|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.
Mała, 3maj sie!
strasznie histotie piszecie z tymi oparzeniami Madzia, ja tak jak Blonde, raczej nie zmieniam butków co 3 miesiące... kupuje zawsze z lekkim zapasem i na sezon spokojnie starczają ![]() co do czapeczek, to wg mnie nie ma potrzeby zakladania ich dzieciom jak jest ciepło ja w każdym bądź razie nie zakładałam i z tego co kojarzę, Madzia rok temu też nie zakładała. Jak ktos już bardzo chce, to dla dziewczynek sa opaski, uszy zaktryte ale główka ma przewiechociaż ja akurat nie rozumiem tej nagonki na krycie uszu u dzieci, przeciez to takie samo ucho jak nasze, ciepły wiatr nic mu raczej nie zrobi ![]() u mnie za chwilkę 24 tc, wg usg - 25tc.... zaczynają się niestety dolegliwości - nocne skurcze łydek i okropny ból w lewej pachwinie, to podobno od luzujących się więzadeł :/ boli okropnie, w nocy budzę się przy każdym ruchu
|
|
|
|
#2102 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.
Cytat:
Ale sam fakt lotu mnie stresuje, nie lubie, czuje sie niekomfortowo i jakos to takie dla mnie.. nienaturalne smigac wysoko zamiast chodzi po ziemi![]() A ja im czescie wsiadam do samolotu , tym gorzej znosze lot. Dziwne , nie?
|
|
#2103 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Był rok starszy ode mnie, także nawet go nie pamiętam ![]() Cytat:
![]() Co do ćwiczeń... No wiadomo przecież, że z facetem ćwiczy się najprzyjemniej ![]() Hmmm, komuś Lilka nie podeszła?
|
|
#2104 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jest to samo. Wykładowcom się zachciało na ostatnim semestrze wymagać od nas nie wiadomo czego Jeszcze wczoraj na koniec zajęć grupa mnie wkurzyła! Przełożyli egzamin, oczywiście na później. Wkurzyłam się, poszłam do pani wykładowcy i będę pisała za 2 tygodnie sama Będą prosili o pytania ![]() Cytat:
U mnie pierwszy raz, także nie powiem Ci jaką mam tendencję Za rok się ustosunkuję do Twojego zdania ![]() Cytat:
Będziemy mieli dużo czasu, bo chrzest jedna będzie w niedziele. Wylatujemy w czwartek- Boże ciało i wracamy w poniedziałek wieczorem.I Lilka i Leon ![]() Aaa co do ćwiczeń, to nie wątpiłam, że są przyjemne, ale tego typu ćwiczeń nie wykonywaliśmy nigdy razem
|
|||
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
Mała trzymam kciuki za Ciebie i Adasia
![]()
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2107 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki Cytat:
Trzymaj sie, mam nadzieje,z e to nic powaznegoCytat:
Gdzie lecicie? ![]() Cytat:
![]()
|
|
#2108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety u dzieci poparzenia są bardziej niebezpieczne niż u dorosłych. Chociażby ze względu na małą powierzchnię ciała. A przy ponad 40% poparzenia powierzchni rokowania są już dość kiepskie ![]() Dziś mam 20 dc. Cytat:
w ramach relaksiku ![]() Dodaja, fajnie, że sobie tak razem ćwiczycie To na pewno motywujące
|
||
|
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Do Niemiec, na chrzciny ![]() Cytat:
Jak robiłam sama ćwiczenia to często się poddawałam, ciągle wode popijałam i nie dawałam rady. A jak z tż to chcę pokazać jaka to ze mnie sportswomen |
|
|
|
|
#2110 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co? o co chodzi tymi drugim?![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
Cytat:
a na dużo później przełożyli?Doczytałam odnośnie imion ![]() Przecież Leoś to śliczne imię ![]() Aaby straszne nawet nie chce sobie wyobrażać, gdzie te szkła mu się powbijały...Aaby, Butter chłopiec o którym mowa też miał 4 latka, tragedia
|
|||
|
|
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z tymi opaskami nie głupi pomysł! tylko gdzie ja takie znajdę
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedzmy, że kończę 3 rozdział Dziś zamierzam finiszować z wykresami i opisami. Jak dobrze pójdzie to jutro wnioski końcowe, obserwacje własne i podsumowanie. Na piątek najgorsze rzeczy czyli spisy treści, tabel, rysunków, ustawianie wszystkiego jak do wydruku. Sytuacja była taka, że kolokwium ustalone już ostatnio było na termin majowy. Ale 2 dziewczynom przypomniało się, że są w lesie z pracą mgr i one muszą ją pisać zamiast się uczyć Jakby one jedne były. Poza tym, kolejny termin jest 4 czerwca, podczas, kiedy mnie cały długi weekend nie będzie, a bilety zabookowane, także nie miałam wyjścia. Za 2 tygodnie przed zajęciami idę, napiszę, a 4 będę wygodnie siedzieć i patrzeć jak się męczą Choć mam wszystko strasznie napięte, a rodzinne imprezy mi w tym nie pomagają. Za dużą mam rodzinę- ciągle coś |
|
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro kończę 23tc a w piątek zaczynam 24
podobno Miki ma teraz ok 25cm? nie wiem gdzie on się mieści
|
#2114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wstęp i zakończenie masz? ![]() a macie też takie durnoty jak indeks pojęciowy, streszczenie na licu nie było, a od tego roku każą takie coś pisać. Nie mam pojęcia jak to ma wyglądać...Ja nie mogę dopieścić jeszcze pracy, bo nie ma JESZCZE wskazań co jaką czcionką itd.... a później będą chcieli na już... A co do kolokwium to nieźle sobie to wymyśliłaś no i że wykładowca się zgodził a gdzie WY w ogóle lecicie?
|
|
|
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
super
![]() Cytat:
A opasek dla dziewczynek jest mnostwo, ozdobne itp.Napewno znjdziesz Mi nawet mama dała swoja sportowa, odblaskowa dla Seby, chociaz niewiem czy on ja załozy, ale tez własnie zeby zamiast czapki to opaske załozyc
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstęp mam, a zakończenie potem, żebym jakimiś wnioskami walnęła i hipotezami - czy się zweryfikowały czy nie ![]() Ja w kilku miejscach w teorii może coś jeszcze dopiszę, zobaczę jak z czasem. Poza tym promo na pewno mi coś poprawi, także potem będzie jeszcze na to czas. Streszczenia i indeksu pojęciowego nie mam- mój tż na Politechnice miał streszczenie i chyba i po polsku i angielsku. Ode mnie tylko wymagają tytuł w 2 językach Wykładowca to fajna babeczka i powiedziała, że żaden problem ![]() Lecimy do Niemiec na chrzciny. Tż będzie chrzestnym
|
|
|
|
|
#2117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tutaj też dodam na potwierdzenie literaturę, gdzieś ktoś robił podobne badania i coś podobnego stwierdził ![]() A w zakończeniu jeszcze nie wiem co napisze, muszę zobaczyć co tam było na licu ![]() Ja mam mieć streszczenie ale tylko po Polsku, z tymże nie mam pojęcia w co w nim napisać
|
|
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Musze Wam coś pokazać
Tak właśnie śpi mój kot ona mnie coraz bardziej zadziwia swoimi pozycjami
|
|
|
|
#2119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny zainteresowane bułeczkami z tuńczykiem, już są na blogu
|
|
|
|
|
#2120 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny nie czuję się zle
marze by wyniki były dobre i by mnie jutro wypisali. Na razie trzymają mnie na czczo i zaraz z głodu tu padne....:-\i nudzi mi się tragicznie. Dobrze że mam neta w komorce :-P
|
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I chodź chodzi swoimi ścieżkami to czasami mnie zadziwia... (np. po 'tym' wydarzeniu przychodziła, wskakiwała na kolana i obejmowała mnie łapką... )
|
|
|
|
|
#2122 | |||||
|
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
super, trzymam kciuki, mysia idz do lekarza, Cytat:
o matko, trzymaj sie, Cytat:
![]() Natala wspołczuje bólu, co do czapek to ja jednak jestem za tym zeby je zakładac nie mowie jak jest upał
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
hejbyłam odebrac wyniki badań-nie jest najgorzej, glukoza ok, toxo brak, no i ogólnie mocz i krew w miarę tylko hematokryt za niski mi wyszedł czyli jeśli jeszcze jej nie ma to zbliża się anemia...Ana żebyś widziała jak ja śpię to byś się nie dziwiła swojemu kotu
malamaluczka oby wszystko było dobrzecoś mi się pierniczy cytowanie i edytowanie Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2013-05-08 o 12:16 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Myslę, że ze wstępu będziesz mogła skorzystać, bo w końcu tam się piszę w zasadzie streszczenie całej pracy. przynajmniej u nas tak było. nie wiem jak na pedagogicznych studiach ![]() dziękuję ![]() Ana no ładnie! moja też potrafi się ułożyć tak, że nas zadziwia. i to nie raz
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
też na niego ostatnio w sklepie patzyłam ale jeszcze nie kupiłam, choć mnie korci
Daj znać jak Nataszce pójdzie jedzenie---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- MALENSTFO kompletu na chrzest piękne MAŁA wwracaj do nas szybciutko !!! Moja włąśnie gada ( a włsciwie śpiewa ) jak opętana ![]() Wróciłyśmy dziś po 2,5 h spacerze całe mokre - głónie ja - tak gorąco
|
#2126 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tragedia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Także każdy po prostu jechał wg spisu treści - co w pracy zawarte, cel itp.Cytat:
Fuuuj ![]() Cytat:
|
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Seba ma dzis kiepski dzien zasnał niedawno i niedługo musze go budzic, bo bedziemy sie zbierac. Tescie Nas zawioza. Jak mi nic nie wykarze na testach alergicznych to jade do innej kliniki do pulmonologa. No i zeby z Seby uszkami było wszystko dobrze![]() Mam nadzieje,z e jak wstanie bedzie miał lepszy humor.
|
|
#2128 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
metka współczuję mdłości ja znowu na chwilę wpadłam, niby powinnam mieć dużo czasu a ciągle jestem w biegu, chyba źle sobie organizuję czas bo na nic go nie mam nie wiem jak to było jak pracowałam
|
|
#2129 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u nas we wstępie z tego co pamiętam to właśnie cel się pisze... jakie rozdziały, jakich autorów książek najczęściej wybierałam itp... A to streszczenie chyba rozdział badawczy (wyniki badań) tez musi zawierać?Cytat:
![]() No dobrze ma... ![]() W kłębek? pierwsze co pomyślałam o kocie Jest postęp... posegregowałam książki i mam już kupkę książek do oddania do biblioteki ![]() A reszta rozdzielona na dwie, bo muszę jeszcze co nieco podopisywać
|
|||
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
Ana w tym streszczeniu piszesz ogólnie o czym jest praca, jakie tematy poruszasz.
szczerze powiedziawszy u nas tego nikt nie czytał. i tak jak u abby nie była to część pracy, tylko papierologia wymagana przez system.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.

ja w każdym bądź razie nie zakładałam i z tego co kojarzę, Madzia rok temu też nie zakładała. Jak ktos już bardzo chce, to dla dziewczynek sa opaski, uszy zaktryte ale główka ma przewie

Będziemy mieli dużo czasu, bo chrzest jedna będzie w niedziele. Wylatujemy w czwartek- Boże ciało i wracamy w poniedziałek wieczorem.

ale z tymi opaskami nie głupi pomysł! 
Jakby one jedne były. Poza tym, kolejny termin jest 4 czerwca, podczas, kiedy mnie cały długi weekend nie będzie, a bilety zabookowane, także nie miałam wyjścia.
nie wiem gdzie on się mieści
zasnał niedawno i niedługo musze go budzic, bo bedziemy sie zbierac. Tescie Nas zawioza. Jak mi nic nie wykarze na testach alergicznych to jade do innej kliniki do pulmonologa. No i zeby z Seby uszkami było wszystko dobrze