Żonki 2009 cz. XXXV - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-10, 11:00   #3811
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV

Czeszko
Witam w Polsce jestem tylko goscinnie na kompie u siostry meza wiec nie nadrabiam... niewygodne ma krzeslo i juz mnie wszystko boli hahaha chcialam tylko powiedziec ze dojechalismy bez przygod wszystko w porzadku od wczoraj mam Boze Narodzenie... rozpakowywuje paczki ktore przyszly dla Bartusia Bartus tez od wczoraj nadzwyczaj aktywny chyba podobaja mu sie zakupy hahah od wczoraj leci juz 6 miesiac

mialam dzisiaj odwiedzic kolezanki w starej pracy ale z ta noga nie ma szans... dalej spuchnieta... lepiej juz mi sie chodzi ale nie chce jej przeciazac... teraz czekam na lozeczko bo ma dzisiaj przyjsc a wieczorem jestem umowiona po odbior przewijaka

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Hej

My nie dojechaliśmy do polski, w nocy padło nam auto podczas jazdy(jechaliśmy aż 2 h) i wróciliśmy lawetą, co trwało 7h... a do domu(w de) mieliśmy niecałe 200 km

uuu szkoda ze nie wiedzielismy, moze udaloby sie wam jakos pomoc
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:23   #3812
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:24   #3813
kliwia
Zakorzenienie

rosi noooo wk urw w oczach i piorunami strzelilas yeah! moja krew!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:54   #3814
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Ponieważ mój zawadiacki mąż twierdzi że skoro inwalida dla którego zrobili to miejsce ma zaraz obok garaż i tam trzyma swoje auto, to trzeba z tego miejsca korzystać, bo mu się nie należy. Wiec ja mu tłumaczę że inwalida może i ma garaż ale to miejsce pod klatką ma mu służyć np. gdy przyjedzie z zakupów i chce na chwilę stanąć pod blokiem. Odkąd sąsiadka zapłaciła taki mandat już tam nie stajemy, choć my akurat pewnie byśmy go nie zapłacili bo teść ma legitymację inwalidzką i zawsze możemy ją wykorzystać.
Męża logika zdecydowanie do mnie nie przemawia
cieszę sie, że już tam nie parkujecie. Uważam, że te miejsca NIGDY nie powinny być zajmowane przez zdrowych ludzi.

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Czeszko
Witam w Polsce jestem tylko goscinnie na kompie u siostry meza wiec nie nadrabiam... niewygodne ma krzeslo i juz mnie wszystko boli hahaha chcialam tylko powiedziec ze dojechalismy bez przygod wszystko w porzadku od wczoraj mam Boze Narodzenie... rozpakowywuje paczki ktore przyszly dla Bartusia Bartus tez od wczoraj nadzwyczaj aktywny chyba podobaja mu sie zakupy hahah od wczoraj leci juz 6 miesiac

mialam dzisiaj odwiedzic kolezanki w starej pracy ale z ta noga nie ma szans... dalej spuchnieta... lepiej juz mi sie chodzi ale nie chce jej przeciazac... teraz czekam na lozeczko bo ma dzisiaj przyjsc a wieczorem jestem umowiona po odbior przewijaka
który miesiąc? Żartujesz??
Kiedy przepraszam minęło 6 m-cy... padłam!

Cieszę sie, że bez problemu minęła Wam podróż. Bawcie się dobrze a Ty odpoczywaj!

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
buhaha! I prawidłowo!!!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 12:01   #3815
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
zapewne tak się czujesz bo z tobołami jechałaś :/
w zamrażalniku tez echo miałaś??
też... ja nie miałam ochoty na jedzenie nawet, tyle stresu i żalu do nie wiadomo kogo Gotowe spagetti mieliśmy i zamrożony mój dietetyczny chlebek to jakoś przeżyliśmy
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Czeszko

uuu szkoda ze nie wiedzielismy, moze udaloby sie wam jakos pomoc
za daleko byłaś O której wyjechaliście??

Opowiadaj co Bartek dostał na Święta!

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 13:24   #3816
martucha84
Zakorzenienie

melduje ze u nas znowu krtan.. ale jakos juz podchodze do tego na luzie dostal leki poszedl do przedszkola (niestety musialam isc do pracy na 2h uroku nowej placowki) poszlismy potem od razu do pediatry a ze nam zmienili na zupelnie nowa bo naszej niestety juz nie ma to bylam ciut zestresowana.. pani okazala sie fajna bo "płucna" od razu poczytala karte zapytala o ataki i powiedziala ze daje sobie reke uciac ze to alergia.. stąd te ataki bo - katar jest ale nie zielony, bo pluca czyste, kicha, no i ataki cyklicznie - luty jak pyli leszczyna, teraz trawa a w pazdzierniku pokrzywa.. (jesli czegos nie pokrecilam) leki standardowe, do tego dala nam przeciw alegriczny (aerius) i to ma brac codziennie az do wizytu u alergologa, plus bedziemy musieli miec testy ale nie teraz bo teraz pyli wszytsko... jakos tak spokojnie teraz to wszystko biore

ide was nadrobic...

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Marta " Pat - kotek wymiata
jasse to daj mu reke niech ci wylize zobaczysz jak wymiata

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
koleżanka za dużo pytań zadaje
ajjj no czasem tak mam

Cytat:
Treść usunięta
buhahahaha witamy w gronie cudownych sasiadow
no i dobrze ze zabijałas sasiadke wzrokiem a co

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
wczoraj spotkałam się z przyjacielem. Oboje mięliśmy słaby dzień. Wsunęliśmy pizze, wypiliśmy po lampce wina i poszliśmy do domu. Jak cudnie jest mieć znajomych, z którymi można się spotkać i nie rozmawiać. Tylko spędzać razem czas
ojjj tez to uwielbiam!!!! bosko..

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Rosi moja sąsiadka z piętra zaparkowała ostatnio na miejscu dla inwalidy pod naszym blokiem (zwykle my tam parkujemy, a tym razem ona nas ubiegła - dzięki bogu zresztą) i kosztowało ją to 450 zł
chyba pozostaje podziekowac sasiadce..
a maz w dupe za to parkowanie powinien dostac...
Stary 2013-05-10, 13:26   #3817
Gucia0987
Zakorzenienie

Marta znowu atak? Biedactwo... ale może faktycznie to jakaś alergia.
mam nadzieje, że leki pomogą i że alergolog coś zadziała.

Cieszę się, że w miarę na spokojnie do tego podchodzisz

Stary 2013-05-10, 14:17   #3818
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-05-10, 14:20   #3819
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Super, że jest!!

Stary 2013-05-10, 16:27   #3820
Ana***
Zakorzenienie

Gucia dzięki

Wczoraj poszłam spać 02:30 pisałam pracę...

Dzisiaj przejechaliśmy ponad 200km...
Nie dawno weszliśmy do domu... to znaczy mąż jeszcze pojechał z tymi parapetami na budowę... dzwonił do chłopaków i mają przyjechać na montaż, a stare zabrać... no istny cyrk!

Wracając wjechaliśmy jeszcze do galerii zobaczyć czy są jakieś eleganckie bluzki... i kupiłam sobie na obronę - podobną do tej bluzeczki Kliwii, tylko na krótki rękaw i materiał jest w takie wzory
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 17:48   #3821
śliweńka
Zakorzenienie

martucha oby lekarstwo pomogło i nie było ataków
Rosi co za sąsiedzi
Samba 6 miesięcy !szok!

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 18:34   #3822
ktosia86
Zakorzenienie

Hej!

Rosi no masz! Co za ludzie! Mogłaś jej jeszcze z tego odkurzacza wywalić na jej wycieraczkę

Marta biedny Pat! A kiedy wizyta u alergologa?

Samba już 6 m-cy! Wow! Rozpakowywania paczek zazdroszczę

Ale się dzisiaj nabiegaliśmy, rano laboratorium z Marcelinką, była dzielna. Jeszcze przepuściłam w kolejce kobietę w ciąży Stała ze 3-4 osoby za mną, podeszłam i powiedziałam, żeby weszła przede mną. Dziękowała mi chyba ze 40 razy Potem spowiedź, odebrać dowód dla Marcelinki, obiad, odebrać wyniki z labu, zamówić mszę za babcię, kupić mężowi krawat. Ufff dopiero usiadłam! Muszę jeszcze podciąć mężowi włosy, ale to jak młoda pójdzie spać.
Stary 2013-05-10, 19:21   #3823
kliwia
Zakorzenienie

ktosia, napisz bardziej szczegolowo jak wyglada wyrobienie dowodu dla dziecka
no to piwko Ci sie nalezy, lub lampka winka jak masz chec
Stary 2013-05-10, 19:35   #3824
gold-fish
Zakorzenienie

Cześć I am back

Korzystając z chwili usypiania małego postanowiłam do Was zajrzeć od środy jestem w domu i nie mam czasu ogólnie na nic wiadomo
W klubie napisałam Wam relację

Widziałam Wasze wpisy z gratulacjami (dzięki Marta, Ktosia za przekazanie info )
Dziękuje że trzymałyscie kciuki.

jestem na razie mega nie wyspana, mimo że synek jak aniołek. Najgrzeczniejsze dziecko na oddziale połozne, lekarki, cały personel był nim zachwycony, bo prawie wcale nie płakał nawet jak mu pobierali krew Jak mu się coś nie podoba to tylko tak miałczy jak kotek pod nosem i tak do niego mówię czasami no dla nas jest boski! oboje z tż jesteśmy zakochani po uszy

No i 2 foteczki jedno jeszcze ze szpitala a to drugie to jedna z jego przesadzonych min i pozycji specjalnie dla Was
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF0017.jpg (29,7 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0022.jpg (24,3 KB, 50 załadowań)

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Edytowane przez gold-fish
Czas edycji: 2013-05-10 o 19:38
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 20:34   #3825
bzyczka1
Zakorzenienie

Kliwia robisz zdjęcie Zuu i idziesz do urzędu miasta, wypełniasz druk - musisz być z mężem, oddajesz i czekasz na dowód. Musisz być ty i mąż, oboje z dowodami. Nie pamiętam tylko czy potrzeba akt urodzenia czy nie.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 21:00   #3826
*Agatek*
Zakorzenienie

Gold spokojnie, jeszcze zdążysz odpocząć! a synek przeuroczy!!! Śliczna, kształtna główka, taki nietknięty przez drogi rodne Nie dziwie się, ze jesteście zakochani!!!

Kliwia
dokładnie tak jak Bzyczka pisze ale ja nie pamiętam czy akt urodzenia brałam, ale chyba tak na necie piszą, ze trzeba wziąć skrócony odpis aktu

Samba nie orientujesz się czy będziesz mogla wyrobić dowód dziecku w niemczech? Czy musi upłynąć te magiczne 5 lat aby miało obywatelstwo niemieckie?

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość

Ale się dzisiaj nabiegaliśmy, rano laboratorium z Marcelinką, była dzielna. Jeszcze przepuściłam w kolejce kobietę w ciąży Stała ze 3-4 osoby za mną, podeszłam i powiedziałam, żeby weszła przede mną. Dziękowała mi chyba ze 40 razy Potem spowiedź, odebrać dowód dla Marcelinki, obiad, odebrać wyniki z labu, zamówić mszę za babcię, kupić mężowi krawat. Ufff dopiero usiadłam! Muszę jeszcze podciąć mężowi włosy, ale to jak młoda pójdzie spać.
oo, a wybieracie się gdzieś, ze dowód wyrabiasz?

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2013-05-10 o 21:01
Stary 2013-05-10, 21:06   #3827
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć I am back

Korzystając z chwili usypiania małego postanowiłam do Was zajrzeć od środy jestem w domu i nie mam czasu ogólnie na nic wiadomo

Widziałam Wasze wpisy z gratulacjami (dzięki Marta, Ktosia za przekazanie info )

jestem na razie mega nie wyspana, mimo że synek jak aniołek. Najgrzeczniejsze dziecko na oddziale połozne, lekarki, cały personel był nim zachwycony, bo prawie wcale nie płakał nawet jak mu pobierali krew Jak mu się coś nie podoba to tylko tak miałczy jak kotek pod nosem i tak do niego mówię czasami no dla nas jest boski! oboje z tż jesteśmy zakochani po uszy

No i 2 foteczki jedno jeszcze ze szpitala a to drugie to jedna z jego przesadzonych min i pozycji specjalnie dla Was
cudowny
jeszcze raz gratulacje

Marta zdrówka dla Pata!!

Agatek no to lipa, że się podróż nie udała! będziecie jeszcze wyruszać czy już raczej dajecie spokój?
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 21:13   #3828
bzyczka1
Zakorzenienie

Gold malutki cudowny jest!! przekaż buziaki

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 21:19   #3829
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Agatek no to lipa, że się podróż nie udała! będziecie jeszcze wyruszać czy już raczej dajecie spokój?
Ju nie ma sensu na weekend, ale po szczepionce (16.05) znów jakieś święto i prawdopodobnie wtedy pojedziemy, a ja zostanę, o ile pracy nie znajdę... jak dostane tel to dzwonie, ale najszybciej to go będę mieć w poniedziałek Na razie kupili pompę paliwowa i naprawiają od 2h na dworze... dziś auto odpaliło na moment, wiec jest nadzieja...

Stary 2013-05-10, 21:19   #3830
iwka28
Wtajemniczenie

Cześć laski Wróciłam

I widzę, że w samą porę - Gold - gratuluuuuuuję, śliczny jest

Agatek - matko, ale mieliście pecha całe pakowanie na nic.

India - kupiłam kolczyki w Aparcie i wisiorek, mam nadzieję, że nie będzie niespodzianek

Samba - no nie miało Cię kiedy użreć tylko teraz i to od razu z takimi efektami. Odpoczywaj

Przytargałam zapas książek, słodyczy i odżywek do włosów - strasznie mi zaczęły wypadać ostatnio, a prawdę mówiąc lubię swoje długie włosy więc chciałabym je zatrzymać Więc wcieram w głowę tajemnicze mikstury i łykam grzecznie tabletki, mam nadzieję, ze pomoże.
Zaliczyliśmu parę wyjść na miasto, mecz żużlowy, niestety zaczęło padać więc grill został odwołany. Ale i tak było fajnie.
I macie racje - pozmieniali rozmiarówki, w MOhito czy w Reserved kupiłam tylko dwie koszulki bo reszta na mnie wisiała - moda modą ale bez jaj, żeby pod pachą bieliznę było widać. Zresztą te rzeczy są tak obszerne że wyglądają jak w spadku po starszej siostrze. Albo sukienki bez pleców - śliczne na modelce w magazynie czy jakąś imprezę, ale na codzień????

Od wczoraj jestem też dumną posiadaczką szafy w przedpokoju kupiliśmy z lustrzanymi drzwiami i teraz przez to odbicie przedpokój wydaje się ogromny, jeszcze tylko bajzel do ogarnięcia (czytaj: do upchnięcia do szafy) i będzie dobrze.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 21:21   #3831
śliweńka
Zakorzenienie

Goldi cudny!kiedy ta ciąża Ci zleciała!szok!

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 21:26   #3832
*Agatek*
Zakorzenienie

Samochód naprawiony!!!! To była ta pompa, przejechali się i jest ponoć idealnie, jeździ lepiej niż przed tem

Iwka najgorsze jest to, ze ja się nie rozpakowywalam... nie chce mi sie, tym bardziej ze mamy jechać za tydzień o ile z autem będzie ok

Stary 2013-05-10, 21:42   #3833
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć I am back

No jest kochany i słodki!! buziaki od ciotki
Stary 2013-05-11, 08:25   #3834
kliwia
Zakorzenienie

gold maly cudny
moja tesciowa juz by sie jego okragla glowka zachwycala zuzka tez miala okraglutka mimo SN
Jestes dzielna

o dzieki laski za info w sprawie dowodou

iwka haha ja mam szafe z lustrami to wiem co to znaczy - odbita przestrzen. i nie wyobrazam sobei nei miec luster

sususzlam sobie wlosy suszarka z koncowka 'szczotki okraglej' i juz na koooncu tylko przelatywalam i sie oparzylam w szyje ta koncowka

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2013-05-11 o 08:33
Stary 2013-05-11, 08:57   #3835
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-05-11, 09:33   #3836
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

Gold masz cudnego synka, raz jeszcze gratuluje Oby został tak grzeczny już zawsze

Iwka witaj
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 11:11   #3837
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Goldi przeslicznego masz synusia pozy ma nie przymierzając jak Apollo

Rosi pogratulować sąsiadki....
co do zagubionych rzeczy

to wyobraźcie sobie ze do mojej mamy przyszli wczoraj ludzie ze chcą z tatą rozmawiac.... bo kupili auto i nei mogą go zarejestrować bo jest błąd w umowie kupna sprzedaży... mama zdębiała aż se siadła.....
zaczeła wypytywac ale przeciez ich auto zostało zezłomowane więc jaka sprzedaż, ona nic nie wie poz tym tato zmarł...
zaczeli pomału dochodzic do ładu i składu i sie okazało ze owczem chodzi ale o mojego cienkiego ktorego sprzedalismy z tatem 1,5 roku temu....
i tato ma wyjasnic wg urzędników z tym gosciem z komisu ze jest błąd w umowie, sie pytam jak on ma to zrobic....
poza tym nigdzie nie umiałam znalesc umowy kupna sprzedazy:/

wydzwoniłam wczoraj 3 urzędy okazało się ze kobietka ze starostwa przy wyrejestrowaniu wpisała na odwrót daty i stad ten problem juz sie naprawiło ale co sie nerwów najdalam
a umowę gdzieś wcięło normalnie cały dom przeszulałam i nigdzie nie ma:/

dobrze ze zeskanowałam ją jak wypowiadałam umowe ocw pzu to nas uratowało

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 12:02   #3838
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-05-11, 12:31   #3839
Ana***
Zakorzenienie

Po szkole... ale się cieszę bo wczoraj poszłam spać po 1, jeszcze pisałam wstęp do pracy dzisiaj oddałam, ale jeszcze nie jest wycackana no i brakuje indeksu pojęć i streszczenia... oraz uwag promotorki i dopieszczenia technicznego

Zaraz chyba zasiadam na nauki do najgorszego egzaminu, facet powiedział, że dla niego to nie problem jeżeli się nie obronimy... bardzo się boję tego egzaminu...

A teraz piję mleko z miodem i masłem, bo mnie boli gardło...
Stary 2013-05-11, 12:33   #3840
iwka28
Wtajemniczenie

Dzień dobry Z okazji długiego weekendu jaki mamy drugi dzień leje jak się bawić to się bawić

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Samochód naprawiony!!!! To była ta pompa, przejechali się i jest ponoć idealnie, jeździ lepiej niż przed tem

Iwka najgorsze jest to, ze ja się nie rozpakowywalam... nie chce mi sie, tym bardziej ze mamy jechać za tydzień o ile z autem będzie ok
Chociaż tyle, bo jakby bagaże miały czekać parę miesięcy to lipa. Tak tylko włożysz do bagażnika i wio Tak na marginesie uwielbiam jeździć przez Niemcy - to jest takie łatwe, po prostu jedziesz i już, ludzie sygnalizują zmany pasa, są uprzejmi, miła odmiana po jeżdżeniu u nas, gdzie cały czas sprawdzasz pasy koło Ciebie - nigdy nie wiesz, gdzie i kiedy ktoś Ci pod wskoczy bez kierunkowskazów. Aż się zastanawiałam, czy ich tego w szkole jazdy uczą czy co bo jest to nagminne

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
gold maly cudny
moja tesciowa juz by sie jego okragla glowka zachwycala zuzka tez miala okraglutka mimo SN
Jestes dzielna

o dzieki laski za info w sprawie dowodou

iwka haha ja mam szafe z lustrami to wiem co to znaczy - odbita przestrzen. i nie wyobrazam sobei nei miec luster

sususzlam sobie wlosy suszarka z koncowka 'szczotki okraglej' i juz na koooncu tylko przelatywalam i sie oparzylam w szyje ta koncowka
Kliwia - mnie tylko przeraża mycie tego, a ja dziecka nie mam nie mniej jednak od montażu upalcowane jest nieźle.

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Goldi przeslicznego masz synusia pozy ma nie przymierzając jak Apollo

Rosi pogratulować sąsiadki....
co do zagubionych rzeczy

to wyobraźcie sobie ze do mojej mamy przyszli wczoraj ludzie ze chcą z tatą rozmawiac.... bo kupili auto i nei mogą go zarejestrować bo jest błąd w umowie kupna sprzedaży... mama zdębiała aż se siadła.....
zaczeła wypytywac ale przeciez ich auto zostało zezłomowane więc jaka sprzedaż, ona nic nie wie poz tym tato zmarł...
zaczeli pomału dochodzic do ładu i składu i sie okazało ze owczem chodzi ale o mojego cienkiego ktorego sprzedalismy z tatem 1,5 roku temu....
i tato ma wyjasnic wg urzędników z tym gosciem z komisu ze jest błąd w umowie, sie pytam jak on ma to zrobic....
poza tym nigdzie nie umiałam znalesc umowy kupna sprzedazy:/

wydzwoniłam wczoraj 3 urzędy okazało się ze kobietka ze starostwa przy wyrejestrowaniu wpisała na odwrót daty i stad ten problem juz sie naprawiło ale co sie nerwów najdalam
a umowę gdzieś wcięło normalnie cały dom przeszulałam i nigdzie nie ma:/

dobrze ze zeskanowałam ją jak wypowiadałam umowe ocw pzu to nas uratowało
Anika - dopiero po 1,5 roku auto rejestrowali? Dobrze, że się wyjaśniło, napewno kosztowało to sporo nerwów.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości