|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 |
Raczkowanie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Cześć Dziewczyny
![]() Miało mnie nie być tydzień, a prawie trzy wyszły. Przeczytałam parę ostatnich stron i chciałabym pogratulować wszystkim, które zaliczyły spadki, a te, które uzbierały poimprezowe kilogramy pocieszyć, że takowe szybko spadają ![]() U mnie względnie zdrowe odżywianie, chociaż nadal zdarza mi się zjeść za mało- posiłków, bądź posiłki zbyt mało kaloryczne, ale staram się to pilnować. Ćwiczenia i brzuszki trochę zostały zapomniane, ale wracam do brzuszków. Natomiast zaczęłam biegać, już drugi tydzień. Stąd moja prośba do Joanny, czy mogłabyś mi raz jeszcze podać link do tego programu biegania? Pierwszy tydzień biegałam 1min/3min ze spacerem, teraz 2/3 i muszę przyznać, że ten sposób jest świetny, podczas spaceru odpoczywam i udało mi się z koleżanką w ten sposób przebiec 1,5h, czyli jakby nie patrząc przebiegłam ponad pół godziny, czego nigdy bym się nie spodziewała ![]()
#3032 |
Zakorzenienie
|
Odp: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Wiecie mialabyc kolejna randka a tu sie okazalo ze on ma zone i regularnie ja zdradza...normalnie wyplakalam sie w poduche, zasnelam, wstalam ide sie na silownie wyladowac...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3033 |
Rozeznanie
|
anulcia uuu to ciekawie. Trzymaj sie i wyzyj na silowni.
![]() tez nie mam dobrych wiesci, bo czekam od tamtej pory co pisalam na pieniadze i dalej ich nie mam. Dzis bym miala ale system akurat padl, a ja mialam kilka rzeczy zaplanowanych i ch*j ![]() ![]() ![]() ![]()
#3034 |
Zakorzenienie
|
Mona to chyba wyprzedziłaś trochę ten plan
![]() Pamiętaj tylko że jak biegasz to musisz jeść kaloryczniej żeby mieć energię ![]() ![]() ![]() anulciak brawo za podejście i wyładowywanie sie na siłowni ![]() ![]() ogolnie ![]() ![]() Ja właśnie skończyłam mojego shredzika, zjadłam miche jogurtu ananas-nektarynka-gruszka z otrębami i odsapuje na kanapie... Dietetycznie dziś spoko choć troche poprzesuwały sie pory bo byłam "na mieście" ... Na obiad zjadłam sobie śledzia-matjasa wiec może średnio dietetycznie ale biorąc pod uwage że przespacerowałam 7 km to myśle że ujdzie ... A jutro mamy z M. rocznice - i tak się dobrze składa że to w De dzień wolny od pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3035 |
Rozeznanie
|
asiu to gratuluje rocznicy.
![]() ![]() ![]() 80przysiadow zaliczone. ![]() brzuch mnie cos boli ![]()
#3036 |
Raczkowanie
|
Joanna, dziękuję Ci jeszcze raz za przesłanie planu. Chyba będę musiała go trochę zmodyfikować pod siebie
![]() ![]() Ogolnie, to jeszcze został Ci język obcy i chemia, dobrze pamiętam?
#3037 |
Zadomowienie
|
Czesc
![]() Dzis mam nieco lepszy humor ![]() Moj maz zrobil mi mega niespodzianke i zamówił mi taki sam letefon jaki zgubiłam bo chyba widzial ze jest mi bardzo smutno ![]() ![]() Monia ... Gartuluje tego co juz napisalas i 3mam kciuki za reszte dasz rade ![]() anulciak ... czasami randki z facetami poznanymi w necie maja taki urok, ale nie martw sie napewno znajdziesz fajnego faceta grunt to sie nie poddawac... wczoraj z tych nerwów nic nie zjadalm doslownie nic a dzis dietetycznie i delikatnie i waga mi podskoczyla o 1,5 kg .... ![]() lece spac ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3038 |
Zakorzenienie
|
Kinia ale ja tylko matmę zdawałam
![]() Jeśli dziwi Was pora o jakiej piszę (mnie tez ![]() ![]() ![]() no to pa dziewuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3039 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek - pierwsza!
![]() Ale piękna pogoda dziś znów będzie. Wyszukałam w szafie starą bluzkę w którą się x lat już nie mieściłam i dziś leży jak ulał ![]() Poza tym wczoraj mama mojej koleżanki zauważyła, że się zmieniłam. Jak zmienię kolor włosów to w ogóle będę incognito i tylko moje autko będzie znajome bo charakterystyczne bardzo ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3040 |
Zakorzenienie
|
Monia, poka byłego!
![]() Mi się dzisiaj mój śnił, szkoda gadać ![]() ![]() Asia, wszystkiego naj z okazji rocznicy ![]() Kinia, no wiesz , faceci to inny gatunek . Ich z reguły zawsze ciężko zrozumieć, zresztą tak jak nas czasami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3041 |
Zakorzenienie
|
Rocznica piąta
![]() ![]() ![]() ![]() Generalnie dobrze że nie jestem z żadnym z byłych ![]() Ale ogolnie poki Twoj daje ci radość/rozrywke to sie ciesze ![]() ![]() Niech żyją moje genialne pomysły - już nie śpie i jem śniadanko bo o 8 mamy pociag ... A święto dziś mamy w DE " Wniebowstąpienie Chrystusa " i tutaj to jest dzień ustawowo wolny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I też ma 27 lat. A z obecnym będzie 3 lata 25. czerwca ![]() Dziecko prawie roczne, dobra jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3043 |
Rozeznanie
|
asiu udanej rocznicy i stosunkowo bardzo udanej nocy
![]() ![]() ![]() ![]() u mnie juz po sniadaniu bylo 165g kabanosow drobiowych, 2 jaja i kawa z mlekiem. Za chwile ruszam na maraton zakupowy wpierw osiedlowy potem apteka, wiekszy sklep, bo kase od razu musze wyplacic i targ ubraniowy, ktory jest kolo warzywnego. Nie ma to jak wieksze zakupy i zapasy jednego dnia ale wole ten system niz co tydzien ladowac w sklepie i tych metrowych kolejkach.
#3044 |
Zadomowienie
|
Monia a to myslalm ze cos jeszcze zdajesz bo ktos tam pisal ze masz jeszcze chemie
Ania udanej rocznicy moja dopiero będzie 4.08 ![]() Kurde po tym urlopie nie mogę się zmobilizować do ćwiczeń , diety jedzenia regularnie... jeny dziewczyny pomocy bo szkoda mi tych utraconych kg ![]() Normalnie dzis zjdalm na sniadanie owsianke + 180 mln mleka potem dwie kromki pumpernikla z szynka i pomidorem a na obiad 2 golabki sredniej wielkosci z sosoem pomidorowym ![]() do pracy biore jedna kanapke pumpernikla z szynka + 2 jabłka i to bedzie na tyle... beznadziejnie gów*** jadłospis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3045 |
Rozeznanie
|
To i tak w miare przyzwoity moj jest gorszy, bo taka zalatana bylam, ze nie mialam kiedys:
1.rano kabanosy i 2jajka, kawa z mlekiem a potem w biegu 3plasterki edamskiego, 2pierogi mrozone z miesem, kilka plasterkow szynki z tej lataniny i po sprzataniu jestem taka zmeczona, ze nie czuje glodu ani mi sie jesc nie chce. Odpoczne sobie troche i zrobie jakas normalna kolacje. Przysiady beda ![]() ![]()
#3046 |
Zadomowienie
|
Hej!
Melduję, że jeszcze żyję i Was nie opuściłam. Diety na razie nie mam, ale jak tylko będzie po egzaminach to wracam do gry. ![]() Aha któraś z Was pytała kiedy mam matury - we wtorek i w piątek w przyszłym tygodniu. ![]() Gratuluję wszystkim spadków! ![]()
![]() |
#3047 |
Zakorzenienie
|
Cześć...Ale mam dziś kłopotów.
Dostałam smsa od żony kolegi Hindusa, która jest Polką. Ajay wczoraj nażarł się jakichś tabletek....I trafił do szpitala. Z żałości, że nie mogę do niego przyjechać. Zrobili mu płukanie żołądka i wydobrzał, dziś już w domu. Hindus nie wie, że Paulina do mnie dzwoniła i gadałyśmy długo, opowiedziała mi historię swoją i męża Hindusa, że też go poznała przez net i tak się zakochała, że poleciała i została. Wyjaśniła, że Hindusi ogólnie są bardzo uczuciowi i jak się zakochają to raz na całe życie i potem jak coś idzie nie tak to robią rzeczy takie jak Ajay wczoraj...Nie wiem, mam nadzieję, że to żadne przedbiegi nie są, ale ogólnie dowiedziałam się, że znajomi Ajay'a chcą go wysłać do domu do Indii, żeby tam wydobrzał psychicznie i fizycznie i nie wiem co dalej. Nie miałam się do niego odzywać, on również miał niby zakaz ale jakoś to nie wychodzi. Martwię się po prostu, nie chcę żeby ktoś przeze mnie sobie robił krzywdę czy nawet umarł ![]() jak dostałam tego przeraźliwego smsa od Pauliny to o mało nie padłam, a byłam akuratnie w Biedronie na zakupach.... w głowie mi się skołowaciło... Tak się wszystko dziś skumulowało że poszłam pieszo do koleżanki się wyryczeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3048 |
Zakorzenienie
|
Ogolnie to faktycznie nie ciekawie ...Może to faktycznie lezy w charakterze Hindusów - bo z perspektywy polskiej jego reakcja jest przesadna ... Nie daj sie tylko wpędzać w poczucie winy
![]() Dzięki z życzenia ![]() ![]() ![]() ![]() Rocznica była udana - w każdym aspekcie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Kwiatuszku mam nadzieje że milczysz bo szalejesz w ogródku a nie ciągnie sie za toba to osłąbienie i chooróbska ![]() A w ogóle dziewczyny gdzieś poznikały ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3049 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Cytat:
A pytanie z innej beczki czy grzanka z chleba ma tyle samo kcal co normalny chleb? xD spieczona dosc mocno w tosterze ;p ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3050 |
Zakorzenienie
|
My po ślubie 2,5 , liczę od tego czasu kiedy jesteśmy ze sobą.
Nam jak by nie wyszło jak wyszło to za ok. miesiąc nasze pierwsze dziecko miało by 2 lata ![]() Monia, no to niezły agent. |
![]() ![]() |
![]() |
#3051 |
Rozeznanie
|
u mnie dalej nadwyzka jest choc mam cicho nadzieje, ze jej maly kawaleczek to miesnie od robienia przysiadow i mojej ostatniej lataniny
![]() na sniadanie dzis juz parowki drobiowe, bulka wieloziarnista, kilka rzodkiewek, pol ogorka i kawa z mlekiem. lece jesc i odpoczywac po wczoraj ![]() P.S. uszczuplilam karte kredytowa i zamowilam trzy bikini ![]() milego ![]()
#3052 |
Raczkowanie
|
Ogolnie, Joanna ma rację, nie daj się wpędzić w poczucie winy. Ja w gruncie rzeczy mam negatywny stosunek do samobójców/ niedoszłych samobójców- były wiele razy chciał się zabijać, zwłaszcza jak coś mu nie szło, a jeszcze częściej, jak nam się nie układało- to był jakiś jego chory sposób na np. postawienie na swoim, czy skłonienie mnie do zgody, powstrzymanie od zerwania, na szczęście już od trzech lat mam z nim spokój (żyje nadal), ale on na zawsze zmienił moje spojrzenie na ludzi, dla których często jest to może ostatnie wyjście, bądź też innego nie widzą. Po prostu patrzę na nich z rezerwą, a na niedoszłych jak na szantażystów emocjonalnych.
Joannie gratuluję udanej rocznicy ![]() ![]() W czerwcu mam wesele i problem ze znalezieniem sukienki, nic nie mogę znaleźć w sklepach, albo nic mnie nie interesuje, albo źle leży, za małe rozmiary, albo nie mogę dopiąć na wysokości biustu ![]() Ostatnio wszyscy zauważają, że schudłam, pytają co robię, chwalą. Szkoda, że waga znów stoi, chociaż teraz pilnuję jedzenia, żeby za mało nie było (np. śniadanie przed chwilą- razowiec z wieśniakiem i dżemem), no i ćwiczę. Mam nadzieję, że kiedyś po prostu stanę na wadze, a tam kg w cudowny sposób dogonią zgubione centymetry ![]() Zaraz idę biegać, bo wieczorem przyjeżdża brat z dziewczyną i nie będę miała kiedy
92-83- już za mną Cel I 82-79-78 Cel II 77-73 ![]() Cel III 72-68 ![]() -13 za mną -11 przede mną ![]() Edytowane przez MonaN_ Czas edycji: 2013-05-10 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3053 |
Rozeznanie
|
Monia osobiscie polecam zakup sukienki przez internet ale musisz wiedziec co do mnie pasuje, bo przez internet nie sprawdzisz jak na tobie lezy i dobrze czytac wymiary oraz sie zmierz przed kompem by sprawdzic czy wejdzie rzeczywiscie. Na allegro nie kupuje, bo nie miaja na mnie romiaru, a ja lubie sukienki dopasowane z cieta gora na biust w stylu ksiezniczki z bajki czy filmu wiec kupuje na brytyjskim ebay. Jedynym minusem dla wiekszosci osob moze byc brak karty kredytowej. Jest tez polski ebay ale on mnie nie zachwyca i znowu problem rozmiar, a jak jest cos sprowadzane, ze jest rozmiar to kosztuje duzo wiecej niz na tym brytyjskim.
o wlasnie mialam wam bikini wstawic, ktore beda moje, a wlasciwie juz sa. ![]() wspomniany bialy co widzialyscie http://www.ebay.co.uk/itm/1605789923...84.m1497.l2649 szaro-bialo-niebieski http://www.ebay.co.uk/itm/2309188537...84.m1497.l2649 i moje cudo wychaczone przypadkiem czerwone, w ktorym sie zakochalam i jak wyjdzie, ze nie wejde to na maksa bedzie dieta i cwiczenia, bo nim chce TZ oczarowac na wakacjach ![]()
#3054 |
Zadomowienie
|
Kochane, nie wszystkie na raz, nie przekrzykiwać się!
![]()
#3055 |
Zakorzenienie
|
Anuszka kochana znowu pod górke? Bo jakis pesymizm bije z tego co napisałaś
![]() Zosineczkaja sie zakochałam w tym bikini z falbankami ![]() ![]() ![]() Mona fajnie że sie wciągnełaś w bieganie - ja jakoś siły nie mam i dziś znowu odpuścilam ... Za to sporo chodze - od środy robie minimum 6-7 km pieszo - wiec powiedzmy że jestem usprawiedliwiona ![]() ogolnie jak tam sytuacja? Furry no cicho sie zrobiło - ale ty też mniej piszesz ![]() ![]() ![]() W dodatku ćwiczyć mie sie niechce wiec trudno sie dziwic "efektom" ... ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- A jak przysiady ? Skończyłaś ? Bo ja to chyba już drugi miesiąc robie a doszłam do 25 dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3056 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Jak się cieszę, że wreszcie siedzę. Cały dzień na nogach, po mieście z dokumentami dziś nalatałam sporo, a od razu po pracy na zakupy pojechałam i godzinę temu do domu zlądowałam .... Stóp nie czuję, bolą. No ale zakupiłam sobie buty na koturnie (zawsze byłam "uprzedzona" mimo że nigdy nie nosiłam butów na koturnach ![]() ![]() Joanna sytuacja z Hindusem opanowana, czuje się lepiej, ale wciąż do mnie pisze. Właśnie dostałam smsa od tej Polki, że go pilnują bo boli go głowa i musi brać jakieś leki jeszcze pod kontrolą. Także być może idzie w dobrym kierunku. W poczucie winy wpędzić się nie dam, ale gdyby na serio nie przeżył to pewnie byłoby gorzej i byłabym bliska oszalenia. Z byłym w porządku, nie narzekam. Tylko wczoraj marudziłam, bo miałam zły dzień ![]() Jutro lecę do fryzjera farbować się na rudo, ciekawa jestem czy nie będę wyglądać jak idiotka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3057 |
Zadomowienie
|
Asiu - fakt, też mniej piszę, trochę tu mamy sajgonu z pracą, a wieczorami robię sobie wolne od kompa (sama w to jeszcze nie wierzę, że mi się udaje..) Jeszcze niedawno ostatnią rzeczą przed snem było sprawdzenie fejsa i Was, teraz o 22 wskakuję do wyrka, coś tam przeczytam (nie w kompie, na papierze
![]() ![]() 2014 ![]() ![]() ![]() ![]() Przysiady skończyłam, przed ostatnim rzutem (240 i 250) zaliczyłam trzydniową przerwę zamiast jednodniowej (majówka) ale strzeliłam potem karną stówkę ![]() Czy są efekty? Hmm... o modelowaniu raczej nie może być mowy, musiałabym być chyba szczuplejsza, choć dół mojej sylwetki pozostawia jednak mniej do życzenia niż góra... a poza tym większy efekt na tyłku czy udach czuję po rowerze, więc to był taki czelendż dla samego czelendżu ![]() Zaczęłam program Ewy (z książką) i mimo że robiłam przecież skalpel, plus od wielkiego dzwonu killera, czy turbo, to jednak po tych książkowych ćwiczeniach mam zakwasy jak 150, szczególnie w łydkach, od skakania na rozgrzewkę. Ale nie ma co się dziwić, skoro ostatni raz ćwiczyłam z nią prawie 2 mce temu... myślałam, że moje ciało jeszcze coś tam "pamięta" i będzie dla mnie bardziej łaskawe, ale nie ![]()
#3058 |
Zakorzenienie
|
Ogolnie to ładne zakupy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Furry no to dobrze że tendencja jest spadkowa ... Libra troche nie ogarnia jak sie wpisuje dużo wahań w góre i dół ... Ale podoba mi się - zawsze fajny gadżecik ![]() ![]() Jako że tez próbuje ograniczać czas tracony na neta (wiem że tego nie widać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- A jak ta nowa książka Chodakowskiej? Warto kupić ? Bo rozważam ... Z samej wdzięczności dla niej ze wspomogła moją dotychczasową utrate może powinnam kupić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3059 |
Rozeznanie
|
Asiu poprawie ci humor, bo ja wszedzie mam za duzo, wszedzie rozstepy od otylosci i to w dodatku te jasne oraz strasznie duze i dlugie, ze do jakiego lekarza nie pojde to sie pytaja jak dawno bylam w ciazy, duzy celulit na nogach, bardzo duze uda,zwisaja skore na rominach. A jakos chodze w bikni, bo w jednoczesciowym czuje sie jak stara babcia albo mam wrazenie, ze wygladam jak foka, orka czy wieloryb.
![]() Dobre i 25dni ![]() furry to gratuluje skonczenia wyzwania ![]() ![]() Jedzeniowo u mnie dobrze bylo z humorem troche gorzej, bo wiatr byl i wszystko sie pylilo wiec na nic mi bylo na dworze. Jesli chodzi o humor to TZ mi go troche popsul tym, ze wroci pod koniec tyg ale w niedziele znowu jedzie i przez najblizszy miesiac ponoc ma pracowac 10dni i miec 4dni wolnego ale to sie moze jeszcze zmienic niestety w te gorsza strone i wyjdzie tak, ze jak znowu pojedzie to na 3tyg. ![]()
#3060 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() To doczekałam się dwucyfrówki ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.