Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-10, 13:43   #4351
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Hej kuleczki Najpierw sie przywitam i ponadrabiam troszke (ale tak tyci bo za duzo materialu do nadrabiania mam )

Tak w ogole to dzisiaj wcale nie pospacerowalam ale za to posprzatalam, zrobilam 2 prania, teraz pralke octem czyszcze a obiadku gotowac nie musze bo wczoraj zrobilam na 2 dni: golabki z mlodej kapustki
Jeszcze zamierzam dzisiaj ciuchy i kurtki zimowe do workow prozniowych popakowac bo jeszcze wisza na wieszaku
ja też się zbieram za popakowanie kurtek w worki próżniowe i zebrać się nie mogę jakoś

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
no ale mam lenia

aaa zapomniałam pogratulować nowych tygodni i miesięcy
no i jeszcze jakieś jak są potrzebne

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

ooo i ja się witam w 7 miesiącu
brawo za 7 miesiąc

my po obiedzie dzisiaj mało ambitnie bo frytki. Cały dzień dzisiaj leje i nigdzie się nie chce wychodzić. Tyle dobrze, że działki nie trzeba będzie podlewać

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 13:45   #4352
czarownica1
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
A to efek, mogłobyć lepiej, ale w tym stanie i tak uważąm, że jest nieźle

To mokre wokół paznokci, to oliwka do skórek, a nie wyjechany lakier
jak Ty tego dokonałaś mając przed sobą trochę wypukłości ?
Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Bardzo ladnie Ci wyszedl a nie jest latwo malowac wikline

Enoooo, laska, git

Pozbieralam swoje zloto z podlogi
W niedalekim sasiedztwie suszyly sie pieluszki, kocyki i sukienki Lilo - no to teraz na wszelki wypadek wrocily do pralki
Aaaa, jeszcze dzis maz mi kupi kapsulki z wiesiolka zebym lekko, przyjemnie i z poslizgiem wydala na swiat nasze szczescie
a ten wiesiołek dowcipny czy dopaszczny?

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Ale jak coś to pamiętaj, że ja z chęcią trochę oddam
ja sie moge dorzucic

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Ja też tylko na jednorazówkach planuję, ale kupiłam 20szt przynajmniej nie będę musiała co chwilę prać, a wiadomo, chwilę dziecku się uleje, a to coś przetrę, gdzieś podłoże. Lepiej więcej niż mniej

Powróciłam upocona jak stary smok Tyle mi się udało, że jakaś kobieta mnie w kolejce w aptece przepuściła I w ogóle znalazłam w końcu tanią apteke - za wszystkie pierdółki dałam 82zł

Aaa i zaopatrzyłam się w różowego Carmexa - polecam dziewczyny!
Jest z filtrem spf 15, ma witaminę E, super nawilża i nadaje fajny delikatny kolor
a skąd wiesz jak wygląda stary upocony smok, bo tego w żadnej bajce o smoku nie ma?

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
hejoo

Przepraszam - ale nadal nie mam czasu nadrobic. dzieki dziewczynki za wsparcie i mile slowa kochane jestescie. Na szczescie juz PO, ale dzis mielismy troszke zakupow i takich tam, wiec czasu zbytnio nie bylo. A zaraz wstanie Mery (dzis nie poszla do zlobka, bo miala zaropiale oczko - pewnie znow zapalenie spojowek przyniosla), zje obiadek i znow na podworku bedziemy siedziec. Moze w weekend do Was wroce.

Gratuluje kolejnych tygodni, miesiecy, wizyt i tym ktorzy potrzebuja wsparcia trzymam kciuki
trzymaj sie cieplutko
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 13:49   #4353
Oliath
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40742295]Oliath dziękuję, pięknie to napisałaś, zwłaszcza to ostatnie zdanie, aż mi się oczy zaszkliły

To prawda, u niego wszystkie ważniejsze funkcje przejęła lewa ręka, pisze nią (i co ciekawe ma 100000 razy ładniejsze pismo niż ja) i w sumie robi wszystko, tylko niektóre rzeczy są niedostosowane dla takich ludzi jak on - nad czym najbardziej ubolewa, to aparat fotograficzny, przycisk jest po prawej stronie i to dla niego trochę problem...
Czasami coś mu się zdarza upuścić, ale faktycznie nie wiem, na ile jest to wynik słabszej ręki, a na ile nieporadności. Szklanki i tak częściej tłukę ja :P

I faktycznie chyba masz ciężej z ręką niż on On umie ją podnosić, ruszać, itd. Tylko dłoń tak jakby nie chwyta, bo nie zgina palców do końca. Widać to już witając się z nim.
Rozumiem, że się do tego przyzwyczaiłaś, ale podziwiam - jak ja miałam rękę niesprawną po wypadku i też nie umiałam jej podnieść do góry, to nie umiałam się nawet poczesać :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

No widzisz, to bedzie mial latwiej niz ja, nie ma sie co martwic
Mnie wkurza, ze wszystkie gitary sa dla praworecznych i kubki maja obrazki po tej stronie, ze jak chwycisz lewa reka za uszko to tylko sama ten obrazek widzisz, a swiat widzi pusta scianke .
Nie ma co podziwiac, dla mnie normalka, czuje sie bez tej reki jak bez trzeciej piersi albo trzeciego oka, albo jak bez skrzydel u ramion zwyczajnie nie mam porownania do stanu dwurecznego

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

CZAROWNICA, no do paszczy oczywiscie
MELA, no wlasnie, ten wiesiolek do paszczy nie oddzialywuje bezposrednio na szyjke i skurcze
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 13:54   #4354
mela1234
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20

Cytat:

CZAROWNICA, no do paszczy oczywiscie
MELA, no wlasnie, ten wiesiolek do paszczy nie oddzialywuje bezposrednio na szyjke i skurcze
Ja innego wiesiołka nie znam, a gin mi dawno temu mówiła, że może powodować skurcze.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 13:56   #4355
idzia111
Zakorzenienie

Już tu dziewczyny pisały, zeby nie panikować skurczami. Trzeba chodzić na wizyty i mierzyć szyjkę. Ani sie obejrzymy a bedziemy najstarszymi ciezarowkami na wizazu, a Wy skurczami przezywacie.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 13:56   #4356
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Ja innego wiesiołka nie znam, a gin mi dawno temu mówiła, że może powodować skurcze.
No to bede bardzo uwaznie obserwowac siebie w razie czego odstawka natychmiast
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 14:01   #4357
mela1234
Zakorzenienie

Oliath jesteś naszą przodowniczką pracy to możesz i porodu (choć ci nie życzę bo obstawiam Malinkę)

Edit: mam takiego lenia, że leżę cały dzień!
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-10, 14:02   #4358
fiazo
Zakorzenienie

zainspirowałam się i pomalowałam paznokcie u nóg czerwonym lakierem, nawet sprawnie mi poszło

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 14:04   #4359
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
no gicio wieści
ja myślę, ze to balsam, albo po prostu jak u mnie napieta skóra na brzuchu a na reszcie ciała trochę wysuszona, i odkąd się smaruję porzadnie to jakby mi lepiej. No i chlam więcej wody teraz
No mam nadzieje ze balsam bo poczytałam troche na temat cholestazy ciężarnych...
jutro z rana mykam na badania,lepiej dmuchac na zimne....
Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Dziękuję za pozostałe życzenia dziewczyny

A jeszcze co do skurczy to położna mówiła mi w szpitalu, że jak są często w ciągu dnia i bolesne to zawsze należy to skonsultować wiadomo, że macica zaczyna pracowac i przygotowywac sie do porodu ale te skurcze/twardnienia brzucha które nie przechodza po odpoczynku czy no-spie, albo nie daj Boże się nasilają należy skonsultować z lekarzem.

.

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
brawa dla Laury
A jak waga Laury i mamy ?

.
Wagi Laury nie znam bo usg było na starym sprzęcie a mama przytyła 1 kg i wazy 66 kg czyli 8 kg na + od początku ciąży
Cytat:
nie no kilka miało jeszcze parę dni do konca
no nic pamiętam co u niego kupić, więc bede musiala raz jeszcze przeleciec aukcje goscia

a swoją drogą:
1. ile tetrowych bialych kupic? kuzynka mi dała rozpiskę a tam 30 szt białych ale wydaje mi się, że to za duzo, zwłaszcza, że na jednorazówkach bedziemy lecieć.

2. ile podkładów na łożko i do przewijania (mysle o takich niebieskich zwykłych) kupić?

3. czy szczotka do butelek musi być TT jesli takie butelki kupuję? (droga ta TT jest)

4. ile przescieradelek do łózeczka kupić?
1. Jam jest dzieciowa amatorka ale kupuje z 6-7 tetrowych i 3-4 flanelowe.
2.Kupuje na start chyba paczke Seni Soft 90x60 a potem sie zobaczy?????
3.Nie wiem
4. Na razie mam w planach 2 sztuki,potem sie dokupi.
Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
witam po wizycie

troche jestem wystraszona,
wczorajsze spinanie sie brzucha może powodować skrócenie szyjki,
lekarz baardzo dokładnie mnie zbadał, chyba pierwszy raz w tej ciazy, czuje sie jak po przegladzie technicznym, no i zrobil usg dopochwowe bo mu sie szyjka nie podobała, jednak powiedział ze nie ma narazie zmian
mam sie nie przemeczac, brać magnez 3x dziennie i zjawic sie za 2tygodnie a nie za 3 bo szyjke trzeba obserwowac, kilka razy powtórzył to "obserwowac" a on za duzo nie gada wiec czuje niepokój
malej nie widziałam, ale serducho biło super, juz dawno jej tak wyraźnie nei slyszałam bo zawsze sie wierci niesamowicie

a we wtorek ide na pogadanke z położną
the end
dla serduszka kochanego odpoczywaj no i tak jak pisałaś od dzis sie magnezujemy intensywniej
Stary 2013-05-10, 14:09   #4360
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Kobitki 6 miesiecy temu zlozylam cv do stokrotki bo byly nabory i nic nie dostalam sie. A dzisiaj ktos dzwonil i zapraszala pani do pracy w stokrotce . Wiec ladnie podziekowalam i powiedzialam ze nie bow ciazy jestem . Wiec jakby co to po ciazy . Ja mam farta.

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 14:11   #4361
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
A to efek, mogłobyć lepiej, ale w tym stanie i tak uważąm, że jest nieźle

To mokre wokół paznokci, to oliwka do skórek, a nie wyjechany lakier
Super pazurki Moje nadal niepomalowane i nosze pełne buty
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40741606]

Super że wszystko ok!!!
A tymi próbami się nie martw, ja robię je od czasu do czasu też W poniedziałek sobie chyba zrobię cały pakiet

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Akurat sie zmartwiłam ale juz mi lepiej.Jeszcze 2 miesiące do terminu z usg bo nr mam na 3 lipca a nr 2 na 10 lipca i modle sie codziennie zeby nic nam po drodze nie wyskoczyło i zebysmy spokojnie doczłapały do lipca.
Stary 2013-05-10, 14:12   #4362
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Ja juz po wizycie .

Laura rośnie prawidłowo,łozysko ok,ilośc wód ok,szyjka zamknieta elegancko.
Odnośnie twardnienia brzucha-mam brac przez 10 dni 3xdziennie Magne B6,potem 2x.Twardnienie powinno ustępowac po odpoczynku.Gdyby zaś widocznie sie nasiliło-mam zgłosic sie na IP ale wtedy jak bedzie to silne i często.Od dóch trzech dni skóra mnie swędzi.Podejrzewam ze to od balsamu i dzis powróciłam do Oliwki Babydream fur Mama.Ale dla spokoju mam jutro zrobic próby wątrobowe.Ginek mi zlecił:
AST ,ALT i poziom bilirubiny.Jak cos bedzie podwyższone-szpital.Ale mam nadzieje ze to wina balsamu ten świąd.............

Zjadłam,ide sie kimnąć ,do pozniej
dla Laury
i mooocno trzymam kciuki zeby to tylko balsam narobil tego klopotu

Cytat:
nie no kilka miało jeszcze parę dni do konca
no nic pamiętam co u niego kupić, więc bede musiala raz jeszcze przeleciec aukcje goscia

a swoją drogą:
1. ile tetrowych bialych kupic? kuzynka mi dała rozpiskę a tam 30 szt białych ale wydaje mi się, że to za duzo, zwłaszcza, że na jednorazówkach bedziemy lecieć.

2. ile podkładów na łożko i do przewijania (mysle o takich niebieskich zwykłych) kupić?

3. czy szczotka do butelek musi być TT jesli takie butelki kupuję? (droga ta TT jest)

4. ile przescieradelek do łózeczka kupić?
Moze wyjde na wyrodna matke albo tepa dzide ale co to sa te butelki TT?

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
witam po wizycie

troche jestem wystraszona,
wczorajsze spinanie sie brzucha może powodować skrócenie szyjki,
lekarz baardzo dokładnie mnie zbadał, chyba pierwszy raz w tej ciazy, czuje sie jak po przegladzie technicznym, no i zrobil usg dopochwowe bo mu sie szyjka nie podobała, jednak powiedział ze nie ma narazie zmian
mam sie nie przemeczac, brać magnez 3x dziennie i zjawic sie za 2tygodnie a nie za 3 bo szyjke trzeba obserwowac, kilka razy powtórzył to "obserwowac" a on za duzo nie gada wiec czuje niepokój
malej nie widziałam, ale serducho biło super, juz dawno jej tak wyraźnie nei slyszałam bo zawsze sie wierci niesamowicie

a we wtorek ide na pogadanke z położną
the end
Trzymam mocno zeby szyjka byla grzeczna i sie nie skracala. Wypoczywaj sobie i nie stresuj sie

Magolinka wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin! Szybkiego i latwego porodu i slicznego, zdrowego, różowego bobaska

Oczywiscie gratuluje nowych tc i miesiecy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 14:15   #4363
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Kobitki 6 miesiecy temu zlozylam cv do stokrotki bo byly nabory i nic nie dostalam sie. A dzisiaj ktos dzwonil i zapraszala pani do pracy w stokrotce . Wiec ladnie podziekowalam i powiedzialam ze nie bow ciazy jestem . Wiec jakby co to po ciazy . Ja mam farta.

A jak ja sie przeprowadziłam na zamojszczyzne i szukałam pracy to była ciiiszaaaaaaaaaa.W zaawansowanej ciąży miałam 2 propozycje z Urzedu Pracy na stanowisko barmanki/kelnerki ( bo mam tez takie ciekawe zawody w cv ) .Ale teraz juz mam odnotowany tp w papierach i spokoj.Po porodzie Tz musi dostarczyc akt urodzenia dziecka i 20 tygodni Urzad nie bedzie mnie wzywał

Fiazo za 7 miesiąc
Stary 2013-05-10, 14:17   #4364
yevele
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-V

Hej dziewczyny

Ja też po wizycie.
Szłam zaniepokojona bo od wczoraj bardzo mało ruchów czuję. Ginka chyba z 5 min tętna szukała i wolała jeszcze potwierdzić na usg.
Okazało się że mała się przekręciła i leży w poprzek grzbietem do góry serduszko ok więc się uspokoiłam.
Poza tym waga stoi i lekka anemia.

Aha no i opóźnienie do babeczki 1,5h
Stary 2013-05-10, 14:24   #4365
Rockyyy
Zakorzenienie

Jade zaraz do miasta.Tz obiecał kupic mi Baby Dream fur Mama ,lody no i musze sie w magnez zaopatrzyc.I do tego chyba Venoruton bo mi strasznie siniaki na nogach wyskakują...........Pokaz ałam je ginowi ale mowi ze nie widzi w tym nic niepokojącego....

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Ja też po wizycie.
Szłam zaniepokojona bo od wczoraj bardzo mało ruchów czuję. Ginka chyba z 5 min tętna szukała i wolała jeszcze potwierdzić na usg.
Okazało się że mała się przekręciła i leży w poprzek grzbietem do góry serduszko ok więc się uspokoiłam.

a to łobuziara strachu Wam narobiła. A ginka kazała Ci brac żelazo?

Laura jest główką w doł tłumaczyłam jej zeby tak sie juz ustawiła i chyba wzieła sobie do serca błagania mamy

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
my po obiedzie dzisiaj mało ambitnie bo frytki. Cały dzień dzisiaj leje i nigdzie się nie chce wychodzić. Tyle dobrze, że działki nie trzeba będzie podlewać
U nas frytki,mielony i sałata,pomidor,ogórek,szc zypiorek,papryka w smietanie

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Ciekawe jak tam Madi i Wituś po wizycie ?
Stary 2013-05-10, 14:25   #4366
czarownica1
Zakorzenienie

Kallisto, TT = Tommee tippee (butlki, smoczki itp) nie jesteś tępa, bo ja znając całą nazwę głowiłam się kiedys co to TT
Stary 2013-05-10, 14:27   #4367
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Kallisto, TT = Tommee tippee (butlki, smoczki itp) nie jesteś tępa, bo ja znając całą nazwę głowiłam się kiedys co to TT
A ja nie wiedziałam co znaczy TŻ
Stary 2013-05-10, 14:27   #4368
yevele
Zadomowienie

Cytat:

a to łobuziara strachu Wam narobiła. A ginka kazała Ci brac żelazo?

Laura jest główką w doł tłumaczyłam jej zeby tak sie juz ustawiła i chyba wzieła sobie do serca błagania mamy

-
no nasza też już tak była 2 tyg temu chyba jej się znudziło, ale może jej nie ubłagałam tak jak Ty
i tak żelazo dostałam, takie super neonowe różowe piguły
Stary 2013-05-10, 14:28   #4369
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy

Cytat:
Hej dziewczyny

Ja też po wizycie.

To cie cora nastraszyla, drazni sie z toba

Surka mi sie zalaczniki nie wyswietlaja wiec nie widze twojego dziela ale i tak gratuluje, ja bym rady nie dala na pedi musze do kosmetyczki sie udac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-10, 14:28   #4370
czarownica1
Zakorzenienie

ale się obżarłam
sałatka z pomidoooora, ogórka, fety light, pieprzu i soli, pajdka chleba z siemieniem i szynką łososiową
teraz to ja już z łóżka nie wstanę, najwyżej jutro popracuję, bo wg planu miałam się lenić jutro
aaa pan hydraulik jutro nie przychodzi, będzie w następną sobotę także koniec remontu się odwleka
Stary 2013-05-10, 14:29   #4371
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
mają refleks nie ma co, ale fajnie, że zapraszają po ciąży

Cytat:
Hej dziewczyny

Ja też po wizycie.

za wizytę

napisałam 5tą pracę, jeszcze jedna została, ale chyba zrobię sobie przerwę i skoczę do biedronki po chleb

Synek
Stary 2013-05-10, 14:31   #4372
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe
Dot.: Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-V

a ja dzisiaj podliczylam rachunki i w ogole wydatki zaplanowane na ten miesiac ;/ wiecej wydatkow niz przychodu, zawsze stala kwote odkladamy na lokate a teraz to nie za bardzo.
w ogole to zrobimy tak ze L4 z zus do konca miesiaca pociagne a pozniej przejde na KRUS i bede miala przynajmniej macierzynski i ubezpieczenie, mam nadzieje, ze jakbym miala warunek na roku to zalapie sie na stypendium socjalne i zapomoge z tytulu urodzenia dziecka przynajmniej taki niby macierzynski bede miala, bo jak nie to sie zalamie ze nie mam swojej kasy a wiadomo kilka stowej sie przyda dla malego

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 14:31   #4373
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
ale się obżarłam
sałatka z pomidoooora, ogórka, fety light, pieprzu i soli, pajdka chleba z siemieniem i szynką łososiową
teraz to ja już z łóżka nie wstanę, najwyżej jutro popracuję, bo wg planu miałam się lenić jutro
aaa pan hydraulik jutro nie przychodzi, będzie w następną sobotę także koniec remontu się odwleka
oooo i ja mam zamysł na taką sałatkę

Synek
Stary 2013-05-10, 14:31   #4374
Rockyyy
Zakorzenienie

Mykam na miastooo Do pozniej babeczki
Stary 2013-05-10, 14:34   #4375
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20

Cytat:
Dzieki, pocieszylas mnie

Cytat:
A ja nie wiedziałam co znaczy TŻ

ja na poczatku tez

Cytat:
mają refleks nie ma co, ale fajnie, że zapraszają po ciąży

za wizytę

napisałam 5tą pracę, jeszcze jedna została, ale chyba zrobię sobie przerwę i skoczę do biedronki po chleb
Tak, tak na chlebek zasluzylas

Stary 2013-05-10, 14:34   #4376
surka
Zakorzenienie

Cytat:
ooo i ja się witam w 7 miesiącu

Cytat:
Ha!

Znowu trafilam na zarabista pania wlascicielke wozeczka, tego na ostatnim zdjeciu, Inglesiny
Inglesina jest z 2011, technicznie stan idealny, pokrycie do odswiezenia wiadomo, bo stoi na strychu w wielkim worze.
Kola wycentrowane, nie lataja, nie skrzypia, nie byly łatane ani nic.
Stelaz bez uszkodzen i otarc, chrom, stan idealny.
Cena cztery stowki, kiedy uzywane inglesiny chodza na All i Tablicy po 1200, 1500 i 1900
Pani do mnie zadzwonila sama, przemila i na poziomie dziewczyna, jest na etapie wyszukiwania najtanszego kuriera dla mnie jakby co.
To faktycznie promocja z tym wózkiem

Cytat:
Hej dziewczyny

Ja też po wizycie.

i niech się wiecej córcia nie leni i częściej daje mamie znać o sobie

Cytat:

A teraz idę się położyć bo coś słąbo się czuję
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 14:37   #4377
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz

Biore sie dalej za robote i cos przekasze. Do pozniej

Stary 2013-05-10, 14:37   #4378
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy

Cytat:
Hej dziewczyny

Ja też po wizycie.

Brawo!!!

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 14:38   #4379
krysiaa2608
Raczkowanie

Cytat:
Hej dziewczyny

Ja też po wizycie.

Koszą mi trawę pod oknami - zaraz oszaleję od tego zapachu...

31.07.2013 Basia!

krysiaa2608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 14:39   #4380
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

robie placek drozdzowy z rabarbarem i truskawkami

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości