Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 219 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-03, 13:57   #6541
ania2003
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

[QUOTE=przedpo;40614945]Anula, wybierz się na 21.00 na Podzamcze dziś. O 21.100 odpalają fontanny. Muzyka, światło, woda, jak nie będzie lało - ja też się wybiorę

Och wiem że te tańczące fontanny są prześliczne. Byłam tam 1.05 ale dopiero się szykowali do nowej inscenizacji. A ja przez tą pogodę właśnie wróciłam już do domu. Taka butelkowa pogoda. W Wawie mieszkałam w mieszkaniu mojego brata, a moje dzieciaki przyzwyczajone do przestrzeni, więc stąd ten wcześniejszy powrót, bo bym z nimi tam się wykończyła. A teraz smacznie śpią w swoich pokoikach, a ja Was nadrabiam.Ale wyjazd naprawdę miałam udany. Jutro natomiast organizuję grilla i czarno to widzę w taką aurę.

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, dzięki za odpowiedzi no i pogoda do du.... co za majówka no ale mam cycuchy
obiecałam i wrzuciłam zdjęcia moich kruszynek
Byłam , widziałam i są piekne.

Ty to akurat powinnaś się cieszyć , że taki weekend do du..

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
a powiedzcie kiedy zaczęłyście spać na boku bo zapomniałam zapytać mojego lekarza, a i czy też tak miałyście że przez noc strasznie nabrzmiałe były wasze cycuchy ja jak po nocy wstaje to strasznie są

Lekarz pozwolił mi wcześnie spać na boku, ale ja dałam radę dopiero około 3 m-cy. Ciało Ci samo podpowie.
Stary 2013-05-03, 15:25   #6542
ninka28
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

[QUOTE=ania2003;40617959]
Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Anula, wybierz się na 21.00 na Podzamcze dziś. O 21.100 odpalają fontanny. Muzyka, światło, woda, jak nie będzie lało - ja też się wybiorę

Och wiem że te tańczące fontanny są prześliczne. Byłam tam 1.05 ale dopiero się szykowali do nowej inscenizacji. A ja przez tą pogodę właśnie wróciłam już do domu. Taka butelkowa pogoda. W Wawie mieszkałam w mieszkaniu mojego brata, a moje dzieciaki przyzwyczajone do przestrzeni, więc stąd ten wcześniejszy powrót, bo bym z nimi tam się wykończyła. A teraz smacznie śpią w swoich pokoikach, a ja Was nadrabiam.Ale wyjazd naprawdę miałam udany. Jutro natomiast organizuję grilla i czarno to widzę w taką aurę.

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Byłam , widziałam i są piekne.

Ty to akurat powinnaś się cieszyć , że taki weekend do du..

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Lekarz pozwolił mi wcześnie spać na boku, ale ja dałam radę dopiero około 3 m-cy. Ciało Ci samo podpowie.
ciesze...ciesze

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 16:10   #6543
kejterin
Raczkowanie

hej Dziewczynki, dziękuję za uspokojenie mnie w/s tych antykoncepcyjnych. A czy każda z Was robiła szczepionke p-ko żółtaczce? Jaki to koszt tak mniej wiecej? tej "przyspieszonej"?

pozdrowionka
kejterin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 16:36   #6544
kicia_nh
Zadomowienie

Przedpo a koniecznie chcesz bez fiżbinek? Jeśli tak to faktycznie może być problem. Możesz wygooglać sobie "stanikowa mapa świata" i tam znajdziesz adresy sklepów z pełną rozmiarówką w Twoim rejonie. Tylko raczej większość z fiżbinkami, ale jak dobrze dobierzesz rozmiarek to one nie zaszkodzą piersiątkom i również będą bardzo wygodne

Kejterin ta szczepionka nie jest obowiązkowa i przypuszczam, że spora część dziewczyn jej nie robiła. Ja nie robiłam i w cenie też się nie orientuję, ale jak chcesz czuć się pewniej i bezpieczniej to się zaszczep

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 20:28   #6545
ninka28
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kejterin Pokaż wiadomość
hej Dziewczynki, dziękuję za uspokojenie mnie w/s tych antykoncepcyjnych. A czy każda z Was robiła szczepionke p-ko żółtaczce? Jaki to koszt tak mniej wiecej? tej "przyspieszonej"?

pozdrowionka
ja robiłam i za dwie zapłaciłam 140zł ale wiem że się różnią cenami w aptekach

Stary 2013-05-03, 20:34   #6546
Saba08
Zadomowienie

Witajcie kobietki!
kicia jak Cię daawno nie było podobnie jak przedpo! Trzymajcie się tam dziewczyny, nie wiem jak inne, ale ja też o Was pamiętam U mnie zakupy staników jakoś się nie zdarzają Może to dziwne, ale w ogóle nie mam na to ochoty i śmigam cały czas w 3 na zmianę. Ale może za tym push upem, co Kicia mówiła bym się rozejrzala hmmmm

Olivko a ja Ciebie rozumiem i życzę Ci, aby kolejne żelki spełniły Twoje marzenia

Buziaki dziewcznyny!!!!

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

A ninko, moje piersi na początku też były po nocy bardzo twarde i nabrzmiałe, to normalne, po kilku miesiącach mija

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Zastanawiam się najmocniej nad M.W z Wrocławia, napisałam do niego, aby umowic sie na konsultację, dziś wypisałam sobie czesc pytan do niego. Zastanawia mnie tylko, czemu MW nie ma na swojej stronce zadnych zdjec "przed i po"...?? i ta lokalizacja ze zdjec jest jakas taka jakby zbyt domowa? Jakos tak mialam wyobrazenie o takiej fajnej klinice, moze nie tak jak u S., ale chociaz w polowie
To ja Ci odpowiem na pytania odnośnie dr, bo on jest twórcą moich cycuchów Zdjęć na stronie nie ma, ale na konsultacji Ci pokaże swoje prace bez problemu. Lokalizacja jest tak jak piszesz, domowa. Klinika jest w domku, ale wszystko jest czysto, ładnie i tak jak powinno być. Ale jest to kameralne miejsce. Zależy czego oczekujesz. Idź na konsultacje i oceń, bo każdy ma inne potrzeby i inne wyobrażenia. Klinika S. to nie jest na pewno, choćby dlatego, że tylko MW tam operuje
Stary 2013-05-04, 01:28   #6547
ladybarque
Raczkowanie

Kobietki kochane powysyłałam do was wszystkich zaproszenia do znajomych coby oglądać wasze skarby Ale oczywiście zrozumiem jeśli jeszcze mnie nie znacie i za mało napisałam, żeby się tak spoufalać.

Powiedzcie mi, czy możecie podlinkować staniki sportowe, wpisując w google wyskakują różne głupoty a ja chcę porządne staniki zakupić i nie po 300 zł z narzutem mojej kliniki a np po 180-200 po ile stoją w necie
ladybarque jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-04, 11:34   #6548
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Przedpo a koniecznie chcesz bez fiżbinek? Jeśli tak to faktycznie może być problem. Możesz wygooglać sobie "stanikowa mapa świata" i tam znajdziesz adresy sklepów z pełną rozmiarówką w Twoim rejonie. Tylko raczej większość z fiżbinkami, ale jak dobrze dobierzesz rozmiarek to one nie zaszkodzą piersiątkom i również będą bardzo wygodne

Kejterin ta szczepionka nie jest obowiązkowa i przypuszczam, że spora część dziewczyn jej nie robiła. Ja nie robiłam i w cenie też się nie orientuję, ale jak chcesz czuć się pewniej i bezpieczniej to się zaszczep
Kicia, a mogę już po 3 miesiącach fiszbiny? Fiszbiny też przymierzałam, ale w stanikach usztywnianych wyglądam źle, pomijając fakt, że żeby pasował rozmiar to też trzeba się natrudzić. Przymierzałam też jakieś koronkowe w Intimissi, z których można wyjąć fiszbinę, ale tu pojawia się problem, bo moim cycuchom brakuje projekcji troszkę i często niby rozmiar (zakres miski it) jest ok, a na wysokości sutka stanik nie jest naciągnięty, jak trzeba. No nic, zapytam dr-a o te fiszbiny i szukam dalej

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

[QUOTE=Saba08;40624355]Witajcie kobietki!
kicia jak Cię daawno nie było podobnie jak przedpo! Trzymajcie się tam dziewczyny, nie wiem jak inne, ale ja też o Was pamiętam U mnie zakupy staników jakoś się nie zdarzają Może to dziwne, ale w ogóle nie mam na to ochoty i śmigam cały czas w 3 na zmianę. Ale może za tym push upem, co Kicia mówiła bym się rozejrzala hmmmm

Cześć Sabcia

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-04, 12:51   #6549
kejterin
Raczkowanie

dzięki za odpowiedzi Dziewczyny
Saba08 dziekuję Ci za opinię. Nie zalezy mi absolutnie na salonach, tylko wiesz jak to jest z tymi wyobrazeniami czlowieczymi Czyli MW sam tam operuje. Przynajmniej wiadomo, ze idac do niego na pewno sie bedzie przez niego operowanym A czy bylas jeszcze na konsultacjach u innych lekarzy i MW zrobil najlepsze wrazenie czy po prostu slyszalas dobre o nim opinie i zdecydowalas sie na tego doktora od razu? Kurcze, ale super ze masz juz nowe cycuchy jaaa Gratulacje! Wszystko dobrze sie goi, czujesz czasem ze jest to jakies cialo obce czy zupelnie nie? Aha, a naciecie doktor robi tak na Twoje oko jakie? Jakie blizny zostaja? Pozdrowionka
Stary 2013-05-04, 13:18   #6550
Saba08
Zadomowienie

kejtrin odpisałam na priv

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Napisane przez ladybarque Pokaż wiadomość
Kobietki kochane powysyłałam do was wszystkich zaproszenia do znajomych coby oglądać wasze skarby Ale oczywiście zrozumiem jeśli jeszcze mnie nie znacie i za mało napisałam, żeby się tak spoufalać.

Powiedzcie mi, czy możecie podlinkować staniki sportowe, wpisując w google wyskakują różne głupoty a ja chcę porządne staniki zakupić i nie po 300 zł z narzutem mojej kliniki a np po 180-200 po ile stoją w necie
ladybarue, większość z nas krótko po operacji nosiła triumph trophy, w necie za jakieś 90 kilka zł
Stary 2013-05-04, 13:44   #6551
ninka28
Raczkowanie

cześć dziewczyny w ten słoneczny dzień a tu pustki,
wczoraj sobie oglądałam staniki ale nie mogę sobie zamówić bo nawet nie wiem jaki mam rozmiar teraz i chyba muszę się wybrać do jakiegoś sklepu z bielizną żeby mi dobrze rozmiar dobrali

Stary 2013-05-04, 18:57   #6552
MyaDiva
Zakorzenienie

Nasza wyliczanka na sobotę

martika25300 07.05 - 3
kolorowa 10.05 - 6
Edzia1985 11.05- 7
ladybarque 12.06-39
Kwiatuszekldn 26.06 - 53

madlen666 12.08- 99[COLOR="Silver"]

Madlen od dziś już bez jedynki na przodzie

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
o

A ja kupiłam spontanicznie w TK Maxxie strój kąpielowy [FONT=Helv][SIZE=2][FONT=Helv][SIZE=2]
http://www.extremestyle.com.pl/pl/st...-bikini-c.html
[SIZE=3]Właśnie taki chciałam - bez fiszbin ale mocno trzymający, trochę sportowy bo taki przy moich maluchach i zabawie w wodzie potrzebuję. Zrobię zdjęcie na sobie i wstawię przy okazji Ano i wspomnę, że zapłaciłam za niego 45 zł kocham takie zakupy.
Cena świetna- strój też super, taki sportowy jaki i ja lubię. Ja swego czasu w topiku śmigałam po plaży i bokserkach od starego stroju- strój był bardzo wygodny i do wody i do piłki Jednoczęściowy fajny bym kupiła- ale też taki bardziej sportowy

Cytat:
Napisane przez arcenciel Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Mam nadzieje ze sluzy wam majowy wypoczynek! Ja przez ta fatalna pogode nie mialam jeszcze okazji rozpoczac oficjalnie sezonu grillowana karkowka Za to zaczelam juz marzyc o normalnym staniku :P Kazali mi nosic przez 6tyg po op. ten formujacy. Powiedzcie mi czy wy nosilyscie je tez tyle czy dluzej? I pozniej to juz taki normalny z fiszbinami od razu kupowałyście?

Pozdrawiam!
Ja nosiłam nawet dłużej. U mnie to nie były staniki typowo pooperacyjne tylko sportowe. Za pierwszym razem miałam nosić też tylko 6 tyg ale potem lekarze powiedzieli że lepiej by było do 4 msc - i tak chodziłam w tym sportowcu do pół roku. Za drugim razem już mi nikt nawet nie musiał nic mówić bo sama wiedziałam że najlepiej będzie moim panienkom w wygodnym i odpowiednim staniczku.
Zresztą do innych staników na prawdę mnie nie ciągnie do dziś . Na wyjście , okazjonalnie jak najbardziej - ale na co dzień staniczki z tych sportowych są najwygodniejsze i tylko w takich zapominam że mam żelki

Cytat:
hej Dziewczyny,

ależ potężny ten wątek cycuchowy, znalazłam jedną czesc, na koncu info, ze juz jest kolejny, pozniej znow to samo, az w koncu trafilam na ten najnowszy Podoba mi sie to odliczanie do operacji, jest w tym jakas moc Ja o operacji mysle od dawna, ale dopiero od 2 miesiecy wiem, ze musze ja zrobic w tym roku, teraz albo nigdy Tzn muszę...chcę Planuję sierpien, początek sierpnia, jesli bedzie taki termin. Zastanawiam się najmocniej nad M.W z Wrocławia, napisałam do niego, aby umowic sie na konsultację, dziś wypisałam sobie czesc pytan do niego. Zastanawia mnie tylko, czemu MW nie ma na swojej stronce zadnych zdjec "przed i po"...?? i ta lokalizacja ze zdjec jest jakas taka jakby zbyt domowa? Jakos tak mialam wyobrazenie o takiej fajnej klinice, moze nie tak jak u Szczyta, ale chociaz w polowie Dziewczyny, no i nie mam pojecia o co chodzi z tymi profilami i czy anatomy czy okragle lepsze, od czego to zalezy. Czytam i nie wiem dalej. Czy anatomy są lepsze, bo drozsze? Dlaczego wlasciwie są droższe nawet o 3-5 tys? Pozdrawiam, gratuluję cycochów i trzymam kciuki za najblizsze operacje!
Anatomy nie są lepsze tylko trudniej je zrobić - tak by implant trzymał anatomiczny kształt. I temu są droższe. A które są lepsze dla danej pacjentki oceni lekarz. Najlepsza sytuacja jest wtedy gdy możemy sobie wybrać kształt wg naszych upodobań bo nasz budowa na to pozwala. Ale niestety nie zawsze jest tak dobrze i po pomiarach i ocenie lekarza okazuje się że lepsze będą anatomy lub okrąglaski. I na prawdę w tej kwestii lepiej się zdać na lekarza.

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość

Olivko a ja Ciebie rozumiem i życzę Ci, aby kolejne żelki spełniły Twoje marzenia
No tak, tak - tak Olivce pisz
Ja za pierwszym razem też miałam ogromny niedosyt - ale dojrzałam i zrozumiałam, że jest zbyt duże ryzyko by tylko dla wielkości ciąć się drugi raz. I wiem, że tylko z tego powody w życiu bym drugi raz operacji nie zrobiła. Może to moje przejścia sprawiły, że mam takie a nie inne poglądy na temat operacji plastycznych. Ja uważam, że każda taka operacja to ruletka.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-04, 20:59   #6553
ninka28
Raczkowanie

dobry wieczór ale tu cisza, no to miłego wieczoru życzę

Stary 2013-05-05, 12:15   #6554
ninka28
Raczkowanie

dzień doberek o mamo nikt tu nie zagląda miłego dzionka życzę

Stary 2013-05-05, 17:29   #6555
przedpo
Raczkowanie

Wszyscy korzystają z ostatniego dnia majówki. Pięknie dziś Szkoda, że tak późno się ta pogoda nam wyklarowała.

Miłego popołudnia!!!

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 17:47   #6556
Bimbalki
Raczkowanie

Witajcie
Jestem tu nowa.
Termin operacji mam już 10-06-2013.
Zadatek już wpłacony, czyli wszystko postanowione...
Teraz dopiero zaczęłam się bać... chyba najbardziej znieczulenia i bólu po...
Dodajcie otuchy, bo taki nerw mnie zaczął męczyć, że nie mogę
Bimbalki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 19:20   #6557
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
dzień doberek o mamo nikt tu nie zagląda miłego dzionka życzę
Wszyscy korzystają z ostatnich wolnych chwil , szkoda że dopiero teraz jest pogoda. Na ale lepiej troszkę niż wcale milej się wszystkim z majówki wraca

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Bimbalki Pokaż wiadomość
Witajcie
Jestem tu nowa.
Termin operacji mam już 10-06-2013.
Zadatek już wpłacony, czyli wszystko postanowione...
Teraz dopiero zaczęłam się bać... chyba najbardziej znieczulenia i bólu po...
Dodajcie otuchy, bo taki nerw mnie zaczął męczyć, że nie mogę
Witamy serdecznie miło że do nas dołączyłaś. Do operacji masz jeszcze chwilkę, posiedź z nami a zobaczysz że strach ma wielkie oczy. Jeśli decyzja jest przemyślana, piersi potrzebują operacji możemy tylko wszystkie trzymać kciuki i zacząć odliczać z Tobą do dnia zero Narkoza najczęściej wiąże się z największymi obawami choć zawsze przechodzi gładko i bez problemów więc spokojnie , nie z nią wiążą się ewentualne późniejsze problemy. Zapewniam Cię że uśniesz z uśmiechem na ustach- personel o to zadba a potem lekarz obudzi Cię bez najmniejszych problemów. Po to są badania przed operacją żeby wykluczyć kłopoty i ewentualne powikłania - żaden anestezjolog nie weźmie sobie kłopotu na głowę jeśli będzie miał jakieś wątpliwości że pacjentkę można bezpiecznie uśpić i obudzić. Dlatego podczas wywiadu z lekarzem anestezjologiem należy wyznać wszystkie grzechy (choroby, leki, używki, uzależnienia ) dla własnego bezpieczeństwa I wtedy z pewnością narkoza będzie bezpieczna.
Co do bólu po operacji- nikt nie da Ci cierpieć i zwijać się z bólu. To jest prywatna operacja za którą płacisz. Wiadomo że całkiem różowo nie będzie i parę ciężkich chwil przed Tobą. Ale bez przesady będą to chwile które da się przeżyć- decydujesz się na nie świadomie z jakiegoś powodu, nie ma lekko powiedziało się A trzeba powiedzieć i B. Ja akurat dość lekko przeszłam czas po obu operacjach- miałam ten luksusu że mogłam spokojnie dochodzić do siebie i zająć się tylko sobą przez ten czas. Mamy z małymi dziećmi, osoby które muszą wrócić do pracy nie mają tak lekko - ale też dzielnie sobie radzą. Więc wszystko jest do przeżycia

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 21:29   #6558
Kwiatuszekldn
Raczkowanie

Hey Dziewuszki znalazlam wolna chwilke zeby zobaczyc co slychac na cycolinkowym forum .Bimbalki pozwole dodac sobie Ciebie do wyliczanki jak masz juz ustalony termin Tak od siebie ,moge Ci powiedziec , ze znalazlas sie w dobrym miejscu . Jestem - moze nie az tak bardzo aktywnie - na tym forum od kilku miesiecy i dowiedzialam sie wielu istotnych rzeczy od Dziewczyn ktore pomogly mi w podjeciu decyzji oraz podzielily sie ze mna wiedza jaka posiadaja na temat operacji i nie tylko Sa z Toba do konca ,jak rowniez po operacji - wnioskuje po innych posiadaczkach nowych cycuchow. Operacje mam w tym samym miesiacu co Ty i termin coraz blizej - zleci szybko! Wiem co czujesz ja mam coraz wieksze wachania, mam obawy ale z tego co widze kazda z dziewczyn "przezyla" operacje to czemu z nami nie mialo by byc tak samo ?Jezeli nie masz zadnych problemow zdrowotnych to uwazam , ze raczej nie powinnas sie bac . Dla swietego spokoju rowniez wykonam badanie krwi oraz usg w tym miesiacu by upewnic sie , ze zdrowie nie szwankuje

martika25300 07.05 - 2
kolorowa 10.05 - 5
Edzia1985 11.05- 6
Bimbalki 10.06 - 36
ladybarque 12.06-38
Kwiatuszekldn 26.06 - 52
madlen666 12.08- 98
Stary 2013-05-06, 08:08   #6559
korolowa
Rozeznanie

cześć dziewczyny! mnie na majówkę wywiało do Egiptu, nie ma jak się zrelaksować przed op przynajmniej nie myślałam o niej jakoś bardzo intensywnie, a i pierwszy raz chyba nie było na plaży czy basenie samych pięknych piersi wcześniej je wszędzie widziałam, a tym razem jakoś nie

starałam się maksymalnie chronić dekolt przed opalaniem aby nie mieć wielkiej różnicy, ale i tak piersi są białe pewnie wrzucę dziś jakieś zdjęcia urlopowej wyjściówki..
pozdrawiam wszystkie cieplutko
Stary 2013-05-06, 11:56   #6560
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny! mnie na majówkę wywiało do Egiptu, nie ma jak się zrelaksować przed op przynajmniej nie myślałam o niej jakoś bardzo intensywnie, a i pierwszy raz chyba nie było na plaży czy basenie samych pięknych piersi wcześniej je wszędzie widziałam, a tym razem jakoś nie

starałam się maksymalnie chronić dekolt przed opalaniem aby nie mieć wielkiej różnicy, ale i tak piersi są białe pewnie wrzucę dziś jakieś zdjęcia urlopowej wyjściówki..
pozdrawiam wszystkie cieplutko
No to faktycznie relaks przed op sobie zafundowalas. Zazdroszczę , bo w Polsce marna pogoda byla. Czekamy na zdjecia.

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Martika gdzieś znikła, a jutro jej wielki dzień.
Stary 2013-05-06, 13:27   #6561
korinka
BAN stały

Martika25300 - jutro Twój wielki dzień. Będę trzymać kciuki za Ciebie!!
Bimbałki - witaj u nas! podtrzymamy Cię z pewnością na duchu..nic się nie martw!!
Ostatnio mało się udzielam na forum bo lekkie zawirowania w moim życiu ale obiecuję poprawę i będę wspierała nowe koleżanki!!

Korolowa - zazdroszczę Egiptu! żeby ktoś mnie kiedyś zabrał na taki wyjazd!!
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 13:34   #6562
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

hej dziewczyny u mnie przeprowadzka trwa kupiliśmy auto jestesmy spłukani ale szczęsliwi hehe ten m-c będzie bardzo ciężki finansowy bynajmniej dla mnie ;/ musiałam młodego obkupic spodnie buty i pociągło mnie to finansowo więc oszcżedność totalna będzie co za kraj żeby człowiek musiał każdy grosz liczyć by mu starczyło do końca m0ca ;(
buziam was wszystkie a cycuchy maja sie dobrze

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

martika powodzenia jutro kochana trzymam kciukaski
Stary 2013-05-06, 13:37   #6563
Olivkaa200
Zakorzenienie

witam dziewczynki

juz majowka sie skonczyla to trzeba brac sie za robote chociaz pogoda taka piekna ze na nauke checi zero...

cycolinki gdzie jestescie??ostatnio cos tu pustki

Mya Saba tylko chciala mi dobrze) i tak te szkraby wymienie na wiekszy model oby tylko nie byl gorszy niz ten co teraz mamryzyko jest zawsze

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 13:42   #6564
buziol04
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez arcenciel Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Mam nadzieje ze bedziecie umialy mi doradzic w tej kwestii:

3tyg temu mialam zabieg wiec ciagle nosze stanik formujacy. Zaczely mi wyskakiwac krosty i robi sie ich coraz wiecej. Smaruje sudokremem ale nie pomaga. Mialyscie moze cos takiego bo sie zastanawiam czy jest to reakcja organizmu na ciagly ucisk czy powinnam sie zaczac niepokoic jakas infekcja? Jakimi kosmetykami/lekami to potraktowac?
Dzieki za odpowiedzi!

Kochana mi nie tylko wyskoczyły w okolicach piersi ale naet na twarzy , smarowalam juz wszytskim czym mogłam (acne derm , benzacne , kremy apteczne) nic nie pomagało . Jestem juz grubo ponad miesiac od operacji na piersiach wszystko ładnie poznikało a na twarzy dalej taka masakra .

martika25300 Trzymam kciuki , to juz jutro !

Ja też do Was rzadziej zaglądam , nie jestem nawet w stanie nadrobić tego co napisałyscie . Obiecuje poprawę , tylko musze troszku sie uporac z praca i egzaminami na studiach . Moje piersi coraz lepiej się czują , ostatnio kupiłam biustonosz ale nie jest to łatwe bo nigdzie nie mogłam znalezc 65 w obwdzie , wkońcu kupiłam 75 ale troszku sama go przerobiłam i na jakies wieksze okazje zamieniam sportoweiec na ten Po jakim czasie zaczełyscie chodzić na siłownie, bo zapomniałam sie mojego lekarza zapytac na konsultacji
buziol04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 13:45   #6565
Kachuula
Zadomowienie

Witam dziewczynki w ten słoneczny dzionek

Pogodna piękna tylko szkoda ze dopiero teraz

Dziewczynki Martika coś pisała o nowym terminie operacji we wrześniu.

Korolowa ty następna w kolejce , fajnie ze odpoczełaś i wygrzałaś się w słoneczku
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 16:12   #6566
Saba08
Zadomowienie

WItajcie
Martika przełożyła operację z tego co kojarzę, więc ten termin jest nieaktualny

Tak Olivko, chciałam dobrze fajnie, że to zrozumiałaś

KOrolowa zrób koniecznie badania i nie zaniedbuj też usg. Nieważne, że lekarz nie zleca, to jest podstawowe badanie. Ja bym nie poddała się operacji nie wiedząc, czy na pewno mogę.
Stary 2013-05-06, 17:09   #6567
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Tak Olivko, chciałam dobrze fajnie, że to zrozumiałaś
Rozumiem kochanai życze Ci tego samego

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 18:56   #6568
ladybarque
Raczkowanie

Dziewczynki dodałam zdjęcia swoich woreczkow z piaskiem czyli wyjsciówkę jak ktoś z moich przyjaciół chętny zapraszam do obejrzenia i skomentowania czy coś z tego wogole będzie :/ ogólnie proszę nie patrzeć na moja nadwagę
ladybarque jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 19:42   #6569
Bimbalki
Raczkowanie

Dzięki Dziewczynki za słowa otuchy
Mam pytanko do dziewczyn, które robily u T.K. - czy piersi wychodzą takie jak w tym śmiesznym próbnym staniku z bluzeczką?
W tym staniku wydawały mi się duże, ale z tego co widzę to dosyć mały rozmiar mam zaplanowany... 325 - 315cc anatomy. Wiem, że to indywidualna sprawa, welkość klaty itp ale już sama nie wiem...
Mam 1,70 i ok. 59kg.
Bimbalki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 20:05   #6570
kejterin
Raczkowanie

hej Dziewczyny

powiedziałam mamie o tym, że planuję operację, minę miała nietęgą, ogólnie mi odradza. I mówi mi, że ona sobie wypychala kiedyś watą stanik. No super Ale rada Moja mama ma teraz C, twierdzi, ze to po ciąży i twierdzi, ze miała taki sam rozmiar jak ja kiedyś, ale jakoś patrząc na jej zdjęcia z młodości to nie wydaje mi się. Nie raz zastanawiałam sie, dlaczego mam takie małe cyce, skoro u mnie w rodzinie żadna kobieta az takich mikro nie ma. Od czego to właściwe zalezy?:/
W środę mam konsultację, zobaczymy, co doktor powie, mam w planie zapisywac odpowiedzi pozdrowionka i miłego wieczoru dla Was!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości