|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Nowy tytuł na III część wątku " Listopadowo-grudniowe mamusie 2013" ma brzmieć | |||
| Rączki nózki podglądamy, jednym się urodzą damy- innym zaś chłopczęta, zaraz po tym będą święta |
|
1 | 2,08% |
| Ciągle głodne mamy brzuszki bo mieszkają w nich maluszki. |
|
0 | 0% |
| Coraz większe mamy brzuszki bo mieszkają w nich maluszki |
|
7 | 14,58% |
| Dzieci rosną ,Mamy też-szczęście nasze w brzuchu jest. |
|
3 | 6,25% |
| Idzie raczek nieboraczek,raz dziewczynka raz chłopaczek |
|
8 | 16,67% |
| Dumne z nas Mamy,nasze Maleństwa w brzuchach trzymamy |
|
0 | 0% |
| W brzuchach Maleństwa się rozwijają,Mamy na wizażu plotki uprawiają |
|
1 | 2,08% |
| Czy to chłopiec czy dziewczynka-niespodzianek będzie kilka |
|
5 | 10,42% |
| W brzuchach rosną Bobasy-cóż to za piękne czekają nas czasy? |
|
0 | 0% |
| Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. |
|
3 | 6,25% |
| Szczęśliwe z nas mamy, bo pierwsze ruchy wyczuwamy |
|
1 | 2,08% |
| Pierwsze ruchy odczuwamy, przeszczęśliwe z nas mamy. |
|
0 | 0% |
| W II trymestr wkroczyłyśmy i płeć maluszków poznałyśmy. |
|
2 | 4,17% |
| Pierwsze bliźniaki na wątku już mamy, na wszystkie dzieciaczki niecierpliwie czekamy! |
|
2 | 4,17% |
| Pierwsze bliźniaki ujawnione, na resztę czekamy stęsknione. |
|
0 | 0% |
| Niektórzy chcą dziewczynkę, inni chłopaka,dzidzia w brzuchu myśli- dam mamie kopniaka. |
|
15 | 31,25% |
| Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013
Cytat:
![]() Cytat:
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
||
|
|
|
#572 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
Gratuluję udanych wizyt, piękne macie maleństwa i brzuszki ![]() 3mam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekamy na relacje! ![]() Mi też do porodu zostało 5 miesięcy i trochę... czas leci jak szalony... ![]() Lubieolowki, mi beta wskazywała 4-5 tydzień,poszłam tydzień poźniej do gina gdzie wg.bety powinien być 5-6 a na USG się okazało że to dopiero 4 tydzień... wiec nie sugerowałabym się tak do końca betą.
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-05-09 o 09:03 |
|
|
|
#573 |
|
Zadomowienie
|
Zbieram się na wizytę i trzymam kciuki za pozostałe wizyty
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
#574 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Faktycznie chyba poczekam do kolejnej wizyty i zobaczymy czy Maleństwo goni termin czy po prostu dziwnym trafem coś się poprzesuwało. Cytat:
Też mocno trzymam kciuki za wizyty i nie mogę się doczekać relacji W ogóle - u nas od rana słonko niesamowite. Jak środek lata! Spacer dzisiaj obowiązkowy.
|
|
#575 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#576 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Z tym opóźnieniem to może tak być, chyba nie musisz się martwić. Pewnie dzieciaczek później nadgoni. U mnie wiek z OM i USG różni się o 7 dni. Najważniejsze, żeby w czasie rosło dobrze. To było Twoje pierwsze usg?
|
|
#577 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wizytę mam dopiero za 2 tyg... już się stęskniłam za moim małym szkrabem;d
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-05-09 o 09:18 |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super zdjeciatez ostatnio oglądałam spodnie w H&M ale stwierdziłam ze brzuch mam jeszcze mały i się wstrzymam. Choć moje jeansy 34 zaczynają mnie szczególnie wieczorem już trochę gnieść w brzuch, wiec przebieram na dresy. Cytat:
|
||
|
|
|
#579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013
Witam z wyrka
![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
super, że wszystko ok.Z czasem maluszek dogoni termin z om tak jak u mnie ![]() Fotki na tel. mi się nie pokazują to później zobaczę brzuszki i maluszki : Miłego dnia i do później Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#580 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#582 |
|
Zadomowienie
|
Hej a ja nie wytrzymam z tą swoją niepewnością i zapisałam się do tego swojego gina prywatnie na poniedziałek wieczór. W sumie ostatecznie by mnie przyjął nawet dziś o 14 ale średnio mu pasowało, więc zgodziłam się na poniedziałek. Nie wytrzymam dłużej czy wszystko ok, bo ostatnie usg miałam 11.04... wolę pójść i zapłacić niz sie zamartwiać.
Pisałyście o stanikach... ja pamiętam z poprzedniej ciąży, że jak mi piersi urosły na początku to kupiłam sobie jakiś tani na bazarze a potem top. Teraz jeszcze są dobre. Jakiego mam dziś muła w pracy... |
|
|
|
#583 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Witam ja w pracy mam luz zobaczymy co będzie później chyba się dzisiaj zwine wcześniej mam taka możliwość to muszę wykorzystać poszłabym do gin prwatnie
|
|
#584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja w trakcie porządków za ktore już się zabierałam od łohohoh
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-05-09 o 10:45 |
|
|
|
|
#585 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#586 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojj nie ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
#587 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pierwsze miałam wg ginki w 4/5 tyg.
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#589 |
|
Raczkowanie
|
Ilona trzymam kciuki za to żebyś w końcu zobaczyła dzidzię uspokoiła swoje nerwy i trafiła no kompetentnego lekarza
|
|
|
|
#590 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#591 |
|
Raczkowanie
|
No a u mnie jedyne 20 dni różnicy hahahaha
|
#592 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ktosiula- też mi się to dziwne wydawało- póki co mnie głowa nie boli
![]() Dzastin08 - już rozwiązałam problem Cytat:
Cytat:
ilona_0105 - faceci są niereformowalni. Mój robi b. podobnie, pożycza wszystkim i potem czekamy po pól roku na oddanie :/ nemosek - Cytat:
też miałam takie "zakwasy" więc chyba to nic groźnego babku- super że wizyta udana i maluszek rośnie Cytat:
no i Cytat:
A ja później wkleję zdjęcie nowonabytego body i kombinezonu
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie są jakieś ogromne kwoty, moja koleżanka miała odejmowane 60, czy 80 zł...---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Tez potem wkleje co juz mam wszystkie ciuszki i butelki slodkie |
|
|
|
|
#594 |
|
Wtajemniczenie
|
Wy już szalejecie a ja jeszcze nie mam kompletnie nic dla naszego dzieciątka...
|
#595 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
i zgadzam się, że ciąża to chyba jedyny okres w życiu kobiety kiedy dodatkowe cm nie martwią, a czasami nawet przynoszą radość ![]() A ja jutro mam wizytę u gina. Już nie mogę doczekać się kiedy będę wiedziała coś więcej. Dobrze, że wizyta jest od rana Później pojadę synkiem do rodziców więc relację zdam dopiero w sobotę kiedy moi panowie wybiorą się na party, będzie spokój w domu A tak apropos, wiecie może czym bawią się 3-letnie dziewczynki? Musimy kupić jakiś prezencik dla jubilatki a mam pusto w głowie. Macie jakieś propozycje?
|
||
|
|
|
#596 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W ogóle to fajnie by było jak by któraś wkleiła listę wyprawkową... ![]() bo ja miałam na kompie i chyba przypadkowa została usunięta...
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
||
|
|
|
#597 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
ale u mnie to nie ma się co dziwić.... jak ja jeszcze nic nie wiem
|
|
#598 |
|
Raczkowanie
|
Polecam ciekawy artykuł:
http://ekoswiat.org/pl/ekoswiat-ekod...-i-owoc%C3%B3w Teraz zupka kalafiorowa już gotuje się, szparagi też, wszystkie warzywa umyte standardowo w wodzie, ale chyba zaopatrzę się w kwasek cytrynowy i sodę kuchenną i będę na drugi raz usuwać pestycydy |
|
|
|
#599 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aż się głodna zrobiłam
|
|
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trele chyba miała? ;>
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

Ślub 25.08.2012 
Spacer dzisiaj obowiązkowy.

TŻ chce mnie zabrać gdzieś na samo USG żebym też zobaczyła
to jest najgorsze bo przez weekend mamy wysprzatac salon ....na poniedziałkowa kontrole wiec wszystkie pudla itd bed musiala dzwigac..... myć wszystkie lampy i reklamy oczywiście na drabinie ....niby nic ta drabina ale wolałabym się oszczędzać a do tego to dźwiganie .....co ma powiedziec ze jestem w ciazy jak lekarz jako tako nie stwierdzil ciązy... jestesmy na salonie we 3 i w weekend nie wiem czy sie wyrobimy a co dopiro one same...... a nie chalilam sie nikomu w pracy ze jestem w ciazy.... a bedzie nas pilnowac główny menager czy wszystko zrobione 

super zdjecia

Ta bialaczka jest potwierdzona? Ja tez jestem kociara, mam dwa koty, ostatnio jeden byl mega chory, pod kroplowkami, cewnikowany, takze doskonale Cie rozumiem 
To nie są jakieś ogromne kwoty, moja koleżanka miała odejmowane 60, czy 80 zł...