Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19. - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-08, 08:07   #2071
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Ijeeee...jaka terrorystka
No wyobrażasz sobie?!

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Bylam u okulisty, wada bez zmian, wszystko w porzadku, zadnej zacmy, jaskry nie mam, cisnienie dobreCiesze sie, bo powaznie zaczynam myslec o laserze, teraz tylko pieniazki zbierac

Kupiłam tez dzis inhalator, naogladałam sie i niewiedzialam który wybracOsttaecznie wybierałam miedzy philips medela family a omron i zdecydowałam omron(tanszy o 50 zł, parametry prawie identyczne a wagowo lzejszy o połowe i malutki i to wygrało)Oby tylko sie spisał
http://www.e-lek.pl/108365,inhalator...wy,100057.html
Super, że nic się nie pogarsza

Dziewczyny, uświadomcie mnie - po co kupuje się inhalator? Bo słyszę, że bardzo dużo osób z małymi dziećmi właśnie kupuje Ja inhalator zawsze kojarzyłam z astmą, także będzie wdzięczna, jak któraś sprowadzi mnie na właściwy tor myślowy

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
dziękuję
a czuję się fatalnie
mam straszne mdłości, w pracy miałam mówić o ciąży w następnym tygodniu ale prawdopodobnie powiem jutro, to już mi trochę lepiej będzie ze nie muszę udawać ze wszystko ok,
Oby mdłości szybko minęły
I jeśli rzeczywiście jest tak źle, to powiedz w pracy

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Butterku, Aaby - jednak ciężkie gęste włosy zupełnie inaczej się zachowują i nawet w zwykłym bobie inaczej wyglądają;-) ale taka już nasza natura, jeden ma to, drugi tamto;-) Będę wam wstawiała zdjęcia na bieżąco jeśli coś zrobię z włosami;-) A z mojej pielęgnacji przeciw wypadaniu było już wszystko- od RAdicalu i Seboradinu, po fryzjerskie sera z SP Proffesional, po wcierki dermatologiczne i płyny 5% na wypadanie typu męskiego. Suplementowałam się również, natomiast moje wypadanie jest typowo na tle hormonalnym i te wszystkie specyfiki pomagają troszeczkę, ale cudów nie robią. Ciąża zatrzymała mi wypadanie, teraz znów się zaczęło - chyba mały wysysa ze mnie wszystko co najlepsze;-)
Nooo, gęste na pewno inaczej wyglądają... A jak wygląda gęsty lew! Jak mop!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
aaby bucik są stabilne, fajne ze skórki. Maja w nich bardzo dobrze i stabilnie sama chodzi po mieszkaniu. Ma też takie bardziej zakryte ale w upalne lato boję się, że jej się nóżka będzie pociła. Ale i jedne i drugie mają super wyprofilowanie. Poza tym szukałam takich aby miały regulację zapięcia nie tylko przy kostce ale i przy paluszkach aby je dobrze do nóżki dopasować. I te leżą idealnie.
Dobrze, że z przodu też są regulowane

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Aaby wkleiłam do profilu zdjęcie szatek i świecy

Madzia dopiero dziś zamówiłam...
Tu masz aukcje: http://allegro.pl/komplety-na-chrzes...230467496.html
O jaaa, ja myślałam, że szatka to tak szatka z prawdziwego zdarzenia, w sensie wiecie - jak na Komunii A to tylko taki kawałek nakładany No ale ja nigdy na Chrzcinach nie byłam, więc wiecie...
Ale ładnie ten srebrny napis wygląda
A sukienki prześliczne! Czapeczki nie w moim stylu, ale sukienki jak najbardziej
To jest właśnie słaby punkt przy chłopcu - nie wiem, czy można znaleźć do chrztu coś innego, niż te a'la garnitury czy kamizelki z czapkami

Cytat:
Jedynie zaparcia , przykre przeżycie . No ale u mnie to w ogóle bez porównania sytuacja...
Przyzwyczajaj się do takich dolegliwości

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 08:07   #2072
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
to nie było od burzy oczywiście, to był wypadek
gdy miałam 4 lata pojechałam z rodziną na "wczasy" do mazurskiej wsi, do takiej dalekiej rodziny, moja nazwijmy to daleka ciocia robiła obiad ze swojskiej kury, no i po zabiciu jej i oporządzeniu zrobiła taki zabieg że opaliła resztki tego co kura miała na sobie w płomieniach denaturatu, w tym celu nalała trochę denaturatu na jakiś spodek czy coś, podpaliła no i robiła swoje
ja w tym czasie jako 4 letnia dziewczynka ubrana w różową sukieneczkę uwieszona byłam u mamy na rękach, mama stała obok tej cioci,zdarzył się wypadek przy pracy i cioci ten spodek z płonącym denaturatem spadł na podłogę i ten ogień odbił się od podłogi i wylądował na mnie, podobno ja się darłam a nikt z tam obecnych nie zaczaił odrazu co się dzieje ponieważ płomień od denaturatu jest różowy a ja byłam ubrana na różowo i tego nie było widac że pali mi się ubranie, sukieneczka była z jakiegoś sztucznego materiału zrobiona i dopiero jak zaczęła się topic to się zorientowali
brzmi jak scena z horroru ale ja naprawdę nie ucierpiałam zbytnio wtedyhistorii nie pamiętam osobiście, znam tylko z opowieści rodziców, nie poparzyłam się niewiadomo jak, jedyne co pamiętam to to że miałam potem strupy na szyi, dziś nie mam na ciele ani jednego śladu po tym zdarzeniu
Jak dobrze, że wyszłaś z tego cało! Mogło się to skończyć tragedią

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
aaby - bardzo dziekuje , az mi się micha usmiechnela jak to przeczytałam Zobaczysz Ty tez będziesz taka radosna , dziecko daje tyle powera ze nie ma innej opcji jak uśmiech od ucha do ucha No to marsz kupować koszule jeansowa!

Hehe dokładnie pamiętam to sikanie co 2h masakra ... i to ze nie będziesz na noc pila nic nie pomoze

Urodziny się bardzo udaly Kupilismy Mai kuchnie do tego balony ,rozyczke i kartke zabe która rechocze jak się ja otworzy.Wczoraj dostałam filmik od mamy Majki ze mala siedziała przez pol godziny i bawila się kartka wogole ja reszta prezentow nie interesowala Wstepnie urodziny miały być "pszczolka Maja" ale mama zmienila zdanie i dopiero jak będzie wieksza mala to jej takie zrobi.

Tak jest , teraz ja biore się za planowanie urodzin Domino Już nawet słonia dmuchanego znalazłam
Oj chciałabym bardzo Na razie mam wrażenie, że nie podobałam i że będę wiecznie zmęczona i sfrustrowana...

Super, że urodziny takie udane Fajny jest ten zwyczaj w USA, że robi się dzieciom tak huczne urodziny W PL może i robi się spore, ale raczej w gronie rodziny, a nie w gronie znajomych z dziećmi. A mi się to strasznie podoba Ale fakt, że trzeba mieć też warunki. I najlepiej dziecko z lata - wtedy imprezy ogrodowe, grille

Już nie mogę doczekać się zdjęć z imprezy Domino!

Ana, wysłałam Ci maila

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-05-08, 08:08   #2073
mysia1986
Zakorzenienie

Onykshej - dawno Cie nie było.

Wogóle to Dzień Dobry
Marcel <3

Edytowane przez mysia1986
Czas edycji: 2013-05-08 o 08:09
mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 08:09   #2074
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Moje dzieci od wczoraj są takie gadatliwe i uśmiechnięte, że szok

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Burza w sumie szybko ucichła, troche pobłyskało i popadało, moze ze 20-30min.
U nas wczoraj tylko błyskało. Za to od dziś do pt zapowiadają burze

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-05-08, 08:10   #2075
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia - jej dzięki! milo slyszec tyle komplementow od innych kobitek Wiesz , te spodnie to jakies dziwne sa niby w pasie ok mniejszy rozmiar był za maly a jak chwile w nich pochodze to mi wisza chyba taki już kroj ich jest ...
moze sa z elastycznego materiału i szybko sie rozciagaja

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Blonde na kilku stronach w necie Ale pewnie to sprawa indywidualna. A jak Seba był mały to tez sezonowo kupowałaś wszystko?
raczej tak, nie przypominam sobie by było to czesciej...a jesli juz to nie z powodu ze stopa mu rosła tak szybko tylko szybko niszczył
I np jak pisałam teraz na wiosne miał dobre buty z zeszłej jesieni (zawsze i tak maja troszke luzu w palcach), ale i tak kupilismy nowe bo tamte były pozdzieraneI tak włąsnie raczej co sezon kupujemy buty
Wiesz gdyby trzeba było dziecku zmieniac buty co 3 miesiace do 3 roku zycia(jak pisałas)to niewiem jaki rozmiar stopy miałoby dajmy na to w wieku 3 lat

Czesc

Dzis mam stresujacy dzien...na 15 do lekarzy

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2013-05-08 o 08:12
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 08:12   #2076
kaska87
Zakorzenienie

hej
Cytat:
mam nadzieję że u mnie też tak podziała bo już miałam czarne myśli że jak to czysty progesteron to będę dalej niż widzę i takie tam
ja jak kot, ale chyba nie tyle po dupku i luteinie ale ogólnie chyba mój oraganizm tak reagował w I trymestrze bo dupka biorę nadal (fuck!) a czuję się super, zaparć też nie ma

wyspałam się gdzieś wyczytałam, że jak się mleczko na noc wypije to się lepiej śpi i chyba sobie to wmówiłam bo podziałało

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 08:13   #2077
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc

trzymam kciuki!!
Marcel <3

Stary 2013-05-08, 08:22   #2078
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

Udało mi się nagreać dziewczyny jak "gadają" to potem wrzucę

I kupiłam kompleciki dla dziewczyn na chrzest! Używane...ale wyglądają na porządne zobaczymy jak przyjdą...
ja chcę zobaczyć jak dziewczyny "gadają"

Mala, Stokrotko dziękuję Humor na razie du.piaty. Ale pomału wracam na dobre tory

Cytat:
I nie pochwaliłam się, tż kupił dla synka takie picie adidaski;-)
wow! Ale fajnie!!!

Cytat:

Mój cały czas gada, że za 3 lata robimy syna.......taaa ...chyba w snach
maleństfo a tak poważnie, bierzecie pod uwagę 3 dziecko? Pytam z ciekawości

Cytat:
Zrobiłam sobie dietetyczne bułeczki z tuńczyka może jutro wrzucę przepis
poproszę przepis

Cytat:
Hej

Moje dzieci od wczoraj są takie gadatliwe i uśmiechnięte, że szok
i super!!!

Żabcia

Witajcie

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Metko przykro mi z powodu mdłości. Trzymam kciuki, żeby szybko odpuściły!

Blonde trzymam dzisiaj za Was bardzo mocno kciuki!!!
Daj znać co i jak po wizycie!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 08:33   #2079
aaby
Zakorzenienie

Cytat:

Daj koniecznie znać, co tam lekarz powiedział!

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Humor na razie du.piaty. Ale pomału wracam na dobre tory

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-05-08, 08:34   #2080
Ana***
Zakorzenienie

Blonde super, że przegląd w porządku

Madzia zazdroszczę tego szkolenia

Mabi, Gocha straszne przeżycia z tym ogniem...

Mysiu, Butter a u nas przypadki, ze albo spaliła się lodówka, albo laptop nie odłączone od źródła prądu...

Maleństwo sukienki śliczne a świeca tylko jedna czy jedna na zdjęciu?

Aaby zaraz zajrzę

Hej!
Czyli co... piszemy dalej prace
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 08:37   #2081
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
E tam, pisanie pracy jest przereklamowane

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-05-08, 08:37   #2082
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Onykshej - dawno Cie nie było.

Wogóle to Dzień Dobry
Hej

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 08:40   #2083
Gucia0987
Zakorzenienie

Abby dziękuję

Ana a ja tam dobrze wspominam pisanie moich prac dyplomowych Ale może ja jakaś dziwna jestem

Pamiętam, że ciężko mi było się zabrać, ale jak już zaczęłam to szło Może oprócz kilku rozdziałów, które były problematyczne

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2013-05-08 o 08:43
Stary 2013-05-08, 08:42   #2084
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Maleństwo sukienki śliczne a świeca tylko jedna czy jedna na zdjęciu?
No przecież, że na zdjęciu tylko jedna!

Guciu
ja zdecydowanie jestem za zakończeniem na dziewczynkach...nikt mi nie da gwarancji, że kolejna ciąża nie będzie bliźniacza...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 08:44   #2085
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

Guciu
ja zdecydowanie jestem za zakończeniem na dziewczynkach...nikt mi nie da gwarancji, że kolejna ciąża nie będzie bliźniacza...
Co racja to racja

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-08, 08:44   #2086
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętam, że ciężko mi było się zabrać, ale jak już zaczęłam to szło Może oprócz kilku rozdziałów, które były problematyczne
W sumie trochę w tym racji

Ha! Dziś ja się nie przywitałam
Tak więc HELOŁ!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-05-08, 08:44   #2087
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
to nie było od burzy oczywiście, to był wypadek
gdy miałam 4 lata pojechałam z rodziną na "wczasy" do mazurskiej wsi, do takiej dalekiej rodziny, moja nazwijmy to daleka ciocia robiła obiad ze swojskiej kury, no i po zabiciu jej i oporządzeniu zrobiła taki zabieg że opaliła resztki tego co kura miała na sobie w płomieniach denaturatu, w tym celu nalała trochę denaturatu na jakiś spodek czy coś, podpaliła no i robiła swoje
ja w tym czasie jako 4 letnia dziewczynka ubrana w różową sukieneczkę uwieszona byłam u mamy na rękach, mama stała obok tej cioci,zdarzył się wypadek przy pracy i cioci ten spodek z płonącym denaturatem spadł na podłogę i ten ogień odbił się od podłogi i wylądował na mnie, podobno ja się darłam a nikt z tam obecnych nie zaczaił odrazu co się dzieje ponieważ płomień od denaturatu jest różowy a ja byłam ubrana na różowo i tego nie było widac że pali mi się ubranie, sukieneczka była z jakiegoś sztucznego materiału zrobiona i dopiero jak zaczęła się topic to się zorientowali
brzmi jak scena z horroru ale ja naprawdę nie ucierpiałam zbytnio wtedyhistorii nie pamiętam osobiście, znam tylko z opowieści rodziców, nie poparzyłam się niewiadomo jak, jedyne co pamiętam to to że miałam potem strupy na szyi, dziś nie mam na ciele ani jednego śladu po tym zdarzeniu
O matko przenajświętsza. Co za historia. Całe szczęście, że tak to się skończyło!!

Ja też miałam historię z oparzeniem. Jak miałam z 2 lata moja mama niosła czajnik z wrzątkiem i nasz niewidomy pies wszedł jej pod nogi, mama upuściła czajnik, a cała woda wylała się na moje nogi. Mama mnie wzięła na od razu na ręce, wsadziła do zlewu i zaczęła lać zimną wodą. Nie mam ani jednego śladu...Ale przeciwieństwie do Ciebie, ja to wszystko pamiętam, co jest bardzo dziwne, zważywszy ile miałam lat

Cytat:
Urodziny się bardzo udaly Kupilismy Mai kuchnie do tego balony ,rozyczke i kartke zabe która rechocze jak się ja otworzy.Wczoraj dostałam filmik od mamy Majki ze mala siedziała przez pol godziny i bawila się kartka wogole ja reszta prezentow nie interesowala Wstepnie urodziny miały być "pszczolka Maja" ale mama zmienila zdanie i dopiero jak będzie wieksza mala to jej takie zrobi.

Tak jest , teraz ja biore się za planowanie urodzin Domino Już nawet słonia dmuchanego znalazłam
...
butter - bardzo dziekuje No wlasnie , pamiętam jak ostatnio pisalas ze Ty bys nie zalozyla jeansowej koszuli bo na Twoja budowę ciala nie pasuje ... a ja miałam inne zdanie ale się nic nie oddzywalam Bo wydaje mi się ze dziewczyny z większym ciałkiem/biustem tez fajnie w koszulach wygladalo ( czasem nawet lepiej ) i absolutnie mnie nie urazilas
Fajnie, że impreza się tak udała!
Powodzenia w planowaniu urodzin Domino. Jakby co, to służę radą kulinarną

No widzisz, trzeba było się odzywać. Ja zachęcona Twoim image nawet wczoraj mierzyłam śliczną koszulę...ale była mi za wielka, a nie było mniejszych rozmiarów

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Przyzwyczajaj się do takich dolegliwości
Bardzo chętnie

Cytat:
Oj chciałabym bardzo Na razie mam wrażenie, że nie podobałam i że będę wiecznie zmęczona i sfrustrowana...

Super, że urodziny takie udane Fajny jest ten zwyczaj w USA, że robi się dzieciom tak huczne urodziny W PL może i robi się spore, ale raczej w gronie rodziny, a nie w gronie znajomych z dziećmi. A mi się to strasznie podoba Ale fakt, że trzeba mieć też warunki. I najlepiej dziecko z lata - wtedy imprezy ogrodowe, grille
Mi się też bardzo podobają takie zwyczaje! Myślę, że można robić i u nas coś takiego, bo czemu nie? !

Cytat:

Cześć
Byłam rano zrobić ten progesteron. Dziś pewnie będą wyniki, mam nadzieję, że wszystko ok

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 08:45   #2088
mysia1986
Zakorzenienie

Wogóle to Wam nie pisałam ale od kilku dni boli mnie okropnie kregosłup szyjny, mam mega spiete miesnie i od tego boli mnie głowa Wczoraj napastowałam tz o masaz... jak tylko wrócimy z Grecji musze chyba odwiedzic lekarza , zrobic jakis rtg albo jakies inne badani. Moze poprosic o skierowanie na rehabilitacje i masaze jak 2lata temu. Po tym czułam sie naprawde swietnie.
Marcel <3

Stary 2013-05-08, 08:46   #2089
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Mysiu, Butter a u nas przypadki, ze albo spaliła się lodówka, albo laptop nie odłączone od źródła prądu...
Ooo... czyli dalej ja ze swoim spalonym przedpokojem jestem na prowadzeniu

Cytat:
Abby dziękuję

Ana a ja tam dobrze wspominam pisanie moich prac dyplomowych Ale może ja jakaś dziwna jestem

Może?

Hania

Stary 2013-05-08, 08:53   #2090
kaska87
Zakorzenienie

Aaby Ty masz termin na październik zdrajco! widziałam Cię na mamuśkach XI-XII

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 08:54   #2091
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Może?
czyżby siostra miała podobnie?? Czy Tobie tylko studia sprawiają przyjemność?

p.s. myślisz, że to się leczy??

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2013-05-08 o 08:55
Stary 2013-05-08, 08:59   #2092
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też miałam historię z oparzeniem. Jak miałam z 2 lata moja mama niosła czajnik z wrzątkiem i nasz niewidomy pies wszedł jej pod nogi, mama upuściła czajnik, a cała woda wylała się na moje nogi. Mama mnie wzięła na od razu na ręce, wsadziła do zlewu i zaczęła lać zimną wodą. Nie mam ani jednego śladu...Ale przeciwieństwie do Ciebie, ja to wszystko pamiętam, co jest bardzo dziwne, zważywszy ile miałam lat

Mi się też bardzo podobają takie zwyczaje! Myślę, że można robić i u nas coś takiego, bo czemu nie? !

Ja takich "wspomnień" nie mam, ale za to mąż, jak miał 2-3 latka, ściągnął bodajże wrzątek ze stołu (kawę czy coś, nie pamiętam). Miał poparzoną całą twarz i szyję. Na szczęście babcia od razu zareagowała i obłożyła go solidnie mokrymi ręcznikami. Na twarzy nie ma ani śladu, ale babcia nie zauważyła, że oparzenie poszło też za koszulkę, więc na szyi, przy krawędzi ubrań, ma sporą bliznę
Jak to na dzieci trzeba uważać...

No niby można... Ale przy dziecku listopadowym to już nie będzie takiego "fanu", jak latem, w ogrodzie Poza tym wiesz, moje 38m2 mocno ogranicza

Btw, dopiero jak mnie zacytowałaś, to widzę, co zaaabci odpisałam - miało być, że nie podołam, a nie podobałam

Cytat:
Wogóle to Wam nie pisałam ale od kilku dni boli mnie okropnie kregosłup szyjny, mam mega spiete miesnie i od tego boli mnie głowa Wczoraj napastowałam tz o masaz... jak tylko wrócimy z Grecji musze chyba odwiedzic lekarza , zrobic jakis rtg albo jakies inne badani. Moze poprosic o skierowanie na rehabilitacje i masaze jak 2lata temu. Po tym czułam sie naprawde swietnie.
Koniecznie idź Ja też mam kręgosłup szyjny walnięty (z resztą zastanawiam się, czy któryś odcinek kręgosłupa mam w jako takim stanie ) i niestety, ale bóle głowy są przez niego częste

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Aaby Ty masz termin na październik zdrajco! widziałam Cię na mamuśkach XI-XII
No na 31. Nigdy tego nie ukrywałam
Ale jak ja dowiedziałam się o ciąży, to Was już było całe stado z trzema częściami chyba i zwyczajnie nie nadążałam. Z resztą i na XI-XII jestem od święta.
A swoją drogą myślisz, że urodzę w październiku?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-05-08, 09:02   #2093
malamaluczka87
Zadomowienie

Halo dziewczyny pisze szybko bo w nocy na ip przyjechałam i zostawili mnie w szpitalu. Chwycił mnie prawy bok tak że się wilam przez trzy godziny. Na to chwycily mnie skurcze. No i leze. Podejrzewają nerkę. Którąś miała takie przygody ?

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 09:09   #2094
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Halo dziewczyny pisze szybko bo w nocy na ip przyjechałam i zostawili mnie w szpitalu. Chwycił mnie prawy bok tak że się wilam przez trzy godziny. Na to chwycily mnie skurcze. No i leze. Podejrzewają nerkę. Którąś miała takie przygody ?
O kurcze, Kochana, trzymajcie się tam mocno!
O nerkach słyszałam, że lubią "łapać" w ciąży. Wtedy niezbędne antybiotyki. Ale dobrze, że pojechałaś i jesteś pod opieką

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-05-08, 09:11   #2095
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
czyżby siostra miała podobnie?? Czy Tobie tylko studia sprawiają przyjemność?

p.s. myślisz, że to się leczy??
Wiesz co, na poprzednich studiach pisanie pracy lic i mgr było horrorem
Teraz jeszcze nie zaczęłam więc nie wiem.

Czy się leczy - czy ja wiem! Odczuwasz dyskomfort?

Cytat:

Ja takich "wspomnień" nie mam, ale za to mąż, jak miał 2-3 latka, ściągnął bodajże wrzątek ze stołu (kawę czy coś, nie pamiętam). Miał poparzoną całą twarz i szyję. Na szczęście babcia od razu zareagowała i obłożyła go solidnie mokrymi ręcznikami. Na twarzy nie ma ani śladu, ale babcia nie zauważyła, że oparzenie poszło też za koszulkę, więc na szyi, przy krawędzi ubrań, ma sporą bliznę
Jak to na dzieci trzeba uważać...

No niby można... Ale przy dziecku listopadowym to już nie będzie takiego "fanu", jak latem, w ogrodzie Poza tym wiesz, moje 38m2 mocno ogranicza
O kurka. Ale to fakt, na dzieci strasznie trzeba uważać

No masz rację, na pewno fajnie takie imprezy robić na ogrodzie...szczególnie, że mieszkanie 38m2 to nie teren dla bandy rozbrykanych dzieciaków...

Cytat:
O kurcze, Mała, trzymaj się tam i dawaj znać co i jak

Hania

Stary 2013-05-08, 09:13   #2096
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej Oby było wszystko dobrze! Trzymajcie się!
Mnie tam bolał prawy bok...ale nikt nie zwracał na to uwagi Ale to chyba nie była nerka..
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 09:15   #2097
Ana***
Zakorzenienie

Aaby, Butter to u Was i tak było sporo szczęścia... mojego tż kuzyn jak miał kilka latek to wylał na siebie gar wrzątku (w parniku) i niestety skończyło się śmiertelnie...

Cytat:

Wiesz w sumie to nie jest tak źle, pod warunkiem gdy ma się czas... Akurat teraz mam go więcej (wiadomo z jakich powodów) ale tak to nie wiem czy bym ta pracę napisała przed wakacjami... W ogóle jestem w szoku ile nam na studiach dos*ali za przeproszeniem, chyba nikt na koniec się tylu egzaminów nie spodziewał...;/

Cytat:
Ma się rozumieć

Cytat:
Cześć
Byłam rano zrobić ten progesteron. Dziś pewnie będą wyniki, mam nadzieję, że wszystko ok
Który masz dzisiaj dc?

Cytat:
Jejuuu bidulko, wracaj do zdrowia i do domu!!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 09:17   #2098
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymajcie sie tam mocno z Adasiem i wracajcie szybko do domku
Marcel <3

Stary 2013-05-08, 09:18   #2099
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, na poprzednich studiach pisanie pracy lic i mgr było horrorem
Teraz jeszcze nie zaczęłam więc nie wiem.

Czy się leczy - czy ja wiem! Odczuwasz dyskomfort?
no to jeszcze zobaczymy!

co do dyskomfortu - wiesz, nie koniecznie!

Mala trzymaj się tam dzielnie!!!

Stary 2013-05-08, 09:21   #2100
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Hej!
Piszemy Dziś i ja Ci potowarzyszę
Do piątku mam czas żeby dokończyć całość

Cytat:

Ha! Dziś ja się nie przywitałam
Tak więc HELOŁ!

Heloł

Cytat:

Ojej Trzymaj się i zdrowiej !

Blonde trzymam kciuki za wizyty u lekarzy

Tomalinka
rośnie Hania jak na drożdżach

Mabi
super, że na wizycie wszystko dobrze

Żabcia
czadowe kiecki! Wszystkie bym przygarnęła

Madzia śliczne sandałki Maja już taka kumata jest - świetnie

Gucia
oby złe myśli i kiepski humor poszły w niepamięć

Butter
jestem chętna na bułeczki z tuńczykiem

Co do lotów samolotem- 30 maja czeka mnie mój pierwszy raz Nie nastawiam się na nic złego- bylebyśmy się z tż połapali na lotnisku gdzie iść

Od dwóch dni ćwiczymy razem z tż Kurcze nie wiedziałam, że ćwiczenia z Nim mogą być takie przyjemne i tak szybko lecą Podjęliśmy 30 dniowe wyzwanie, choć zakwasy mam takie, że nie wiem jak to dziś będzie

Mówiłam Wam, że będę wyrodną matką (kiedy już dane mi będzie nią być), bo będę dbała o bezpieczeństwa Maluszka i dam mu okropne imiona? No to Wam mówię
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości