|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Wróciłam z uczelni.... haha no ludzie co ja za temat sobie wybrałam...
![]() nawet moja promo stwierdziła, że jest cholernie pogmatwany ![]() autorzy piszą o wszystkim i o niczym, każdy ma swoją teorię a i tak wszystko się ze wszystkim zlewa i w sumie nie wiadomo o co chodzi ale dobra strona to taka, że ten temat jest dość nowym tematem naukowym, i nawet moja promo mówi, że ona dopiero będzie ten temat przerabiała, bo sama niewiele o nim wie ![]() więc stwierdzam, że cokolwiek napiszę, to nikt się nie będzie tego zbytnio czepiał pisałyście też o gumkach....a ja mam takie nieśmiałe pytanie.. ![]() czy są jakieś "rozmiary" tych gumek? bo kiedyś sobie kupiliśmy z TŻ dla odmiany ale kurde, tak go tam biednego ścisnęło że gumka się cała zwijała, więc szybko ją ściągnęliśmy ![]() Wy tej gumki nie czujecie? bo ja ją czuję
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Tycikata - Durex ma chyba XXL
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dziś ciężki dzień za mną... idę się walnąć na kanapę bo już mam dosyć dzisiejszego dnia
|
|
|
|
#964 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do gumek to o ile jeszcze pamiętam jak to z nimi było
zawsze czułam jakiś taki dyskomfort, słabe nawilżenie i strach, że się zsunie czy pęknie, a jak pewnego razu na wakacjach zupełnie spontanicznie i nieplanowanie spróbowaliśmy z TŻ-tem stosunek przerywany to już nigdy nie wróciliśmy do gumek i o dziwo jestem bardziej spokojna niż wtedy jak używaliśmy gumek...![]() A wracając do tematów typowo ślubnych to natrafiłam dzisiaj na to na fb http://weselnybox.pl/5596,To_Ci_pomo...%93J_%C5%9ALUB Gdyby tylko to było takie proste...
|
|
|
|
#965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Podczytywałam trochę w ciągu dnia na telefonie, więc jestem a miarę na bieżąco. teraz tylko przeleciałam. ![]() Cytat:
Kradnę do mojego zbioru. ![]() Cytat:
![]() Ja tylko przelotem. Niedawno wróciłam, teraz lecę się szykować do wyjścia - wybywamy dzisiaj na imprezę wystawców targowych. Trzymajcie mnie, żebym wróciła w pionie.
|
|
|
#966 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Btw, byłam dziś u gin, jestem zdrowa jak ryba Poza tym miałam kiepski dzień w pracy, piję se drina na nerwy. Kurna jak przez pół roku wszystko idzie cacy, to nikt dobrego słowa nie powie, a jak s☠☠☠☠☠☠☠ę jedną rzecz, to od razu hejty. %^&**nie mogę się doczekać, aż sama sobie będę szefową i kij wszystkim w oko! Vixena sto lat ![]() Moniczka gratuluję zakupu mieszkania Ja dziś przez tego pracowego doła mam w ogóle doła, nie wiem, haruję za 1500 zł, ani się za to utrzymać ani rodziny zakładać
|
|
#967 | |||||
|
Zadomowienie
|
ahoj żeglarze!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
szczególnie te koronki![]() Cytat:
![]() słuchajcie bomba! bylismy na sali podpisac umowe i mieli akurat sale juz ubraną na wesele na sobote. PIEKNIE!! okrągłe stoły, kwiaty, bufet, dekoracje. To jest piekna sala, nie wiem dlaczego mają na stronie tak brzydkie i odpychające zdjęcia!!! Dzisiaj wyglądała naprawde jak sala jakiegos super hotelu. I babeczka zgodziłą sie na wszystko co chcę - na słodki bar, na zamiane śledzi na deski serów w menu, na Pompony podwieszane pod sufitem i byc moze bede u niej zamawiac tez bukiet slubny, bo oni sami robią dekoracje kwiatowe na stoły no i jestem zachwycona, troche mi ulżyło, bo ostatnio miałam wątpliwosci co do tej sali, ale jest super A poza tym w takiej cenie nie ma nic w moim miesie, takze super.
|
|||||
|
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sale kosztują ok od 120-150, tam gdzie robimy cena jest zależna od liczby osób, nam wychodzi 175zł/os.
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-05-09 o 19:20 |
|
|
|
|
#969 |
|
Rozeznanie
|
Nadrobiłam, a teraz lecę się uczyć
![]() Miłego wieczoru Kochane
|
|
|
|
#970 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i tak nie wiem czy moje libido to wina hormonów ![]() poza tym ja miałam skłonności do trądziku i chyba bym se strzeliła w łeb jak znów by się pojawił Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
kocham oscypki rozmowa przeszła pomyślnie, teraz trzeba czekać tylko... Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-05-09 o 19:25 |
|||||
|
|
|
#971 | |||||
|
Zakorzenienie
|
anka1897
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#972 |
|
Winter is coming
|
A jak któraś ma kłopoty z libido to polecam Turcję
nie wiem, czego oni tam dosypują do żarcia i alkoholu, ale chce się ciągle---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- no nie? Ja kocham i owce, i oscypki, a najbardziej Zakopane i Tatry, a męczę się na tych pieprzonych nizinach nie wiem po co
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzisz, Ty kochasz najbardziej Zakopane i Tatry, a jesl chodzi o mnie oscypki mogliby robić nad morzem
|
|
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam oscypki z grilla! I Zakopane... i morze. Nawet Wawę ostatnio polubiłam trochę mi to zajęło ale co tam.
|
|
|
|
#975 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ewentualnie po imieniu |
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętacie moją historię z kuzynką tż, która wepchała nam się w maj ze ślubem i musieliśmy przekładać?
Nie znam jej ani jej faceta, tyle co na zdjęciach ich widziałam. Dzisiaj siedzę w pracy, ktoś podchodzi, myślę boooże czeeeego, a tam ten jej facet Ale teraz sprawdziłam nazwisko na fejsie i to był on
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
w ogole 485 dni dziś ♥♥
---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Mówcie co chcecie- czas leci jak szalony, niedawno było 500 dni, a tu już 15 mniej, masakra.
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
a zapomniałam Wam napisać rano: ale mnie wkurzyła wczoraj Anja Rubik w Tap Madl . Przemądrzałe babsko!!
może i osiągnęła sukces, ale jest mega chamska i niemiła moim zdaniem ![]() faktycznie te niektóre dziewczyny nie zabłysły specjalnie (szczególnie ta, która ani jednego projektanta nie znała moim zdaniem wyżej sra niż d u p ę ma. Może i jest jakąś tam ikoną modelingu, ale do fenomenu np Kate Moss to jej jeszcze daleko ![]() no, musiałam sie uzewnętrznić
|
|
|
|
#980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie biorę ich do serca, oglądam top model, ale zwałę mam ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Siedzę i się łapię bo nie wiem na jaki kolor pofarbowac włosy ;( |
||
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle, to są programy nastawione na oglądalność... Bo co powiesz o Magdzie Gessler w kuchennych rewolucjach, która rzuca garami, kur*ami, wywraca stołami itd... |
|
|
|
|
#982 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny dzięki za podpowiedź
my jeszcze nie mieszkamy razem, więc w niektórych sytuacjach przydałyby się nam gumki, żeby później nie było "bałaganu" Cytat:
![]() trzymam kciuki ![]() Cytat:
jak ją widzi to jego jedyny komentarz na jej temat to: "ohydna" ewentualnie "wstrętna" albo "paskudna" ![]() mi tam ona nie przeszkadza. ani ładna ani brzydka. taka nijaka
gubię się bo lubię - Loesje Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2013-05-09 o 20:13 |
||
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny rozjaśniała któraś sobie sama włosy w domowych warunkach ?
|
|
|
|
#984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje, piekna jest!!! Cytat:
|
||
|
|
|
#985 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
...i mi się przypomniało, że to przecież Ty wspominałaś o tym już kiedyś na wątku, stąd "słyszałam"
|
|
|
#986 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
![]() Ktoś tu też jeszcze o tym pisał parę wątków temu. No ale nie gwarantuję, że na wszystkich zadziała u mnie działało tak, że się bałam, że wrócę w ciąży, chociaż brałam tabsy
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to już w ogóle masakra. Jeszcze kiedyś patrzyłam na to, ale teraz już nie pod koniec zeszłego roku otwarła restaurację u nas w mieście i fakt jest pięknie przystrojona, ale świeci pustkami nawet z ciekawości napisałam do nich ile by wzięli za przyjęcie ślubne skopiuje Wam co mi odpisali, ale powaliło ich ![]() Na powitanie/Wellcome drink Lampka wina musującego /Glass of sparkling wine Przystawki serwowane w stół / Appetizers served at the tablePasztet z gęsiny z gruszkami w czerwonym winie i marnowanymi borowikami /Duck pate with pears in red wine & marinated boletus Hekele- sałatka ze śledzia bałtyckiego na carpaccio z pieczonych plastrów ziemniaków z jajkiem przepiórczym i sosem maślano-musztardowym /Hekele – salad with Baltic herring served on baked potato carpaccio with quail egg & butter mustard sauce Uczta góralska: mix sałat z wędzonym oscypkiem, chrupiącym boczkiem i kurkami marynowanymi, czosnkowym dressingiem doprawione /Highlander feast: mixed salads with smoked „oscypek”, crispy bacon & marinated chantarelles, seasoned with garlic dressing/ Zupa / Soup Rosół z kołdunami jagnięcymi z majerankiem /Veal consommé with lamb ravioli and marjoram/ Danie Główne / Main CourseGęsia nóżka z buraczkami zasmażanymi i ziemniakami /Goose leg served with fried beetroots and potatoes Tort Weselny/Weeding Cake Dekoracja tortu - Biała Wycinanka o smaku: bita śmietana z owocami; bita śmietana z wiśniami w żelu i kremem czekoladowym; biszkopt przekładany kremem z kawy espresso i kajmaku Patery Deserów/ Dessert PlattersSzarlotka domowa z gruszką/ Apple pie with pear home Tradycyjny sernik/Cheesecake Tarta truskawkowa/ Strawberry cake Świeże sezonowe owoce/Fresh fruits Cena od osoby 169- PLN + 10% serwis / Price per person 169,- PLN + 10% service w ogóle podejrzewam, że większość gości nie wiedziało by jak jeśc te potrawy ![]() nie mówiąc o tym, że te potrawy to z kosmosu są, a niby to jest restauracja ze śląskimi potrawami |
|
|
|
|
#988 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.

bo kiedyś sobie kupiliśmy z TŻ dla odmiany ale kurde, tak go tam biednego ścisnęło że gumka się cała zwijała, więc szybko ją ściągnęliśmy

zawsze czułam jakiś taki dyskomfort, słabe nawilżenie i strach, że się zsunie czy pęknie, a jak pewnego razu na wakacjach zupełnie spontanicznie i nieplanowanie spróbowaliśmy z TŻ-tem stosunek przerywany to już nigdy nie wróciliśmy do gumek 

odstawiała któraś z Was?

uwielbiam oscypki z grilla! I Zakopane... i morze.