Wątek o nieirytującej reklamie bloga i technicznej pomocy blogowej - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-02, 10:48   #991
Denticoo
Raczkowanie

Dot.: Jak rozreklamować blog w nieirytujący sposób?

Cytat:
Napisane przez milka6263 Pokaż wiadomość
www.majmejkap.blogspot.co m

a co sądzicie o moim blogu?

Jeszcze nie widziałam różowej trzcionki na blogu ,sporo wpisów . Ja może bym to białe tło na jakiś kolor zmieniła.

http://denticoo.blogspot.com/
Denticoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 11:08   #992
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja różowej trzcionki też nie widziałam :P
Stary 2013-05-02, 11:32   #993
SummertimeSadness
Zadomowienie

a mi jest smutno, bo nie mam wejść z głupich haseł wpisanych w google
SummertimeSadness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 11:52   #994
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
Zadam niedyskretne pytanie: Choco, przytyłaś coś od założenia bloga?
Słabo, maja waga nieustannie waha sie między 45-47 kg i i więcej nie chce ruszyć. Moja waga zależy głównie od hormonów i cyklu niż od ilości żarcia, dość powiedzieć, że jak minie mi okres to znowu spadne do 45kg.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 12:52   #995
Medithanera
Przyczajenie

Ja to dopiero mam wejścia z głupich haseł. Ludzie szukają w internecie informacji o seksie z naprawdę dziwnymi rzeczami.
Moja wina - ja wiem, niepotrzebnie w ogóle używałam tego słowa, ale właściwie co tydzień opada mi szczęka.
Moim osobistym topem jest "masturbacja malinami".

Czuję, że się niepotrzebnie wściubiam w dyskusję, ale pomijając to, że tak poza wszystkim chcialabym mieć więcej wejść to już od dłuższego czasu szukam czegoś ciekawego do czytania. Jak był konkurs na blog roku, to przejrzałam chyba 70% wszystkich zgłoszonych i znalazłam może pięć, które dodałam sobie do zakładek.
Ja bym sobie chętnie coś poczytała... może to kwestia moich skrajnie dziwacznych upodobań, a zważywszy na to, że mój blog jest chyba najbardziej irytującym tworem ze wszystkich które widziałam to w zestawieniu z rzeczami, które wkurzają mnie u innych wypada co najmniej śmiesznie.

Ale chciałabym zapytać, z czystej ciekawości:
co robicie, jak wchodzicie przypadkiem na jakiś ciekawy blog, który jest całkowicie poza kręgiem waszych zainteresowań, ale widzicie, że fajny, że autor się stara, wkłada w to sporo pracy, ale nie macie pojęcia o tym na czym się skupia
- czy w takiej sytuacji piszecie komentarz? Mając świadomość, że on nic ciekawego nie wniesie, będzie tylko czymś w stylu a'la spamerskie "masz fajnego blogaska, wpadnij do mnie" tylko bez tego "wpadnij do mnie".

Bo ja nie wiem. Blogów na których komentuję regularnie jest... może z pięć? Przy czym "regularnie" to tak raz na dwa tygodnie. Czytam około trzydziestu - nieregularnie, wpadam raz w miesiącu i czytam hurtem, ale nigdy się nie odzywałam. Ciekawych blogów na które trafiłam w ciągu ostatnich trzech lat było pewnie ze sto, ale żadnego śladu na 97 z nich nie zostawiłam.

U siebie wolicie przeczytać takie byle co typu "o, bardzo ładna zupa" od kogoś kto nie zamierza wracać, czy jednak lepiej, żeby taki czytelnik cicho siedział?
Stary 2013-05-02, 13:01   #996
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40599785]Słabo, maja waga nieustannie waha sie między 45-47 kg i i więcej nie chce ruszyć. Moja waga zależy głównie od hormonów i cyklu niż od ilości żarcia, dość powiedzieć, że jak minie mi okres to znowu spadne do 45kg.[/QUOTE]

Łe, to Ty chudziutka jesteś Możesz sobie żreć te wszystkie słodycze

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 14:38   #997
Duszaniola
Wtajemniczenie

Cytat:
bardzo mi miło, że ktoś mówi takie rzeczy na temat mojego bloga, tło jest białe - wydaje mi się że po prostu takie uniwersalne
Białe tło jest spoko, natomiast czcionka na nim już nie. Mnie z tych neonów oczy bolą i muszę się długo wpatrywać, żeby przeczytać.
No i za często dodajesz notki połowę pewnie czytelnik przegapi, jak będzie kilka jednego dnia. Lepiej codziennie albo nawet co dwa dni. Bo od kiedy komentuję blogi, to trochę irytują mnie te, gdzie notki są co chwilę, bo nawet nie mam kiedy zajrzeć

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Medithanera Pokaż wiadomość
co robicie, jak wchodzicie przypadkiem na jakiś ciekawy blog, który jest całkowicie poza kręgiem waszych zainteresowań, ale widzicie, że fajny, że autor się stara, wkłada w to sporo pracy, ale nie macie pojęcia o tym na czym się skupia
- czy w takiej sytuacji piszecie komentarz? Mając świadomość, że on nic ciekawego nie wniesie, będzie tylko czymś w stylu a'la spamerskie "masz fajnego blogaska, wpadnij do mnie" tylko bez tego "wpadnij do mnie".

Bo ja nie wiem. Blogów na których komentuję regularnie jest... może z pięć? Przy czym "regularnie" to tak raz na dwa tygodnie. Czytam około trzydziestu - nieregularnie, wpadam raz w miesiącu i czytam hurtem, ale nigdy się nie odzywałam. Ciekawych blogów na które trafiłam w ciągu ostatnich trzech lat było pewnie ze sto, ale żadnego śladu na 97 z nich nie zostawiłam.

U siebie wolicie przeczytać takie byle co typu "o, bardzo ładna zupa" od kogoś kto nie zamierza wracać, czy jednak lepiej, żeby taki czytelnik cicho siedział?
Ja komentuję przeważnie te z mojej dziedziny. Bo np. na kosmetyczne wchodzę sporadycznie a i tak nie wiem, co tam napisać, jak jest recenzja, a te przeważają. Czytam też lifestyle'owe, ale z tymi też nieraz kłopot, więc komentuję tam bardzo rzadko. Na kulinarnych tylko się ślinię i unikam, bo za dużo pysznych rzeczy

Duszaniola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 19:52   #998
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Duszaniola Pokaż wiadomość
Białe tło jest spoko, natomiast czcionka na nim już nie. Mnie z tych neonów oczy bolą i muszę się długo wpatrywać, żeby przeczytać.
No i za często dodajesz notki połowę pewnie czytelnik przegapi, jak będzie kilka jednego dnia. Lepiej codziennie albo nawet co dwa dni. Bo od kiedy komentuję blogi, to trochę irytują mnie te, gdzie notki są co chwilę, bo nawet nie mam kiedy zajrzeć
Ja lubię pisać co drugi dzień bo i ja i osoba czytająca mamy czas na przetrawienie tego co napisałam
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 21:29   #999
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
bardzo mi miło, że ktoś mówi takie rzeczy na temat mojego bloga, tło jest białe - wydaje mi się że po prostu takie uniwersalne
Dla większości pewnie tak nie mówię, żeby dopasowywać się do dwóch osób tak tylko rzuciłam, może to powie jeszcze 50 i dzięki temu będzi8esz wiedziała na czym stoisz
Ja w ogóle białego nie trawię, oczy mnie strasznie bolą. Tv, telefon, komp, wszystko mam ustawione na najciemniejszym trybie, szare.
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40597012]Zawsze jest miło przeczytać takie coś Masz uroczego kotka
A co do słowa klucz to chyba będzie tak: statystyka ->źródła ruchu sieciowego-> i to będzie na samym dole. Nie jestem tylko pewna czy to, to.[/QUOTE]
Dziękujemy W sobotę przyjedzie do mnie jeszcze jeden cztery koty, ja oszaleję ale będzie słit nocia na blogasa

Dziękuję zara obczaję bo może do mnie po rpostu jeszcze nikt nie wszedł z hasła Google!
Cytat:
Ja to dopiero mam wejścia z głupich haseł. Ludzie szukają w internecie informacji o seksie z naprawdę dziwnymi rzeczami.
Moja wina - ja wiem, niepotrzebnie w ogóle używałam tego słowa, ale właściwie co tydzień opada mi szczęka.

Czuję, że się niepotrzebnie wściubiam w dyskusję, ale pomijając to, że tak poza wszystkim chcialabym mieć więcej wejść to już od dłuższego czasu szukam czegoś ciekawego do czytania. Jak był konkurs na blog roku, to przejrzałam chyba 70% wszystkich zgłoszonych i znalazłam może pięć, które dodałam sobie do zakładek.
Ja bym sobie chętnie coś poczytała... może to kwestia moich skrajnie dziwacznych upodobań, a zważywszy na to, że mój blog jest chyba najbardziej irytującym tworem ze wszystkich które widziałam to w zestawieniu z rzeczami, które wkurzają mnie u innych wypada co najmniej śmiesznie.

Ja tam zawsze piszę komentarz jak tylko przyjdzie mi cokolwiek do głowy moim zdaniem nie muszę za każdym razem naukowego elaboratu robić, jak gadam ze znajomymi to też czasem półsłówkiem rzucę - blogi traktuję tak samo

Np. koleżance Choco też rzuciłam jakże kreatywny komentarz, ona omówiła wszystkie aspekty, które mogą być ważne dla smakosza, a mnie utkwiło we łbie tylko to, że jak dla mnie opisywana czekolada jest kuhewsko droga, więc... to napisałam

Aczkolwiek tez się zastanawiam, czy nie może zostać to uznane za chamskie - wiesz, piszesz o 10 rzeczach, a ktoś Ci odpowie na jedną

...chyba właśnie dokonałam kolejnego odkrycia w dziedzinie kontaktów międzyludzkich

Aha, i nigdy nie piszę "zapraszam do siebie" ani innych podobnych bzdur, bo jeżeli przychodzi mi do głowy coś tak nudnego, to mi nie jest potrzebne czytanie takiego bloga, który nie skłania do myślenia. Ani nie jest mi potrzebny nieciekawy czytelnik

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Btw, sprawdziłam se te słowa kluczowe
na talerzu smierc
smierc na talerzu

LOL

Spełniam się w macierzyństwie
Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Andriejewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 23:34   #1000
marikka
Raczkowanie

Witajcie!
Jestem blogerką od prawie 2 lat. Link do mojego miejsca w sieci jest w podpisie. W czasie pisania bloga stwierdziłam, że najważniejsza jest częstotliwość pisania postów. W trakcie odwiedzin innych blogów staram się napisać jakiś komentarz (oczywiście z sensem)
Na jedne z zajęć muszę zrobić projekt zaliczeniowy dotyczący osób piszących blogi. Mam nadzieję, że znajdą się chętne osoby do pomocy.
W ankiecie są pytania dotyczące tematyki bloga.
Edit: mam problem z wstawieniem linka do ankiety. Osoby chętne proszę o kontakt na PW
Pozdrawiam

Edytowane przez marikka
Czas edycji: 2013-05-02 o 23:37
marikka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 23:52   #1001
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marikka Pokaż wiadomość
Witajcie!
Jestem blogerką od prawie 2 lat. Link do mojego miejsca w sieci jest w podpisie. W czasie pisania bloga stwierdziłam, że najważniejsza jest częstotliwość pisania postów. W trakcie odwiedzin innych blogów staram się napisać jakiś komentarz (oczywiście z sensem)
Na jedne z zajęć muszę zrobić projekt zaliczeniowy dotyczący osób piszących blogi. Mam nadzieję, że znajdą się chętne osoby do pomocy.
W ankiecie są pytania dotyczące tematyki bloga.
Edit: mam problem z wstawieniem linka do ankiety. Osoby chętne proszę o kontakt na PW
Pozdrawiam
Link znalazłam na Twoim blogu - ankieta wypełniona, powodzenia
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 05:40   #1002
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Andriejewna Pokaż wiadomość
Dziękujemy W sobotę przyjedzie do mnie jeszcze jeden cztery koty, ja oszaleję ale będzie słit nocia na blogasa
Ja tam zawsze piszę komentarz jak tylko przyjdzie mi cokolwiek do głowy moim zdaniem nie muszę za każdym razem naukowego elaboratu robić, jak gadam ze znajomymi to też czasem półsłówkiem rzucę - blogi traktuję tak samo
Np. koleżance Choco też rzuciłam jakże kreatywny komentarz, ona omówiła wszystkie aspekty, które mogą być ważne dla smakosza, a mnie utkwiło we łbie tylko to, że jak dla mnie opisywana czekolada jest kuhewsko droga, więc... to napisałam
Aczkolwiek tez się zastanawiam, czy nie może zostać to uznane za chamskie - wiesz, piszesz o 10 rzeczach, a ktoś Ci odpowie na jedną
...chyba właśnie dokonałam kolejnego odkrycia w dziedzinie kontaktów międzyludzkich
Zazdroszczę ilości kotów, u mnie tatusiek nie chce się zgodzić nawet na drugiego a tak bym chciała przygarnąć jakiegoś biedaczynę, pozostaje mi jedynie dokarmianie dzikich.
Co do komentarzy to mi nie przeszkadza, że ktoś tylko o jedną rzecz zahacza, zresztą trudno by było nawiązać do wszystkich wątków poruszonych w recenzji. Liczy się sam fakt, że ktoś postarał się coś napisać
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 10:44   #1003
Withers
Zakorzenienie

Cytat:

Wining and dining, drinking and driving

Excessive buying, overdose and dying
Withers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 11:52   #1004
lele
Zakorzenienie

Cytat:
...
Dodaję go do obserwowanych, a jeżeli nie ma tej opcji to do zakładek. Jednak do tych z zakładek nie zaglądam często. Czy piszę komentarz? Tylko jeżeli mam coś do powiedzenia, jak nie mam- nie piszę.
I tak, lubię u siebie komentarze w stylu "też mam ten krem, używałam, zaciekawił mnie, nie byłam zadowolona, nie lubię dań z majonezem czy nienawidzę miodu". Gdy do napisania mam więcej- przeważnie wtedy, gdy albo mam dodatkowe pytania do autorki lub znam produkt i mam o nim odmienne zdanie. Lubię gdy ktoś mi pisze czy zna produkt czy nie, czy używał czy nie, czy lubi jadać ostro, czy lubi rybę, a może woli schabowego. Dzięki temu więcej wiem o moich czytelnikach.

Cytat:
[/COLOR]Btw, sprawdziłam se te słowa kluczowe
na talerzu smierc
smierc na talerzu

LOL
to nazwa bardzo ciekawego programu tv emitowanego u nas przez tv4
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-04, 08:32   #1005
DwaKoty
Raczkowanie

A ja przez zupelny przypadek dowiedzialam sie dzis kim jest jedna z moich (bo mam ich dwie) hejterskich trollek. hahaha!
LOL, tak to jest jak ktos ma kilka kont na google i zapomina sie z nich wylogowac zostawiajac "anonimowy" komentarz.
Stary 2013-05-04, 12:11   #1006
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Napisane przez DwaKoty Pokaż wiadomość
A ja przez zupelny przypadek dowiedzialam sie dzis kim jest jedna z moich (bo mam ich dwie) hejterskich trollek. hahaha!
LOL, tak to jest jak ktos ma kilka kont na google i zapomina sie z nich wylogowac zostawiajac "anonimowy" komentarz.
So much win

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-04, 12:42   #1007
Konto usunięte

Niektórych to nawet trollowanie przerasta
Stary 2013-05-05, 23:55   #1008
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Bo blogspot jest od Gugla, a oni zastrzegają sobie prawo do wykorzystywania i udostępniania Twoich materiałów dlatego nie wstawiam zdjęć i niedługo spiehdalam na wordpressa.
(Póki nie jestem sławna )
Kurka, zapominam ciagle o tym XD a mialam ostatnio ochote zalozyc nowego bloga, takiego odcietego od wizazu, i tam wrzucac makijaze z twarza czy cos. Ale potem znajde swoja twarz nadrukowana na tshirt czy torebke na ebayu jak moja kolezanka Chyba mi sie odechcialo.

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Nieee, komentarzy nie było tylko wejść nagle tysionc Ale oberwałam tu bana tymczasowego i połowa ludzi ma mnie za idiotkę
Nie wiem czemu ale jakos wole takie 'idiotki' XD nawet jak masz inne zdanie to i tak jakos Twoje posty sa ciekawe przynajmniej.

Sie troche rozleniwilam, narobilam fot ale cos nie moge sie zebrac do zrobienia z nich notki XD
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 05:45   #1009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Sie troche rozleniwilam, narobilam fot ale cos nie moge sie zebrac do zrobienia z nich notki XD
Znam to. zdjęć to mam właściwie na cały tydzień ale codziennie nie chce mi się pisać nowych notek, wolę dawkować. Tylko mam pobieżnie pozapisywane wrażenia z konsumpcji, muszę to tylko rozbudować.
Stary 2013-05-10, 13:05   #1010
Marudna Krolewna
Rozeznanie

dziewczyny jak ogarniacie oglądane przez was blogi? bo ja mam ich mnóstwo, zapisywanie w zakładkach się średnio sprawdza, do rssów jakoś nie mogę się przekonać a w dodatku czytnik ma zniknąć od lipca..

ps. dorzuciłam grafikę w nagłówek i nie wiem czy nie wywalić jej jednak
Marudna Krolewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 13:31   #1011
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez Marudna Krolewna Pokaż wiadomość
dziewczyny jak ogarniacie oglądane przez was blogi? bo ja mam ich mnóstwo, zapisywanie w zakładkach się średnio sprawdza, do rssów jakoś nie mogę się przekonać a w dodatku czytnik ma zniknąć od lipca..

Ja właśnie w zakładkach mam i czasem jak mam fazę, to przeglądam wszystkie i sprawdzam, co nowego. Niektóre też "lubię" na facebooku, to mam info o nowych postach na bieżąco. Właściwie tylko po to wchodzę na facebooka
Stary 2013-05-10, 14:49   #1012
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez Marudna Krolewna Pokaż wiadomość

Bloglovin, bardzo wygodny, zaimportowałam sobie wszystkie obserwowane blogi z blogspota
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 16:07   #1013
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Ja właśnie w zakładkach mam i czasem jak mam fazę, to przeglądam wszystkie i sprawdzam, co nowego. Niektóre też "lubię" na facebooku, to mam info o nowych postach na bieżąco. Właściwie tylko po to wchodzę na facebooka
Ja podobnie, mam w zakladkach w oddzielnych kategoriach np. szafa, uroda,itp i od czasu do czasu wchodze i czytam co nowego
Na fejsie tez mam polubinonych kilka ale tylko dlatego, że bralam udzial w jakis konkursach- szczerze tylko dlatego mam fejsa, nie lubie go jest tam za duzy bałagan dla mnie

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 21:18   #1014
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
Ja podobnie, mam w zakladkach w oddzielnych kategoriach np. szafa, uroda,itp i od czasu do czasu wchodze i czytam co nowego
Na fejsie tez mam polubinonych kilka ale tylko dlatego, że bralam udzial w jakis konkursach- szczerze tylko dlatego mam fejsa, nie lubie go jest tam za duzy bałagan dla mnie
To widzę, że daleko mi do wzorcowej fanki, bo w zakładkach mam tylko wybrane przepisy z blogów kulinarnych, inne mnie nie interesują
Stary 2013-05-12, 15:20   #1015
carolinexd
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez SummertimeSadness Pokaż wiadomość
a mi jest smutno, bo nie mam wejść z głupich haseł wpisanych w google
ja mam "znaleziono kota borsuk" i "ciasto szklanka szklanka"
carolinexd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 23:35   #1016
CATUS
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez carolinexd Pokaż wiadomość
ja mam : "ją jem" - kanibal?
CATUS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 08:18   #1017
vadi
*sportaddict*

Cytat:
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 12:24   #1018
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40613031]Zazdroszczę ilości kotów, u mnie tatusiek nie chce się zgodzić nawet na drugiego a tak bym chciała przygarnąć jakiegoś biedaczynę, pozostaje mi jedynie dokarmianie dzikich.
Co do komentarzy to mi nie przeszkadza, że ktoś tylko o jedną rzecz zahacza, zresztą trudno by było nawiązać do wszystkich wątków poruszonych w recenzji. Liczy się sam fakt, że ktoś postarał się coś napisać[/QUOTE]
Moja mamuśka też tak gadała, każdy miał być tym ostatnim ale ona też kociara niesamowita, wiedziałam, ze jak przygarnę nowe nieszczęście to popieje popieje i ukocha choć o czwartym jeszcze nie wie U mnie na wsi nie ma dzikich chyba nam się trafili fajni nowobogaccy, świadomi zalet kastracji i sterylki

I w sumie mam podobnie, też mnie cieszy, że ktoś w ogóle coś napisze, wiem ile razy mnie się nie chce nawet na Wizażu pisać a co dopiero na blogu i w ogóle jestem zła, nie mogę z telefonu dodawać komentarzy, na żadnej przeglądarce
Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
(...)
to nazwa bardzo ciekawego programu tv emitowanego u nas przez tv4
Wiem, mam na blogu jego minirecenzję
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40632938]Niektórych to nawet trollowanie przerasta[/QUOTE]
Miszcz
Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Kurka, zapominam ciagle o tym XD a mialam ostatnio ochote zalozyc nowego bloga, takiego odcietego od wizazu, i tam wrzucac makijaze z twarza czy cos. Ale potem znajde swoja twarz nadrukowana na tshirt czy torebke na ebayu jak moja kolezanka Chyba mi sie odechcialo.
Cccoo Ty móóówisz.... ale bym się wqrwił
Cytat:
Cytat:
Napisane przez CATUS Pokaż wiadomość
ja mam : "ją jem" - kanibal?

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2013-05-15, 12:25   #1019
paulinka1128
Zadomowienie

Z glupich hasel to u mnie hitem jest czekoladowy kebab nawet ktos mi wiadomosci pisal gdze dokladnie byla budka....
Stary 2013-05-15, 20:50   #1020
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Napisane przez paulinka1128 Pokaż wiadomość
Z glupich hasel to u mnie hitem jest czekoladowy kebab nawet ktos mi wiadomosci pisal gdze dokladnie byla budka....
Że co kuźwa? wyobraziłam sobie normalnego kebaba i na tym sos czekoladowy, masakra

Ej mam jeszcze jedno hasło u siebie - "samotny misiek nie chce spać"
Da faq?

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości