Scent Bar XLIX - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-06, 22:48   #3211
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scent Bar XLIX

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Napad na Bingo dokonany, idę spać
Myślałam, ze pomyliłam fora i jestem na włosowym

Nietopesz dostarczył nam wino za 200 zeta, dostał od kogoś... Normalnie strach pić.

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

TŻ znalazł jakiś artykuł, z którego wynika, że kobiety średnio sprzątają (zajmują się domem) przez 13 godz w tygodniu. To ja jestem brudas bo z gotowaniem zajmuje mi to z 7 godz! Nie jestem PPP

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 23:16   #3212
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

Czy w związku z wiosna macie jakieś chciejstwa zapachowe ? Bo mnie się zachciało czegoś oszałamiająco pięknego i powalającego urodą na kolana albo wręcz na pysk , ale nie mam pojęcia co by to mogło być , to raz , dwa - nie może być kadzilano-przyprawowo-drzewne , trzy - nie może to być śfierzak , cztery - i tak nic nie kupię ale czegoś mi się chce co przecudnie pachnie
Zdaje się, że to masz - Dune!
Wg mnie najpiękniejszy zapach ever - nie w moim typie i go nie chcę, ale to najlepsza perfuma z mi znanych
A powalające - Eternity i to mam byś umarła od niego

Co do chciejstw, no cóż, mam Garaż, Smołę, Klej i Odór (53) i tylko terpentyny mi się chce - a więc maleńkie Hinoki i byłoby ok

Dziś namalowałam do Essence d'Orange Cartiera :

mc cartier koniec 006.jpg

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 23:26   #3213
justynaneyman
Zakorzenienie

Mam kłopot - mianowicie nie wiadomo, czy zakończenie wystawy, uroczyste, dojdzie do skutku
Miała być na tę okazję aukcja jednego obrazu, ale doszli ONI do wniosku, że czasu jest za mało i aukcja będzie przez internet.
I sama zadaję sobie pytanie, czy z osób, ktore byly na rozpoczęciu, ktoś by przyszedł na zakończenie?
Nawet, kiedy się to sformułuje, jako ostatnią okazję do obejrzenia obrazów w kupie (bo 4 się sprzedały na razie) to czy to jest odpowiednio zachęcające?
Poza tym zadziwia mnie fakt, ze poszły Nogi, Kobieta w Naszyjniku, Libellule, Drzewo - a Shalimar i Antylopa nie znalazły właścicieli, choć myslałam, że najprędzej się sprzedadzą.

Więc - proszę o pomoc Was wszystkowiedzących - jak przedstawić atrakcyjnie zakończenie wystawy, żeby się odbyło?
Dodam, że będą ekstra pocztówki jako gifty.

I ja w górze od dresu zrobionej z przejrzystej żorżety, szyte to jest z 3 kawalków materiału w kontrastowych kolorach ze ściągaczem niebieskim

Stary 2013-05-06, 23:28   #3214
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

TŻ znalazł jakiś artykuł, z którego wynika, że kobiety średnio sprzątają (zajmują się domem) przez 13 godz w tygodniu. To ja jestem brudas bo z gotowaniem zajmuje mi to z 7 godz! Nie jestem PPP

mnie to obecnie zajmuje jakieś góra 2-3 godz tygodniowo
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

Załącznik 5239091
cudny

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 23:33   #3215
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Jak sobie namazałam na ręku i patrzę w słońcu to sraczkowata Ale się komponuje
Essence bodajże ma jakieś fajne, chyba Rejcz kiedyś wklejała.
EDIT: to było Catrice 010 http://www.ladymakeup.pl/sklep/catri...tylizacji.html

http://www.pinkmelon.de/test/make-up...but-browd.html
O, ta wygląda fajnie rudawo
Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość

otóż do tej pory kredek, a okazało się, że refectocil chycił z wodą profesjonalną 6% na czerwony amen (kolor 4); oczywiscie bez udziału osób trzecich, zwłaszcza płatnych i nie wyjdzie krzywo - zasuwasz cienkim pędzelkiem, a potem poprawiasz na już zrobionym pęsetą

Dzięki , wygląda idealnie jak to czego szukam
Jutro polowanie. Najwyżej jak skopę, to wtedy pójde na poprawki albo co
Cytat:

Nietopesz dostarczył nam wino za 200 zeta, dostał od kogoś... Normalnie strach pić
Jak sie boisz, to możesz mi przeslać . Przetestuję czy dobre i Ci napiszę
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 23:49   #3216
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Poza tym zadziwia mnie fakt, ze poszły Nogi, Kobieta w Naszyjniku, Libellule, Drzewo - a Shalimar i Antylopa nie znalazły właścicieli, choć myslałam, że najprędzej się sprzedadzą.

Więc - proszę o pomoc Was wszystkowiedzących - jak przedstawić atrakcyjnie zakończenie wystawy, żeby się odbyło?

I ja w górze od dresu zrobionej z przejrzystej żorżety, szyte to jest z 3 kawalków materiału w kontrastowych kolorach ze ściągaczem niebieskim
1. podejrzewam, że nie było wśród nabywców kogoś komu by pasował do wystroju wnętrz odważny Shalimar i stepowa Antylopa.

2. niestety nie doradzę, marketingowo leżę
wiadomo że znajomi, przyjaciele przyjdą dla samej przyjemności bycia ponownie w takim towarzystwie ale reszta świata
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 23:52   #3217
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Nie znam ale czuję się zachęcona do testów

Cytat:
To jest najbardziej zachęcające
A szczerze nie mam pojęcia.

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
mnie to obecnie zajmuje jakieś góra 2-3 godz tygodniowo
Ty brudasie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Jak sie boisz, to możesz mi przeslać . Przetestuję czy dobre i Ci napiszę
Przykro mi ale już się skończyło

Oesu, czemu trzeci sezon GoT jest taki nudny? W książce ciągle się coś działo a w serialu rozwlekają jak mogą, chcą całą akcję upchać w końcówce czy przenieść do 4 sezonu? Jezdem rosczarowana.
Na szczęście Ros zginęła, już się bałam, że zasiądzie na tronie bo twórcy chyba mieli do niej jakąś słabość.

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Cytat:
Po namyśle dochodzę do wniosku, że ludzi zachęciłyby darmowe drinki i miniatury perfum Ale jak namówić właścicieli nie mam pojęcia.

Stary 2013-05-07, 00:13   #3218
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Po namyśle dochodzę do wniosku, że ludzi zachęciłyby darmowe drinki i miniatury perfum Ale jak namówić właścicieli nie mam pojęcia.
szampan pewnei będzie i tak

miniatury

a ulotki nei wchodzą w grę ? za drogo chyba i nie w tym mieście pewnie każdy wyrzuci

umieram na rozsadzający ból głowy - oby t tylko przez front atmo - coś mi ją chce pęc od środka, spadam
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 00:19   #3219
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Oesu, czemu trzeci sezon GoT jest taki nudny? W książce ciągle się coś działo a w serialu rozwlekają jak mogą, chcą całą akcję upchać w końcówce czy przenieść do 4 sezonu? Jezdem rosczarowana.
Na szczęście Ros zginęła, już się bałam, że zasiądzie na tronie bo twórcy chyba mieli do niej jakąś słabość.
aaaa!!! spoiler
Stary 2013-05-07, 00:24   #3220
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
aaaa!!! spoiler
Phi, nie mów, że lubiłaś jej wydumaną i nieistniejącą w książce postać

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Dobra, skoro już spamuję po nocy: znacie jakiś prosty darmowy program do obróbki plików mov? Żeby dociąć, poprawić kontrast, jasność, kolor filmików, połączyć, przyspieszyć, spowolnić...

Stary 2013-05-07, 00:33   #3221
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

cudny

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
1. podejrzewam, że nie było wśród nabywców kogoś komu by pasował do wystroju wnętrz odważny Shalimar i stepowa Antylopa.

2. niestety nie doradzę, marketingowo leżę
wiadomo że znajomi, przyjaciele przyjdą dla samej przyjemności bycia ponownie w takim towarzystwie ale reszta świata
I tak dziękuję!
Czy wreszcie wśród tych baranów znajdzie się czarna owca, do ktorej dojdzie, że na mnie można zarobić?

Cytat:
Nie znam ale czuję się zachęcona do testów

To jest najbardziej zachęcające
A szczerze nie mam pojęcia

Darmowe drinki mialyby być, a jako miniatury - pocztówki z moimi obrazami z autografem/dedykacją

Wczoraj, kiedy kupiłam to wdzianko, nie miałam siły, żeby je pokazać Wojtkowi - nie chciałam krytyki
A dziś, kiedy to zobaczył, usmiechnął się i powiedział, że w dechę i bardzo mnie odmładza

Ale wczoraj wracałam do domu ze łzami w oczach, kiedy podpity starszy pan, zwrócił w autobusie uwagę Guciowi i wypalił "Słuchaj się BABCI" - to było o mnie!

Cytat:
szampan pewnei będzie i tak

miniatury

a ulotki nei wchodzą w grę ? za drogo chyba i nie w tym mieście pewnie każdy wyrzuci

umieram na rozsadzający ból głowy - oby t tylko przez front atmo - coś mi ją chce pęc od środka, spadam
Uściskuję i całuję w czółko
Zamiast ulotek - rzeczone pocztówki

Stary 2013-05-07, 00:43   #3222
Pin up girl
Zakorzenienie

Ju, nie przejmuj się...
Jakie mi się zdarza rzeczy słuchać na ulicy...

A fogle to dobry... no właśnie, co? Wieczór już nie, bo noc. Dobranoc? To znowu pożegnanie, a nie przywitanie....
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 00:57   #3223
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Phi, nie mów, że lubiłaś jej wydumaną i nieistniejącą w książce postać

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Dobra, skoro już spamuję po nocy: znacie jakiś prosty darmowy program do obróbki plików mov? Żeby dociąć, poprawić kontrast, jasność, kolor filmików, połączyć, przyspieszyć, spowolnić...
1. nie
ale przeczytałam nim skończyłam oglądać odcinek

2. A windows movie maker tego nie robi?
Stary 2013-05-07, 07:56   #3224
kamena
ʞɐɯǝuɐ

gdzie jest Polly czyżby postanowiła zostać w mieście B.
Cytat:

ależ jesteś jak przy tylko 7 godzinach udaje Ci się osiągnąć TAKI stan? ja bym musiała sprzątać ze 7 godzin dziennie a i tak by było gorzej.... w sumie nigdy nie liczyłam, ale gotowanie, pranie, i inne ogarnianie trochę mi czasu zajmuje przy moim kompletnym braku zorganizowania się, więc mam i syf i godziny wyjęte z życiorysu
może powinnam przychodzić do Ciebie na konsultacje

Cytat:
Mam kłopot - mianowicie nie wiadomo, czy zakończenie wystawy, uroczyste, dojdzie do skutku
Miała być na tę okazję aukcja jednego obrazu, ale doszli ONI do wniosku, że czasu jest za mało i aukcja będzie przez internet.
I sama zadaję sobie pytanie, czy z osób, ktore byly na rozpoczęciu, ktoś by przyszedł na zakończenie?
Nawet, kiedy się to sformułuje, jako ostatnią okazję do obejrzenia obrazów w kupie (bo 4 się sprzedały na razie) to czy to jest odpowiednio zachęcające?

1. ja będę jeśli się odbędzie, oczywiście....
2. hm, może to przez to, że antylopa była długo w rezerwacji? nie wiem, też się spodziewałam, że pójdzie jako jeden z pierwszych bo jest bardzo atrakcyjna..
3. marketingowo nie pomogę, nie znam się ani trochę
4. brzmi zachęcająco

Cytat:
Darmowe drinki mialyby być, a jako miniatury - pocztówki z moimi obrazami z autografem/dedykacją

Wczoraj, kiedy kupiłam to wdzianko, nie miałam siły, żeby je pokazać Wojtkowi - nie chciałam krytyki
A dziś, kiedy to zobaczył, usmiechnął się i powiedział, że w dechę i bardzo mnie odmładza

Ale wczoraj wracałam do domu ze łzami w oczach, kiedy podpity starszy pan, zwrócił w autobusie uwagę Guciowi i wypalił "Słuchaj się BABCI" - to było o mnie!
1. a ja mam bez dedykacji
2.
3. oj... pewnie niedowidział.... ale i tak przykro....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 08:18   #3225
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
to się chwali
A dziękować!

W tym roku po prostu już żeńskiej części ekipy (sztuk 3) puściły nerwy.
Jesteśmy tolerancyjne i wyrozumiałe ale są czasem takie momenty kiedy mówi sie "basta!". Za długo na wszystkich wyjazdach to myśmy się zajmowały ogarnięciem wszystkiego dookoła i organizacją a faceci tylko zabawą. W tym roku pierwszego dnia już tak mocno przegięli ze zrobiłyśmy zawieszenie chochli, miotły, picia itp.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Od dzisiaj przez miesiąc mam 2 praktykantów w biurze (chłopak i dziewczyna). No i skończy się opierniczanie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Czy w związku z wiosna macie jakieś chciejstwa zapachowe ? Bo mnie się zachciało czegoś oszałamiająco pięknego i powalającego urodą na kolana albo wręcz na pysk , ale nie mam pojęcia co by to mogło być , to raz , dwa - nie może być kadzilano-przyprawowo-drzewne , trzy - nie może to być śfierzak , cztery - i tak nic nie kupię ale czegoś mi się chce co przecudnie pachnie
Ja nie mam żadnego konkretnego chciejstwa. Ja che żeby się mnie cokolwiek spodobało

Mam mały dołek perfumeryjny bo nic od ponad 2 miesięcy mi się nie podoba, znam, lub jest podobne do czegoś co znam.

Cytat:
Nietopesz dostarczył nam wino za 200 zeta, dostał od kogoś... Normalnie strach pić.

Nie pij!
Ja jakoś nie mam przekonania do takich "wynalazków". Wszystkie drogie wina jakie miałam okazję pić były o wiele gorsze niż takie co zazwyczaj piję za ok. 30 zeta. I zazwyczaj po 1 kieliszku zużywałam resztę do gotowania

Tez jestem brudas. (no chyba ze liczy się tez prasowanie)
Bo gotowanie to u mnie jakieś 5 godzin tygodniowo a sprzątam codzienne ok. 30 minut a weekendowo 3-4 godzinki.
Ale z drugiej strony jak mieszkanie ogarnia "pani do sprzątania" to w ok. 8 godzin robi je na błysk łącznie z myciem okien.

Cytat:
Czy wreszcie wśród tych baranów znajdzie się czarna owca, do ktorej dojdzie, że na mnie można zarobić?

Wyboldowane słowo trafnie oddaje sedno sprawy.

Bo pewnie fantastycznie w nim wyglądasz!

Nie przejmuj się takimi komentarzami.
Ja już nie raz byłam matka mojej własnej siostry.
Zresztą nadal "jestem" i jej znajomi mówią mi "dzień dobry".

------------
Fitam!

I macham z nad pracy bo mam sporo zaległości do nadrobienia
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki

Edytowane przez Eenax
Czas edycji: 2013-05-07 o 08:19
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 09:07   #3226
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Ju, nie przejmuj się...
Jakie mi się zdarza rzeczy słuchać na ulicy...
.

Już się nie przejmuję - szczególnie, że jestem ciemna
(włosy) co mnie odmładza, dziwne

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
1. ja będę jeśli się odbędzie, oczywiście....
2. hm, może to przez to, że antylopa była długo w rezerwacji? nie wiem, też się spodziewałam, że pójdzie jako jeden z pierwszych bo jest bardzo atrakcyjna..
3. marketingowo nie pomogę, nie znam się ani trochę
4. brzmi zachęcająco

1. a ja mam bez dedykacji
2.
3. oj... pewnie niedowidział.... ale i tak przykro....
Dedykację nadrobię
Dziękuję, że przyjdziesz

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Wyboldowane słowo trafnie oddaje sedno sprawy.

Bo pewnie fantastycznie w nim wyglądasz!

Nie przejmuj się takimi komentarzami.
Ja już nie raz byłam matka mojej własnej siostry.
Zresztą nadal "jestem" i jej znajomi mówią mi "dzień dobry".

Co do wernisażu - Rewizor mi się przypomina
Po prostu trzeba wymyślić bardzo ważną osobę, która tam będzie - W. ma wszak tylu znajomych aktorów i sam jest Święty Mikołajem

Stary 2013-05-07, 09:25   #3227
skarbiatko
Zakorzenienie

W kwestii wyłuszczonej wyżej nie pomogę moja kreatywność ostatnio
= 0 Ale wiem , że tu i tam zaraz dziewczyny podrzucą milion pomysłów i będzie pięknie, na pewno będzie pięknie
Cytat:
Za to w tym temacie się wypowiem: u nas było tak, bardzo zresztą często że moją mamę brano za mamę mojej didki i to też dla mnie przyjemne nie było, a moją 5 lat młodszą siostrę biorą za "tą starszą "
także wiesz....

a teraz to albo babcie są takie ledwo żywe już - od dźwigania starości albo znowu młode takie że nikt by nie spodziewał że to babcia, to samo z mamami , dużo kobiet rodzi dzieci w dojrzałym już wieku.
Moja niegdysiejsza najlepsza koleżanka miała pierwsze dziecko niemalże równocześnie ze swoim braciszkiem

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

aa zapomłam powiedzieć "cześć"

no to

cześć wszystkim

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

ale, Ju bom przeczytała i mi wyszło dziwne to co napisałam, otóż ja nie wyglądam wcale młodo, i moja mama też nie

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 10:43   #3228
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Ty brudasie
resztę robi TŻ

Cytat:
.
mnie wkokuwia to że marnują czas na wymyślone , rozwleczone wątki a ważne motywy wycinają albo skracają
Cytat:

ad 1 nie mogę doczekać się fot
ad 2 pan miał na pewno problem ze wzrokiem

Co do akcji promocyjnej to nie mam weny niestety
Obmyślam właśnie wieczór panieński dla siostry i to mi zaprząta wszystkie myśli

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 13:37   #3229
kamena
ʞɐɯǝuɐ

ale ślimacze tempo

macham znad drugiej kawy, bólu głowy, zatkanych zatok, cieknącego nosa, uciążliwego kaszlu, kichania i załzawionych oczu a, i perspektywy zwolnienia do końca tygodnia, co nie jest takie złe
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 13:44   #3230
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
ale ślimacze tempo

macham znad drugiej kawy, bólu głowy, zatkanych zatok, cieknącego nosa, uciążliwego kaszlu, kichania i załzawionych oczu a, i perspektywy zwolnienia do końca tygodnia, co nie jest takie złe

Zdrowiej szybko!

Paradoks moich włosów - choćbym nie wiem jak jasnej farby użyła, otrzymam kolor ciemniejszy od poprzedniego. Nie dziwiłabym się przy zbyt ciemnych włosach, ale na zrudziałym blondzie to już przesada
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 13:52   #3231
Murszafka
To ja :)

Ja mam niewiele do powiedzenia w kwestii modowo-włosowej (bo właśnie kupiłam odżywkę w wersji salonowej 1,5 litra i takąż maskę), więc macham i znikam się nudzić w robocie...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 14:26   #3232
Parabelka
Panaroja

Snad zakwasów włydkach
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Generalnie to już nie macie od dawna żadnych zapachowych chiejstw, ale takie coś - zwłąszcza na pysk walące - przygarnęłabym...tylko mogloby powalać wszystkich , nie tylko mnie.....

Mam dwa nowo nareperowane ząbki, za jednym zamachem
Dentystka sie ze mnie dziś śmiała
Boi znowu miała być kanalowka, a nie było bo sie okazało,ze jednak nie tzreba
Mam dziwne zęby
1.no niby lepiej żeby inni leżeli , fakt
2.

Cytat:
Nooo w sumieee... Ckni mi się za czymś mocno ziołowym ale nie wiem dokładnie jakim. I jeszcze za czymś orientalno-kadzidlano-cynamonowym jak Cinnabar z opisu.
o , ziołowe by mogło być , ale żeby piołunem świeżym pafniało , ooo taaaak

Cytat:

mnie się chce wszystkiego, poznawania, testowania tego z czym mi rzadko było po drodze - kfiaty

ale najbardziej figowych zapachów i jakiś takich zesty - limonkowo/gorzko pomarańczowych - cierpkich
no własnie jakies kwiaty też za mną chodzą , ale żeby były powalająco piekne , oryginalne i bez kwiatu pomarańczy , tuberozy , lilii , jaśminu , o .Może brokuł na przykład albo karczoch , kfiat w końcu

Cytat:
ja mam dużo chciejstw, głównie zbyt drogich
a to wszystkie są zbyt drogie dla mnie ostatnio
Cytat:

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

1.ojojoj , lepiej uważajcie
2.nie wiem czy mi to zajmuje 7 godzin na miesiąc moje dwa przewodnie motta to "Szkoda życia na sprzątanie" i "Tylko nudne kobiety mają idealnie wysprzątane mieszkanie" i tego zamierzam się trzymać

Cytat:
Zdaje się, że to masz - Dune!
Wg mnie najpiękniejszy zapach ever - nie w moim typie i go nie chcę, ale to najlepsza perfuma z mi znanych
A powalające - Eternity i to mam byś umarła od niego

Co do chciejstw, no cóż, mam Garaż, Smołę, Klej i Odór (53) i tylko terpentyny mi się chce - a więc maleńkie Hinoki i byłoby ok

Załącznik 5239091
1.Dune jest piękna , owszem , ale nie powala
2.Eternity mam sampla i nie umieram , owszem , całkiem ładnie pachnie goździkami
3.terpentyny mnie sie też chce
4.śliczne bym więcej jerzyków dała - one gromadami latają i kot w oknie

Cytat:

1. przyleze prosto z roboty
2.myślę , że zarówno Antylopa jak Shalimar wymagaja przestronnego i bardzo widnego wnętrza , o jakie w zwykłym m-ileś trudno , więc dlatego trudno się im zbyć . Im trzeba apartamenta po prostu
3. nie mam pojęcia jak przedstawić ale przyjdę zwłaszcza że...
4.nie odpuszczę sobie okazji zobaczenia bluzy dresowej z żorżety

Grzywka mi się zaczęła skręcać znowu
I znowu mi napisało , że za dużo emotek , jakim cudem

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 15:05   #3233
Parabelka
Panaroja

Cytat:
trudnio by było
Cytat:

1.musi
2.nie martw się , wszak pan był na gazie , więc miał zaburzenia widzenia , a zaburzone widzenie nie oddaje rzeczywistości
Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
A fogle to dobry... no właśnie, co? Wieczór już nie, bo noc. Dobranoc? To znowu pożegnanie, a nie przywitanie....
siemano ?

Cytat:
Po prostu trzeba wymyślić bardzo ważną osobę, która tam będzie - W. ma wszak tylu znajomych aktorów i sam jest Święty Mikołajem
no i o to chodzi
Cytat:

pyłki ?

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 15:19   #3234
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
mnie wkokuwia to że marnują czas na wymyślone , rozwleczone wątki a ważne motywy wycinają albo skracają
Ta. I Littlefinger najniebezpieczniejszy na świecie, taaaa...

Cytat:
a jakoś nie mam przekonania do takich "wynalazków". Wszystkie drogie wina jakie miałam okazję pić były o wiele gorsze niż takie co zazwyczaj piję za ok. 30 zeta. I zazwyczaj po 1 kieliszku zużywałam resztę do gotowania

Tez jestem brudas. (no chyba ze liczy się tez prasowanie)
Bo gotowanie to u mnie jakieś 5 godzin tygodniowo a sprzątam codzienne ok. 30 minut a weekendowo 3-4 godzinki.
1. też nie lubię tych drogich bo zazwyczaj wykręcają paszczę
2. ja nie prasuję. W weekendy sprzątam tak jak zawsze, ogólnie jakoś szybko i po łebkach...

Cytat:
ależ jesteś jak przy tylko 7 godzinach udaje Ci się osiągnąć TAKI stan? ja bym musiała sprzątać ze 7 godzin dziennie a i tak by było gorzej....

Chyba tylko zachowuję pozory i sprzątam z grubsza a w kątach kothy dosłowne i metaforyczne. TZ twierdzi, że powinnam podnosić łóżka i odsuwać szafy raz na tydzień (jeszcze czego) bo jego nietopesz tak robił

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
A windows movie maker tego nie robi?
O, może robił, nigdy go nie testowałam Dzięki za trop.

Cytat:
Oj :/ chciał dobrze ale mu nie wyszło... Podpity był i kiepsko widział

Byłam dziś między ludźmi i obcykana (!) konsultantka w Douglasie zaraziła mnie entuzjazmem do Oud Royale Armaniego. Ach, cudne... Mirra, oud, labdanum (czyli kadzidło zanurzone w kocich siuśkach). Ale bardziej urzekł mnie spray do pomieszczeń L'Occitane o zapachu cynamonu Czy tego można używać niecielnie? Natomiast kandyzowane owoce tej firmy pachną jak Angel + śliwka.

Stary 2013-05-07, 15:25   #3235
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

przecież był pijany, a to ma fatalny wpływ na wzrok
poza tym bredził

Cytat:
Ale z drugiej strony jak mieszkanie ogarnia "pani do sprzątania" to w ok. 8 godzin robi je na błysk łącznie z myciem okien.
nawet krócej
kumpel do swojego kawalerskiego mieszkania zatrudniał taką panią, podobno była jak gestapo
ale z poleceń w parę lat na kawalerkę w Moskwie zarobiła
miała jedną wadę - nie przyjmowała do wiadomości, że nie wolno przestawiać rzeczy. nawet jak są bezsensownie umieszczone.
on informatyk i jak mu w kuchni czy łazience coś przestawiła, to się pół dnia nie mógł odnaleźć

Cytat:
Co do wernisażu - Rewizor mi się przypomina
a może W. coś zaśpiewa

strasznie żałuję, ale cały maj jestem uziemiona
tzn. nie mam na myśli, że byłabym tą bardzo ważną osobą
tylko, że dla mnie to duża strata, że mnie taki event ominął

niewinna guma do żucia
Stary 2013-05-07, 16:10   #3236
justynaneyman
Zakorzenienie

Jesteście kochani!

Nie, lepiej tu nie napiszę.

Edytowane przez justynaneyman
Czas edycji: 2013-05-07 o 17:44
Stary 2013-05-07, 16:47   #3237
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Ju, może lepiej w klubie?

a tak w ogóle to hello wszystkim

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 17:00   #3238
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Wiesz...tak mi przyszło do glowy,że potrzeba Ci plotki...no bo jak by nie było to jest teraz najlepsza reklama( nie wiem, czy uda mi sie ładnie napisać to co mam na mysli, jak by nie to się nie obrażaj)...malujesz fajne obrazy, ale jesteś tylko znana dla maleńkiej garstki ludzi...tych co zaglądaja na Twojego bloga, troche klientów i z wizażu plus niewizażowych znajomych( pewnie sie myle i zna Cię więcej osób, ale do czego zmierzam). Muszą ludzie o Tobie mówić, kojarzyć Cie z czymkolwiek, niekoniecznie z malarstwem, , nieważne w jakim kontekście ( czy dobrze, czy żle) jakkolwiek byle gadać, natknąć sie czasem na Twoje zdjęcie, ..ot, na zasadzie, o widzialam ją gdzieś, slyszałam to nazwisko, o tu o niej pisali...pojdę z ciekawości kto to, zobaczę.....no niestety, takie są czasy że reklama, reklama, reklama...a plotka to reklama...
tylko jak to zrobić...nie wiem...może podesłąć zdjęcia z poprzedniej wystawy jakimś plotkarskim portalom?

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2013-05-07 o 17:52
Stary 2013-05-07, 17:50   #3239
justynaneyman
Zakorzenienie

Plotka... romans z kimś znanym, na boku
Albo striptiz w miejscu publicznym
Przyznanie się do... ja wiem czego?
Czasem myslę, czy nie zostać artystką niszową - jak niszowe perfumy, im mniej reklamy, tym lepiej - ale mam wątpliwości, czy to da się tak samo zastosować do malarstwa

Stary 2013-05-07, 17:56   #3240
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Albo zaliczyć pare bankietów, dać sie sfotografować z kimś znanym, dorobić do tego jakąś historię...no cokolwiek, byleby rozkręcić i zainteresować ludzi...wiadomo,ze to nie takie zainteresowanie o jakie chodzi, ale od czegoś tzreba zacząć, a potem talent już sam sie obroni....

A niszowe malarstwo to tez dobry pomysł, Twoje to nawet jest niszowe ( nie znam się), tylko też trzeba to jakoś pchnąc...nie wiem może zatrudnić jakiegoś pijarowca / agenta na początek ? Wiadomo, koszta, ale to inwestycja jest...Twój mąż nie mógłby Ci kogoś wyszukać?Ma przecież znajomych...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości