dlatego ja się na l4 wybieram od 28 maja
Chyba jestem najdłużej pracującą osobą w ciąży na tym wątku
A ja jestem hardkorem i mam zamiar pracować do końca

Miałam dzisiaj glukozę... czekam na wyniki. Na razie wiem, że na czczo 65. Nie było tak źle, pierwsze 2 łyki nawet mi smakowały Ale 4 kłucia w ciągu 2 godzin to za dużo dla mojej delikatnej osóbki Igły, krew...fuuuj
arrabbiata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 17:41   #2686
Anulka_p
Zakorzenienie

Margoś, a jak ty się w ogóle czujesz, wiedząc, że 9 miesiąc już coraz bliżej?
Mnie się w twoim wieku ciążowym włączy już panika i mnie stąd wywalicie na bank
Stary 2013-05-06, 17:45   #2687
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
A ja jestem hardkorem i mam zamiar pracować do końca

Miałam dzisiaj glukozę... czekam na wyniki. Na razie wiem, że na czczo 65. Nie było tak źle, pierwsze 2 łyki nawet mi smakowały Ale 4 kłucia w ciągu 2 godzin to za dużo dla mojej delikatnej osóbki Igły, krew...fuuuj
A to zwracam honor

A czemu 4?

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Margoś, a jak ty się w ogóle czujesz, wiedząc, że 9 miesiąc już coraz bliżej?
Mnie się w twoim wieku ciążowym włączy już panika i mnie stąd wywalicie na bank
Tak jak w listopadzie
Strasznie mi do tego porodu daleko

Mały
Stary 2013-05-06, 17:46   #2688
arrabbiata
Zadomowienie

Cytat:
A to zwracam honor

A czemu 4?
Na czczo- z palca+ z żyły
po godzinie- z żyły
po 2 godz- z żyły

razem 4
Stary 2013-05-06, 17:46   #2689
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
Ale 4 kłucia w ciągu 2 godzin to za dużo dla mojej delikatnej osóbki Igły, krew...fuuuj
A ja muszę, to wreszcie z siebie wyrzucić, niezależnie od tego co sobie o mnie pomyślicie. Jestem honorowym dawcą krwi i uwielbiam to robić. Uczucie po spuszczeniu 500 ml krwi jest wręcz nieziemskie i gdyby nie ciąża, to nie zrobiłabym sobie za nic przerwy w tym "kłuciu".

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-06, 17:52   #2690
arrabbiata
Zadomowienie

Cytat:
A ja muszę, to wreszcie z siebie wyrzucić, niezależnie od tego co sobie o mnie pomyślicie. Jestem honorowym dawcą krwi i uwielbiam to robić. Uczucie po spuszczeniu 500 ml krwi jest wręcz nieziemskie i gdyby nie ciąża, to nie zrobiłabym sobie za nic przerwy w tym "kłuciu".

Ale w sumie mój tż ma tak samo :P Podziwiam
Stary 2013-05-06, 17:59   #2691
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się zdarzały tak cmiące bóle okresowe w krzyżu i podbrzuszu, ale nie trwały długo i wydawały się niegrozne warto po prostu spytac o to gina na nastepnej wizycie
Cytat:
Tyle szczęścia w jednym miejscu nie?
Żebyś wiedziała

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Anulka aż mi sie dobrze na sercu zrobilo, bo mialam podobne odczucia, nie mam problemu z byciem "kłutą", żeby nie napisac, że to lubilam
Ale zdążyłam oddac tylko 2 razy, bo moj organizm nie radzi sobie z takim ubytkiem w tak krotkim czasie, wiec mdlalam okrutnie za kazdym razem. Ale przynajmniej mam ksiazeczke i oznaczona grupę krwi
Stary 2013-05-06, 18:04   #2692
surka
Zakorzenienie

Pododawałam sobie aukcje do koszyka, ale teraz zastanawiam się czy jeszcze się z tym nie wstrzymać Nie wiem czy chcę mieć już te wszystkie rzeczy w domu
Stary 2013-05-06, 18:07   #2693
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie mam problemu z pobieraniem ani nic
Raz też chciałam oddać ale nie chcieli mojej krwi to co mam poradzić

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Pododawałam sobie aukcje do koszyka, ale teraz zastanawiam się czy jeszcze się z tym nie wstrzymać Nie wiem czy chcę mieć już te wszystkie rzeczy w domu
Lepiej mieć w domu

Schowasz do jakiejś szafy i nie będziesz musiała oglądać jak nie chcesz a w razie w będziesz ubezpieczona)

Mały
Stary 2013-05-06, 18:08   #2694
Neni1984
Zakorzenienie

Tweed doczytałam, że w szpitalu jesteś Ale dobrze zrobiłaś- lepiej dmuchać i chuchać na nasze maleństwa niż coś zbagatelizować

Ghia trzymam kciuki bardzo mocno A ta praca to w jego branży?

Co tam jeszcze ... Chyba nic. Ogarnęłam kuchnię, pochłonęłam pierożki ruskie i idę zaraz pod prysznic szybki. Nie idę do SR No trudno, nie chcę się przemęczać już na dziś...

Weekend majowy, pomimo niepogody, zaliczam do udanych Od piątku rana do niedzieli wieczorem byliśmy u znajomych na wiosce. Nawet grilla zrobiliśmy 2 razy Do tych znajomych przyjechali jeszcze jedni nasi znajomi, bo się dowiedzieli, że my będziemy Chłopaki zrobili sobie osobną imprezkę, a my -baby niepijące -osobną.
Mały przekochany, przecudowny i cały do zjedzenia Ciągle się śmieje i gada do wszystkich, a najbardziej upatrzył sobie chrzestnego, czyli mojego TŻ
A mój mężu w małym zakochany i znów tylko gada "kiedy ten lipiec"
No i znów ciuszki dostaliśmy-torbę
Aż strach do nich jeździć
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 18:12   #2695
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Weekend majowy, pomimo niepogody, zaliczam do udanych Od piątku rana do niedzieli wieczorem byliśmy u znajomych na wiosce. Nawet grilla zrobiliśmy 2 razy Do tych znajomych przyjechali jeszcze jedni nasi znajomi, bo się dowiedzieli, że my będziemy Chłopaki zrobili sobie osobną imprezkę, a my -baby niepijące -osobną.
Mały przekochany, przecudowny i cały do zjedzenia Ciągle się śmieje i gada do wszystkich, a najbardziej upatrzył sobie chrzestnego, czyli mojego TŻ
A mój mężu w małym zakochany i znów tylko gada "kiedy ten lipiec"

Mam nadzieję, że mój Tż będzie choć w połowie tak zakochany jak Wasi
I że nie znudzi mu się po pierwszej nieprzespanej nocy

Mały
Stary 2013-05-06, 18:17   #2696
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Schowasz do jakiejś szafy i nie będziesz musiała oglądać jak nie chcesz a w razie w będziesz ubezpieczona)
Ale jednak jeszcze poczekam bo sprzedający nie ma wszytskigeo co chcę, a może doda jeszcze nowe produkty szczerze mówiąc chciałabym zobaczyć minę tż, jakby latał w poszukiwaniue tych wszystkich szpotalnych rzeczy

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Stary 2013-05-06, 18:23   #2697
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Ale jednak jeszcze poczekam bo sprzedający nie ma wszytskigeo co chcę, a może doda jeszcze nowe produkty szczerze mówiąc chciałabym zobaczyć minę tż, jakby latał w poszukiwaniue tych wszystkich szpotalnych rzeczy
Szczerze mówiąc chciałabym zobaczyć Twoją minę jakby Tż kupił nie to co trzeba

Mały
Stary 2013-05-06, 18:28   #2698
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze mówiąc chciałabym zobaczyć Twoją minę jakby Tż kupił nie to co trzeba

Ja nadal uparcie próbuję Was nadrobić W międzyczasie robię porządki w domu, ale chyba zaraz się legnę i poleżę
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 18:30   #2699
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dziewczyny, które lubią być kłute - zamieńcie się z tymi, które muszą

Ja się kłuję w palec 6 razy dziennie, w brzuch raz dziennie i w labie jestem średnio raz na 1,5 tygodnia, jak wchodzę po wyniki, to pani mnie już nawet nie pyta o nazwisko I wciąż dla mnie - zerowa przyjemność

Aczkolwiek rozumiem, mój mąż też jest dawcą krwi, ja bym chciała w przyszłości oddać szpik (ale przez krew).
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 18:30   #2700
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Margosia: też mam taką nadzieję, że mojemu się nie znudzi po pierwszej/dwóch nockach

agrafka: jeśli nie przechodzi po nospie to najlepiej z ginem to skonsultować

a ja dalej padam...dwie nieprzespane noce jednak dają mi w kość.

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości