Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-08, 20:28   #1951
malami35
Zadomowienie

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Muszę jutro załatwić sprawy ajj te dorosłe życie
malami35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 21:11   #1952
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
No jasne nie przemeczaj sie lepiej
trudny ten trening ? porównywalny do skalpela czy turbo ?
nie, angażował zupełnie inne partie ciała. Mnie zmęczył troszkę, ale nie tak jak turbo. To bardziej przyjemne ćwiczenia
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 06:43   #1953
abrakatabra
Zakorzenienie

Dziewczyny, nawał pracy zawodowej i na działce "lekko" mnie przytłoczył, nadrobię was pewnie dopiero w weekend. Udanych Juwenaliowych koncertów i małami -powodzenia na maturze! <kopniak na szczęście>

abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 08:01   #1954
malami35
Zadomowienie

Hejka!!
Teraz najbliższa maure mam w poniedziałek ustny niemiecki
Stary 2013-05-09, 08:54   #1955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malami35 Pokaż wiadomość
Hejka!!

siedzę z sesą na włosach, biała perła już za mną, masażeruje sobie uda, zaraz umyję włosy i zjem śniadanko
Stary 2013-05-09, 12:35   #1956
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abrakatabra Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nawał pracy zawodowej i na działce "lekko" mnie przytłoczył, nadrobię was pewnie dopiero w weekend. Udanych Juwenaliowych koncertów i małami -powodzenia na maturze! <kopniak na szczęście>

A już się zastanawiałam, gdzie się podziewasz Oby się trochę poluźniło w Twojej pracy

Ja Juwenalia zaczęłam już wczoraj Pobalowałam do 3 w nocy i dopiero pół godziny temu wstałam

Kanula, wypróbowałam chelatowanie Włoski mięciutkie, pomimo że nie olejowałam ich przed umyciem szamponem Koniecznie będę musiała wypróbować jeszcze z olejowaniem Ale ogólnie jestem zadowolona

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
spokojnie ! poradzisz sobie każda mama myślę, że ma takie myśli jak ma się pojawić jej pierwsze dziecko dasz sobie świetnie radę

powiedz mi, wiem , że to się nakłada 2-3 cm od skory głowy, żeby włosy nie były oklapnięte, i serio nie są? bo ja się właśnie tego boję, że przy długich ciężkich dość włosach tak to by u mnie wyglądało
Pierwsze dwa tygodnie jest oklap. Ja ostatnio nakładałam jakieś 8 cm od skóry głowy i wtedy nie było przyklapu, ale moje włosy się kręcą dopiero od ucha, więc mogłam sobie na to pozwolić Jeszcze się poleca prostować "do góry", ale mi się tak nie chce, za dużo roboty

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Aaa, i dostałam pierwszą 3 Ale to i tak dobra ocena, biorąc pod uwagę jaki egzamin nam koleś dowalił Opowiadałam Wam zresztą, że kazał nam czytać jedną książkę, a pytania dał z zupełnie innej, z rzeczy o których nawet nie wspominał na wykładzie Więc lepsze to niż poprawka, ale trochę ambicje urażone A najdziwniejsze jest to, że jedna osoba, która w ogóle sie nie nauczyła i spisała z internetu wszystko dostała 4.5 jako jedyna Mimo że pisała to z innymi osobami (ale nie ze mną, ja nie ściągałam ), które dostały oceny od 2 do 3.5

Edytowane przez Vinnga
Czas edycji: 2013-05-09 o 12:36
Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 12:56   #1957
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Hejka!!

Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
Ja Juwenalia zaczęłam już wczoraj Pobalowałam do 3 w nocy i dopiero pół godziny temu wstałam
U mnie od 20 .

Cytat:
Aaa, i dostałam pierwszą 3 Ale to i tak dobra ocena, biorąc pod uwagę jaki egzamin nam koleś dowalił Opowiadałam Wam zresztą, że kazał nam czytać jedną książkę, a pytania dał z zupełnie innej, z rzeczy o których nawet nie wspominał na wykładzie Więc lepsze to niż poprawka, ale trochę ambicje urażone A najdziwniejsze jest to, że jedna osoba, która w ogóle sie nie nauczyła i spisała z internetu wszystko dostała 4.5 jako jedyna Mimo że pisała to z innymi osobami (ale nie ze mną, ja nie ściągałam ), które dostały oceny od 2 do 3.5
Uwielbiam takie egzaminy.
Szczególnie jeden pamiętam. Dwie książki do obrycia - każdy zaczął się uczyć z tej grubszej oczywiście. Przed sesją nastąpiła jednak zmiana i ta książka została zignorowana. Kazał się uczyć z tej cieńszej [ tzn. miała 120, a nie 240 stron jak poprzednia]. Na zerowym terminie zaś dał pytania z poprzedniego roku, a na normalnym robił ustny.
Wchodziło się : pytał o numer, np. podawałaś 7, patrzył co za dzień, czy miesiąc, dodawał, później mnożył przez co tam uznał, wychodziło powiedzmy 56, otwierał na tej stronie książkę i kazał recytować.
Żal.pl.
Stary 2013-05-09, 12:59   #1958
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość

U mnie od 20 .

Szczególnie jeden pamiętam. Dwie książki do obrycia - każdy zaczął się uczyć z tej grubszej oczywiście. Przed sesją nastąpiła jednak zmiana i ta książka została zignorowana. Kazał się uczyć z tej cieńszej [ tzn. miała 120, a nie 240 stron jak poprzednia]. Na zerowym terminie zaś dał pytania z poprzedniego roku, a na normalnym robił ustny.
Wchodziło się : pytał o numer, np. podawałaś 7, patrzył co za dzień, czy miesiąc, dodawał, później mnożył przez co tam uznał, wychodziło powiedzmy 56, otwierał na tej stronie książkę i kazał recytować.
Żal.pl.
O ludzie !
Stary 2013-05-09, 13:02   #1959
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
O ludzie !
Nom .
Dodam tylko, że 80% roku miało poprawkę, a 60% powtarzanie przedmiotu .
I tak jest u tego kolesia rok w rok.
Stary 2013-05-09, 13:07   #1960
Vinnga
Zakorzenienie

Nie rozumiem takich ludzi, naprawdę. Można zrobić trudny egzamin, ale sprawiedliwie, a nie tak żeby chamsko uwalić jak największą liczbę studentów Np. u mnie jest jeden przedmiot, z którego połowa roku nie zdaje, ale dlatego że materiału jest dużo i jest trudny, a nie dlatego, że ktoś ma takie widzi mi się
A ten egzamin, z którego mam 3, był z bardzo prostego przedmiotu, każdy celował w jakąś wyższą ocenę
Stary 2013-05-09, 13:38   #1961
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Nie rozumiem takich ludzi, naprawdę. Można zrobić trudny egzamin, ale sprawiedliwie, a nie tak żeby chamsko uwalić jak największą liczbę studentów Np. u mnie jest jeden przedmiot, z którego połowa roku nie zdaje, ale dlatego że materiału jest dużo i jest trudny, a nie dlatego, że ktoś ma takie widzi mi się
A ten egzamin, z którego mam 3, był z bardzo prostego przedmiotu, każdy celował w jakąś wyższą ocenę
Wiesz jak jest, czysty biznes dla uczelni.
Za powtarzanie 250 zł, pomnóż przez liczbę studentów - kasa jak się patrzy.
A egzamin do najłatwiejszych nie należał - obszerny zakres materiału + dużo pamięciówy. A jak wykładowca nie był przyjazny, to już w ogóle - na drzwiach ponieśli .

Zazwyczaj tak jest, że im łatwiejszy wydaje się egzamin, tym gorsze oceny. Nie wiem jaki jest w tym fenomen.

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Nałożyłam na skalp Biowax do blondu, na długość Stapiz, na buźkę buską maskę siarczkową .
Idę ogarnąć kuchnię i wstawić pranie .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-09, 14:32   #1962
@na
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwsze dwa tygodnie jest oklap. Ja ostatnio nakładałam jakieś 8 cm od skóry głowy i wtedy nie było przyklapu, ale moje włosy się kręcą dopiero od ucha, więc mogłam sobie na to pozwolić Jeszcze się poleca prostować "do góry", ale mi się tak nie chce, za dużo roboty
dzięki za informację
egzaminem się nie przejmuj, pewnie nie pierwszy i nie ostatni wykładowca trafił Ci się taki , niestety
Cytat:
Nom .
Dodam tylko, że 80% roku miało poprawkę, a 60% powtarzanie przedmiotu .
I tak jest u tego kolesia rok w rok.
i oczywiście uczelnia z takimi wykładowcami nic nie robi bo po co ;/ lepiej jak studenci zapłacą za warunki

czeeeeeeeść

pięknie u mnie dzisiaj było własnie się zaczęły deszcze, burze, a jeszcze grad zapowiadają a jeszcze chodziłam dzisiaj w sandałkach
teraz lecę na allegro zakupy porobić, upatrzyłam sobie portfel, zegarki itp

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 14:33   #1963
Kanula
Zadomowienie

Wracam od fryzjera. Miałam w planach tylko zafarbować włosy na kolor jak zawsze i podciąć z pół cm. W rezultacie wyszłam w ufarbowanymi włosami ciut jaśniej niż dotychczas i o dobre kilka cm krótszymi Zeszłam z cieniowania dzięki temu nareszcie na bokach Nie mam już "pazurków" przy buzi. Włosy mam ścięte w lekką podkówkę i wystopniowane tylko z tyłu Z jednej strony trochę szkoda mi włosów z drugiej jestem bardzo zadowolona z nowej fryzury bo miałam już serdecznie dość wycieniowanych włosów wokół twarzy a za każdym razem bałam się tak radykalnego cięcia

Jejku czemu zawsze jest tak, że jak mam okropnie dużo nauki to mam ogromną i nieodpartą chęć poczytania jakiejś super książki. Mówię Wam dziewczyny, że tak mi się cholernie nic nie chce jak chyba jeszcze nigdy w życiu

Vinnga- mnie też bardzo przypadło do gustu chelatowanie Chciałabym jeszcze znaleźć jakiś fajny olej do włosów bo lniany mi się znudził już Myślałam, że ten ze słodkich migdałów będzie ok, ale to totalny niewypał

A co do tego egz to jak był taki beznadziejny to możesz być z siebie dumna, że w ogóle udało Ci się to zaliczyć i że masz już ten kretyńskie przedmiot z głowy
Stary 2013-05-09, 15:04   #1964
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kanula Pokaż wiadomość
Wracam od fryzjera. Miałam w planach tylko zafarbować włosy na kolor jak zawsze i podciąć z pół cm. W rezultacie wyszłam w ufarbowanymi włosami ciut jaśniej niż dotychczas i o dobre kilka cm krótszymi Zeszłam z cieniowania dzięki temu nareszcie na bokach Nie mam już "pazurków" przy buzi. Włosy mam ścięte w lekką podkówkę i wystopniowane tylko z tyłu Z jednej strony trochę szkoda mi włosów z drugiej jestem bardzo zadowolona z nowej fryzury bo miałam już serdecznie dość wycieniowanych włosów wokół twarzy a za każdym razem bałam się tak radykalnego cięcia

Jejku czemu zawsze jest tak, że jak mam okropnie dużo nauki to mam ogromną i nieodpartą chęć poczytania jakiejś super książki. Mówię Wam dziewczyny, że tak mi się cholernie nic nie chce jak chyba jeszcze nigdy w życiu

Vinnga- mnie też bardzo przypadło do gustu chelatowanie Chciałabym jeszcze znaleźć jakiś fajny olej do włosów bo lniany mi się znudził już Myślałam, że ten ze słodkich migdałów będzie ok, ale to totalny niewypał

A co do tego egz to jak był taki beznadziejny to możesz być z siebie dumna, że w ogóle udało Ci się to zaliczyć i że masz już ten kretyńskie przedmiot z głowy
I dobrze, teraz włosy na pewno ładniej i zdrowiej wyglądają
O, też tak zawsze mam... Im więcej nauki, tym bardziej ciągnie mnie do innych książek niż te obowiązkowe Ale nauczyłam się już powstrzymywać te zapędy i grzecznie się uczę
Chyba już o tym tu pisałaś, ale nie pamiętam... Ty masz jakoś sesję w innym terminie czy idziesz normalnie jak wszyscy? Bo przecież już niedługo rodzisz
Na zsk możesz zamówić małe ilości olejów - wychodzi tanio, a możesz zamówić różne i sprawdzić co Ci pasuje
Co do egzaminu, to w sumie racja
Stary 2013-05-09, 18:45   #1965
Aysell
Wtajemniczenie

Hej
Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Dziewczyny! AAAA muszę się pochwalić! Przed weekendem majowym miałam egzamin i właśnie dostałam wyniki i miałam 53/60 punktów Boże, nawet nie wiecie jak się cieszę, bałam się, że będzie poprawka
Gratulacje
Cytat:
Małe nudy
Fajne
Cytat:
[...]

Lubię argan , mimo że pachnie mało zachęcająco. Łączę z kwasem HA.

A teraz czekam na paczkę - będę się kwasić . Póki co lecę tylko na TriA .

Ja trzymam w szafce, ale takiej gdzie jest chłodno . W lodówce tylko lniany .
[...]
Specjalnie dzisiaj powącham, bo ostatnio nawet nie zwróciłam uwagi na zapach też łączę z kwasem hialuronowym a jak łączysz? Bo czytałam o dwóch sposobach : najpierw kwas, potem na to olej, albo wymieszać razem wcześniej
Cytat:
Hejka!!
Powodzenia Niemiecki jest w porządku

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 18:45   #1966
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
[...]

Aaa, i dostałam pierwszą 3 Ale to i tak dobra ocena, biorąc pod uwagę jaki egzamin nam koleś dowalił Opowiadałam Wam zresztą, że kazał nam czytać jedną książkę, a pytania dał z zupełnie innej, z rzeczy o których nawet nie wspominał na wykładzie Więc lepsze to niż poprawka, ale trochę ambicje urażone
[...]
Aż nie wiem co napisać - ja chyba jestem kompletnie nieambitna Ty martwisz się pierwszą 3, a ja już miałam parę poprawek w swoim studenckim życiu, 3 to jest dla mnie spoko ocena. Wiadomo, czasem liczę na więcej, ale nie przeżywam - dla mnie ważne, że zdałam no i uważam, że nie każdy egzamin świadczy o faktycznej wiedzy studenta, jak niektórzy sądzą... to, że dostałam 3, bo akurat coś tam/pytania były źle skonstruowane/zestresowałam się/mało czasu, nie znaczy, że nie rozumiem materiału. Odwrotnie tak samo - 5 w indeksie wcale nie świadczy o tym, że ja dane kwestie wybitnie umiem i rozumiem. Egzaminy to dla mnie owszem, pewne sprawdzenie wiedzy, ale oceny nie grają dla mnie wielkiej roli - dbam za to o to, żeby materiał naprawdę ważny umieć zawsze i zdarzało mi się nawet "douczać" po egzaminie - bo co z tego, że zdałam, to nie znaczy, że sobie mogę zapomnieć, skoro wiem, że coś mi się przyda więc na Twoim miejscu bym się nie martwiła, u mnie na uczelni też jest masa wykładowców - dziwaków
Cytat:
[...]

Żal.pl.
dramat. U mnie też się zdarzały takie kwiatki...
Cytat:
Tak jest chyba wszędzie.
Cytat:

[...]
Ja też tak mam, ale ja w ogóle lubię książki zawsze najchętniej czytałabym non stop, nawet ostatnio Mamie mówiłam, że bym się chyba idealnie nadawała do pracy w bibliotece, haha

Edytowane przez Aysell
Czas edycji: 2013-05-09 o 18:47
Stary 2013-05-09, 18:54   #1967
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Aż nie wiem co napisać - ja chyba jestem kompletnie nieambitna Ty martwisz się pierwszą 3, a ja już miałam parę poprawek w swoim studenckim życiu, 3 to jest dla mnie spoko ocena. Wiadomo, czasem liczę na więcej, ale nie przeżywam - dla mnie ważne, że zdałam no i uważam, że nie każdy egzamin świadczy o faktycznej wiedzy studenta, jak niektórzy sądzą... to, że dostałam 3, bo akurat coś tam/pytania były źle skonstruowane/zestresowałam się/mało czasu, nie znaczy, że nie rozumiem materiału. Odwrotnie tak samo - 5 w indeksie wcale nie świadczy o tym, że ja dane kwestie wybitnie umiem i rozumiem. Egzaminy to dla mnie owszem, pewne sprawdzenie wiedzy, ale oceny nie grają dla mnie wielkiej roli - dbam za to o to, żeby materiał naprawdę ważny umieć zawsze i zdarzało mi się nawet "douczać" po egzaminie - bo co z tego, że zdałam, to nie znaczy, że sobie mogę zapomnieć, skoro wiem, że coś mi się przyda więc na Twoim miejscu bym się nie martwiła, u mnie na uczelni też jest masa wykładowców - dziwaków

dramat. U mnie też się zdarzały takie kwiatki...

Tak jest chyba wszędzie.

Ja też tak mam, ale ja w ogóle lubię książki zawsze najchętniej czytałabym non stop, nawet ostatnio Mamie mówiłam, że bym się chyba idealnie nadawała do pracy w bibliotece, haha
Oczywiście, że tak jest, wiem to nie od dziś Ale lubię mieć dobre oceny i nic na to nie poradzę. Tym bardziej, że chcę przenieść się na studia dzienne (z wieczorowych) i ważna jest dla mnie dobra średnia. Więc dbam zarówno o to, aby zrozumieć i przyswoić materiał, jak i o dobrą ocenę
Stary 2013-05-09, 18:58   #1968
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Oczywiście, że tak jest, wiem to nie od dziś Ale lubię mieć dobre oceny i nic na to nie poradzę. Tym bardziej, że chcę przenieść się na studia dzienne (z wieczorowych) i ważna jest dla mnie dobra średnia. Więc dbam zarówno o to, aby zrozumieć i przyswoić materiał, jak i o dobrą ocenę
Każdy lubi mieć dobre jeśli rzeczywiście średnia jest ważna dla Ciebie, to nic dziwnego, że 3 niedobra jesteś na pierwszym roku, dobrze pamiętam ? Właśnie mi się przypomniało, że ja na pierwszym roku też byłam taka przerażona, co dostanę, jak dostanę, że brzydko w indeksie wygląda, uh a jak pierwszą poprawkę miałam, to chyba z tydzień ryczałam jak idiotka A potem przyszły takie przedmioty, że mi kręcenie nosem na gorsze oceny wybiły z głowy

Stary 2013-05-09, 19:07   #1969
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Każdy lubi mieć dobre jeśli rzeczywiście średnia jest ważna dla Ciebie, to nic dziwnego, że 3 niedobra jesteś na pierwszym roku, dobrze pamiętam ? Właśnie mi się przypomniało, że ja na pierwszym roku też byłam taka przerażona, co dostanę, jak dostanę, że brzydko w indeksie wygląda, uh a jak pierwszą poprawkę miałam, to chyba z tydzień ryczałam jak idiotka A potem przyszły takie przedmioty, że mi kręcenie nosem na gorsze oceny wybiły z głowy
Tak, jestem na pierwszym roku, ale nie sądzę żeby przeszło mi kręcenie nosem Są przedmioty, z którym wiem, że mogę sobie pozwolić na gorszą ocenę, a w zasadzie na razie jest taki jeden, ale z którego mam aż trzy oceny No i oczywiście ten, z którego mam 3 - trudno Zresztą to że jestem taka "przerażona", jak to określiłaś, raczej nie jest związane z tym, że jestem na pierwszym roku ZAWSZE taka byłam Liceum to był czas, gdzie nie potrafiłam osiągnąć czerwonego paska (uczyłam się dużo, ale nie zapominałam o życiu prywatnym, nie przedkładam nauki ponad wszystko), przeżyłam pierwsze trójki, a nawet w ostatniej klasie miałam dopuszczający z wosu i choć wiem, że moja wiedza jest większa, niż wiedza moich koleżanek z beznadziejnego ogólniaka, w którym miały piątki, to i tak źle mi z tym Bardzo długo musiałam się przystosować do tego,że nie mam już średniej większej niż 5,0, a moje umiejętności pozwalają mi na osiąganie średniej więcej niż 4,0 (mowa o liceum) Dobrze wiem, że oceny nie muszą świadczyć o wiedzy, dobrze wiem, że nie to jest najważniejsze, ale tak już mam i już, dobra ocena sprawia mi satysfakcję i jest dla mnie motorem do dalszej nauki
Więc nawet jeśli wiem, że wykładowca jest taki i siaki, a materiał trudny, duży, etc., to się przejmuję, ale nie jest to dla mnie nieprzyjemne, raczej odwrotnie Ale chciałabym się przenieść po I roku, ponieważ na II roku będzie kilka takich przedmiotów i wolałabym się nie martwić ewentualną porażką w związku z przeniesieniem się...

Edytowane przez Vinnga
Czas edycji: 2013-05-09 o 19:10

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-09, 19:25   #1970
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak, jestem na pierwszym roku, ale nie sądzę żeby przeszło mi kręcenie nosem Są przedmioty, z którym wiem, że mogę sobie pozwolić na gorszą ocenę, a w zasadzie na razie jest taki jeden, ale z którego mam aż trzy oceny No i oczywiście ten, z którego mam 3 - trudno Zresztą to że jestem taka "przerażona", jak to określiłaś, raczej nie jest związane z tym, że jestem na pierwszym roku ZAWSZE taka byłam Liceum to był czas, gdzie nie potrafiłam osiągnąć czerwonego paska (uczyłam się dużo, ale nie zapominałam o życiu prywatnym, nie przedkładam nauki ponad wszystko), przeżyłam pierwsze trójki, a nawet w ostatniej klasie miałam dopuszczający z wosu i choć wiem, że moja wiedza jest większa, niż wiedza moich koleżanek z beznadziejnego ogólniaka, w którym miały piątki, to i tak źle mi z tym Bardzo długo musiałam się przystosować do tego,że nie mam już średniej większej niż 5,0, a moje umiejętności pozwalają mi na osiąganie średniej więcej niż 4,0 (mowa o liceum) Dobrze wiem, że oceny nie muszą świadczyć o wiedzy, dobrze wiem, że nie to jest najważniejsze, ale tak już mam i już, dobra ocena sprawia mi satysfakcję i jest dla mnie motorem do dalszej nauki
Więc nawet jeśli wiem, że wykładowca jest taki i siaki, a materiał trudny, duży, etc., to się przejmuję, ale nie jest to dla mnie nieprzyjemne, raczej odwrotnie Ale chciałabym się przenieść po I roku, ponieważ na II roku będzie kilka takich przedmiotów i wolałabym się nie martwić ewentualną porażką w związku z przeniesieniem się...
Nie musisz odnosić moich określeń do siebie, napisałam tak tylko o sobie ---> teraz się zmartwiłam, że Cię może nimi uraziłam, a nie miałam tego na celu u mnie niestety nie mogę sobie jakby wybrać - z czego mogę sobie pozwolić na gorszą ocenę, z czego nie. Potrafię się nauczyć super itd, a potem najwyższa ocena z egzaminu na roku to 4, bo był akurat taki trudny... I też się zawsze przejmowałam ocenami. W liceum również, chociaż godzenie szkoły z normalnym życiem nie szło mi najlepiej - poświęcałam szkołę Jesteś chyba perfekcjonistką - rozumiem, ja w niektórych kwestiach też, ale czuję, że gdyby u mnie to był perfekcjonizm na maksa, to nie dałabym sobie na studiach rady, nie tyle w takim sensie, że nie zdawałabym egzaminów, ale psychicznie - coś by poszło nie tak i koniec. Zazdroszczę, że umiesz sobie z tym radzić Z tym pierwszym rokiem to chodziło mi o to, że później - przynajmniej u mnie, nie potrafię ocenić innych kierunków, bo nie mam o nich pojęcia - pojawiają się przedmioty dużo trudniejsze [ja mam np. kilka całorocznych - a to już jest masa materiału] i człowiek gubi gdzieś ambicję, zostaje mu za to pragnienie ocen pozytywnych, choćby i 3 [mówię o sobie i co z moich obserwacji wynika] . Nie twierdzę, że tak jest zawsze i dotknie i Ciebie, ale im dalej tym trudniej utrzymać pozycję piątkowego studenta.

Stary 2013-05-09, 19:32   #1971
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Nie musisz odnosić moich określeń do siebie, napisałam tak tylko o sobie ---> teraz się zmartwiłam, że Cię może nimi uraziłam, a nie miałam tego na celu u mnie niestety nie mogę sobie jakby wybrać - z czego mogę sobie pozwolić na gorszą ocenę, z czego nie. Potrafię się nauczyć super itd, a potem najwyższa ocena z egzaminu na roku to 4, bo był akurat taki trudny... I też się zawsze przejmowałam ocenami. W liceum również, chociaż godzenie szkoły z normalnym życiem nie szło mi najlepiej - poświęcałam szkołę Jesteś chyba perfekcjonistką - rozumiem, ja w niektórych kwestiach też, ale czuję, że gdyby u mnie to był perfekcjonizm na maksa, to nie dałabym sobie na studiach rady, nie tyle w takim sensie, że nie zdawałabym egzaminów, ale psychicznie - coś by poszło nie tak i koniec. Zazdroszczę, że umiesz sobie z tym radzić Z tym pierwszym rokiem to chodziło mi o to, że później - przynajmniej u mnie, nie potrafię ocenić innych kierunków, bo nie mam o nich pojęcia - pojawiają się przedmioty dużo trudniejsze [ja mam np. kilka całorocznych - a to już jest masa materiału] i człowiek gubi gdzieś ambicję, zostaje mu za to pragnienie ocen pozytywnych, choćby i 3 [mówię o sobie i co z moich obserwacji wynika] . Nie twierdzę, że tak jest zawsze i dotknie i Ciebie, ale im dalej tym trudniej utrzymać pozycję piątkowego studenta.
Nie obraziłam się, coś Ty Rozumiem Twój punkt widzenia Myślę, że u mnie zawsze będzie tak, że kilka przedmiotów będzie łatwiejszych i kilka trudniejszych, nie jestem na żadnym technicznym kierunku, więc może dlatego Na takim bym zginęła A Ty co studiujesz?

Edytowane przez Vinnga
Czas edycji: 2013-05-09 o 19:33
Stary 2013-05-09, 19:39   #1972
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie obraziłam się, coś Ty Rozumiem Twój punkt widzenia Myślę, że u mnie zawsze będzie tak, że kilka przedmiotów będzie łatwiejszych i kilka trudniejszych, nie jestem na żadnym technicznym kierunku, więc może dlatego Na takim bym zginęła A Ty co studiujesz?
To dobrze u mnie też są łatwe niektóre, zazwyczaj fakultety ja też nie jestem na technicznym i też bym zginęła a studiuję prawo.
Ambitne osoby podziwiam, a widzę, że jesteś jedną z nich ja to jestem taka ambitna tylko do połowy i tylko czasem

Dostałam gratis z ZSK korund - mikrodermabrazję, gdzieś o tym chyba czytałam, ale nie wiem, co z nim zrobić ma któraś z Was coś takiego? Zaraz jeszcze poszukam na blogach, ktoś na pewno opisuje zastosowanie [chciałabym wypróbować, a najbardziej to się obawiam, że okaże się, że potrzebuję do tego takiego półproduktu, którego wcale nie posiadam ]

Stary 2013-05-09, 19:42   #1973
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
To dobrze u mnie też są łatwe niektóre, zazwyczaj fakultety ja też nie jestem na technicznym i też bym zginęła a studiuję prawo.
Ambitne osoby podziwiam, a widzę, że jesteś jedną z nich ja to jestem taka ambitna tylko do połowy i tylko czasem

Dostałam gratis z ZSK korund - mikrodermabrazję, gdzieś o tym chyba czytałam, ale nie wiem, co z nim zrobić ma któraś z Was coś takiego? Zaraz jeszcze poszukam na blogach, ktoś na pewno opisuje zastosowanie [chciałabym wypróbować, a najbardziej to się obawiam, że okaże się, że potrzebuję do tego takiego półproduktu, którego wcale nie posiadam ]
Na prawie pewnie bym sobie nie poradziła, ledwo ogarniałam wos w liceum Wydawało mi się, że wykułam jakieś ustawy, a po sprawdzianie się okazywało, że w ogóle ich nie ogarniałam
Ambitna to może jestem, gorzej jak z ambicją nie idą w parze odpowiednie umiejętności

Słyszałam, że korund jest świetnym peelingiem w połączeniu z kwasem hialuronowym
Stary 2013-05-09, 19:47   #1974
Konto usunięte

ale dziś jestem zmęczona, byłam w nowej IKEI kopiłabym wszystko a lepiej, mogłabym tam mieszkać
Stary 2013-05-09, 19:52   #1975
Vinnga
Zakorzenienie

A gdzie jest nowa IKEA ?
Stary 2013-05-09, 19:55   #1976
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ale padnieta jestem dobrze, ze juz jutro piatek
własnie u mnie tez burzowo sie zrobiło
cos czuje ze w weekend padac znowu bedzie
ale moze to i dobrze, bo mam troche rzeczy do zrobienia i ogarniecia w domu

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 19:58   #1977
Konto usunięte

Cytat:
A gdzie jest nowa IKEA ?
na bielanach, za obi ( 1km za starą IKEĄ) ale jest ogromna i piękne aranżacje zrobili

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-09, 20:03   #1978
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:

Żal.pl.
W takiej sytuacji ja bym się chyba zaczęła śmiać. Czasami mam tak, że reaguję przeciwnie do sytuacji
Cytat:
Zgadzam się Przynajmniej jak nie zdam to wiem, że można się było tego nauczyć, trudne bo trudne ale ostatecznie było do zdania.
Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość

i oczywiście uczelnia z takimi wykładowcami nic nie robi bo po co ;/ lepiej jak studenci zapłacą za warunki
Mnie to denerwuje bo nie każdy może sobie pozwolić na warunki, mam znajomych, którzy sami muszą się utrzymywać, pracują nocami, a tu trafi się taki pacan i uwali 80% roku bo mu się tak podoba
Cytat:
Ambitna to może jestem, gorzej jak z ambicją nie idą w parze odpowiednie umiejętności
Ja ambitna też może i jestem, szkoda tylko, że zanim coś zrobię to muszę to 5o razy przemyśleć i ostatecznie zmienić zdanie, rozmyślić się lub stwierdzić, że może kiedyś

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ale padnieta jestem dobrze, ze juz jutro piatek
własnie u mnie tez burzowo sie zrobiło
cos czuje ze w weekend padac znowu bedzie
ale moze to i dobrze, bo mam troche rzeczy do zrobienia i ogarniecia w domu
Podpisuję się pod wszystkim
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 20:21   #1979
malami35
Zadomowienie

Cytat:

U mnie od 20 .

Żal.pl.
Dziekuje
Cytat:

też dzisjaj powinnam sobie słówka przypomnieć z niemieckiego ,ale bardzo się nie chciało więc n jutro sobie odłożyłąm
Cytat:
Hej

Gratulacje

Fajne

Specjalnie dzisiaj powącham, bo ostatnio nawet nie zwróciłam uwagi na zapach też łączę z kwasem hialuronowym a jak łączysz? Bo czytałam o dwóch sposobach : najpierw kwas, potem na to olej, albo wymieszać razem wcześniej

Powodzenia Niemiecki jest w porządku
Dziekuje

Oj ja miałam w tym roku taką babkę z matmy ,że dla chłopaka na początku roku powiedziała ,że go obsadzi i nie dopuści do matury i tak zrobiła postawiła mu 14 jedynek dostawał chyba za wszystko masakra był nawet z tym u dyrektora i dyrek nic z tym nie zrobił i w ostatniej klasie go obsadziła i nie dopuściła do matury ..mimo ,że jego rodzice chodzili i korepetytorka zdzwoniła do niej i nic nie pomogło..to wyobrażam sobie co dzieje się na studiach

Jutro idę zarejestrować się do urzędu..

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Byłam dzisiaj u fryzjera podcięłam troszkę końce ,bo miałam popalone fryzjerka bardzo chwaliła moje włosy ,że są takie mięciusie ,błyszczące i wyglądają na zdrowe mimo tylko popalonych końców hehe
Stary 2013-05-09, 20:54   #1980
Konto usunięte

Cytat:

Byłam dzisiaj u fryzjera podcięłam troszkę końce ,bo miałam popalone fryzjerka bardzo chwaliła moje włosy ,że są takie mięciusie ,błyszczące i wyglądają na zdrowe mimo tylko popalonych końców hehe
no to super

ja rano myłam włosy i co? po południu złapał mnie deszcz i znów do mycia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości