|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
Stosuje może, któraś was maskę z serii :Rosyjska Bania?
|
|
|
|
#602 |
|
Wtajemniczenie
|
LoL
Chyba w kazdyym Rossmanie sa tacy ochroniarze ![]() Tylko jak oni to robia ze KAZDY czuje sie sledzony i obserwowany a ochroniarz jest tylko jeden ![]() Domi ta ruska BAnia nie robi z moimi wlosami nic...
Oh, foolish.. Harmless.. Foolish, harmless child.. Edytowane przez justusia16 Czas edycji: 2013-05-08 o 16:26 |
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Nie spodziewałam się dzisiaj komplementów, bo naprawdę wygląda to źle, ale bardzo dziękuję w takim razie
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
miranda fajna ta grzywka
|
|
|
|
#605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję.
Lubię burzę. ![]() Taka najprawdziwsza prawda. ![]() I dziękuję. Cytat:
![]() Przecież nie wyskakuję tu z BHD, tylko z takim lepsiejszym. Jakbym w gorszy dzień dała zdjęcie, to byłaby kupa śmiechu, ale spaliłabym się ze wstydu. ![]() A włosy masz ładne - takie dziewczęce delikatne fale, które mnie bardzo się podobają, a nie umiem sobie takich zrobić. Cytat:
|
||
|
|
|
#606 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Bingo z shea i algami albo ze spiruliną i keratyną. Narzekłabym na włosy ale mnie pobijecie. To tylko narzeknę na upał, nienawidzę!
|
|||
|
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale jednak pokażę jeszcze raz jak się lepiej ułoży
![]() Cytat:
![]() Teraz już dawnoo nie miałam ładnych falek ;( I już mi się odechciało stylizować, bo ile można chodzić z nieułożonymi włosami? ![]() To zdjęcie to właśnie mój BHD, bo nie dość że nierówno skręcone, to jeszcze tłuste na długości przez niedomyty olej. I to mi się dzieje ostatnio coraz częściej. Czyżby spadła porowatość?
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
To ja też.
Jest za gorąco. Tak 5 stopni mniej byłoby akurat. Ja nie cierpię chodzić po ulicy jak na plażę, cała goła prawie, nie lubię na gołe nogi chodzić (zwłaszcza że chodzę w spódniczkach do ok. połowy uda/szortach często), więc nawet dzisiaj: czarne rajstopy, szorty, trampki, koszulka, koszula z długim rękawem na to. Jak się zrobi cieplej, to już nie będzie dało tak rady.
|
|
|
|
#609 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
perfekto Cytat:
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz już może tak się to nie rzuca w oczy, bo jednak włosy się chyba trochę "nauczyły" i są bardziej przewidywalne. Poza tym widzisz, nam się podobają Twoje fale, pewnie ludziom wokół Ciebie też. Sama jesteś dla nich wymagająca (ja dla swoich też, przyznaję) i dlatego Ci nie pasują. Radzę się po prostu mniej tym przejmować. A co do porowatości - możliwe, chociaż ja to się nie znam. ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- ![]() bardzo "perfekto"Ale dziękuję. |
|
|
|
|
#611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę znajduję się w takim folderze? Dziękuję bardzoooo W takim razie, jutro je wyrypię, może są oblepione i stylizuję dalej Dałaś mi kopa ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
|
|
#612 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oo ja też bym chciała zdjęcie w sońcu, tylko trochę głupio mi wychodzić na podwórko z aparatem i prosić Tż o zrobienie zdjęcia sama pokombinuję może z łubem za oknem, ale to jutro może będzie ładnie i słonecznie jak dziś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ładniusia grzyweczka widać, że masz gęste włosy, ja gdybym zrobiła grzywkę to chyba brakło by mi włosów na resztę głowy![]() Zmyłam gluta ze łba i już prawie mam suche włoski w dotyku czuję, że są mieciutkie, jak Tż z pracy wróci to poproszę go o fotkę włosów, ciekawa jestem czy coś się zmieniło w wyglądzie
|
|
#613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie są aż takie gęste Tylko ta grzywka, wczoraj ją przerzedzałam u fryzjera
|
|
#614 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Też nie lubię odsłaniać ciała, dzisiaj miałam na sobie legginsy udające skórę i tunikę z rękawem 3/4. Niby się nie spociłam ale przegięłam z butami bo wskoczyłam w botki za kostkę. Mam tylko jedną parę sandałów ale są niewygodne, nie mam żadnych butów przejściowych a co najgorsze żadne mi się nie podobają. Balerinek nie trawię, sportowe nie pasują mi do stylu , w glanach się upocę, czółenka mi spadają, pantofli nie lubię że niby pańciowate, ciżemki z ćwiekami stylowo by obleciały ale są wg mnie okropne. Co robić, jak żyć?
|
|
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
miranda
|
#616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z butów też połowy nie tknę. A z tych, co mi się podobają, nie lecą mi z nogi tylko wiązane. ![]() Mam 35, niby mogę przecież dostać takie buty, ale wszystkie są chyba na sumosy, bo wszystkie za szerokie.
|
|
|
|
|
#617 |
|
Spaceroholiczka
|
Ślicznie! Owszem, widać, że na długości są lekko przeciążone, ale poza tym cacy
Poćwiczyłam, teraz idę się umyć, póki jeszcze nie zemdlałam. Przynajmniej odechciało mi się spać ![]() No i muszę się Wam pochwalić, że Tż wczoraj stwierdził, iż: a) mam już długie włosy b) są mocniejsze i zdrowsze c) pytał, kiedy podcinam końce; mówię, że planuję dopiero we wrześniu, do szkoły, skwitował, że zima będzie, a ja ciągle chodzę w spiętych to po co? Rzucił propozycję kwietnia w przyszłym roku - chyba potraktuję to jako wyzwanie i nie obetnę włosów do tego czasu |
|
|
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty skończyłaś ćwiczyć, a ja właśnie musiałabym zacząć, a tak mi się nie chceee.. Gratuluję komplementu od Tż Dobre wyzwanie i motywacja do zapuszczania
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
Zadowolona jestem dziś z włosów bo glutku
na pewno zagości on w mojej pielęgnacji ![]() Udało mi się zrobić fotkę w słońcu więc dodaję
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2013-05-08 o 17:26 |
|
|
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
Miranda już edytowałam i wyżej jest fotka
jeszcze jak Tż wróci to powiem, żeby od tylca mi zrobił uwiecznie sobie i zapiszę do albumu
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
Rozwiązuję maturę z matmy i już w zamkniętych miałam 2 błędy
![]()
|
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Wino swoją drogą. I czekoladki.
![]() Ja aktualnie dla poprawy nastroju potrzebuję conajmniej halbę wódki. Wtedy zapomnę o problemach ze studiami i będę mieć taką Ruską Banię, że ani maski mi nie będzie już trza.
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy myśli że ona się ciągle na niego patrzy |
|
|
|
|
#625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
Kaveri
za komplement ![]() Ale ja też dzisiaj dostałam no dobra , prawie Prawie każdy facet się za mną obracał na Krakowskiej ![]()
|
#627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodam jeszcze że jest to żona Dżej dżeja z Big Cyca ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
I tak ma być, gratki
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
weśśś bo się zawstydziłam
![]() bardzo dziękuję, ale do idealności to jeszcze dłuuuga i daleka droga
|
#630 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczególnie, że słowa ostrosłup i graniastosłup są strasznie podobne Ale na pocieszenie, dziewczyna, która chodziła do mnie na korki powiedziała, że chyba dobrze jej poszło, nie jest pewna tylko dowodów ![]() Cytat:
świetne! gotuj częściej gluta ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
![]() Ale sławna kobita lubię Big Cyca, bo mają piosenkę "Rudy się żeni" a na TŻ tak wołają ten błysk włosów w słońcu w samo południe
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

Naprawdę znajduję się w takim folderze? 
sama pokombinuję może z łubem za oknem, ale to jutro może będzie ładnie i słonecznie jak dziś ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Nie są aż takie gęste 

ten błysk włosów w słońcu w samo południe