![]() |
#5641 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Cytat:
![]() ![]() Co do jajek to moj Szymek nie je ich w ogole od urodzenia...Jest alergikiem na bialko..ale probowałam mu dac jak mial tam kilka m-cy i mial zaraz kolki albo wysypke i lekarka kazała odstawic... Po 2 ogladałam na programie TVN Style program "Mamo juz jestem" i tam wlasnie mowili o jajku w jadlospisie maluszka i lekarka sie wypowiadała ze jesli Dziecko nie lubi i nie toleruje jajka to mozna mu nie dawac, bo bez jajka tez mozna zyc, naprawde to jej slowa...dokladnie tak powiedziała... Wiec chyba KAsiu nie martw sie tak bardzo, bo mozliwe ze nie ma potrzeby...ja powinnam sie martwic bo moj Szymek nabialu nie je i w takim razie co z jego kośćmi??? Mam myslec ze bedzie mial słabe kosci, zabki, czy niedobor wapnia itp???? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jastinku??? ![]() ![]() Mi niedziela minela na zakupach..pojechalam z mama i siostra i Szymkiem do Opola..pogoda byla wspaniala az chcialo sie chodzic po rynku...Ludzi od groma pelno straganow wieklanocnych, bylo co ogladac....i kupowac ![]() Dzis troche posmutnialam bo mama mi oznajmila ze tydz po swietach jedzie znow do pracy bo za nia dzwonili ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Moni@ Czas edycji: 2007-04-02 o 21:13 Powód: dopisanie czesci tekstu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5643 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Niki jakbyś mogła napisz mi przepis na omleta ![]() Wczoraj wzięłam się za mycie okien 2 godziny mi to zajęło , a Oliwia była taka grzeczna że aż w szoku byłam przez cały ten czas spokojnie myłam a ona się bawiła albo patrzała co robię ![]()
![]() |
#5644 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5645 |
Zakorzenienie
|
hej!
![]() o to widze ze nie Tylko moje dziecko takie charakterne ![]() wlasnie usnęła,a ja z kawusią do Was,a tu puchy ![]() no to na pokolorowanie wąteczku kilka fotek z wczoraj,Wika pomagała mi pranie rozwiesić ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5646 |
Zakorzenienie
|
Kasiu omleta robię tak: jajka (zeleży ile tego chcesz to tyle jajek) troszeczkę mąki i tyle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jak chcesz przepis na te jabłuszka w cieście to musiałabym poszukac, bo to w którejś gazetce "Mamo To Ja" miałam ![]() Jastin śliczna Wikunia, jak mi się podoba jej cera taka opalona- marchewkowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Butki bardzo fajne, ja też sobie kupiłam w sobotę, zaraz pokazę ![]()
![]() |
#5647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niki ![]() ![]() Każdy zwraca uwage na jej cere ![]() ![]() Kurteczka i mam do tego tez spodenki,ale sa troszke zakrótkie wiec obetne je na krótkie spodenki,albo podłoże i zrobie rybaczki bo w pasie sa jeszcze dobre na Wike kupiłam w ciuchlandzie za całe 4,50 zł.Kurta jest bardzo fajna,odrazu mi sie spodobala ma jeszcze z tyłu takie super motylki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5648 |
Zakorzenienie
|
kurcze za 4,5 taka super kurteczka???
![]() ![]() ![]() ![]() Jastinku a ile Twoja Wikunia wypija dziennie soczku, że ma taką cerę śliczną?? Dajesz jej same marchewkowe czy z dodatkiem innych owoców?? ![]() Pokazę Wam butki jakie kupiłam sobie i Nikolce (te Nikolki w rzeczywistości są ładniejsze, takie obsypane brokatem i mają żywsze kolory, na fotce tak nie widać ![]()
![]() |
#5649 |
Zakorzenienie
|
Niki bo ta kurteczka jest nowa,tak jak większoś rzeczy które kupuje w ciuchlanadach,zreszta nie iwem skąd te przekonanie ze jak w lumpexie to pewnie zużyte,stare i jeszcze brudne w dodatki
![]() Zreszta same zobaczcie moje zakupy za ok. 40 zł,wszystko w idealnym stanie ![]() ![]() Sukienki jeansowe i kurteczka ciemna jeansowa były z metkami ![]() Niki zakupy fajne ![]() ![]() Co do soczków to Wika ogólnie płynów wypija ok.600 ml tak mi sie wydaje dziennie,soków dokładnie nei wiem ile ale moze ok 200ml,ostatnio duzo pije wody.Soczki kupowałam rózne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze nigdy nie trafiłam na nic nowego ładnego z metką i w tak niskiej cenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jastin fajne te ciuszki udało Ci się kupić ![]() Jastin za butki dałam ok. 34 zł z groszami ![]() ![]() Kasiu, Moni@ Wy kupowałyście na Allegro tenisóweczki dla dzieci, napiszcie mi czy one są usztywniane w kostce, na pięcie?? Chcę Nikolce kupić takie butki na podwórko, bo tych różowych mi szkoda, zaraz zniszczy, a znowu moja mama mówi, że tenisówki są złe, bo nie usztywniają nóżki, a dziecko w tym wieku powinno mieć twardy bucik, który trzyma nóżkę. Te tenisówki takie są?? Bardzo mi się podobają i chciałabym je kupić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mama moja jedzie na pewno do czerwca potem wroci bo musi zalatwiac sobie wczesniejsza emeryture i musi byc w Polsce... Teraz jak pojedzie to juz bedzie mi troszke weselej bo pogoda ladna, dzien bedzie dluzszy i nie bedzie mi sie tak dłuzylo i smuciło.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5652 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oto zdjecia dla ułatwienia podjecia decyzji..Nie wiem jak Kaasiaaa ale ja jestem z nich bardzo zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5655 |
Zadomowienie
|
Niki i Jastin super buciki sobie kupiłyście
![]() ![]() Jastin to faktycznie masz szczęście do nowych rzeczy w lumpeksach, ja jeszcze nigdy nic nowego nie trafiłam, a może po prostu nie umiem szukać. U nas jest jeden fajny mają naprawdę duży wybór i rzeczy są czasami w bardzo dobrym stanie tylko czasami cena jest szokująca jak na używaną rzecz. Niki ja jeszcze tenisóweczek nie dostałam, ale z tego co pamiętam (Julia miała takie) to one nie są usztywniane , są raczej miękkie. Ale wierzę że będziemy z nich zadowolone tak jak Moni@ ![]() ![]() Godzinę temu wróciłam ze spaceru z psem tak wieje że ledwo szłam i po 10 minutach uciekłam do domu , mam tylko nadzieję że jutro będzie spokojniej. Dzisiaj dałam małej żółtko do zupki, zjadła bez problemu, więc wygląda na to że ona tylko białka nie lubi, dobrze że chociaz to żółtko zje.
#5656 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny u nas w mieście większość lumpexów to bardzo fajne miejsca,lepsze rzeczy na wieszakach uprane,poprasowane i w bardzo dobrym stanie,ceny tez sa rózne,zalerzy jak sie trafi
![]() ![]() ![]() ![]() Ale juz dość o szmatkach ![]() U nas dziś zimno jak nie wiem ,wiatr wieje i chyba Kasiu ta pogoda od Ciebei przyszła,skoro u Was wiało wczoraj,... niby słońce ale wieje jak cholera. |
![]() ![]() |
![]() |
#5657 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5658 |
Rozeznanie
|
U nas też zimno jak diabli. Byłam rano z rodzicami w mieście na zakupach z Lilianką oczywiście. Trochę umarzłyśmy. Kupiłam Liliance wreszcie nocnik
![]() Jastin Wiktorynka przesłodka ![]() Niki Wasze obuwie też świetne, szczególnie Nikolkowe śliczne. Ja chyba nie pisałam że kupiłam Lili eleganckie pantofelki. A sobie torbe za 25 zł ![]()
#5659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Humbaczku ![]() Fajnie ze napisałaś Wiktorynka,bo my bardzo często mówimy na nią Wiktorynka ![]() Nie pisałaś,nie pisałaś ![]() ![]() Ja upatrzyłam sobi tez torebke i nawet znalezłam ładniejsza niż na allegro,białą dużą,taką jak chciałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5660 |
Zadomowienie
|
Hello
Ja też chciałam Kasi kupić pantofelki, żeby wystąpiła w nich w święta, bo ma tylko adidasy, a teraz łazi po piachu i musi mieć też jedne ładniejsze. Ale nic mi się nie podobało, a na allegro mnie przelicytowywali, a teraz to już nie zdążą dojść. Ale zaraz pójdę jeszcze raz na pasaż i popatrzę, może jednak coś mi się trafi. Nel, tak ja pracuję w handlu. Zaczęłam pracę jako kasjerka, a potem awansowałam do kontroli rachunków w Media Markt. Tylko, że biuro zawsze pracowało od 10 do 17, a teraz robią jakieś bzdurne rankingi i oceniają pracę i żeby polepszyć wyniki zawsze któraś z nas ma dyżur do 21 w te dni, kiedy jest najwięcej roboty. Ale jak zostanę 2 dni po 12 godzin, to potem odbieram sobie wolne w tygodniu. W sumie to ja ciągle tylko narzekam, a nie mam najgorzej. Załączam zdjęcia Kasi z wczorajszego spaceru. Mój TŻ dostał ode mnie na urodziny tła cyfrowe, więc się bawi. |
![]() ![]() |
![]() |
#5661 |
Zakorzenienie
|
Iwonko śliczne zdjecia
![]() Wika siedzi właśnie u mnie na kolanach i ja jej pokazuje a ona krzyczy "dzidzia","dzidzia" ![]() ![]() ![]() Te z łopatą jest super ![]() Ja to sie boje Wike do pisakownicy puszczać bo ona wszystko wkłada do buzi,mówi cyt."pee",ale spróbować i tak musi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5662 |
Zakorzenienie
|
Moni@ dziękuję ogromnie za fatygę i zdjęcia butków
![]() ![]() ![]() Jak mówisz, że dobrze trzymają nóżkę i są lekko usztywnione to może kupię, jak nic nie znajdę u nas w sklepach to kupię na Allegro. Dziś patrzyłam w sklepie, zwykłe tenisóweczki na Nikolkę są po 18 zł ![]() Monia a Ty przez ten kręgosłup nie możesz nosić obcasów??? Ja za obcasami też nie przepadam, dlatego wybieram albo mały obcas, albo całkiem płaski Kasiu mam nadzieję, że omleciki wyszły i smakowały ?? ![]() Humbaczku pochwal nam się zakupami ![]() Iwonka śliczna te zdjęcia, ale Kasiunia śliczniejsza ![]() ![]() Jastin moja Nikolka też wszystko do buzi pcha, mi to się wydaje, że ona nigdy z tego nie wyrośnie ![]() Pogoda u nas też dzis paskudna, rano lało, akurat teraz jak zaczęli robić dach ![]() Te buciki Nikolki co Wam pokazywałam wczoraj kupiłąm za 34 zł, a dzis przyszła nowa dostawa patrzę a one są po 39,99 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5663 |
Zadomowienie
|
Ja też kupiłam dziś Kasi buty za 39,99, nie wiem, czy będą dobre, mam jakby co 3 dni na wymianę. Kurczę to sobie kupiłam buty za 60 zł. A ona przecież zaraz wyrośnie, ale co zrobić, takie są niestety ceny.
Niki to jednym słowem 6 zł zaoszczędziłaś. Ja siedzę jeszcze w pracy, ale całe szefostwo się ulotniło, więc ja za pół godziny też spadam. Pokazałabym Wam te buty, ale ja to się niestety boję dotykać aparatu TŻ-a, bo mówi mi, że ja zdjęć nie umiem robić. Za mądre to dla mnie urządzenie. Kupię chyba sobie zwykłą cyfrówkę, a nie jakąś lustrzankę za kupę kasy wymyślił i ja nie umiem się tym posługiwać. |
![]() ![]() |
![]() |
#5664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie nosze obcasów bo mi na to stopy nie pozwalaja, po 1 zaraz pod spodem mam odciski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do zdjec to sa rewelacyjne..Chcialam zapytac skad mialas takie tła fotograficzne...Szkoda ze nie mam takiego cuda, zrobilabym mamie prezent na zajaczka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5666 |
Zadomowienie
|
Np. takie dla babci?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5667 |
Zakorzenienie
|
Niki ja też mam takie wrażenie
![]() Wiecie co dziewczynki juz za chwile Wilekanoc a niedawno gwiazdka była ![]() ![]() Wzięlo mnie na refleksje chyba ![]() Dziś tż był na budowie i jednak w połowie maja bedziemy sie chyba brać do roboty z mieszkaniem,takze trzymajcie kciuki zbyśmy w wakacje juz mieszkali na nowym ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój tż kupił mi aparat jakiś czas temu i uczył mnie jak mam go używać ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz ja znam sie lepiej od niego ![]() Poza tym ja mam tak ze jak nie poeksperymentuje to nie wiem ![]() Także bierz aparat i pokazuj nam fotki bucików ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5669 |
Zakorzenienie
|
Iwonko wszystko co małe- dla dzieci to takie drogie
![]() ![]() Jastin, Moni@ to Wy na modelki powinnyście iść jak takie wysokie laseczki z Was ![]() ![]() ![]() Jastin racja, strasznie ten czas leci, aż mnie to przeraża czasem, że niedługo będę staruszką ![]() ![]()
![]() |
#5670 |
Zadomowienie
|
Jastinku oj leci czas nieubłagalnie. Będziemy trzymać kciuki, na pewno się uda z tym mieszkaniem.
Starzejemy się chyba, bo mnie coraz częściej dopadają takie refleksyjne nastroje. Monia mój TŻ znalazł te tła na allegro i powiedział, że chce na prezent to mu kupiłam. Buciki na Kasię dobre, zrobiłam nawet zdjęcie, ale nie potrafię tym aparatem, więc prosze o zrozumienie. Nie chciałabym znać opinii mojego męża na temat tych wypocin. Przyszła mi dzisiaj paczka z albumami na płyty CD i właśnie robię sobie porządek, bo byłam niestety zmuszona wyrzucić wszystko z pudełek, które stały na stojakach, bo Kasia notorycznie wszystko wyrzucała. Więc teraz będą zajmować znacznie mniej miejsca. A Kasia leżała sobie grzecznie w łóżeczku. Myślałam, że już dawno śpi, podeszłam do niej a ona sobie leży. Aż w końcu usnęła. Przyszłam do domu parę minut po 20, dziecko wykąpane, najedzone itp. Oczywiście jak matkę zobaczyła, to trochę się w główce poprzewracało, ale za godzinę wszystko wróciło do normy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.