|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
![]() Cytat:
![]() my po obiedzie dzisiaj mało ambitnie bo frytki. Cały dzień dzisiaj leje i nigdzie się nie chce wychodzić. Tyle dobrze, że działki nie trzeba będzie podlewać
![]() |
#4352 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja sie moge dorzucic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40742295]Oliath dziękuję, pięknie to napisałaś, zwłaszcza to ostatnie zdanie, aż mi się oczy zaszkliły
![]() To prawda, u niego wszystkie ważniejsze funkcje przejęła lewa ręka, pisze nią (i co ciekawe ma 100000 razy ładniejsze pismo niż ja) i w sumie robi wszystko, tylko niektóre rzeczy są niedostosowane dla takich ludzi jak on - nad czym najbardziej ubolewa, to aparat fotograficzny, przycisk jest po prawej stronie i to dla niego trochę problem... Czasami coś mu się zdarza upuścić, ale faktycznie nie wiem, na ile jest to wynik słabszej ręki, a na ile nieporadności. Szklanki i tak częściej tłukę ja :P I faktycznie chyba masz ciężej z ręką niż on ![]() Rozumiem, że się do tego przyzwyczaiłaś, ale podziwiam - jak ja miałam rękę niesprawną po wypadku i też nie umiałam jej podnieść do góry, to nie umiałam się nawet poczesać :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] No widzisz, to bedzie mial latwiej niz ja, nie ma sie co martwic ![]() Mnie wkurza, ze wszystkie gitary sa dla praworecznych ![]() ![]() Nie ma co podziwiac, dla mnie normalka, czuje sie bez tej reki jak bez trzeciej piersi albo trzeciego oka, albo jak bez skrzydel u ramion ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- CZAROWNICA, no do paszczy oczywiscie ![]() MELA, no wlasnie, ten wiesiolek do paszczy nie oddzialywuje bezposrednio na szyjke i skurcze ![]()
#4354 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20
Ja innego wiesiołka nie znam, a gin mi dawno temu mówiła, że może powodować skurcze.
#4355 |
Zakorzenienie
|
Już tu dziewczyny pisały, zeby nie panikować skurczami. Trzeba chodzić na wizyty i mierzyć szyjkę. Ani sie obejrzymy a bedziemy najstarszymi ciezarowkami na wizazu, a Wy skurczami przezywacie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
Oliath jesteś naszą przodowniczką pracy to możesz i porodu (choć ci nie życzę bo obstawiam Malinkę)
Edit: mam takiego lenia, że leżę cały dzień!
#4358 |
Zakorzenienie
|
zainspirowałam się i pomalowałam paznokcie u nóg czerwonym lakierem, nawet sprawnie mi poszło
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro z rana mykam na badania,lepiej dmuchac na zimne.... Cytat:
![]() Wagi Laury nie znam bo usg było na starym sprzęcie a mama przytyła 1 kg i wazy 66 kg czyli 8 kg na + od początku ciąży ![]() Cytat:
2.Kupuje na start chyba paczke Seni Soft 90x60 a potem sie zobaczy????? 3.Nie wiem 4. Na razie mam w planach 2 sztuki,potem sie dokupi. Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4360 |
Zakorzenienie
|
Kobitki 6 miesiecy temu zlozylam cv do stokrotki bo byly nabory i nic nie dostalam sie. A dzisiaj ktos dzwonil i zapraszala pani do pracy w stokrotce . Wiec ladnie podziekowalam i powiedzialam ze nie bow ciazy jestem . Wiec jakby co to po ciazy . Ja mam farta.
#4361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40741606] Super że wszystko ok!!! ![]() A tymi próbami się nie martw, ja robię je od czasu do czasu też ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Akurat sie zmartwiłam ale juz mi lepiej.Jeszcze 2 miesiące do terminu z usg bo nr mam na 3 lipca a nr 2 na 10 lipca i modle sie codziennie zeby nic nam po drodze nie wyskoczyło i zebysmy spokojnie doczłapały do lipca. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4362 | |||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20
Cytat:
![]() i mooocno trzymam kciuki zeby to tylko balsam narobil tego klopotu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Magolinka wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin! Szybkiego i latwego porodu i slicznego, zdrowego, różowego bobaska ![]() Oczywiscie gratuluje nowych tc i miesiecy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak ja sie przeprowadziłam na zamojszczyzne i szukałam pracy to była ciiiszaaaaaaaaaa.W zaawansowanej ciąży miałam 2 propozycje z Urzedu Pracy na stanowisko barmanki/kelnerki ( bo mam tez takie ciekawe zawody w cv ![]() ![]() Fiazo ![]() ![]()
![]() |
#4364 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-V
Hej dziewczyny
![]() Ja też po wizycie. Szłam zaniepokojona bo od wczoraj bardzo mało ruchów czuję. Ginka chyba z 5 min tętna szukała i wolała jeszcze potwierdzić na usg. Okazało się że mała się przekręciła i leży w poprzek grzbietem do góry ![]() Poza tym waga stoi i lekka anemia. Aha no i opóźnienie do babeczki 1,5h ![]()
#4365 | ||
Zakorzenienie
|
Jade zaraz do miasta.Tz obiecał kupic mi Baby Dream fur Mama ,lody no i musze sie w magnez zaopatrzyc.I do tego chyba Venoruton bo mi strasznie siniaki na nogach wyskakują...........Pokaz ałam je ginowi ale mowi ze nie widzi w tym nic niepokojącego....
---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
![]() Laura jest główką w doł ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Ciekawe jak tam Madi i Wituś po wizycie ? ![]()
![]() |
#4366 |
Zakorzenienie
|
Kallisto, TT = Tommee tippee (butlki, smoczki itp)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4368 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() i tak żelazo dostałam, takie super neonowe różowe piguły ![]()
![]() |
#4369 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy
Cytat:
![]() ![]() Surka mi sie zalaczniki nie wyswietlaja wiec nie widze twojego dziela ale i tak gratuluje, ja bym rady nie dala ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Zakorzenienie
|
ale się obżarłam
![]() sałatka z pomidoooora, ogórka, fety light, pieprzu i soli, pajdka chleba z siemieniem i szynką łososiową teraz to ja już z łóżka nie wstanę, najwyżej jutro popracuję, bo wg planu miałam się lenić jutro ![]() aaa pan hydraulik jutro nie przychodzi, będzie w następną sobotę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() napisałam 5tą pracę, jeszcze jedna została, ale chyba zrobię sobie przerwę i skoczę do biedronki po chleb |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-V
a ja dzisiaj podliczylam rachunki i w ogole wydatki zaplanowane na ten miesiac ;/ wiecej wydatkow niz przychodu, zawsze stala kwote odkladamy na lokate a teraz to nie za bardzo.
w ogole to zrobimy tak ze L4 z zus do konca miesiaca pociagne a pozniej przejde na KRUS i bede miala przynajmniej macierzynski i ubezpieczenie, mam nadzieje, ze jakbym miala warunek na roku to zalapie sie na stypendium socjalne i zapomoge z tytulu urodzenia dziecka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4374 |
Zakorzenienie
|
Mykam na miastooo
![]() ![]()
#4375 | ||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20
Cytat:
![]() ja na poczatku tez ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A teraz idę się położyć bo coś słąbo się czuję ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zadomowienie
|
Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz
Biore sie dalej za robote i cos przekasze. Do pozniej
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 | |
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Koszą mi trawę pod oknami - zaraz oszaleję od tego zapachu... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.