![]() |
#3931 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - cz. XXI
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-matujaca.html - podkładu nie doradze bo urzywam kryjących a Tobie takie wcale nie potrzebne (mój to Clinique Even Better) kryje i nie robi tapety - ja pudru uzywam z Kryolana anti-shine nie bieli ale daje takie matowe wykończenie i nie każdemu pasuje - warto zainwestować (moim zdaniem) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-w-sprayu.html ale w ten, nie ten mały biały z dermacolu. trzyma makijaż cały dzień, a nawet więcej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3932 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3933 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałam je rozchodzić po domu bo były dosć wysokie dzien przed slubem mi sie rozeszły tak że spadały z nogi ;( musiałam szybko kupic inne 399 zł poszlo...... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3935 |
Zakorzenienie
|
Używam MAC pro longwear i ESTEE LAUDER double wear i śmiało mogę polecić
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mialas okazje uzywac tego sprayu? Edytowane przez iva78 Czas edycji: 2013-05-10 o 07:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3937 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3938 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3939 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najgorsze jest to, ze jak sie spróbuje EL o każdy inny podklad bedzie gorszy. Ja poszukuje teraz czegoś innego, żeby zmienić i próbowałam ostatnio Loreal i .... Niestety... To nie jest to.... Po 5 godzinach robią sie dziwne plamy... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3941 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3942 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3943 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3944 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3945 |
Raczkowanie
|
Gorąco polecam Estee Lauder Double Wear Light. Miałam wersję podstawową, ale była dla mnie za ciężka nawet zimą. Do tego MUFE HD i makijaż utrzymuje się prawie cały dzień.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3946 |
Zaczytanie
|
Okrutne jesteście dla mojego portfela
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3947 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Testowałam swego czasu różne podkłady Max Factor, M. Astor....ale jak dla mnie były zbyt kremowe i mało kryjące... ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- A jaką masz cerę? zainteresowałam się tym podkładem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3948 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny wystawiać swoje bikerki
![]() http://allegro.pl/zara-czarna-pikowa...169662314.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3949 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3950 | |
Zaczytanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3951 | ||||
Zakorzenienie
|
dziękuję, chcę ją kupić, ale nie chcę żeby była za długa
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() daj spokój, to są sadystki jakich mało ![]() Cytat:
![]() no gdybym mojej nie kochała to kto wie ![]()
![]() |
#3952 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3953 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle oglądam stronę zary i pierwszy raz od kiedy pamiętam tak mi się jakaś modelka podoba, że napatrzeć się nie mogę ![]() ![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...OWYM+NADRUKIEM
![]() |
#3955 |
Raczkowanie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40735938]Jako podkład używam już od kilku lat Loreal Infallible (kolor Golden sand) i jestem z niego bardzo zadowolona
![]() Testowałam swego czasu różne podkłady Max Factor, M. Astor....ale jak dla mnie były zbyt kremowe i mało kryjące... ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- A jaką masz cerę? zainteresowałam się tym podkładem...[/QUOTE] Generalnie cera mieszana, choć ja zawsze używam kosmetyków dla cery suchej i wrażliwej. Cera jasna, rozszerzone pory, drobne niedoskonałości, jakieś krosteczki. Do ideału daleko. Swego czasu gdy stosowałam podkłady drogeryjne miałam problemy ze świeceniem w strefie T, ponadto podkłady szybko mi się ścierały. Wcześniej w to nie wierzyłam, ale teraz uważam że kosmetyki wysoko półkowe naprawdę bywają lepsze. Używam już drugie opakowanie tego podkładu. Krycie zadowalające, brak efektu maski jaki można uzyskać przy nieodpowiedniej aplikacji wersji podstawowej. W połączeniu z MUFFE HD nie ma mowy o świeceniu przez cały dzień |
![]() ![]() |
![]() |
#3956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z ręką na sercu polecam Ci zestaw Matissime Eclat Givenchy ![]() jest to pierwszy i jedyny podkład (+puder), którego mam trzecie opakowanie i nie zawodzi ![]() Ładne kolory, nie jest mocno kryjący, lekki a przede wszystkim matujący to co trzeba na bardzo długo ![]() Cenowo wychodzi średnio, ostatnio jednak wyhaczyłam go na Strawberry za 150zł , polecam wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Bardzo dobra baza pod cienie, ale nie da się jej zużyć do końca bo wysycha:/ Nie każdemu pasuje też, że pozostawia tępą powierzchnię do rozprowadzania cieni. Trzeba naprawdę małą ilość nałożyć, bo się roluje. Mój numer jeden wśród baz to osławiony i niezawodny Urban Decay. Dodatkowo polecam paletki z cieniami -jakość, pigmentacja i trwałość nie do podrobienia. Polecałabym zainwestować w sprawdzony fixer np. MAC (100% pewność i utrwalenie) niż bazę(w końcu to sam silikon, tanie i bardzo dobre ma np. DAX).
Wszystko napisane przed "ale", jest nieważne. Edytowane przez monicar Czas edycji: 2013-05-10 o 09:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3958 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3959 |
Zaczytanie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40737364]Czyli potencjalnie przy mojej suchej i wrażliwej (jasnej) cerze Estee Lauder Double Wear Light powinien się sprawdzić
![]() ![]() ![]() Też chyba wypróbuję, bo mam taką cerę.. Do tej pory sprawdzał się idealnie jedynie MF Colour Adapt, ale zamawianie go ciągle z Allegro mnie męczy (w Pl nie jest dostępny najjaśniejszy odcień - 40).. Teraz męczę się z Lancome, hmm z tym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...oundation.html Kupiłam go w sierpniu, używałam jakieś 3 tygodnie, po czym odstawiłam i teraz nie wiem czy zimą zbladłam (co jest chyba nierealne, bo jak można jeszcze bardziej być bladym w moim przypadku) czy kupiłam jakiś zepsuty (?) ale zrobił się strasznie pomarańczowy ![]() ![]() Double Wear spróbuję ale w okolicy września, teraz nie widzę sensu się malować (ostatnie dni w aucie i wszystko spływało).. |
![]() ![]() |
![]() |
#3960 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak jest z rozmiarówką ten pastelowej blękitnej marynarki lniano-wiskozowej? Standard czy wypada większa? Jak w ogóle się ją nosi? Bo i wiskoza i len mają mocną tendencję do gniecenia i zastanawiam się jak ona się zachowuje
![]() PS Widziała któraś na żywo tę ceramiczną?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.