|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
dokładnie
![]() wiadomo, że żadna z nas dobrowolnie nie chciałaby żyć z TŻ na odległość. Ale niestety życie się czasami tak układa ![]() my o ile na razie mieszkamy razem to bierzemy pod uwagę, że kiedyś któreś z nas wyjedzie na jakiś czas i na pewno nie będzie to łatwe, ale trzeba będzie dac radę ![]() ja pamietam jak po 9 miesiącach bycia razem jechałam do sanatorium na 3 tygodnie ![]() Cytat:
strasznie mi przykro...ja na chwilę obecną nie potrafię sobie wyobrazić śmierci któregoś z naszych kotów... jak byłam małą dziewczynką bardzo długo przezywałam odejście papużek, świnek morskich, chomików itp więc nie chce sobie wyobrazić co będzie z kotami także rozumiem, i łączę się w bólu Cytat:
ten drugi bukiet,który potem wkleiłaś bardzo ładnie pasuję ![]() Cytat:
![]() suknia nie w moim stylu, ale za to welon Cytat:
na szczęście skończyło się dobrze, bo TŻ po prostu zapomniał Cytat:
|
|||||
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
w końcu Was nadrobiłam i odpisałam
![]() wczoraj już nie dałam rady bo byłam mega padnięta całym dniem latania, a dziś też mam trochę do załatwienia ![]() byłam wczoraj u siostry w szpitalu. Będzie miała operację w czwartek, czyli jutro. Trzymajcie kciuki, żeby było wszystko ok ja wiem, że to nie wielka operacja jest, ale pisałam Wam kiedyś, że nie mam zaufania do lekarzy teraz musze ruszyć doopsko z łóżka i iść na pocztę, po jedzonko dla kotów i po twaróg dla mnie bo będę dziś piekła taki a'la chlebem, i planuję na dziś zupę brokułową z łososiem także zbieram się i będę później
|
|
|
|
#513 |
|
Wtajemniczenie
|
Siemanko
![]() wpadłam, bo chciałam podziękować tu wszystkim dziewczynom które mi uświadomiły, że za licencjata ma się 8 lat pracy Bo właśnie otrzymałam 26 dni urlopu!
|
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aja jeszcze zdążyłam przeczytać nową relację od PMki 2013 i się poryczeć a teraz już serio spadam załatwić sprawy
|
|
|
|
|
#515 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
pamiętam jak dostałam swoje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wizaż uczy Cześć dziewczyny ![]() Widziałam, że już przymiarki pełną parą Ślicznie wyglądacie w kieckach ![]() U mnie na uczelni szału ciąg dalszy, właśnie siedzę nam mgr, także trzymajcie kciuki za pozytywne jej zakończenie ![]() Cały czas podczytuję
|
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają!
Ja w tym roku mam 26dni urlopu po raz pierwszy
Jeszcze w tym roku się nie cieszę że tyle dni mam ale w przyszłym roku... super bo spokojnie będę mogła sobie wziąć urlop po ślubie i jeszcze mi tyle dni zostanie
|
#518 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#519 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
A ja po rozmowie z tz jestem totalnie juz zdolowana, praca, mieszkaniem, ślubem... Nic nie wiem. Dobrze, ze choc jestesmy razem
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
Antonina, co się stało?
|
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Super wyglądasz! I ten welon
Cytat:
Bardzo ładnie podkreśla talię ta druga strasznie poszerza Ci biodra.magdalenka_w_86 Kocham koronkowe suknie
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama Nasze szczęście jest juz z nami Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2013-05-08 o 12:32 |
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Trendy na 2014
http://www.snobka.pl/artykul/new-yor...a-2014-s_16776
|
|
|
|
#523 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Nikt sie nie odzywa ws nowej pracy tz, ja na siebie nie bardzo moge brać juz więcej, a czeka nas wizja wyprowadzki (średnio chcemy wracać do rodziców z podkulonym ogonem). Wiec generalnie dool meega
|
#524 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
cukraktywna dasz radę, kto jak nie Ty?!
Główka do góry i pamiętaj, że masz nas Jeśli potrzebujesz - płacz, bo to daje ulgę i potem człowiek jest w stanie zebrać w sobie siły do dalszego działania ![]() agunineczka ja też mam zamiar wykorzystać takie okazje na kupno nowych kiecek i trzymam kciuki, aby szybko Ci zleciało do dnia ślubu i wspólnego mieszkania z TŻ'em ![]() pysia1987 trzymam kciuki za siostrę ![]() Cytat:
gratki ![]() Też już bym chciała mieć te 26, ale mam jednolite, więc jeszcze poczekam :P antonina_bielska
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam 3,5 z egzaminu z metodologii
Cieszę sie jak dziecko. Na magisterce jeszcze żadnej poprawki nie mialam.Tycikata, jak to 8 lat? Myślałam że to za całe studia dopiero sie liczy... Teraz mam umowę zlecenie i magisterke robię zaocznie, ale licencjat robiłam dziennie i nie pracowałam (tylko w wakacje, dorywczo, na umowy zlecenia). Od listopada 2012 do marca br pracowałam na umowę o prace i mi powiedziano, że miałabym 20 dni (miałam 9 bo to na czas określony i proporcjonalnie obliczone ale z 20), a nie 26... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a później jeden z kumpli przejechał mu po stopie wózkiem widłowym i musiał jechać do szpitala Znajoma kosmetyczka Sama bierze teraz ślub we wrześniu
|
|
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
|
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
kroooliczek89
Dobrze, że wszystko się wyjaśniło. |
|
|
|
#529 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
mi w lutym minęły 2 lata od kąd pracuje na umowę o pracę + licencjat który ukończyłam w 2010 no i mam ![]() aaaale się cieszę jak dziecko a myślałam, że będę musiała czekać aż mgrkę skończę
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Molise, a liceum jeszcze sie powinno liczyć 4 lata, prawda?
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W przyszły roku bardzo się te dodatkowe 6 dni przyda
|
|
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Krooliczku, no widzisz, wszystko sie dobrze skończyło
A stopa do wesela się zagoi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli skończyłaś studia to nie. Tych okresów się nie sumuje. Wybiera się to co "dodaje" najwięcej lat.
|
|
|
|
#534 |
|
Winter is coming
|
Tycikata super
więcej dni wolnego, więcej dni imprezowania ![]() Ja miałam jednolite magisterskie, niesprawiedliwość na tym świecie. Przepracowane na umowie mam 1,5 roku, bo pierwszy rok po studiach robiłam bez umowy więc 26 dopiero w przyszłym roku...
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Molise, dzięki za wyjaśnienie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz cudem udało mu się ominąć stado saren, a innym razem miał mieć nockę, ale jego kumpel potrzebował się zamienić. No i ten kumpel wracał o 4tej z nocki (zmiany mojego TŻ), a mieszkają obok siebie, także trasa ta sama. No i wpakował swoje 2-tygodniowe auto w dzika :/ stąd moje nerwy
|
|
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze, nie nadazam za Wami dziewczyny - pedzicie jak szalone
![]() wenedka bardzo, bardzo mi przykro z powodu kici od mojej ostatniej wizyty na watku troche sie pozmienialo i pozalatwialam troche Wazony i kwiaty na stoly, tort i babeczki, sukienki dla druhen i chyba garnitur dla TZ http://www.bhs.co.uk/webapp/wcs/stor...91%7C471109%5D dluga w kolorze fuksjowym http://www.burton.co.uk/webapp/wcs/s...78&pageSize=20 i do tego czarna mucha wciaz czekam na moj pierscionek zareczynowy aby wrocil z reklamacji bo po oddaniu go do czyszczenia, polerowania i pokrycia rodem wyszlo mi okropne uczulenie na palcu... do 13 ma byc do odbioru i jesli sie okaze, ze to swiezy rod mnie uczula to bedziemy musieli wybrac nowy pierscionek w platynie lub palladium ![]() aaa, i zaproszenia tez mamy wzor i zamowilam 10 darmowych probek z VistaPrint, zobaczymy co z tego wyjdzie Ufff... Teraz wracam do nadrabiania chociaz tej czesci zeby zobaczyc co u Was!
|
#538 |
|
Raczkowanie
|
Heeeejjj Kobitki
Podczytuje Was już pare dni bo w końcu zdecydowaliśmy się z TŻ, że czas na ślub... i tak wpadło nam, że może za rok w maju albo we wrześniu nie wiem co lepsze.. bo chcemy wszystko finansować sami i tak rozmyślamy nad tym czy się wyrobimy z pięniążkami. Mamy jeszcze taka ewentualnośc, że może pożyczyć nam mój brat ale oczywiście wszytsko w dobrym guście nie chcemy żeby to była jakaś duża suma może do 5tys choć to i tak sporo. W ogóle nie wiemy od czego zacząć.. TŻ siedzi za granica, narazie spłaca długi swojej matki, więć jesteśmy w dość nieciekawej sytuacji. Zrobilismy wstępna liste gości, wyszło 200os. Niestety mamy spore rodziny stąd taka suma. Chcemy wesele swojskie, ze swoja kucharka i sporo rzeczy zeobimy sami. Kelnerki to nasze koleżanki- już zaoferowały pomoc Powiedzcie mi kiedy i od czego mamy zacząć załatwiac? Niestety narazie będę musiała sama. Jeżeli chodzi o Kościół i sale to kiedy najlepiej się wybrac? Pochodze z niewielkiej miejscowości więc myślę, że jakiegoś problemu z datami nie będzie, choć wiadomo różnie bywa. Ile liczyć alkoholu i napoi na os? Chcielibyśmy zrobić takie małe rozeznanie żeby wiedzieć czy w rok się wyrobimy... Mam nadzieję, że mi pomożecie z góry wieeelkie dzięki ;*
|
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
aj, wlasnie wracamy z tz znad morzb
piekna pogoda, bylismy na lodach i na plazy. tylko jak jechalismy w tamta strone jakis palant chcial nas wyprzedzic na zakrecie a tz sie wkurzyl i nie chcial go puscic a jak w koncu nas wyprzedzil to palant zajechal nam droge i chcial pobic tz!!! tz mu uciekl a ten nas gonil zrabany. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#540 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to świętujemy!! ![]() Cytat:
Trzymam kciuki niech się dobrze (i szybko) pisze![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.

i na pewno nie będzie to łatwe, ale trzeba będzie dac radę 
Mama płacze, a mi jest smutno, bo pewnie juz go nie zobaczę, bo do PL w najbliższym czasie się nie wybieram...
Nawet telefonów nie odbiera
na szczęście skończyło się dobrze, bo TŻ po prostu zapomniał 

ja wiem, że to nie wielka operacja jest, ale pisałam Wam kiedyś, że nie mam zaufania do lekarzy

a myślałam, że będę musiała czekać aż mgrkę skończę