|
|
#3361 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Ju Cytat:
od wyjazdu nawet na olej i miksy nie miałam wystarczająco czasu ![]() a 2 razy użyłam tylko dlatego, że mi się babydreamy pomyliły jak siedziałam w wannie. miekkie i gładkie zrobiły po mlecznym bingo z glutkiem z ziarenkami położonym na 45min po myciu. zastanawiam się jak to jest, jak sobie sama w domu fotkę robię z pilotem w ręce, to się jednak zdarzy jakaś przyzwoita a jak ktoś mi robi na zewnątrz to 100% koszmarów i dramatów, aparat jest bezlitosny i podkreśla wszystkie wady spotkałam 2 wyjątki, ale 1 to profesjonalista a 2 miłośnik amator ![]() Cytat:
![]() to chcesz mieć ponad metr? ![]() mi wystarczy taka długość kryzys miałam od stycznia ![]() dodatkowo przechodziłam wysyp różności na paszczy ![]() teraz muszę się uporać z pozostałościami po nim czy wszystkie ślimaki (tzn kremy z wyciągiem) mają kwas glikolowy? ![]() bo czytam ulotkę i mam ochotę przetestować, ten co wypatrzyłam jak nie na twarzy, to innych częściach ciała ![]() Cytat:
![]() na zorganizowanej ostatnio byłam w czasach szkolnych ![]() a last minute to miałam jak w sklepie w przymierzalni po 17 odebrałam smsa od kumpla czy dojadę na południe na okęcie, bo chce mi bilet kliknąć. decyzja w kilka minut ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. a mnie ta pogoda dobija, chce mi się spać, boli mnie głowa i mięśnie, chyba węzły się powiększają. mam ochotę przejść na tryb wampirzy, dopiero nocą odżywam
|
|
#3362 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
O dziwo na filmikach jakoś ich dużo ale wg lustra filmiki kłamio.2. po prostu masz talent U mnie na odwrót, jak ktoś robi zdjęcie z daleka to wychodzę spoko.3. hehe, nie, wystarczy mi 85 cm ale chcę zapuścić to co pocieniowane. Długość ze zdjęcia też mnie zaspokoi
|
|
|
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie od 2 dni leb od zatok napierdziela, ze spac nie moge, a wezly na szyi jak pilki od ping ponga, az boli jak szyja ruszam ![]() sorry, ze bez polskich znakow, ale z lapa szefa chwilowo pisze i nie ma polskiej czcionki
|
|
#3364 |
|
To ja :)
|
Aaaa... bo chyba byłaś na przerwie wtedy
![]() Miałam taką nerwówkę w pracy, że zgryzłam sobie piątkę górną -skruszyła się, popękała i odpadła. To tak miedzy innymi W każdym bądź razie, w trakcie leczenia coś nie wyszło i polali mi przełyk chlorem, a że zaczęłam się tym krztusić, poleciało mi nosem i miałam wypalony i przełyk i śluzówkę w nosie
|
#3365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym poszła do fryzjerki, ale chciałabym żeby zajęła się tylko rozdwojonymi i niesfornymi pasmami i nie narobiła dużych strat w gęstości i długości, ale gdzie ja taką znajdę ![]() raz przypadkowo praktykantka zrobiła mi dobrze, a stała co mnie słuchała niestety się rozpiła ![]() 2. raczej komfort psychiczny, że nikt inny nie zobaczy tych nieudanych ![]() z daleka to jakaś nieproporcjonalna jestem, nie umiem się ustawić, zawsze coś odstaje, wyolbrzymi, nogi utnie, jakiś fashion item nie pasuje ![]() 3. 85cm to pół człowieka ![]() dziś chyba zacznę testowanie ruskiego kremu, nie mogę się oprzeć ![]() Cytat:
![]() zatoki chyba nie, może jakieś pyłki, chociaż oczy nie łzawią ani kataru nie mam
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
Kamena, to z przecierem to prawda, czerwony barwnik zbija zielony. Trzymasz jak maskę 30-45 minut i spłukujesz.
Przy okazji obsmaruję ruską maskę z drożdżami - jedna z najgorszych, jaką miałam. Bez różnicy, czy trzymam ją 15 czy 50 minut, nawilżenie zerowe, rozczesywanie jak bez maski, gładkość, miękkość i inne pierdoły - zero działania, a niby taka idealna do cienkich, suchych włosów. Jeszcze ta konsystencja - niby wodnista, a po nałożeniu na włosy jest jak klej ![]() W poniedziałek idę do fryzjera, pozbywam się kolejnych kilku centymetrów, bob mi chodzi po głowie
|
|
|
|
#3367 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. 3.no właśnie , ciekawe jak to się dzieje kothy wykluczam , bo jeszcze nie sa na tyle mondre , żeby otwierać zameczki skrzynek ![]() 4.czy 5.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio obfocilam, zeby sprawdzic jak wygladaja, bo sama sobie z tylu nie widze, jak wroce do domu i znajde kabel do telefonu, to wrzuce gdzie? ![]() oblecialam skiery i w calym miescie nie ma ani jednego sklepu z tania sexy bielizna byl pare lat temu, ale zaraz padl. Co za durna pruderyjna prowincja ![]() W necie nie chce kupowac, bo ciezko trafic w rozmiar, musze prymierzyc albo chociaz obmacac na zywo
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-05-09 o 13:21 |
|
|
|
#3369 |
|
Wtajemniczenie
|
lubieu prowadzić ale lubieu bardziej jak okazuje się, że miałam po co przyjechać a nie :prosze jutro bo ja dziś mam pogrzeb i zaraz wychodzę: ale byłyśmy umówione jutro niech pani przyjdzie. a wczoraj też byłam (!!!) i kazała mi dziś przyjechać, to nie mogła powiedzieć "pojutrze" zamiast "jutro"? wczoraj to chyba wiedziała, że dziś ma pogrzeb ech. ideu odkurzacza poszukać. w necie znaczy się bo tak to wiem gdzie parkuje
|
#3370 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. no tak ![]() 3. ofszę, tyle mi potrzeba do szczęścia. A te Twoje na zdjęciu nie mają co najmniej 80? Cytat:
Już ją zjechali, że na długość taka se.Maja, może chłop Ci jakąś kupi
|
||
|
|
|
#3371 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nigdy takich nie będę miała 2. 3. kothy niewystarczające mądre? ![]() one to robią bez otwierania 5. to też ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
równe czy "u" dawałam radę podcinać, z lekkim cieniowaniem końców ale za to co mam teraz nie wiem jak się zabrać, chyba łatwo powygryzać ![]() 3. 70 czy 75 było długie boczne pasmo od przedziałka mierzyłam didka ma już chyba ponad pół człowieka ![]() nie wiem co jej upleść na komunie
|
|
#3372 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Podziel sie patentem jak już zapuścisz Mam ślimora, dzięki Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Chyba,ze to w innym wątku pisałam ![]() Cytat:
![]() Red, kupiłam spódnice maxi prawie zieloną. Seledynową., czy tam pistacjową Ale jest idealna Za nieprzyzwoitą cene, 89 zl, ale sie zakochalam...nie ma gumy ani nic, tylko taki pas materiału jakby dresowy szeroki u góry i nie pogrubia toto tylko wyszczupla, a dalej materiał lekko gnieciony delikatny jak mgiełka, na podszewce. cała wyszczupla Zmolestwalam kobietę i jak spotka prawdziwą zieleń to mi przywiezie ![]() Jest idealna, potem wrzucę Ci fotę ![]() Betty, masz zajefajne wlosy, jesteś nieprzyzwoicie ładna i wyglądasz okropnie młodo. Nie lubie Cie już
|
|||
|
|
|
#3373 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. ło, czekam na fotki! 3. w sam sedes, też jej już nie lubię
|
||
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
Ano, nie czytałam fontów i teraz mam, dwa razy więcej wyrwanych włosów
![]() Czy którakolwiek z tych ruskich nadaje się na długość? Potrzebuję jakąś fajną na długość, do wyskoporowatych, mam tylko bingo 12
|
|
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() foty 2. ![]() ale przytyłam ![]() lepiej nie, jemu się ręce trzęsą i ma adhd ![]() didka chodzi na przedkomunijne spotkania w kościele w czasie lekcji dziś rano pytam jaką koszulkę ma pod bluzą, słusznie podejrzewając, że swoją ulubioną (taką czarną) mówię jej, że nie jest odpowiednia do kościoła i żeby zmieniła na normalną, podając jej szarą.... z czachom
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
to bedziesz miala od razu cieniowane
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3378 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wogle, to wczoraj wpadłam w panike. Ojciec czyścił odplyw wanny, bo sie zapchał i woda spływała wieeeki. No i rozkręcił. I wywlekl garść wielką moich włosów ![]() Ja wiedziałam,że zaczeły wypadać, ale że aż tak ![]() Od razu zaparzyłam kozieradke i zaczęłam wcierać . Zniose smrod nawet, tylko niech zadziała .A wogle, to powinnam se tarczyce zbadać, ale nie mam kiedy iść ![]() No i standardowo, boje sie ![]() 2. Wieczorem wrzucę Cytat:
Cytat:
) taką jak w załączniku, drugi i trzeci wazon ![]() 2. To Cię nie usprawiedliwia moja droga . 3. o, taki http://www.google.pl/imgres?um=1&sa=...3&tx=123&ty=60 Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-05-09 o 15:34 |
|||
|
|
|
#3379 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój termometr wskazuje 29 stopni, ale chyba nie jest aż tak ciepło
|
|||
|
|
|
#3380 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
![]() 2. mój wskazuje 31
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#3381 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Od soboty (po zakupach) dieta!2. Cytat:
|
||
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
O, taki kiec.
Na żywo kolor taki jak na wazonach, tylko coś nie chcial wyjść moją durną komórką... Nieważne, uklada sie super ![]() |
|
|
|
#3383 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.oooj Cytat:
3.to już potrafią wypollizować odlewkę z zamkniętego pudła , zaczynam siębać ![]() 5.ale nie wampirycznie ![]() 6.piękne warkocze Cytat:
![]() Cytat:
2. Cytat:
![]() Macham znad drugiej kawy i głodu ![]() I pewnie zaraz mi wyskoczy że za dużo emotek
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3384 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3385 | |
|
Nindżopesz
|
Fasonowo wydaje się cudna
Cytat:
|
|
|
|
|
#3386 |
|
Panaroja
|
Betty oblukałam Twoje foty i zaczynam zgadzać się ze Stazją - Ty normalnie wyglądasz , jakbyś w przyszłym roku miała zdawać maturę , tesz Cieu nie lubieu
![]() Popaczałam sobie po różnych lulułach i galilułach i zobaczyłam że ilu nie snam jeszcze zapachów i może one są piękne i po co mi to było snowu mam chciejstwa ![]()
|
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
dobra, słońce zaczęło mi świecić w okno i jednak wierzę ze to prawda
smażę się Cytat:
ale nawet po takim zdjęciu widać ze będzie się super układać |
|
|
|
|
#3388 |
|
Panaroja
|
1.ten pasokarczek u góry świetnie modeluje figur i chyba bym se spróbowała coś takiego uszyć jeżeli znajdę dostatecznie miętki materiał
2.no so , ekologiczne kolory natury
|
|
|
#3389 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki tez bym przytulila, tylko wszędzie błękity, morelki, pudrowe roże itd , itp...wygladam jak nijaka cipa w takich kolorach ![]() Cytat:
Białą planuję, jak znajdę taka co będe wyglądać jak czlowiek nie jak beczka ![]() I jest ![]() Porównałam sie w tej i tej mojej chabrowej co foty wklejałam kiedyś...w chabrowej wygldam jak beczułka, w tej jak kijanka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A kawalek jakiejś bawełny...podkoszulkowej nawe bylby idealny...aż załuję,że nie umiem szyć... |
|||||
|
|
|
#3390 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tnij tak coby meziały obojczyki - świetne do grzywki Cytat:
Cytat:
a nie opiera się o niego słońce ?---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.

Załatwimy sobie tydzień urlopu, będziemy gotowe i spakowane i do ostatniej chwili nie wiadomo gdzie polecimy 
byłam pewna , że mam odlewkę Ninfeo Mio , a okazuje się że chyba rzeczywiście misię zdawało

mnie od 2 dni leb od zatok napierdziela, ze spac nie moge, a wezly na szyi jak pilki od ping ponga, az boli jak szyja ruszam 

ale byłyśmy umówione