|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Cytat:
|
|
#4352 |
|
Raczkowanie
|
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4066629 3]misiaq super rzeczy
gdzie poszłaś na łowy? Kiecek powinno być sporo, pochodź i poszukaj [/QUOTE]Na na Puławskim zagłębiu buszuję, bo mam kilka kroków i jestem leniem ![]() Chyba wybiorę się do żółto-niebieskich, bo tak najprędzej można taką kiecę upolować
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4354 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dziś w Szmizjerce na dzień przed dostawą, cena wszystko po 1zł. Jaki dziki tłum
Ja pierdziele nigdy czegoś takiego nie widziałam Ale na szczęście znalazłam troszkę ciuszków ![]() 1,2. Jeansowa kamizelka z haftem, do przerobienia tylko jeszcze nie mam pomysłu w jaki sposób ![]() 3. Brzoskwiniowe spodenki. Za duże więc będą do spania. 4. Czerwona bluzka z dzetami. 5. Bluzeczka na jedno ramię z kokardą. 6. Błękitny sweterek, koloru aparat nie uchwycił :/ 7. Białe spodnie z dziurami. 8. Granatowa kurtka. 9. Spódniczka bordowa ala skórka. Nie pomyślałam, że mogłabym ją kupić ale jak przymierzyłam to zmieniłam zdanie. Na moje szczęście ![]() 10. Gorset |
|
|
|
#4355 |
|
Raczkowanie
|
cd.
11. Krótki kombinezon w biało-różowe paski. 12. Jeansowa marynarka 13. Czarna marynarka 14. I jasno niebieska marynarka ![]() Moja siostra jak je zobaczyła to stwierdziła, że już mam podobne w swojej szafie.. Heh podobne ale nie takie same
|
|
|
|
#4356 |
|
Marudziara
|
Mnie się dziś udało za 2 zł kupić spódniczkę maxi dżinsową, ale z takimi falbanami
Foto troszkę później wstawię
|
#4357 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To teraz moje z trzech tygodni, wreszcie się zebrałam, żeby zrobić ![]() 1. Ciemnoszare woskowane rurki z zamkami, Zara, 17 zł 2. T-shirt z tygrysem, Only, ~2 zł 3. Szorty Papaya 4. Koszulka, z przodu koronka, plecy mgiełka, ~4 zł 5. Szare rurki z fioletowymi przetarciami, Topshop, 10 zł Oprócz tego jeszcze bluzka H&M z kołnierzykiem bebe, sportowy top Nike i narzutkopodobne coś firmy Select - akurat się suszą
|
||||
|
|
|
#4358 |
|
Żona Gargamel
|
ale jestem zła, w moim lumpeksie były fioletowe, zamszowe szpilki w idealnym stanie, ale rozmiar 36
a na dodatek fajne baleriny, też nie w moim rozmiarze
|
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś wyszperałam dresowy waterfall z NewLook, sportową bokserkę Nike i pidżamę w ptaszki
Miałam chęć na więcej, ale jakieś słabe dostawy były
|
|
|
|
#4361 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Na dworkowej trochę fajności było, ale nie wiem czy się nie rozeszły do tej pory, niemniej, warto wstąpić w wolnej chwili
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
Nie miałam kilka dni dostępu do internetu a Wy takie perełki dorwałyście szczerze zazdroszczę i gratuluję
![]() ![]() Ja ostatnio "zaszalałam" wydałam 23 zł i kupiłam tylko przedłużaną koszulę z koronkowymi wstawkami Atmosphere
|
|
|
|
#4363 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4365 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tej bluzy to mój TŻ na pewno by się ucieszył ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
Mama moja była w trakcie majówki aż w Siedlcach i też zaszła na chwilkę do mega wielkiego sh, gdzie wszystko było za złotówkę. Była zachwycona, choć nie miała czasu i nic nie wzięła to i tak sklep zrobił na niej wielkie wrażenie. Tato-trzymał torebkę nie wierzył, że jest w lumpeksie![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
![]() A twoje łupy extra pochwal się, gdzie robisz zakupy![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
Też nie mogę przeboleć sobotniego sweterka miętowego od Marks & Spensera. Cudowny był ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]() Mnie się zawsze wydaje, że mam za bardzo umięśnione łapska i nie biorę takich koszul, choć sukienki na ramiączkach uwielbiam
|
|||||
|
|
|
#4366 |
|
Raczkowanie
|
Moje kwietniowe, czuję się spełniona
1. Koronkowa bluzka w kolorze czarnym, z transparentnymi rękawkami 3/4, zapinana na rząd guziczków znajdujących się na plecach, Atmosphere – 4 PLN 2. Zwiewna bluzka typu „mgiełka” z ciekawym geometrycznym wzorem, Atmosphere – 2 PLN 3. Szara bluzeczka frędzelkami i napisem „Insert Love Here”, Bershka – 4 PLN 4. Koszula jeansowa, Dunnes Stores – 14 PLN 5. Koszula z kołnierzykiem bebe, motyw ptaszków, Atmosphere – 3 PLN 6. Biało-czarna sukienka, góra typu „mgiełka”, dół bawełniany, Jubz – 7 PLN 7. Biało-czarna sukienka w paski, Motel Rocks – 4 PLN 8. Sweterek w kolorze fluorescencyjnej zieleni, Atmosphere – 8 PLN 9. Sweterek w biało-niebieskie paski, Atmosphere – 14 PLN 10. Koronkowa spódniczka w gumkę, w kolorze miętowym, Atmosphere – 12 PLN |
|
|
|
#4367 |
|
Raczkowanie
|
11. Spódniczka mini, motyw kwiatowy, Zara – 5 PLN
12. Torebka chanelka czarna, Atmosphere - 14 PLN 13. Torebka chanelka miętowa, Atmosphere - 7 PLN 14. Czarne lakierowane baleriny, Zone - 5 PLN |
|
|
|
#4369 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też czułabym się spełnionaaa |
|
|
|
|
#4370 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A 1, 2 i 4 kupione akurat w małej rodzinnej miejscowości w Świętokrzyskiem ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4372 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale cena tez nie za mala ![]() Cytat:
![]() A wogole ostatnio podoba mi sie taki styl jaki prezentuje Marika w VOP, nie wiem czy ktoras z Was ogladala ostatnio, ale miala krotki top i spodnice, generalnie cos jak sukienka bo ten sam material, desen, ale jednak jest to krotki top za biust i spodnica z wysokim stanem no oh i ah ![]() a druga rzecz jaka mi sie spodobala, to sukienka we wczorajszym odcinku Must be the music.. miala ja dziewczyna, blondynka ktora byla gosciem w ekipie jakiejs tam i stala obok Pauliny Syku, a miala sukienke w takie wzory jakby hmm mi sie skojarzylo z cywilizacja Majow takie geometryczne wzory byly, zywe kolory i na biodrach tj usmiech :P
|
|
#4373 |
|
Raczkowanie
|
a ten lumpek cost tam from London kolo renomy <chyba podwale>
to kiedy dostawa? kos napisał ze wtorek. czasami nie w pon ?
|
|
|
|
#4374 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4375 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bluzka z koronka tez mi sie marzy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- ja dzisiaj przymierzyłam ze 20 rzeczy i żadnej nie wzięłam, bo wszystkie były za duże buuuuuu
|
|
#4377 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4378 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do przymierzania..Nie mogłam się powstrzymać i sobie troche nabrałam
|
|
|
|
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4380 |
|
Konto usunięte
|
Ale super rzeczy macie
nie było mnie trochę czasu a tu takie perełki.a to moje: 1 i 2 - butki New Look 3 - Letnia bluzeczka w kwiatki New Look - 1 zł 4 -czarna marynarka La Vie - ok 5 zł 5 - wspominana wcześniej tuniko sukienka New Look( nie wiem czy nie zrobić z niej bluzki z baskinką) 6 - sweterek z bufkami Dorothy Perkins 7 - legi z czarnego błyczącego śliskiego materiału nie lateksowego Atmosphere 5 zł 8 i 9 - szeroki pasek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

)

gdzie poszłaś na łowy? Kiecek powinno być sporo, pochodź i poszukaj
[/QUOTE]
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80
- 82
15.04.2013