|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
ja to wole sobie sama pokupować. Ja na swoją teściową nie narzekam, mieszka daleko itd, zajmie sie dzieckiem okej, ale od ostatniej akcji podchodze z dystansem do tego wszstkiego..
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
Wątek jest otwarty, można spowrotem pisać i myślę , że dostać dostęp do klubu też. A skrobnąć 2 zdania raz na 2 dni nie zajmuje nie wiadomo ile czasu. Przecież sa dziewczyny co tak robią, bo najnormalniej w świecie nie mają czasu, ale przynajmniej napiszą, że tak jest i wpadną się przywitać tylko. |
|
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
Mam podobne, ale innej firmy:
http://www.ninoshop.pl/1015,tommee-t...karm-2szt.html |
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhh....dobra, nie wypowiadam się już na ten temat...
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczy wejść i napisać "hej nie mam czasu , podczytuję was i pozdrawiam" coś w tym stylu i było by po sprawie
|
|
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40681205]Nina, ja do podawania i podgrzania lekkiego obiadków używałam szklaneczek z ikei, też super się sprawdziły
No to też jest pewien sposób ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ahhh.... Niestety...świat wirtualny ma inne prawa i zasady..najwidoczniej trzeba to zaakceptować
|
|
|
|
|
#1298 |
|
Konto usunięte
|
Aaa miałam pisać, dzisiaj kupiłam day 4
|
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Djerba, to szkoda, bo była kilkudniowa dyskusja na ten temat i nie ja rzuciłam pomysł (sorry, ale nie wiem, kto, bo sama tego dnia się nie udzielałam).
Pomysł genialny sam w sobie. Bo to prawda, jak ktoś ma nas gdzieś, to dlaczego my mamy się podkładać? Klub jest prywatny i ten, kto się nie udziela, nie powinien mieć tam dostępu. I tyle moim zdaniem... I to nie jest tylko wirtualny świat, bo gdyby ktoś się do mnie nie odzywał w rzeczywistości przez pół roku, to też bym go wykreśliła tymczasowo ze swojego otoczenia.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-05-07 o 22:26 |
|
|
|
#1300 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
Podtrzymuję kontakty z paroma dziewczynami z forum...z Tobą też się kontaktowałam jak byłam w Olsztynie...to było gdzieś? Wcześniej gdy nie miałam na prawdę czasu, żeby zajrzeć nawet do kompa, to rozmawiałam z jedną z Was przez tel i przy okazji pytałam co u Was... jak dzieciaczki.... Nie ukrywam, że brakuje mi tego forum.. ale za chiny nie mogę się sama ogarnąć z dwójką dzieci i bez męża...bo oprócz rodzinnych spraw, mam też inne na głowie..ale whatever.. Ja cały czas o Was pamiętam i będę... |
||
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Apropos ubierania dzieci
dzisiaj termometr pokazywal mi 17st, dobrze ze mamy balkon, bo bylo chyba 25! Malego ubralam w body z dlugim rekawkiem (wszystkie inne w praniu:/) i spodenki plus skarpetki, bez czapajki. I kurcze, zadnych kwiatkow dzisiaj nie spotkalam, czesc dzieciaczkow w czapeczkach i tyle a jak wracalam z agory to malemu musialam skarpetki zdjac bo plakac zaczal, z goraca ![]() Laski, jak zakladacie np koszulke z krotkim, to dajecie pod spod bodziaki? Dzisiaj po szczepieniu malego nie chcialam meczyc i zalozylam tylko koszulke i spodenki, bez bodziakow, ale ta koszulka mu podjezdzala caly czas i mnie to wkurzalo :P
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Silver,Szajka,Nawijka-dzięki
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam właśnie koszulki i nie zakładam, bo jest ten problem, że podjeżdza do góry. a na chwilę obecną jest za gorąco by zakładać bodziaka i koszulke moim zdaniem
|
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Wy tu wszystkie o rozbieraniu dzieci, a moj chyba lubi ciepelko
po TZ!!!Dzis ok 15 stopni, maly mial bluzeczke z krotkim, bawelniane spiochy i kaftanik, a na gorze jeszcze cienki kocyk. I wcale nie bylo mu goraco, karczek cieply, ale bez przesady! Poza tym zauwazylam, ze ma problemy z zasnieciem w wozku jak go nie przykryje po same oczy :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40691205]A nie ma problemu z kupą? [/QUOTE] null jak chlopaka zatykało na 10 dni teraz jak zatykam otwor gębowy to się rugi otwiera Cytat:
Djerba- hej slonko, pytałam się o Ciebie Lady ostatnio, bo ja na gadulcu nie bywam wcale- ale myślę o Was i ściskam cieplutko |
||
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Lady ja pod bluzeczke daje bodziaki, bo bluzka podjezdza do gory i gole plecy zostaja.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tez o Tobie pamiętamy, nie raz dziewczyny pytały co u Ciebie, nie które pisały, że rozmawiały na gg ok , utrzymujesz kontakt z niektórymi ok, ale tu chodzi o klub, i nie tylko Ty zostałaś usunięta, tu chodzi o nasza grupę którą stworzyłyśmy Każda z nas ma tez inne sprawy na głowie, nie tylko rodzinne, więc nie Ty jedyna. Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-05-07 o 22:44 |
|
|
|
|
#1308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie nie ciagnke do alko za to fajek
czekam tylko az skoncze kp i wypale na raz chyba cala paczke ![]() Ale mnie boli cyc, boziuuuuu zaraz eksploduje
|
#1310 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj się i pisz czasami Tyle w tym temacie z mojej strony. |
|
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1313 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Daj znać co tam u gastrologa ![]() Cytat:
Tak teraz sobie myśle że Blanka wcale nie miała tego łojotokowego zapalenia skóry tylko od razu tą skazę i jako że lekarka nie kazała nic z tym robić to to zlekceważone i teraz się takie silne to zrobiło Mała kopek w tą chudą dupkę za takie myślenie (kopieeeee) ![]() Djerba ja również o Tobie pamiętam i podziwiam że dajesz sobie sama radę z dwójeczką bez męża. Pisz do nas częściej, nawet głupoty bo też jesteśmy ciekawe co tam u Was ![]() Lady to Ty paliłaś? ![]() Mi się marzy mojito |
||
|
|
|
#1314 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Lenova: przeoczyłam. Kapelusik poczukam, jak nie znajdę foto na necie to zrobię prezentację na dziecku jutro
|
|
|
|
#1316 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tym moim pisaniem to też wygląda tak (oprócz braku czasu)...że... jakoś nie umiem się wdrożyć z powrotem
|
|
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
Jest instrukcja, ale gęstość musisz dopasować do wymagań Kubusia. Moja woli rzadszą.
|
|
|
|
#1319 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie wieczornie, dzieciarnia juz na szczescie spi
![]() Mala wspolczuje Brawa dla wszystkich dzieciaczkow za szczepienia My idziemy dopiero 21 maja (3 wklucia nas czekaja ). Juz mi serca peka U nas tez dzisiaj goraco bylo a ja Lili bodziaka z dlugim rekawem zalozylam i sie biedna gotowala A na koniec dziekuje, ze nie poszlam na pierwszy ogien do wyrzucenia z klubu
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
Djerba, dziewczyny dobrze mówią. Pisz często u nas. Nawet jakieś zwykłe rzeczy, typu "Czytam Was". Liczy się fakt.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

ale nigdy nie komentowala tego co chce kupic, wrecz sama z siebie kupuje rozne bzdety dla dziecka z ktorymi pozniej nie wiem sama co poczac

Była dyskusja na ten temat, zwyciężyła demokracja, dziewczyny były za usuwaniem. Nie miej do mnie pretensji.

czekam tylko az skoncze kp i wypale na raz chyba cala paczke
ale to tylko moje postrzeżenie, nie jestem lekarzem, mi sie wydawało ze moja mało waży, Lady pietraszko jak juz duzo wazy a nasze przecież sie urodziły koloskami.. ale moze masz racje, ze skoro wiecej przy urodzeniu ważyly to teraz mniej przybierają..
Mojej strasznie spuchła jedna nóżka.
Oczywiście tej lektury nie przerobiłam, nawet streszczenia nie przeczytałam, chociaż wszystkie inne miałam juz w małym paluszku. Stawiałam na coś innego. Ale dużo napisałam, lałam wodę jak trzeba, źle nie będzie
o mamuniu, padlabym
My idziemy dopiero 21 maja (3 wklucia nas czekaja