|
|
#3241 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLIX
..I na bankiecie wystąpić w jakiejś oszałamiającej kreacji
|
|
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
Na przyklad
![]() O, nawet to widze... Jakas supr seksowna suknia, dekolt do pasa, długi tren....ludzie szeptają, kto to, kto to/ Nagle głos...to ta znana malarka, Justyna Nejman, nie słyszeliście? I oburzenie w głosie, no bo jak, wszyscy słyszeli ??? I fotografowie się rzucaą i robią tysiące zdjęć ;-) Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-05-07 o 18:05 |
|
|
|
#3243 |
|
Nindżopesz
|
Oczywiście znanego projektanta
|
|
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3245 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ostateczności na procent od obrazów - ale w ostateczności Cytat:
"nieważne, co piszą, byle nie przekręcali nazwiska" - sprawa jest trudna ![]() Oskara de La Renty? ![]() O, ja pierdziu! Trafiłaś w sam sedes!
|
|
#3247 | |
|
Zakorzenienie
|
O, świetna myśl
![]() Cytat:
![]() 2. Przepraszam
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-05-07 o 18:24 |
|
|
|
|
#3248 |
|
Nindżopesz
|
A z bardziej przyziemnych problemów
po całym dniu w minerałach mam zapchaną, zanieczyszczoną cerę, no kurde. Przecież minerały nie zapychają?
|
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
Świetna myśl!
Wojtek zna Violę Śpiechowicz - może Ona kogoś mi poleci? tylko... niby dlaczego projektant mialby chcieć ze mną pracować? ![]() Ale...byłam dziś pod elektrociepłownią Siekierki, porobiłam zdjęcia - kocham ją! Pomyślałam, że jak uporam się ze zleceniami, będę malować industrial. A najchętniej ilustrowałabym zapachy CdG
|
#3250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaz o ile dobrze kojarzę, to z Lucy Minerals z któejśtam formuły zapychały niektore dziewczyny, ale nie pamietam która to formula była...no to moze i inne moga? Albo uczulenie na jakiś skladnik? A pewna jesteś że to minerały? Bo może to filtr przeciwsłoneczny? Albo co inne jeszcze? |
|
|
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam do Szulca na fb i jesteśmy znajomymi
Przyjął mnie!
|
#3252 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
mnie zapychają ....
|
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. A dlaczego nie? Nie zaszkodzi spróbować, akurat z Szulcem troche Was łączy...iłość do zapachów choćby ;-) Do tego podobno to barzdo sympatyczny chłopak, zagadaj do niego, napisz @....skoro zaprojektowal perfumy, może będzie mia;ł ochotę zaprojektować suknię dla malarki malującej perfumy ;-) Spytaj, przecież Cię nie ugryzie, najwyżej odmówi. A jakiś mniej znany, albo dobry ale nie znany? Pojdziesz w powalajacej kiecce od niego na bankiet, to już jest reklama dla niego ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- ![]() O i Red masz odpowiedź
|
|
|
|
|
#3254 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Czyli to wina małego pędzelka?
|
|
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem...
Ja mu namaluję obraz do Sale'a - i zrelacjonuję na blogu, akurat baaardzo lubię ten zapach i na mnie jest super trwały
|
#3256 |
|
Nindżopesz
|
...nie podoba mi się ta wizja
![]() Wszystkie Cię zapychają czy tylko konkretne? Kurde, czego ja będę używać do tapetowania w takim razie? |
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam - że chciałabym namalować obraz do Sale'a (bo maluję portrety perfum) i że w prezencie - wtedy się spotkamy! To inwestycja
Ciekawe, czy odpisze? I czy przed końcem wystawy? Trzymajcie kciuki!
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2013-05-07 o 19:02 |
|
|
|
#3258 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak w ogle to fajny niezepsuty i bardzo kontaktowy facet jest ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
wysuszać mogą ale że zapchły mówisz a na pewno minerały to zrobiły? nie jakiś kremiszcz czy co inne?
|
|
#3259 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wcześniej używalas mineralow i co? Zapychaly? Czy dopiero teraz? Cytat:
Cytat:
Bebików Ju, jeszcze tak mnie naszło teraz...a ostatnia wystawa, to poszły jakieś zaproszenia vipovskie do ludzi czy poprostu ta, o jest wystawa, niech wpada kto chce ? Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-05-07 o 19:07 |
|||
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
dziś pieliłam truskawki i kosiłam trawę, zmęczonam ![]() łoo, i grzmi i padać chyba zaraz będzie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-05-07 o 19:06 |
|
|
|
#3261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jessu, burza idzie, grzmoty słychac ..... Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-05-07 o 19:07 |
|
|
|
|
#3262 | ||
|
Zakorzenienie
|
truskawki z motykom a trawe kosom
![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Rejcz poszedł przesył do Ciebie priorytetowy , to jutro może doleci ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- popełniłam 6 słoików syropu z mniszka - taki bilans mojej kreatywności w tym miesiącu
|
|
#3263 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Ale dziwnym jest bo codziennie też go używam choć bardziej na odwal.Kiedyś może i też zapychały, kiedyś codziennie coś mi wyskakiwało, białe grudki, te sprawy i to była norma. A ostatnio jest ładnie więc łatwiej wyczaić, że coś się dzieje. Wydaje mi się, że po innej formule w ostatnie-większe-tapetowe-wyjście było lepiej. Rzecz do analizy. Ad sinupret przesyłek, Stazja, ślimak wybył Priorytetem ale po 15tej więc pewnie pojutrze dopełznie.
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-05-07 o 19:15 |
||
|
|
|
#3264 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Ja , JA proszę ja Was to mogę mieć brudne pędzle, gdyż przechodzę permanentny tumizwis i tammizwis , i nie mam włosów do pięlęgnacji ani rzęs, ani cellulitów, ani sierści na łydach, nie rosną mi paznokcie, no po prostu wyparłam żem wszystko i kij.
|
|
#3265 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
znad L4
no więc zaczynam tak jakby czwarty z rzędu tydzień wakacji, dwa tyg. urlopu + tydzień przetykany majówką + prawie tydzień na zwolnieniu, dawno tak nie miałam ![]() Cytat:
nie, raczej mnie przewiało, bo mi wiosną i słońcem podczas majówki przygrzało i się parkowałam, spacerowałam i ogólnie biegałam po mieście dość roznegliżowana w porównaniu do zimowego odzienia z poprzednich tygodni Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3266 |
|
Nindżopesz
|
A jak się za grubo nałoży to zapycha?
|
|
|
|
#3267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co... ja nigdy nie miałam jakichś krost ani niczego podobnego, ale jak zdarzyło mi się przesadzić to mi się jakaś "parchata" twarz zrobiła i sucha, może przy Twojej cerze akurat taka reakcja jest
|
|
#3268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() świetny plan
|
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie ma czasu - znajomi na jego profilu się skarżą, że nie odpisuje i nie dzwoni, choć obiecał ![]() Wiesz, to nie ja załatwiałam, tylko babki z PR. Wynikł wywiad dla PAPu i w piątek (ten!) występ w Rodin tv
|
|
#3270 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Może był zanieczyszczony Sleekiem, który-ma-coś-co-zapycha?---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- O, mam skład Sleeka: Mica, Talc, Kaolin, Magnesium Stearate, Dimethicone, Paraffinum Liquid, Ethylhexyl Palmitate, Propylparaben, Methylparaben, może zawierać: CI177007, CI177510, CI177289, CI177491, CI177492. (18.02.2012) Ha! Pogrubione może zapychać a mika podrażnia, doczytałam se w googlu i modlę się żeby to było to. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

mnie zapychają ....

Priorytetem ale po 15tej więc pewnie pojutrze dopełznie.