|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5161 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: kto sie przylacza do diety MZ-WR ??? :) BEZ STRASU :)
tycie dzieki bobaskowa w brzuszku to mega przyjemnosc pewnie
|
|
|
|
#5162 |
|
Zadomowienie
|
hej hej
dziewczynki ja nadal na liście mam 11 kg a schudłąm juz 2,6 kg, bo ważę 63.4 ale to pewnie przez stres wiec nie ma sie co cieszyc witam wszytskie nowe dziewczyny i zycze powodzenia
|
#5163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to prawie 3kg super, tak trzymac
|
|
|
|
|
#5164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeciez proste, ze mowisz to co Ci powi ta dietetyk. Tylko napisalam, ze dla mnie te reguly sa smieszne Takie moje zdanie No ale nie ma sie co rozpisowac-ktos moze napisac, ze piwo jest dobre na odchudzanie np. oczywiscie heheBieganie na betonie itp. pewnie, ze jest zabronione! Nawet jesli teraz nie odczywa sie bolu, za kilkanascie lat.. bdziemy jeczec. A biegac zawsze mozna po lesie, jakiejs drozce, ja np. nie mam nic takiego, wiec biegam po krotkiej drozce polnej ktora wiedzie do zwyklej drogi. Ale biegam tam i spowrotem bo jest strasznie krotka. A jesli nie-jest silownia, jakies boisko z bieznia..Jesli sie chce da sie rade..
|
|
|
#5165 |
|
Rozeznanie
|
Oj dzisiejszego dnia nie mogę zaliczyć do udanych
Od rana nie miałam czasu nic zjeść, więc do 16:30 jechałam na jednej kawie, za to jak wróciłam to musiałam nadrobić za cały dzień... Jedyny plus to, ze mam zamiar jeszcze dzisiaj poćwiczyć. Zastanawiam sie, czy to uczucie opuchniecia nie wynika z tego, że przestałam pić czerwoną herbatę (brakuje mi na nią kasy... ).A co do sprawy z drobiem: ja mam to szczęście, że dziadek mi ze wsi przywozi własne zdrowe mięsko kurczaków i indyków, czasem kaczkę (ale nie lubie). Monika=), witaj Magiuska, witaj, pewnie niedługo z nami sie poodchudzasz, bo mało Ci już zostało, gratulacje, ale zawsze miło wpaść i napisac co u Ciebie Uaktualniona wersja: straciłyśmy razem 150.5 kg 1. norrtalje girl - zrzuciłam 4 kg (zostało 7 kg...) 2. merry ann zrzuciła 3 kg 3. eleyne zrzuciła 1.5 kg (zostało 4.5 kg...) 4. plameczka zrzuciła 5 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 5. skrawka zrzuciła 4 kg (zostało 6 kg...) 6. agrafka90 zrzuciła 1 kg (zostało 5 kg...) 7. justynka87 zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!) 8. Sheloba zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 9. Kurczeeli zrzuciła 2 kg 10. B a b y zrzuciła 4 kg (zostały 3 kg...) 11. naanahanae zrzuciła 2 kg (zostało 6 cm...) 12. ślimaczek zrzuciła 2 kg (zostały 2 kg...) 13. Vegetka zrzuciła 4 kg 14. alexia zrzuciła 1 kg (zostały 2 kg...) 15. agata.aa zrzuciła 3.5 kg (zostało 1.5 kg...) 16. marzenka92 zrzuciła 2 kg (zostały 4 kg...) 17. Chezzy zrzuciła 1.5 kg (zostało 3.5 kg...) 18. asiuniekk zrzuciła 4 kg 19. Hosenka* zrzuciła 2.5 kg (już tylko 1 KG!!! TRZYMAMY KCIUKI!!) 20. orisha zrzuciła 2 kg (zostało 13 kg...) 21. Fafix zrzuciła 1 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI) 22.agolek zrzuciła 3 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 23. donia27 zrzuciła 3 kg (zostało 5 kg...) 24. maaddzziiaa zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 25. bassienkaw zrzuciła 12 kg (zostało 3 kg...) 26. Atoska zrzuciła 1.5 kg (zostało 2.5 kg...) 27. Martinne zrzuciła 4.5 kg (zostało 1.5 kg...) 28. Lynn zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 29. klaudynka4 zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 30. dorcia zrzuciła 2 kg 31. Pixy zrzuciła 2 kg (zostały 3 kg...) 32. zuzaleee zrzuciła 2 kg (zostało 5 kg...) 33. kasiag-01 (nadal 10 kg...) 34. MartuFFFia zrzuciła 3 kg (zostały 5 kg...) 35. fairy droppings zrzuciła 3 kg (zostało 12 kg...) 36. Lensky zrzucila 8.5 kg (już tylko 0.5 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 37. kama98 zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 38. Dorota6540 zrzuciła 1 kg (zostało 8 kg...) 39. Korusia$ zrzuciła 2 kg (zostało 2.5 kg...) 40. lacrimaa zrzuciła 2,5 kg (zostało 4.5 kg...) 41. ksh zrzuciła 5 kg (jeszcze 3 kg...) 42. Elainee zrzuciła 3 kg (zostało 10 kg...) 43. girlsh1986 zrzuciła 4.5 kg (zostało 1.5 kg...) 44. ciemka zrzuciła 1 kg (zostało 12 kg...) 45. HulaGirl zrzuciła 2.5 kg (zostało 2.5 kg...) 46. Gizmiatko zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 47. doda22 zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 48. Brenda 19 zrzuciła 2 kg (zostało 5 kg...) 49. kasssikk19 zrzuciła 1 kg (zostały 4 kg...) 50. coquine zrzuciał 1 kg (zostało 5 kg...) 51. naciaa zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 52. anita-p zrzuciła 4 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 53. meuszar zrzuciła 2 kg (zostało 6 kg...) 54. stokrotka*** zrzuciła 5 kg (zostało 5 kg...) 56. bitn zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 57. zanka205 zrzuciła 1 kg (zostały 3.5 kg...) 58. Sweet_21 zrzuciła 2 kg (zostało 9 kg...) 59. blaque (nadal 3 kg...) 60. Kasienia_Kejti zrzuciła 1 kg (zostało 15 kg...) 61. ak8 zrzuciła 1.5 kg (zostało 8 kg...) 62. buzichocho (nadal 4 kg...) 63. Wisnia (nadal 8 kg...) 64. ewaw71 zrzuciła 2 kg (zostały 3 kg...) 65. IR1988 (nadal 10 kg...) 66. Wirgaa (nadal 5 kg...) 67. Dolot (nadal 11 kg...) 68. Petra1212 (nadal 5 kg...) 69. Siasiek (nadal 14 kg...) 70. martusieńka (nadal 5 kg...) 71. Sahari (nadal 5 kg...) 72. andziutek (nadal 10 kg...) 73. Niagarrra (nadal 3 kg...) 74. memka87 (nadal 10 kg...) 75. Smile_Smile (nadal 13 kg..) 76. Svinecka zrzuciła 1 kg (zostały 4 kg...) 77. Marta1106 (nadal 16 kg...) 78. Monika=) 79. Magiuska (nadal 2 kg...) |
|
|
|
#5166 |
|
Zakorzenienie
|
czy jak sie przestanie pić czerwoną herbate są jakies tego skutki uboczne?Czytałam, ze organizm może sie przyzwyczaić i przemiana materii osłabnie.
Na ile moge temu wierzyć?Teraz pije i sobie chwale no i najważniejsze czuje róznice
|
#5167 |
|
Zakorzenienie
|
norrtalje_girl: prosze o zmiane w liście
Hosenka* ma 5 kg do zrzucenia zrzuconych 0kg
|
#5168 |
|
Rozeznanie
|
Sweet_21, no własnie się nad tą herbata zastanawiam, bo niby nic nie powinno się dziać, bo to nie jest przeczyszczające. Ale akurat teraz jakoś sie czuję jak balonik, a z tydzień temu mi sie skończyła (normalnie piłam ok. 6 kubków dizennie). Próbuję znaleźc wytłumaczenie jakieś
Hosenka*, zmieniam, ale podawaj numer, bo mi trudno szukac Uaktualniona wersja: straciłyśmy razem 148 kg 1. norrtalje girl - zrzuciłam 4 kg (zostało 7 kg...) 2. merry ann zrzuciła 3 kg 3. eleyne zrzuciła 1.5 kg (zostało 4.5 kg...) 4. plameczka zrzuciła 5 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 5. skrawka zrzuciła 4 kg (zostało 6 kg...) 6. agrafka90 zrzuciła 1 kg (zostało 5 kg...) 7. justynka87 zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!) 8. Sheloba zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 9. Kurczeeli zrzuciła 2 kg 10. B a b y zrzuciła 4 kg (zostały 3 kg...) 11. naanahanae zrzuciła 2 kg (zostało 6 cm...) 12. ślimaczek zrzuciła 2 kg (zostały 2 kg...) 13. Vegetka zrzuciła 4 kg 14. alexia zrzuciła 1 kg (zostały 2 kg...) 15. agata.aa zrzuciła 3.5 kg (zostało 1.5 kg...) 16. marzenka92 zrzuciła 2 kg (zostały 4 kg...) 17. Chezzy zrzuciła 1.5 kg (zostało 3.5 kg...) 18. asiuniekk zrzuciła 4 kg 19. Hosenka* (nadal 5 kg...) 20. orisha zrzuciła 2 kg (zostało 13 kg...) 21. Fafix zrzuciła 1 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI) 22.agolek zrzuciła 3 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 23. donia27 zrzuciła 3 kg (zostało 5 kg...) 24. maaddzziiaa zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 25. bassienkaw zrzuciła 12 kg (zostało 3 kg...) 26. Atoska zrzuciła 1.5 kg (zostało 2.5 kg...) 27. Martinne zrzuciła 4.5 kg (zostało 1.5 kg...) 28. Lynn zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 29. klaudynka4 zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 30. dorcia zrzuciła 2 kg 31. Pixy zrzuciła 2 kg (zostały 3 kg...) 32. zuzaleee zrzuciła 2 kg (zostało 5 kg...) 33. kasiag-01 (nadal 10 kg...) 34. MartuFFFia zrzuciła 3 kg (zostały 5 kg...) 35. fairy droppings zrzuciła 3 kg (zostało 12 kg...) 36. Lensky zrzucila 8.5 kg (już tylko 0.5 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 37. kama98 zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 38. Dorota6540 zrzuciła 1 kg (zostało 8 kg...) 39. Korusia$ zrzuciła 2 kg (zostało 2.5 kg...) 40. lacrimaa zrzuciła 2,5 kg (zostało 4.5 kg...) 41. ksh zrzuciła 5 kg (jeszcze 3 kg...) 42. Elainee zrzuciła 3 kg (zostało 10 kg...) 43. girlsh1986 zrzuciła 4.5 kg (zostało 1.5 kg...) 44. ciemka zrzuciła 1 kg (zostało 12 kg...) 45. HulaGirl zrzuciła 2.5 kg (zostało 2.5 kg...) 46. Gizmiatko zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 47. doda22 zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 48. Brenda 19 zrzuciła 2 kg (zostało 5 kg...) 49. kasssikk19 zrzuciła 1 kg (zostały 4 kg...) 50. coquine zrzuciał 1 kg (zostało 5 kg...) 51. naciaa zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 52. anita-p zrzuciła 4 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 53. meuszar zrzuciła 2 kg (zostało 6 kg...) 54. stokrotka*** zrzuciła 5 kg (zostało 5 kg...) 56. bitn zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 57. zanka205 zrzuciła 1 kg (zostały 3.5 kg...) 58. Sweet_21 zrzuciła 2 kg (zostało 9 kg...) 59. blaque (nadal 3 kg...) 60. Kasienia_Kejti zrzuciła 1 kg (zostało 15 kg...) 61. ak8 zrzuciła 1.5 kg (zostało 8 kg...) 62. buzichocho (nadal 4 kg...) 63. Wisnia (nadal 8 kg...) 64. ewaw71 zrzuciła 2 kg (zostały 3 kg...) 65. IR1988 (nadal 10 kg...) 66. Wirgaa (nadal 5 kg...) 67. Dolot (nadal 11 kg...) 68. Petra1212 (nadal 5 kg...) 69. Siasiek (nadal 14 kg...) 70. martusieńka (nadal 5 kg...) 71. Sahari (nadal 5 kg...) 72. andziutek (nadal 10 kg...) 73. Niagarrra (nadal 3 kg...) 74. memka87 (nadal 10 kg...) 75. Smile_Smile (nadal 13 kg..) 76. Svinecka zrzuciła 1 kg (zostały 4 kg...) 77. Marta1106 (nadal 16 kg...) 78. Monika=) 79. Magiuska (nadal 2 kg...) |
|
|
|
#5169 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie... co do czewronej herbaty, to chyba wiele zalezy od danego organizmu, tak mi sie zdaje
|
|
|
|
#5170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez nie mam gdzie biegać dlatego wiecej chodze wysiadam wczesnieji ide ![]() weekend majowy bedę spedzać w lesie wiec tam sobie nadrobię ![]() norrtalje_girl fajowo masz z tym dziadkiem ![]() ja własnie jestem na etapie poszukiwania dojścia do świezej kurki i jajek no ale i tak czesto gotować rosołów nie będe a znaleśc kogoś kto ma całą drobiarską zwierzyne jest bardzo trudno bo jeśli juz ktoś posiada to na duzą skale no i wiemy co z nimi robi
|
|
|
|
|
#5171 |
|
Raczkowanie
|
numer 70 melduje jeden kilogram mniej
nastepnym razem dam znać 16 jak wróce z nart ![]() też musze sie zmobilizowac jakoś do biegania
|
|
|
|
#5172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj wlasnie jak przez dworzec do pracy szlam, chlopaczek szedl z nartami, calym sprzetem, w spodnaich narciarskich ![]() a ludize tutaj tak wiosennie
|
|
|
|
|
#5173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe Ja w wakacje jezdze nad wode, na dzialke i tam sobie biegam Fajnooo ![]() Haha ja proponuje zebysmy zalozyly hodowle drobiu, co? Zalozymy osobny watek i bdzie fajnie!!!
|
|
|
#5174 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
jade do domu I w końcu się zważe ![]() Życze wam wiele uśmiechu na twarzy, miłości, ciepła,... obyśmy były lżejsze, zgrabniejsze, po prostu piękne ![]() pa
|
#5175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihihiTobie rowniez zycze jak najwiecej usmiechu, milosci, radosci, optymizmu i powodzenia tez w walce z kg
|
|
|
|
|
#5176 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem za zdrowe mięsko.... |
|
|
|
|
#5177 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#5178 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu się zrobiło świątecznie ,ja też życzę wszystkim wesołych, pełnych miłości świąt i mniej pełnych brzuszków.
![]() Muszę się pochwalić wczoraj zaliczyłam: 30min steper 100 brzuszków 200razy agrafka 10min twister To naprawdę osiągnięcie oby tak dalej .Ale z tym czasem to teraz różnie będzie przed świętami.
|
|
|
|
#5179 |
|
Zakorzenienie
|
hej
w końcu mamy wolne od szkoły i więcej czasu na zajęcie się ćwiczeniami ![]() jednak niepokoi mnie to, co dzieje się w kuchni... te zapachy ![]() z dietą nie jest najgorzej, z ćwiczeniami już trochę mniej... wczoraj nie poćwiczyłam, wolałam meczyk oglądnąć ![]() Gratuluję wszystkim zrzuconych kilogramów i życze jak najwięcej ![]()
|
#5180 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Dzięki za dodanie mnie do listy ![]() A więc tak: ważę ok. 72 kg <to różnie bywa, ale gdzieś tak ważę na codzień> mierzę 174cm chciałabym schudnac...na razie 10 kg..potem sie zobaczy Nawet nie wiecie ile razy już podchodziłam do odchudzania,<chyba ze 4 lata> w moim pokooju mam przewalające się papiery na temat diet, ćwiczeń itp. Ale wolę mam okropnie słabą...mieszkam na wsi, także zakupy tak robię co tydzień w supermarkecie. Zawsze próbuje kupować wszystko dietetyczne, jednak to pozniej idzie w odstawke i wybieram te kaloryczniejsze rzeczy. Dlaczego? Wola okropnie słaba. Dlatego też chcę się przyłączyć do Was, żeby w koncu miec jakas motywacje, mam nadzieje, ze z Wami wreszcie osiagne moj cel Dzieki za mile przyjecie
|
|
|
|
#5181 |
|
Wtajemniczenie
|
My tu wszystkie po wieluletnich próbach i słabych wolach ...
razem raźniej i wola sie znalazła!!!!! Rozumiemy Cie bardzo dobrze ![]() Powodzenia !!!!! |
|
|
|
#5182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tylko sie zawezmiesz to dasz rade, a produkty dietetyczne to wg mnie pic na wode... i tyle, nic wiecej po prostu trzeba odzywiac sie z głową ![]() powodzenia |
|
|
|
|
#5183 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziś znów
![]() Norrtalje_girl - piszesz, że pewnie z Wami duzo nie posiedze. Mysle, że się mylisz. Baaardzo mi się podoba to jakie tutaj wszystkie jesteście, bo jesteście przede wszystkim szczere i realnie oceniacie siebie. Mam dość patrzenia na wątki w ktorych piszą: - ' no ja mam wystający bardzo brzuch, ale pokaże'- po czym pokazuja idealnie płaski brzuch tudzież: -' strasznie dużo dziś zjadłam i wiem, że przesadziłam, ale i tak napisze. Moje dzisiejsze obżarstwo to : 3 marchewki, jogurt naturalny i kostka czekolady' Tutaj natomiast widzę osoby naprawde rozsadne i szczere. Jak ktoś już wystarczająco się odchudził to pisze szczerze, że już jest zadowolony i radośnie siebie pokazuje, a nie opowiada dalej jaki to jest gruby... Naprawde wszystkim WAM gratuluje tej szczerości i mam nadzieje, że takie pozostaniecie. Bassienkaw, Donia27 - jeśli idzie o zdjęcia to niestety nie mam. Znaczy mam całej siebie, ale szczerze musze powiedzieć, że na takich nie widac tych kg., bo moim głównym problemem był brzuch, a w swetrach jakoś nie rzuca się w oczy. Planowałam zrobić i zapomniałam. Za to myślę, że zrobie teraz zdjątka rano i wieczorem, a także takie po zrzuceniu tych pozostałych 2 kg i po ćwiczeniach na brzuszek i także wkleje ![]() Kasiag_01 - piszesz, że teraz musze być chudzinką. Powiem tak. Spokojnie moge założyć wąskie jeansy, bluzeczkę w miare obcisłą i będę wyglądała szczupło...tylko cały czas walcze z tym brzuszkiem i zastanawiam się czy jestem w stanie całkowicie go odtłuścić. Wiecie coś na ten temat? Szczerze mówiąc ogólnie z kg i sylwetki nie czuje już potrzeby odchudzenia, ale właśnie z tego brzuszka, który nie będę kłamała nie jest wcale olbrzymi, ale marzy mi się taki śliczny jak na okładkach Shape'a :d Pytacie o czerwoną herbatę. Myślę, że to rzeczywiście zależy od indywidualnego metabolizmu. Wiem na pewno, że nie ma takiego działania jak wszelkie hebatki Slim ( tzn. po dłuższym czasie picia takich, przestaje sam pracować metabolizm i są ogromne problemy). Zdarzyło mi się kilkakrotnie zaprzestać picia czerwonej herbatki ( głównie dlatego, że nie miałam dostępu) i osobiście nie miałam żadnego problemu z metabplizmem. Dla tych, którzy mają jednak jakieś obawy przed piciem ' takich rzeczy' to polecam zwykłą wodę mineralna. Ona także wpływa na metabolizm, a jak wiadomo raczej nie szkodzi. Jesli idzie o TŻ i jego motywację. Przyznam brutalna była, ale w ogólnym rozrachunku jestem mu wdzięczna, bo gdyby nie on to nie wiem czy coś by na mnie podziałało....chyba dopiero wtedy jakbym się już poważnie rozrosła, a wiadomo, że im więcej do zrzucenia, tym trudniej. Pozdrawiam Was wszystkie gorąco Magiuska |
|
|
|
#5184 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a ja jestem zadowolona bo wczoraj zjadlam tylko dwa posilki
![]() dzisiaj byl ogorek i jogurt i poranne cwiczenia
|
|
#5185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis ta to juz nadrobiłam warzywami i gogurcik naturalny... naturalnie tez a jutro POST wielkie piątek dodatkowa moblilizacja
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
|
|
|
|
#5186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak mnie strasznie cos takiego wqrza 'Mam 60cm w talii-czy jestem za gruba?' Ych..az sie we mnie gotuje! Ja rozumiem, to przeciez normalne, ze komus sie moze swoj brzuch nie podobac no ale..Dajcie spokoj to juz jest powiem szczerze-smieszne Ale tutaj jest inaczej hehe I ja tez kiedys Wam wyskocze ze zdjeciem mojego brzuszka i powiem: oto moj brzuch! Jestem z niego duuuumna A Wy zrobicie tak samo
|
|
|
#5187 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
właśnie wróciłam do domku na święta (studiuję w innym mieście i tam na codzień mieszkam ) Muszę się pochwalić - weszłam i bez problemu zapiełam spodnie o wejściu w któe dawno mogłam zapomnieć chyba nie mam wystarczająco silnej woli na to
|
|
|
|
#5188 |
|
Rozeznanie
|
Uwaga uwaga, ide jutro na (któryś z kolei) próbny dzień do pracy, tym razem na tapecie jest Reserved. Trzymajcie kciuki
Z dietą u mnie dziś jak najbardziej ok, obym dłużej wytrwała A no i musze się pochwalić, ze dziś kupiłam sobie MPtrójkę Creative - jest taka ach i och kasiag-01, masz racje z tymi kurczakami, jak już ktoś hoduje zdrowe, to albo w małej ilości tylko dla rodziny, albo w zawrotnej cenie je sprzedaje... martusieńka, gratuluję blaque, jak założysz wątek o hodowli drobiu w rozumieniu satyrycznym, to jestem pierwszą chetną, która na pewno sie na nim pojawi A naszym patronem moze byc pan Józek hodujacy kurczaki (Halama) Wirgaa, dzię-ku-je-my Magiuska, miło czytać, ze komuś tak przypadła do gustu atmosfera u nas na wątku I oczywiście miło by było jak byś z nami została jak najdłużej, ale niekoniecznie z tymi zbednymi kilogramami A na brzuch, to raczej ćwiczenia zadziałają, dieta pomocna, ale chyba samą dieta nic nie zdziałasz...Svinecka, moim skromnym zdaniem 2 posiłki dziennie to za mało i nie ma być z czego dumnym. Ciuś ciuś! Uaktualniona wersja: straciłyśmy razem 149 kg 1. norrtalje girl - zrzuciłam 4 kg (zostało 7 kg...) 2. merry ann zrzuciła 3 kg 3. eleyne zrzuciła 1.5 kg (zostało 4.5 kg...) 4. plameczka zrzuciła 5 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 5. skrawka zrzuciła 4 kg (zostało 6 kg...) 6. agrafka90 zrzuciła 1 kg (zostało 5 kg...) 7. justynka87 zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!) 8. Sheloba zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 9. Kurczeeli zrzuciła 2 kg 10. B a b y zrzuciła 4 kg (zostały 3 kg...) 11. naanahanae zrzuciła 2 kg (zostało 6 cm...) 12. ślimaczek zrzuciła 2 kg (zostały 2 kg...) 13. Vegetka zrzuciła 4 kg 14. alexia zrzuciła 1 kg (zostały 2 kg...) 15. agata.aa zrzuciła 3.5 kg (zostało 1.5 kg...) 16. marzenka92 zrzuciła 2 kg (zostały 4 kg...) 17. Chezzy zrzuciła 1.5 kg (zostało 3.5 kg...) 18. asiuniekk zrzuciła 4 kg 19. Hosenka* (nadal 5 kg...) 20. orisha zrzuciła 2 kg (zostało 13 kg...) 21. Fafix zrzuciła 1 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI) 22.agolek zrzuciła 3 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 23. donia27 zrzuciła 3 kg (zostało 5 kg...) 24. maaddzziiaa zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 25. bassienkaw zrzuciła 12 kg (zostało 3 kg...) 26. Atoska zrzuciła 1.5 kg (zostało 2.5 kg...) 27. Martinne zrzuciła 4.5 kg (zostało 1.5 kg...) 28. Lynn zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 29. klaudynka4 zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 30. dorcia zrzuciła 2 kg 31. Pixy zrzuciła 2 kg (zostały 3 kg...) 32. zuzaleee zrzuciła 2 kg (zostało 5 kg...) 33. kasiag-01 (nadal 10 kg...) 34. MartuFFFia zrzuciła 3 kg (zostały 5 kg...) 35. fairy droppings zrzuciła 3 kg (zostało 12 kg...) 36. Lensky zrzucila 8.5 kg (już tylko 0.5 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 37. kama98 zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 38. Dorota6540 zrzuciła 1 kg (zostało 8 kg...) 39. Korusia$ zrzuciła 2 kg (zostało 2.5 kg...) 40. lacrimaa zrzuciła 2,5 kg (zostało 4.5 kg...) 41. ksh zrzuciła 5 kg (jeszcze 3 kg...) 42. Elainee zrzuciła 3 kg (zostało 10 kg...) 43. girlsh1986 zrzuciła 4.5 kg (zostało 1.5 kg...) 44. ciemka zrzuciła 1 kg (zostało 12 kg...) 45. HulaGirl zrzuciła 2.5 kg (zostało 2.5 kg...) 46. Gizmiatko zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 47. doda22 zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 48. Brenda 19 zrzuciła 2 kg (zostało 5 kg...) 49. kasssikk19 zrzuciła 1 kg (zostały 4 kg...) 50. coquine zrzuciał 1 kg (zostało 5 kg...) 51. naciaa zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 52. anita-p zrzuciła 4 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 53. meuszar zrzuciła 2 kg (zostało 6 kg...) 54. stokrotka*** zrzuciła 5 kg (zostało 5 kg...) 56. bitn zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 57. zanka205 zrzuciła 1 kg (zostały 3.5 kg...) 58. Sweet_21 zrzuciła 2 kg (zostało 9 kg...) 59. blaque (nadal 3 kg...) 60. Kasienia_Kejti zrzuciła 1 kg (zostało 15 kg...) 61. ak8 zrzuciła 1.5 kg (zostało 8 kg...) 62. buzichocho (nadal 4 kg...) 63. Wisnia (nadal 8 kg...) 64. ewaw71 zrzuciła 2 kg (zostały 3 kg...) 65. IR1988 (nadal 10 kg...) 66. Wirgaa (nadal 5 kg...) 67. Dolot (nadal 11 kg...) 68. Petra1212 (nadal 5 kg...) 69. Siasiek (nadal 14 kg...) 70. martusieńka zrzuciła 1 kg (zostały 4 kg...) 71. Sahari (nadal 5 kg...) 72. andziutek (nadal 10 kg...) 73. Niagarrra (nadal 3 kg...) 74. memka87 (nadal 10 kg...) 75. Smile_Smile (nadal 13 kg..) 76. Svinecka zrzuciła 1 kg (zostały 4 kg...) 77. Marta1106 (nadal 16 kg...) 78. Monika=) (nadal 10 kg..) 79. Magiuska (nadal 2 kg...) |
|
|
|
#5189 |
|
Zakorzenienie
|
Pan Józek i jego kurczaki to jeden z moich ulubionych kabaretów
![]() tak mi ładnie dieta szła, ale skusiłam sie na kebab na mieście... cóż, przynajmniej pyszny był taki ostrry, jak lubię ![]() trzeba będzie się na bieganie czym prędzej wybrać, żeby spalić
|
#5190 |
|
BAN stały
|
A ja melduje ze u mnie od poniedzialku dietka w 100% super az dzis skusilam sie na...kiełbase....
nie to zebym byla zwolennikiem ale mama zamowila taka "prawdziwą" z jakiejs wsi..........no i rzeczywiscie ciezko bylo sie oprzec, jak za czasów dziecinstwa u babci na wsi ok ale juz dosyc o kiełbasie ![]() Dziewczynki powiedzcie mi czy ten APEFIT (czy jakos tak) to nie ma skutkow ubocznych jakichs??? bo mama mnie nastraszyla ze hemoglobine wyplukuje..........buu |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

np. oczywiscie
Od rana nie miałam czasu nic zjeść, więc do 16:30 jechałam na jednej kawie, za to jak wróciłam to musiałam nadrobić za cały dzień...
).
Na ile moge temu wierzyć?