|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
Kurcze nie miałam już jak wczoraj wejść na forum...
Kocurku tak bardzo mi przykro że musisz doświadczać takich przeżyć ![]() ![]() ![]() Perse ![]() ![]() ![]() ![]() ps. wpółczuję przeżyć w busach.. też nie znoszę nimi jeździć w upalne dni - bo higiena wielu pasażerów, albo jej brak ![]() Agatko ![]() Barbie udało się zasnąć?? Zeberko co do finansów to ja też mam dołek.. ![]() Esia mam nadzieje że poszalałaś na weselichu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Zadomowienie
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
Wczoraj byliśmy na spacerze tam gdzie zawsze kiedy Jas był z nami. Wczoraj mijał tydzień odkąd go z nami nie ma. Usiedlismy na ławce i bardzo długo rozmawialiśmy. Jestem dużo spokojniejsza po tej rozmowie. Nasz synek Juz zawsze bedzie z nami ale nie możemy cofnąć czasu nie możemy nic zmienić tylko iść dalej. Jaś napewno by nie chciał żebyśmy sie zatrzymali... A ja...? Ja muszę pozwolić mu odejść jutro. Muszę pozwolić mu iść...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
![]() Masz rację... Jutro pożegnasz swojego Synka, ale tylko fizycznie, zawsze będziesz o nim pamiętać. A później będziesz powolutku, małymi krokami wracać do normalnośći. Tak jak piszą dziewczyny - zostań z nami, później przytrafiają się różne etapy, raz jest lepiej, raz gorzej - zawsze możesz się nam wyżalić. Moje życie po to była taka sinusoida, aż do czasu starań o kolejne dziecko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam -
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40717184]
![]() Masz rację... Jutro pożegnasz swojego Synka, ale tylko fizycznie, zawsze będziesz o nim pamiętać. A później będziesz powolutku, małymi krokami wracać do normalnośći. Tak jak piszą dziewczyny - zostań z nami, później przytrafiają się różne etapy, raz jest lepiej, raz gorzej - zawsze możesz się nam wyżalić. Moje życie po to była taka sinusoida, aż do czasu starań o kolejne dziecko.[/QUOTE] Nigdy nie zapomnę mojego Skarba zawsze bedzie w moim sercu. Jedyną rzeczą jaka pamiętam z jego wyglądu to rączka która zawinełam sobie wokół pałca caly czas mając nadzieję że ja zacisnie. Zostanę tu z wami nikt nie zrozumie mnie tak jak wy... Wiem że ta pustkę w naszych sercach wypełni tylko kolejne bicie serca dziecka. Pozostaje tylko przezwyciężyć strach Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych
Cześć
Cytat:
![]() I oczywiste jest to, że nie zrobiłaś nic źle! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wiem, że moja sytuacja jest nieporównywalna, ale właśnie po poronieniu wszyscy, którzy wiedzieli, pytali co by pomogło, ile się wstrzymujemy, czy w ogóle chcemy się jeszcze starać..a ja wiedziałam, że najbardziej pomoże zajście w kolejną ciążę! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
Dziewczyny nie jestem AM...miałam tez swoje przejścia (długo starałam się o ciążę)...przypadkiem Was znalazłam i zaczęłam czytać. Jesteście wszystkie niesamowite, bardzo Was podziwiam. Ja chyba nie poradziłabym sobie z tym co Was spotkało. Życzę Wam wszystkim szczęścia. Wierzę, że każda z Was doczeka się w końcu dzieciaczka.
Przepraszam, że odważyłam się tu napisać... |
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Zadomowienie
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
ButterBear ja też to wiem. Ja to czuję. Jacek próbował wczoraj poruszyć ten temat ale ciężko mi. Ten strach bedzie chyba najtrudniejszy z barier do pokonania. Bardzo chcemy wziąć ślub. Cichy skromy. Nie wiem czemu ale czuje tak jakby Jaś chciał nam coś pokazać, uświadomić...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4868 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
Ja uważam, że zanim zacznie się starania o kolejne dziecko, to trzeba pogodzić się ze stratą. Wiadomo, nie starać się zapomnieć, ale spróbować wrócić do jakiejś równowagi ![]() A jeśli uważasz, że ślub Wam pomoże, jeśli tak czujecie, to fajnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam -
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziękujemy za komplementy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40704843]Hej. U nas ok, Mały waży 1250 gr, tp znów 25 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Rena no właśnie słyszałam że inni lekarze w Vitrolive są ok ![]() ![]() ![]()
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Zakorzenienie
|
na stówkę.
Niunia, ![]() Dasti, pokaz synia!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4872 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny,podczytuje Was od jakiegos czasu i w koncu postanowilam sie ujawnic. Niestety ale 17.04 dolaczylam do AM
![]() Jak Was czytam do dajecie mi wiare i sile ze nastepnym razem sie uda. |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Zakorzenienie
|
kocurku- to nie Twoja wina!
maksi- teoretycznie tak ale chcemy też zrobić klatkę schodową, schody ostatnio Tz-et mojemu Tacie powiedział, żeby zamówił drzewo na schody mało nie zemdlałam, i przy Tacie wypaliłam "Jak Ty sobie to wyobrażasz, przecież mamy w tym miesiącu Komunię a w przyszłym Roczek Kasi". Umowa była, że dopiero w wakacje znowu jakiś kolejny etap podejmiemy. Powiedział, że mam się nie martwić, on już ze swoją Mamą rozmawiał bo ona od dawna się nam oferuje, że pożyczy (kilka razy mi to już proponowała) Wystarczy mi, że spłacamy pożyczkę w pracy i mój kredyt odnawialny. Nie wiem jak chłop sobie wyobraża zorganizowanie Roczku na 23 osoby skoro zamierza teraz klatkę schodową robić. Perse- mnie się marzą właśnie takie tanie zakupy najlepiej na targu... ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- niunia- tule bardzo mocno, strata syna najwyraźniej jeszcze bardziej umacnia Twój związek - to ważne bo często dziewczyny tutaj skarżą się, że nie mają wsparcia w Tz-etach, życzę dużo siły na najbliższy czas afufek- witaj, współczuję, napisz coś więcej o sobie nasz wątek pełen nowych AM....
#4874 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i oczywiście, Kasia, która jest nagrodą za wszystko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40717068]Ech, u mnie z kolei mama ma czasami takie pomysły :/ Jak jej powiedziałam, że miewam skurcze, to ona już, że za dużo chodzę i blablabla. Ja się strasznie wkurzyłam i jej powiedziałam, że ona to by chyba najchętniej mnie zamknęła na 9 miesięcy do szpitala :/ Przecież to logiczne, że ja też chcę dla dziecka jak najlepiej, a dopóki nie mam zakazu od lekarza i dopóki skurcze nic złego nie powodowały, to mogę chodzić, jest to zdrowe i dla nadciśnienia i dla cukrzycy..... [/QUOTE] Ach te Mamy ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 Edytowane przez Wika28 Czas edycji: 2013-05-09 o 08:52 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam wielką nadzieję, że każda z nas będzie jeszcze szczęśliwą mamą ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Raczkowanie
|
Mam na imie Asia i jutro koncze 30 lat. Myslalam ze to beda wyjatkowe urodziny,a stalo sie inaczej. O dziecko staralismy sie od sierpnia 2011 i sie nie udawalo,w lutym mialam cykl z Clo,Estrofemem i Luteina i sie udalo. Nie cieszylam sie za dlugo,po 9t6d bylam juz po zabiegu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Zadomowienie
|
Wika moje życie było pełne rzeczy które tak mnie ukształtowały. A teraz mam przy sobie kogoś kto daje mi tyle siły kto daje mi sens. Nasz związek umocnil się chyba jak najbardziej można. Te dni które przeżyłam w szpitalu... Po prostu straszne. Nie chce o tym myslec nawet. Nie miałam sił w pewnym momencie sie podnieść. Jacek dawał mi pić, zaprowadzał do łazienki. Pamiętam jak trzymał Jasia lulal na rękach i całował. To on mi daje te siły.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Afufek przytulam Cię cieplutko... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo mojemu to idzie jak krew z nosa, w ogóle się nie spieszy z przeprowadzką, nie ma czasu ![]() a mi zostaje czekać aż podejmie jakieś konkretne decyzje. Zresztą zapału oboje nie mamy, patrząc na schody i pseudofachowców. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Konto usunięte
|
Afufek witaj... Przykro mi, przytulam....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4882 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Raczkowanie
|
Wczoraj minely 3 tygodnie od zabiegu bylam na kontroli i wszystko jest w porzadku,ale lekarz powiedzial zeby ze staraniami ruszyc po 2 miesiacach od zabiegu. Wiem,ze wsrod Was sa takie co zaszly wczesniej i juz nawet urodzily
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4884 |
Zakorzenienie
|
Ja bym się bała. Organizm musi się zregenerować, macica obkurczyć, śluzówka odbudować, hormony uregulować.
#4885 | |
Zakorzenienie
|
Niunia tak mi przykro jak czytam Twoje posty, koszmar jaki przeżyliście jest niewyobrażalny. Twój partner jest niesamowitym człowiekiem, nie jeden mężczyzna po przeżyciu takiej tragedii jest wycofany i nie wie jak pomóc swojej kobiecie. Jutrzejszy dzień będzie dla Was ciężki
![]() Zerknij na wczorajsze posty ![]() Cytat:
![]()
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak zapytalam lekarza co by bylo gdyby to bylo szybciej niz po 2 miesiacach to odpowiedzial,ze nic. Ja tak bardzo pragne zostac juz mama ze nie mysle racjonalnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Zakorzenienie
|
afufek tak jak dziewczyny piszą lepiej troszkę odczekać, jeżeli nie miałabyś zabiegu mogłabyś już się starać. Podczas zabiegu wyskrobują błonę śluzową macicy i musi się ona odbudować żeby dobrze przyjąć następną ciążę
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.