|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6601 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Nie wiem, czy mój lekarz ma takie same "wzory" jak TK, ale w moim przypadku wyszły mniejsze niż przymierzałam.
|
|
#6602 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
a dziś w radiu w wiadomościach ciągle słyszę o szwedce, która się nie obudziła po operacji ! aaaaa.
|
#6603 |
|
Zadomowienie
|
Bo teraz chyba dopiero proces jest
Wiadomo, zawsze jest obawa co do narkozy, każda z nas się bała, mniej lub bardziej tak jak Mya ostatnio pisała, ważne jest, żeby nic przed lekarzem nie ukryć i dokładnie odpowiadać na pytania.
|
#6604 |
|
Raczkowanie
|
Bimbałki - u mnie rozmiar mierzony na konsultacji wyszedł bardzo podobny do tego rzeczywistego.
Wrzuciłam trochę zdjęć - 7 tygodni po :) |
|
|
|
#6605 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Korolowa, każda z nas nakręcała się tą narkozą, ale pomyśl sobie - codziennie przeprowadzane są tysiące różnych operacji począwszy od takich na maleńkich noworodkach po osoby starsze i chore i wszyscy się wybudzają . Poza tym ta operacja nie trwa długo, więc i narkoza nie jest takim wielkim obciążeniem jak w przypadku wielogodzinnych operacji. Uszy do góry A teraz pisać mi tu, która ma nowe fotki, bo nie chce mi się przeglądać postów
|
#6606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)Marka to Armani,ceną nie straszył komplet z majteczkami to chyba 300-350zl po przeliczeniu czyli tak jak u nas za np. Thriumph. Co prawda to tylko taki kawaleczek koronki ale naprawdę jest ładny i dobrze sie nosi. Z tych nowych jeden tez jest Armaniego taki jakby skórzany rownież bez żadnych usztywnień,bardzo seksowny i skąpy raczej nie z dzieckiem na plaże ale znalazłam tez ładniutki w ichniej sieciowce taką żarówę do sniadej cery.
|
|
|
#6607 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W albumie byłam, widziałam i...jest pięknie! Dzień dobry wszystkim ![]() scheherezade, zazdroszczę takiego długiego łikendu...no i ja też czekam na foty! Korolowa - jeszcze raz powodzenia ;-) ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Ja mierzyłam u doktora 375 i wg mnie wyszły porównywalne z tymi które mam czyli 395cc.
14.03 dr MW Edytowane przez margo50100 Czas edycji: 2013-05-07 o 19:02 |
|
|
|
|
#6608 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny oglądałyście Wiadomości w TVP? O matko....ja kiedyś słyszałam coś o tej historii, ale nie wiedziałam, że ta dziewczyna w takiej tragicznej sytuacji
|
#6609 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
![]() dawno nie pisalam ale podczytuje was powiem wam ze wyjelam fiszbinki z dwoch stanikow zeby miec wygodne do pracy no i super nie stracily fasonu tylko jeden problem ocieraja mnie ramiaczka widze ze to taka wada tych ramiaczek a w sumie uszycia bo one sa takie bardziej z boku wiec chyba nawet wymiana ramiaczek nie pomoze zla jestem bo staniki wygodne gdyby nie ten mankament a za ciasno ich nie mam hmmmmm![]() pozdrawiam was ![]() a blizny mam dalej bez zmian ciemno rozowe i widac je z boku zastanawiam sie czy dobrze zrobilam ze posluchalam dr zeby niczym je nie smarowac ej to zaraz 10 miesiac ![]() anika a jak u Ciebei z nimi?tez masz widoczne z boku?bo masz tak jak ja nad faldem
|
|
|
|
#6610 | |
|
Rozeznanie
|
jestem ciekawa jak to z tymi bliznami jest.. moja znajoma 27 lutego zrobiła op, zupełnie nierozeznana w temacie, ciut za małę sobie zrobiłą i teraz załuje, ale blizny to ma nieziemskie! w ogole nic nie widać, cieniusieńkie , jasna kreseczka, a mineło zaledwie 2,5 miesiąca i ona na pewno niczym nie smarowała, a robiła w Wwie u AS
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
trzeba być dobrej myśli, mam nadzieję, że ładnie to przejdę i będzię pięknie
|
|
#6611 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jeszcze co do implantów, to wielkość przymiarek i po operacji zależy też chyba, tak jak dziewczyny kiedyś pisały, od tego, czy piersi są po ciąży, czy nie (bo wtedy implant jest bardziej ściśnięty ).
|
|
#6612 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
|
|
|
#6613 |
|
Raczkowanie
|
korolowa Twój dzień coraz bliżej! Myślami jestem z Tobą
|
#6614 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Więc jeśli wydawały Ci się duże - będą akurat Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wiemy i pamiętamy wszystkie że kiedyś się coś takiego przydarzyło. Ale nie zastanawiamy się, że Christyna gdzieś -tam, dziś leży w łóżku skazana na opiekę rodziny. Operacja była ostatnim dniem w jej normalnym życiu które nadal trwa. Miał być początek, stał się koniec szczęścia. Milion operacji się udaje - jedna nie. Ale czy dlatego ta jedna jest nieważna i nie znacząca i mogła się przydarzyć. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
pisał. Mam nadzieję że uda się prokuraturze udowodnić związek przyczynowo - skutkowy i że wszyscy winni zostaną ukarani do tego przykładnie. I liczę że kwota odszkodowania zostanie przyznana w takiej wysokości o jaką wystąpiła rodzina. Może jeśli nie sumienie to kara finansowa co niektórych skłoni do refleksji.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||||||||
|
|
|
#6615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale drugie tez pokochasz
|
|
#6616 |
|
Rozeznanie
|
no już tylko dwa dni,! dziękuje za wsparcie mam nadzieję, że już w piątek wieczorkiem będe na tyle się dobrze czuć aby tu zajrzeć
|
#6617 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Czytam Was ale czytam , zaglądał i czekam :Pozdrawiam |
|
|
|
#6618 | |
|
Przyczajenie
|
Koralowa i ja życzę powodzenia!!!!!!mało piszę ale kciuki trzymam zawsze. I żeby było lekko !
Podziwiam wszystkie osoby które mimo zajęć domowych mają czas na komputer. Ja mam chyba krótsze dni. Już pisałam wcześniej że czkam na konsultację. Już w przyszłym miesiącu idę na dwie więc dużo się wyjaśni. Mam nadzieję że się zdecyduję i operację zrobię Im jest bliżej tym jest trudniej i mam więcej obaw po co mi to. Też słuchałam o Szwedce . To straszne jak się skończyła jej operacja. Chciałam podziękować za przyjęcie moich zaproszeń. Ja też mam już album i nawet zdjęcia widać Będę wdzięczna za wszystkie uwagi.---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#6619 | ||
|
Zadomowienie
|
Witajcie laseczki
A wrzuciłam Wam do galerii mój nowy nabytek (bikini). Bym zapomniała się Wam pochwalić Mi wczoraj 5 miesięcy stuknęło, wiele osób mówi, że wyglądają mega naturalnie i gdyby nie wiedzieli to nie posądziliby mnie o operacjęPrzedpo myślę, że możesz już nosić fiszbinki, ja dostałam pozwolenie po 2 miesiącach. Zapytaj też swojego dr, no cóż, każdy ma swoje zalecenia, ale w większości po 3 miesiącach pozwalają. Póki co staniczki mogą się jeszcze nie układać tak jak powinny na piersiątkach, ale zobaczysz za jakiś czas, że to się zmieni i będzie coraz lepiej ![]() Cytat:
Cytat:
Też bym się wybrała gdzieś na wczasy, w tym roku mieliśmy lecieć, ale będziemy samochód zmieniać, więc trzeba odłożyć te plany.W piątek masz już operację, nie wiem czy dam radę jutro wejść dlatego już teraz życzę Ci powodzonka, będę trzymać kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli i byś obudziła się z wymarzonymi piersiątkami nie czując bólu Sabuś Jak tylko mogę staram się tu zaglądać, ale już prędzej podczytuje, bo cały czas coś do zrobienia. Aż grzech przed komputerem siedzieć
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-05-08 o 14:56 |
||
|
|
|
#6620 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przed ciążą raczej wyjdą mniejsze.---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
Nawet nie wiecie jak bardzo ja żałuję, że nie wzięłam tych, co wydawały mi się za duże.
|
|
#6621 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was Kochane !!!
Chciałam się przywitać, jestem tu nowa operację mam u J.J już za 3 tyg więc byłabym wam bardzo wdzięczna za przyjęcie mnie do znajomych. Bardzo chciałabym zobaczyć wasze foteczki po operacji. Ja wybieram rozmiar CPG 322 295 ml i szczerze nie widziałam jeszcze żadnych zdjęć z takimi implantami będę Wam bardzo wdzięczna, pozdrowionka !!!
|
|
|
|
#6622 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- kiciu to na pewno jeszcze poczekam na razie nie ma sensu bo trzeba pancernik nosić ale już sobie marzyłam o nowych staniczkach ![]() a tak w ogóle to dzień dobry
|
|
|
#6623 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie, nie wiem czy do wszystkich, ale do tych z zerową wyjściówką przed operacją (ale do tych, co naprawdę tak miały, bo tu większość tak uważa
), bo wtedy jest na ogół mało gruczołu, mało tłuszczu itp. Czy jak jesteście w pozycji powiedzmy - koci grzbiet - to wyczuwacie marszczenia na implancie?Ja jak siedzę np w wannie, to czuję to w obu piersiach i mam wrażenie, że jak się wyprostuję, to wtedy wraca wszystko do normy, napina się. I nie wiem czy implant tak "pracuje" w momencie, kiedy takie pozycje się przyjmuje, czy to jednak jakiś powód do obaw? ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Ojeeej a tak w ogóle to WITAM Wpadłam jak chamidło jakieś
|
#6624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
" i dotknę brzegu piersi, to czuję lekkie jakby falowanie, czy coś. Ale nie widać tego przez skórę, to tylko czuć w dotyku. Wydaje mi się, że to normalne i nie ma się czym przejmować
|
|
#6625 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz już nie ma co gdybać i żałować. Piersi masz śliczne, NIC im nie dolega, lato za pasem więc panienki będą się uśmiechać do słoneczka i Ty je bardziej docenisz Przed operacją ja jako pierwsza każdemu powiem żeby się zastanowił i przemyślał wszystko dziesięć razy- a przede wszystkim rozmiar . Ale po udanej operacji Cytat:
Więc przepraszam jeśli poczułaś, że się na Ciebie zezłościłam za coś Cytat:
Jak jest mało tkanki pokrywającej nawet strukturę implantu czuć przez skórę a co dopiero zmarszczki/zagięcia jakie się robią podczas naszych ruchów. Nie ma powodu do niepokoju - w niektórych sytuacjach czuć takie nierówności, to jest normalne.---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
nie podobało mi się to na początku- ale co zrobić, jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Wolę to niż wiszące worki- to dopiero jest obrzydliwe w dotyku![]()
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||
|
|
|
#6626 |
|
Zadomowienie
|
hejka
![]() o to jak bede w Pl to kupie sobie masc jakos tym plastrom nie ufam zreszta lato idzie nie bede sie pocic ![]() kupie chyba dermatix bo czesto o niej wspominalyscie to jest bodajze silkonowa blizny mam w miare gladkie,plaskie jedna jest taka bardziej rozowa druga ciemniejsza prawie czerwona jak raz dziennie wieczorem posmaruje to ciekawe kiedy beda efekty![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- oo znalazlam jeszcze taka tansza masc silkyderm ma ten sam sklad co dermatix czyli polisilokasan plus dwutlenek krzemu kosztuje ponad 80 zl miala ktoras z was??
|
|
|
|
#6627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale rozjaśnią się w końcu- no przecież nic wiecznie nie może być młode![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#6628 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#6629 |
|
Zakorzenienie
|
Sorki w takim razie jeszcze raz
Hihihi słyszałam że jakaś pralnia ma kłopoty
|
|
|
|
#6630 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo wtedy mi wracają "myśli", już się pogodziłam z ich wielkością - nic przecież już nie zrobię. Kwestia dobrania dobrego stanika i będzie ok. Powiedzcie mi, czy po pół roku mogę już bez obaw nosić push-upy? Czy lepiej w ogóle ich unikać? Nie zniekształcą się piersi?---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- A i horo polecała kiedyś staniki ewy bień. Powiedzcie, czy mogę zamówić 'w ciemno' stanik bazując tylko na ich tabeli wymiarów?
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

. Poza tym ta operacja nie trwa długo, więc i narkoza nie jest takim wielkim obciążeniem jak w przypadku wielogodzinnych operacji. Uszy do góry 

zastanawiam sie czy dobrze zrobilam ze posluchalam dr zeby niczym je nie smarowac ej to zaraz 10 miesiac 

Jak widać jest nas więcej po ciąży którym nic nie urosło, a zarazem nie zostało 

teraz już nie ma co gdybać i żałować. Piersi masz śliczne, NIC im nie dolega, lato za pasem więc panienki będą się uśmiechać do słoneczka i Ty je bardziej docenisz