|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
tez bede odciagac i zobacze... u mnie skazy brak, ale... ta laktoza.. nie wiem czy to jest przyczyna, nie mam gdzie wykonać tego badania, obdzwonilam wszystie labki. Ale powoli zaczynam się łamać i poważnie myśle żeby chociaż przez 3 dni jej podać ten pepti, ale tez nie chce stracic mleka w cycku, boje sie ze nie utrzymam tej laktacji, chociaz mam sporo pokarmu. Ale juz mam dosc patrzenia jak sie ona męczy.........
|
|
|
#1262 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
Ale moj lubi taka temp.pokojowa, mleko tez takie czesto pije. Cytat:
Przy plazy troszke wialo, ale musialam to zrobic, wiec udalo sie w wozku ![]() Cytat:
Jak wypozyczasz to musisz placic za maseczki i rurke, mi krzykneli 50zl :/ Poza tym przy malenstwie nie raz sie przyda. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-05-07 o 21:37 |
|||
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
Kogo lać? Mnie dziewczyny
Nie wyrabiam psychicznie ostatnio. Mały się drze-ja nie umiem go uspokoić. Mąż wyjeżdża rano do pracy-wraca późnym wieczorem. Jestem sama z tym wszystkim i mam dość. Oskar dziś wpadł w histerię-wszędzie mu źle było,nawet na rękach. W końcu tak mnie nerwy ruszyły że odłożyłam go takiego wyjącego do łożeczka i nawet mi go szkoda nie było Płakał przeszło godzinę. Brałam go na ręce i odkładałam-a on coraz bardziej nerwowy. Potem chyba nawet się mnie bał Jestem do dupy i powinnam się leczyć psychicznie albo powinni mnie tam najlepiej zamknąć przynajmniej bym nikomu krzywdy nie robiła swoim zachowaniem
|
#1264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie myślałaś chyba, że się nie zreflektuję? Sprawa wygląda tak, że staram się Was podczytywać...wciąż "jestem z Wami"... i miło było mi oglądać jak Wasze maleństwa dorastają..no ale co tam ![]() Thanks! |
|
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Zjadlam dzis prawie cala tortille, mam nadzieje, ze malemu nic nie bedzie.
A jakby tego bylo malo doprawilam frytami z maca i popilam kilkoma lyczkami coli ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1266 |
|
Wtajemniczenie
|
Deli Blanka waży 5360, strasznie mało mi się wydaje jak na 3 miesiące.
Kochana myślę że jak będziesz ściągać regularnie to utrzymasz laktacje , ja kiedyś miałam tydzień z antybiotykiem przy którym nie można było karmić i dałam radę mimo że miałam mało mleka. |
|
|
|
#1267 |
|
Zadomowienie
|
Ja pitole, pleciugi jestescie okrutne
ale ja jak zwykle też czasu nie mam, codziennie w szkole przecież, dziś wróciłam o 16, ale co z tego, od razu od mamy Olę przejęłam, potem ją wykapałam, połozyłam spać i siadłam przed tv. i tak siedzę |
|
|
|
#1268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za tydzien 4 miesiace ;| wlewam w niego tyle mleka ile sie da, ale on i tak uleje 1\3 z tego. pojutrze kontrola u gastrologa, zobaczymy co powie
|
|
#1269 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
|
|
|
|
#1270 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tylko Wy się dziewczynki jakoś ociągacie z tym spotkaniem ![]() Cytat:
Nie obwiniaj się!! To normalne że czasem mamy już dosyć! Ja mam tak samo jak dzień w dzień jestem sama bo Tż od rana do wieczora w pracy ( a na dodatek Daria jest dzieckiem które wogóle w dzień nie śpi)..... Nie myśl że jesteś złą matką!!! TAK NIE WOLNO!! Dla Oskarka jesteś WSZYSTKIM!! Cytat:
Moje zdanie jest takie: WOGÓLE się nie odzywasz od bardzo bardzo dawna.... Skoro nas podczytujesz to wystarczyłoby chociaż dwa zdania raz na jakiś czas napisać..... hmmm
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-05-07 o 22:05 |
|||||
|
|
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My po szczepieniu w przychodni było ok ale w domu ryk dostał czopka i ma strasznie napuchnieta nóżke biedactwo małe mam nadzieje ze w nocy bedzie ok a pozatym wazy 6350g więc 200g w 12 dni nie jest zle ale mogło byc lepiej za to na długości 65,5 więc trnd 1cm/ tydz zachowany na roczek bedziemy kupowac ubrania na 100 cm ![]()
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
Kłopotów z zaśnięciem ciąg dalszy. Mała jeszcze nie śpi, Tż chodzi z nią i buja..
A kurczę zawsze zasypiała sama, od 3 dni mamy problem. Najedzona już, przy piersi trochę się wije (chyba brzuszek bo bączki szły) ale właśnie nie śpi jeszcze... Miałyście tak, że pogorszyło się zasypianie? skok? przejdzie? |
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze ze mam ten laktator, a tyle kłotni byłó z tztem o to...
Kochana, kurcze, tez mi sie wydaje ze ciut mało ale to tylko moje postrzeżenie, nie jestem lekarzem, mi sie wydawało ze moja mało waży, Lady pietraszko jak juz duzo wazy a nasze przecież sie urodziły koloskami.. ale moze masz racje, ze skoro wiecej przy urodzeniu ważyly to teraz mniej przybierają..
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
Djerba, wtf?
Była dyskusja na ten temat, zwyciężyła demokracja, dziewczyny były za usuwaniem. Nie miej do mnie pretensji. Nie odzywasz się od BARDZO dawna do nas.Silver, dzięki, że stoisz po mojej stronie, bo tak myślałam, że padnie decyzja od wszystkich, a ja dostanę po dupie od osób, które usunęłam... Bo "prowadzę" ten klub - ale co tam, że wszystkie aktywne mamuśki chciały czystek, to przecież moja wina. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-05-07 o 22:03 |
|
|
|
#1275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
Lady,
za bioderka
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, tzt by sie nie czepiał, gdyby nie T.
no comment normalnie. Nawilzacz powietrza to samo. . .
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na nocny sen to jeszcze całkiem nie dawno było noszenie i lulanie, bo baczki, a teraz też wystarczy tak jak w dzien, przytulić, pogłaskać izaśnie. Ja widzę, że tu nie ma reguły, człowiek się juz nastawi a tu bęc i wszystko odwraca się o 180 st. |
|
|
|
|
#1280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zreszta tz to samo tylko ostatnio wspomnialam o dozowniku na mm bo taki fajny znalazlam przypadkiem, mozna 3 porcje nosic i tym samym nie trzeba bawic sie w odliczanie i mieszanie w nocy czy na spacerze, tym bardziej ze ja jeszcze do mm dosypuje zagestnik, wiec jak w nocy mlody wpada w histerie to mi sie czasem rece trzesa byle szybcije to wszytsko zmieszac, ale tz powiedzial nie .."przeciez mozesz sobie sypac do butelek tych mniejszych, ktorych nie uzywasz, tak jak do tej pory " nie to nie, i tak zamowie
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-05-07 o 22:08 |
|
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Wlasnie! Mamy w mieszkaniu bardzo suche powietrze. Slysze jak maly dziwnie przez to oddycha, meczy sie w nocy. Moja siostra to samo.
Nawilzacz zalatwi sprawe? Mala, kochana jestes najlepsza mama, jaka Oskar moglby miec!!!! Nie mysl o sobie zle, to normalne, ze czasem chwilowo jestesmy zmeczone! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja widzę po sobie, też sie dużo nie udzielam, więcej podczytuję, ale czasami coś skrobnę. A Djerba od bardzo dawna się do nas nie odzywała, właściwie to chyba od porodu raz tylko jak dziewczyny ją wywoływały. Także luz Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-05-07 o 22:15 |
|
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, masz rację... Ale powiem Ci szczerze, że ja bym się wcale nie zdziwiła, gdybym się nie odzywała pół roku (Djerba przestała się odzywać już jakiś czas przed porodem) i ktoś by mnie wywalił z klubu. Normalna sprawa...
|
|
|
|
#1284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do nawizacza powietrza, to powiedziala ze moge sobie wieszać mokre reczniki na grzejnik ew kupić takie "doniczki" i zawieszać, ale u mnie takie coś nie dałoby rady, bo powietrze w moim mieszkaniu jest meeeeeeeeeeega suche. Cytat:
|
|
|
#1285 |
|
Wtajemniczenie
|
aha, i wiecie co .. do teh pory od chyba juz dwoch miesiecy mielismy bezproblemowe zasypianie, tzn czasem pomarudzil kilak minut w lozeczku, ale wystarczylo ze smoczek przytrzymywalam, zeby nie wypluwal a dzisiaj co? istna histeria! ktorej nie zapowiadalo nic, musialam z lozeczka wyciagnac, tulic, nosic na rekach ..
taki rozzalony strasznie plakal mi na ramieniu, w koncu troszke sie uspokoil i dopiero podeszlam do normalnego usypiania, myslicie ze mogl miec na to wplyw fakt, ze nie widzial TZ cala dobe i ze pierwszy raz od chyba 2 miesiecy nie kapalismy go razem? bo tak, problemow z brzuszkiem nie ma, w skoki rozwojowe nie wierze, a zeby jeszcze nie ida (sprawdzam jak najeta codziennie - bo juz sie doczekac nie moge )
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja idealna nie jest, zreszta czytalas pewnie tez tutaj ale nigdy nie komentowala tego co chce kupic, wrecz sama z siebie kupuje rozne bzdety dla dziecka z ktorymi pozniej nie wiem sama co poczac
|
|
#1288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do, odpisywania..to kochana...ja Was czytam z opóźnieniem!!!!! wielostronicowym!! to co mam pisać ? wciąż to samo? że nie mam czasu, żeby pisać? czy pisać bzdury? |
|
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze Daria coś zasnąć nie umie
pośpi chwilę i się budzi.... A jak już taka zmęczonaaaaa
|
#1290 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
no rzecz w tym, że NIE jesteś próbowałam ci na gg to tłumaczyć, a ty tupiesz nóżką i walisz focha... litości Ostatnie info - 25 marca. Półtora miesiąca temu. Wcześniej - 6 stycznia. Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

... podgrzałaś ją przed podaniem??

A więc - robimy czystki! Kogo usuwamy?
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

mam pepsi zachomikowana, koniecznie musze sie napić zaraz 

za bioderka