|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX
Cytat:
Jest dużo tekstu i łatwo przegapić Cytat:
Hm, czyżby berety się skończyły? Albo jesienią znów zaczną wysyłać? Cytat:
Z doświadczenia chętnie skorzystamy
|
|||
|
|
|
#452 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX
Cytat:
Żel też długo używam, ale gdzieś przeczytałam że może przesuszać. Na razie postanowiłam odstawić oba kosmetyki a potem wrócić do kremu CS Też winię pogodę za taki stan skóry Ciągłe zmiany ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
Szkoda, że nie dali mi zamiast biżuterii pudru w kamieniu i kosmetyczki
|
||
|
|
|
#453 |
|
Klientka w krawacie
|
Przybyły moje Grand Rouge
Od lewej: Pudrowy róż Subtelny koral Apetyczna czerwień Jeszcze się nimi nie mazałam, bo musiałam im sesję zdjęciową machnąć
Edytowane przez zoila Czas edycji: 2013-05-10 o 11:16 Powód: zdjęcie |
|
|
|
#454 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Poużywałam sobie już tusz http://www.yves-rocher.com.pl/tusz_d...ajacy_objetosc i mam porównanie do tuszu http://www.yves-rocher.com.pl/pogrub...rzes_sexy_pulp. Pierwszy ładnie rozdziela rzęsy, ale w moim przypadku delikatnie je zaznacza (nawet po kilkukrotnym nałożeniu); jest idealny do subtelnego, dziennego makijażu. Natomiast SP jest świetny, gdy mam mocno pomalowane oko; również ładnie rozdziela rzęsy, które są zdecydowanie widoczne na tle ciemnego cienia
Z pewnością powrócę do SP, natomiast różowy tusz w gratisie bardzo chętnie
|
|
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
maggie82, fajne zamówienie! A prezenty niespodzianki jak zawsze - trzeba mieć szczęście
Dobrze, że chociaż cień Ci pasuje! Cytat:
|
|
|
|
|
#457 |
|
Przyczajenie
|
Byłam wczoraj w stacjonarce na małych zakupach i testowałam wodę konwaliową (na testerze, nie na skórze). Mam w domu świeże konwalie, więc mogę porównać oba zapachy, może kogoś to zainteresuje
![]() Przez pierwsze kilkanaście minut zapach jest mdły, a konwalie słabo wyczuwalne. Na szczęście zapach dość szybko staje się przyjemny, konwaliowy, jakby do zapachu kwiatów konwalii dodać słodką nutę. Ta słodycz pogłębia się z upływem czasu, po 4 godzinach zapach był nadal bardzo intensywny. Dzisiaj rano powąchałam tester i szczerze mówiąc odrzuciło mnie - po konwalii pozostało wspomnienie, zapach jest bardzo słodki i chemiczny. Nie testowałam zapachu na skórze, ale przypuszczam, że nie dotrwa do następnego dnia. Ogólne wrażenie jest zaskakująco pozytywne. Jeśli ktoś lubi zapach konwalii i jednonutowe zapachy - polecam! Poza tym przy kasie jest promocja m.in. na płukanki octowe. Przy kasie są też ulotki na Dzień Matki z próbką Neroli, za dowolny zakup w dniach 13-29 maja z tą ulotką jest kosmetyk niespodzianka. |
|
|
|
#458 |
|
Irenosława Pierwsza
|
witam!Etnografka pytałaś się co brązującego do twarzy? ja zamówiłam sobie ten krem przeciwzmarszczkowy samoopalający YR I do twarzy prawie zawsze używam preparaty do twarzy! Mam z Oriflame i z Daxa... Jedno czego nie trawię w wielu tych preparatach to te świecidła, po których twarz się błyszczy, tym bardziej ze ja stosuję zawsze wieczorem... Myślałam, że już dzisiaj przytulę paczuchę, a ona dopiero w toku i chyba za eliksir doliczają 1 grosza!!!!!!!! ![]() A do ciała!!!!!!!!!! przetestowałam już sporo specyfików i odkąd trafiłam na masło orzechowe Bielenda, nie zamienię już na inny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cudeńko
/Jestem pianą, która opływa i zapełnia bielą najdalsze krawędzie skał; jestem także dziewczyną, tutaj, w tym pokoju./ Fale - Virginia Woolf Edytowane przez magnolia79 Czas edycji: 2013-05-10 o 11:56 |
|
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/bielenda-orzechbur...168489058.html |
|
|
|
|
#460 | |
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
![]() jest niesamowite, nawet nie wierzyłam, że będzie brązowić... piękny orzechowy zapach i brązowa opalenizna, bez smug i nawilża!
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sexy Pulp mam ale zafoliowany Czeka na swoją kolej
|
|
|
|
|
#462 | |
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
chociaż przylecą do mnie 2 cienie do powiek YR - to zdam relacje ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- mój tez zafoliowany
|
|
#463 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Jeżeli się sprawdzą, to będę polowała i kupowała w -50% w sklepie internetowym.Smuci mnie to, że szminki są ważne tylko przez 6 miesięcy . Dla porównania szminek Rimmel można używać przez 30 miesięcy.
|
|
#464 | |
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#466 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiście cena regularna zaporowa, ale od czego są promocje i kody Po 6 miesiącach nic im się nie stanie Możesz spokojnie używać Najbardziej podoba mi się Koral ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Umbra czy dostałaś mojego maila ? Mam jakiś kłopot z wysyłaniem ![]() I powiem Wam, że przed chwilą zrobiłam test i psiknęłam nadgarstek Kokosem PN a potem Wanilią PN - zapach słodki, ale dziwny więc tak nie będę używać, ale test pokazał, że Kokos wygrywa pod względem trwałości zapachu i intensywności. Całkiem zdominował wanilię i pachnie bardzo mocno
|
|
|
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część
Cytat:
|
|
|
#469 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka -
|
|
|
|
#470 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka -
coś cicho od Yves, gdzie jakiś kodzik, za mało emocji na weekend
|
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno przetestuję Może dziś jakiś kod na weekend dadzą ? ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Też na to czekam
|
|
|
|
|
#472 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też z oporem napisałam pierwszą wypowiedź na tym forum a wcale nie żałuję, jest tu przyjemna atmosfera i zawsze jestem do przodu z newsami z Yves Rocher ![]() Cytat:
Cytat:
Wygodnie się nakłada, nie kruszy się, ładnie wygląda na rzęsach, ładnie je podkręca i pogrubia... świetny Cytat:
Przy najbliższym korzystnym newsletterze oczywiście Ja już rano przed wyjściem sprawdzałam czy czasami czegoś nie dali, teraz też weszłam na pocztę i nic
|
||||
|
|
|
#473 | |
|
Pani Pech
|
Cytat:
ja uzywam szminki dopoki ladnie pachnie i czasem nawet mam szminkę kilka lat , nie traci ona na niczym
|
|
|
|
|
#474 |
|
Konto usunięte
|
maggie odpisałam
|
|
|
|
#475 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Jak tylko się trochę ogarnę, to coś wrzucę . Ciekawa jestem składu tych Grand Rouge, ma któraś może?
|
|
#476 |
|
Raczkowanie
|
Skład dość przyzwoity czyli: sesamum indicum seed oil • octyldodecanol • diisostearyl malate • bis-diglyceryl polyacyladipate-2 • microcrystallina cera • octyldodecyl stearoyl stearate • cera alba • polyethylene • propylheptyl caprylate • ricinus communis seed oil • camellia oleifera seed oil • myristyl lactate • tocopherol • hydrogenated castor oil • lecithin • parfum • [+/- calcium aluminium borosilicate • mica • silica • tin oxide • ci 12085 • ci 15850 • ci 16035 • ci 19140 • ci 42090 • ci 45380 • ci 45410 • ci 77491 • ci 7749 2 • ci 77499 • ci 77891 ] |
|
|
|
#477 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Dzięki wielkie
|
|
#478 |
|
Raczkowanie
|
Mam też skład tuszu Sexy Pulp, jakby ktoś potrzebował (zawiera silikony):
aqua • microcristallina cera • acrylates copolymer • vp/hexadecene copolymer • glyceryl behenate • centaurea cyanus flower water • hydrogenated rice bran wax • copernicia cerifera cera • stearic acid • methylpropanediol • palmitic acid • aminomethyl propanol • microcrystalline cellulose • dimethicone • hydroxyethylcellulose • acacia senegal gum • nylon-12 • benzyl alcohol • phenoxyethanol • sodium benzoate • potassium sorbate • [ +/- CI 77007 • CI 77491 • CI 77492 • CI 77499 • CI 77891 • ] |
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście nowy newsletter na Dzień Mamy? Do wyboru mleczko do ciała: bez, róża, kwiaty cytrusów
|
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
Nowy newsletter: http://mail.freshmail.pl/p/ywr77ta48w/iu5pvhx357/
Tak sam, jaki tu już jedna z Was pokazywała z zagranicznej strony
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.

Jest dużo tekstu i łatwo przegapić 

Ciągłe zmiany

witam!

. Dla porównania szminek Rimmel można używać przez 30 miesięcy.
Rzeczywiście cena regularna zaporowa, ale od czego są promocje i kody