|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak rozreklamować blog w nieirytujący sposób?
Cytat:
,sporo wpisów . Ja może bym to białe tło na jakiś kolor zmieniła.
|
|
|
|
|
#992 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja różowej trzcionki też nie widziałam :P
|
#993 |
|
Zadomowienie
|
a mi jest smutno, bo nie mam wejść z głupich haseł wpisanych w google
|
|
|
|
#994 |
|
Konto usunięte
|
Słabo, maja waga nieustannie waha sie między 45-47 kg i i więcej nie chce ruszyć. Moja waga zależy głównie od hormonów i cyklu niż od ilości żarcia, dość powiedzieć, że jak minie mi okres to znowu spadne do 45kg.
|
|
|
|
#995 |
|
Przyczajenie
|
Ja to dopiero mam wejścia z głupich haseł. Ludzie szukają w internecie informacji o seksie z naprawdę dziwnymi rzeczami.
Moja wina - ja wiem, niepotrzebnie w ogóle używałam tego słowa, ale właściwie co tydzień opada mi szczęka. Moim osobistym topem jest "masturbacja malinami". Czuję, że się niepotrzebnie wściubiam w dyskusję, ale pomijając to, że tak poza wszystkim chcialabym mieć więcej wejść to już od dłuższego czasu szukam czegoś ciekawego do czytania. Jak był konkurs na blog roku, to przejrzałam chyba 70% wszystkich zgłoszonych i znalazłam może pięć, które dodałam sobie do zakładek. Ja bym sobie chętnie coś poczytała... może to kwestia moich skrajnie dziwacznych upodobań, a zważywszy na to, że mój blog jest chyba najbardziej irytującym tworem ze wszystkich które widziałam to w zestawieniu z rzeczami, które wkurzają mnie u innych wypada co najmniej śmiesznie. Ale chciałabym zapytać, z czystej ciekawości: co robicie, jak wchodzicie przypadkiem na jakiś ciekawy blog, który jest całkowicie poza kręgiem waszych zainteresowań, ale widzicie, że fajny, że autor się stara, wkłada w to sporo pracy, ale nie macie pojęcia o tym na czym się skupia - czy w takiej sytuacji piszecie komentarz? Mając świadomość, że on nic ciekawego nie wniesie, będzie tylko czymś w stylu a'la spamerskie "masz fajnego blogaska, wpadnij do mnie" tylko bez tego "wpadnij do mnie". Bo ja nie wiem. Blogów na których komentuję regularnie jest... może z pięć? Przy czym "regularnie" to tak raz na dwa tygodnie. Czytam około trzydziestu - nieregularnie, wpadam raz w miesiącu i czytam hurtem, ale nigdy się nie odzywałam. Ciekawych blogów na które trafiłam w ciągu ostatnich trzech lat było pewnie ze sto, ale żadnego śladu na 97 z nich nie zostawiłam. U siebie wolicie przeczytać takie byle co typu "o, bardzo ładna zupa" od kogoś kto nie zamierza wracać, czy jednak lepiej, żeby taki czytelnik cicho siedział? |
|
|
|
#996 |
|
Ha ha ha ha ha
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40599785]Słabo, maja waga nieustannie waha sie między 45-47 kg i i więcej nie chce ruszyć. Moja waga zależy głównie od hormonów i cyklu niż od ilości żarcia, dość powiedzieć, że jak minie mi okres to znowu spadne do 45kg.[/QUOTE]
Łe, to Ty chudziutka jesteś Możesz sobie żreć te wszystkie słodycze
|
|
#997 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i za często dodajesz notki ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mówię, żeby dopasowywać się do dwóch osób tak tylko rzuciłam, może to powie jeszcze 50 i dzięki temu będzi8esz wiedziała na czym stoisz ![]() Ja w ogóle białego nie trawię, oczy mnie strasznie bolą. Tv, telefon, komp, wszystko mam ustawione na najciemniejszym trybie, szare. [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40597012]Zawsze jest miło przeczytać takie coś A co do słowa klucz to chyba będzie tak: statystyka ->źródła ruchu sieciowego-> i to będzie na samym dole. Nie jestem tylko pewna czy to, to.[/QUOTE] Dziękujemy W sobotę przyjedzie do mnie jeszcze jeden ale będzie słit nocia na blogasa Dziękuję Cytat:
moim zdaniem nie muszę za każdym razem naukowego elaboratu robić, jak gadam ze znajomymi to też czasem półsłówkiem rzucę - blogi traktuję tak samo Np. koleżance Choco też rzuciłam jakże kreatywny komentarz, ona omówiła wszystkie aspekty, które mogą być ważne dla smakosza, a mnie utkwiło we łbie tylko to, że jak dla mnie opisywana czekolada jest kuhewsko droga, więc... to napisałam Aczkolwiek tez się zastanawiam, czy nie może zostać to uznane za chamskie - wiesz, piszesz o 10 rzeczach, a ktoś Ci odpowie na jedną ...chyba właśnie dokonałam kolejnego odkrycia w dziedzinie kontaktów międzyludzkich Aha, i nigdy nie piszę "zapraszam do siebie" ani innych podobnych bzdur, bo jeżeli przychodzi mi do głowy coś tak nudnego, to mi nie jest potrzebne czytanie takiego bloga, który nie skłania do myślenia. Ani nie jest mi potrzebny nieciekawy czytelnik ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Btw, sprawdziłam se te słowa kluczowe ![]() na talerzu smierc smierc na talerzu LOL |
||
|
|
|
#1000 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
Jestem blogerką od prawie 2 lat. Link do mojego miejsca w sieci jest w podpisie. W czasie pisania bloga stwierdziłam, że najważniejsza jest częstotliwość pisania postów. W trakcie odwiedzin innych blogów staram się napisać jakiś komentarz (oczywiście z sensem) Na jedne z zajęć muszę zrobić projekt zaliczeniowy dotyczący osób piszących blogi. Mam nadzieję, że znajdą się chętne osoby do pomocy. W ankiecie są pytania dotyczące tematyki bloga. Edit: mam problem z wstawieniem linka do ankiety. Osoby chętne proszę o kontakt na PW Pozdrawiam Edytowane przez marikka Czas edycji: 2013-05-02 o 23:37 |
|
|
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1002 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do komentarzy to mi nie przeszkadza, że ktoś tylko o jedną rzecz zahacza, zresztą trudno by było nawiązać do wszystkich wątków poruszonych w recenzji. Liczy się sam fakt, że ktoś postarał się coś napisać
|
|
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak, lubię u siebie komentarze w stylu "też mam ten krem, używałam, zaciekawił mnie, nie byłam zadowolona, nie lubię dań z majonezem czy nienawidzę miodu". Gdy do napisania mam więcej- przeważnie wtedy, gdy albo mam dodatkowe pytania do autorki lub znam produkt i mam o nim odmienne zdanie. Lubię gdy ktoś mi pisze czy zna produkt czy nie, czy używał czy nie, czy lubi jadać ostro, czy lubi rybę, a może woli schabowego. Dzięki temu więcej wiem o moich czytelnikach. to nazwa bardzo ciekawego programu tv emitowanego u nas przez tv4 |
|
|
|
|
#1005 |
|
Raczkowanie
|
A ja przez zupelny przypadek dowiedzialam sie dzis kim jest jedna z moich (bo mam ich dwie) hejterskich trollek. hahaha!
LOL, tak to jest jak ktos ma kilka kont na google i zapomina sie z nich wylogowac zostawiajac "anonimowy" komentarz.
|
#1006 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
|
|
|
#1007 |
|
Konto usunięte
|
Niektórych to nawet trollowanie przerasta
|
|
|
|
#1008 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba mi sie odechcialo.Cytat:
Sie troche rozleniwilam, narobilam fot ale cos nie moge sie zebrac do zrobienia z nich notki XD |
||
|
|
|
#1009 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. zdjęć to mam właściwie na cały tydzień ale codziennie nie chce mi się pisać nowych notek, wolę dawkować. Tylko mam pobieżnie pozapisywane wrażenia z konsumpcji , muszę to tylko rozbudować.
|
|
|
|
|
#1010 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny jak ogarniacie oglądane przez was blogi? bo ja mam ich mnóstwo, zapisywanie w zakładkach się średnio sprawdza, do rssów jakoś nie mogę się przekonać a w dodatku czytnik ma zniknąć od lipca..
ps. dorzuciłam grafikę w nagłówek i nie wiem czy nie wywalić jej jednak
|
#1011 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#1012 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na fejsie tez mam polubinonych kilka ale tylko dlatego, że bralam udzial w jakis konkursach- szczerze tylko dlatego mam fejsa, nie lubie go jest tam za duzy bałagan dla mnie
|
|
|
|
|
#1014 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#1015 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1017 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40613031]Zazdroszczę ilości kotów, u mnie tatusiek nie chce się zgodzić nawet na drugiego a tak bym chciała przygarnąć jakiegoś biedaczynę, pozostaje mi jedynie dokarmianie dzikich.
Co do komentarzy to mi nie przeszkadza, że ktoś tylko o jedną rzecz zahacza, zresztą trudno by było nawiązać do wszystkich wątków poruszonych w recenzji. Liczy się sam fakt, że ktoś postarał się coś napisać [/QUOTE]Moja mamuśka też tak gadała, każdy miał być tym ostatnim ale ona też kociara niesamowita, wiedziałam, ze jak przygarnę nowe nieszczęście to popieje popieje i ukocha choć o czwartym jeszcze nie wie U mnie na wsi nie ma dzikich chyba nam się trafili fajni nowobogaccy, świadomi zalet kastracji i sterylki I w sumie mam podobnie, też mnie cieszy, że ktoś w ogóle coś napisze, wiem ile razy mnie się nie chce nawet na Wizażu pisać a co dopiero na blogu i w ogóle jestem zła, nie mogę z telefonu dodawać komentarzy, na żadnej przeglądarce Wiem, mam na blogu jego minirecenzję ![]() [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40632938]Niektórych to nawet trollowanie przerasta [/QUOTE]Miszcz Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1019 |
|
Zadomowienie
|
Z glupich hasel to u mnie hitem jest czekoladowy kebab nawet ktos mi wiadomosci pisal gdze dokladnie byla budka....
|
|
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyobraziłam sobie normalnego kebaba i na tym sos czekoladowy, masakra ![]() Ej mam jeszcze jedno hasło u siebie - "samotny misiek nie chce spać" Da faq? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

,sporo wpisów . Ja może bym to białe tło na jakiś kolor zmieniła.

nie mówię, żeby dopasowywać się do dwóch osób
W sobotę przyjedzie do mnie jeszcze jeden
ale będzie słit nocia na blogasa
moim zdaniem nie muszę za każdym razem naukowego elaboratu robić, jak gadam ze znajomymi to też czasem półsłówkiem rzucę - blogi traktuję tak samo

dlatego nie wstawiam zdjęć i niedługo spiehdalam na wordpressa.
Chyba mi sie odechcialo.
wyobraziłam sobie normalnego kebaba i na tym sos czekoladowy, masakra