|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
trzymam kciuki !!
|
|
|
|
#1232 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
Cytat:
![]() A jak coś to podeślij mi, zrobię Ci to ![]() W większości korporacji tak wygląda rozmowa - omówienie CV, sprawdzenie podanej w CV wiedzy (języki, Word, Excel etc.), sprawdzenie wytrzymałości osoby na stres i jej komunikatywność.
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
własnie się dowiedziałam, że wyłączają mi internet w pracy
(((Tragedia. od przyszłego tyg, zero neta
|
|
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
uuuu;/
|
|
|
|
#1235 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje dziwne - ale śliczne tulipany
nowy bukiecik ![]() słabe zdj. bo telefonem robione takim sprzed wojny:P Edytowane przez kulbensikowa Czas edycji: 2013-05-10 o 13:59 |
|
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mi powiesz jak najlepiej to zrobić to już mogę sama
|
|
|
#1237 |
|
Blond forever!
|
Miałam cytować, ale się poddałam ![]() Witam wszystkie nowe PM Dla tych co miały urodziny - sto lat Dla tych co mają rocznice - sto lat z TŻ ![]() Dla tych co kupiły mieszkanie - gratuluję ![]() Dla tych co napisały prace - gratuluję I zazdroszczę I teraz odniosę się do kilku tematów, które się przewinęły: - wódka Żubrówka - póki co nasz numer 1 - tania, dobra, na wielu imprezach rodzinnych się u nas pojawia, czyli w rodzinie znana, a i butelka moim zdaniem jest w miarę elegancka ![]() - mieszkanie - u nas się zrobił kogiel - mogiel, póki co temat czeka do wakacji, aż się spotkamy z naszymi rodzicami wszyscy w kupie i będziemy móżdżyć ![]() - płatne szkolenie - ja się różnie spotkałam. W jednej pracy miałam normalnie płatne szkolenie (w sensie szkolenie zaczynało się w poniedziałek, trwało 1,5 tygodnia to miałam płacone od poniedziałku + nawet obiady wtedy dostawaliśmy ), a w innej robocie, której nie przyjęłam szkolenie było płatne, ale zwrot za nie było dopiero po przepracowaniu 3 miesięcy.- pytanie o zarobki - mi się wydaje, że znalazłam dobry sposób na wybrnięcie z twarzą z tej sytuacji - kiedy pada magiczne pytanie: "ile chce Pani zarabiać?", wtedy ja pytam o dokładny opis stanowiska (jeżeli nie był wcześniej opisany) - zakres obowiązków, czas pracy, czy płacone jest godzinowo, jaka umowa, czy jest okres próbny, itp. Jak już wiem wszystko to niejako "wyceniam" swoją pracę, zawsze w widełkach około 300zł, czyli np. 1700 - 2000 i zawsze mówię kwotę brutto. Polecam ![]() - rozjaśnianie - ja mam naturalnie blond włosy, nigdy nie skażone farbowaniem Od kiedy nie męczę ich prostownicą to są całkiem ładne. Ostatnio tylko kupiłam sobie coś takiego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...lex-blond.html Czytałam opinie o tym, że niszczy włosy, ale ostatnio brakuje mi tych słonecznych refleksów, a idę na wesele, więc kupiłam na okazję, nie będę tego używać regularnie.- narzeczony - ja baaardzo lubię o TŻ tak mówić Mi się podoba i szkoda, że tak krótko mogę o nim tak mówić (jeszcze tylko rok)Kulbensikowa za telefon z pozytywnymi wieściami ![]() Ja dzisiaj też wysłałam kilka CV, zobaczymy na dniach, czy coś będzie pozytywnego...
|
|
#1238 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w salonie zrobili jej to takim peelingiem i efekt osiągnęła od razu taki jaki chciała, a włosy nie były zniszczone ciężko mi tylko powiedzieć ile to kosztuję bo miała wykupionego groupona na obcięcię i farbę a na inne usługi miała 15% rabatu. Więc razem z tym grouponem wyszło ok 200zł. Ale była bardzo zadowolona z efektu Cytat:
w pracy mojego TŻta chłopak, który pracuję na tym samym stanowisku ma prawie 1000zł mniej, najprawdopodobniej dlatego, że na rozmowie powiedział, że chce mniej więc tyle mu dali oczywiście pracownicy nie chwalą się zarobkami, ale mój TŻ to hakier więc odszukał sobie w systemie tabelke płac Cytat:
![]() Cytat:
pewnie, że będzie pamiętał My to zawsze już na miesiąc przed rocznicą planujemy jak ją spędzimy i rocznice spędziliśmy w jacuzzi z przemyconym szampanem Cytat:
mega siano, przesuszone... nigdy więcej nie zdecyduje się już na żadnego loreala ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja dopiero teraz dorwałam się do kompa bo o 9.30 jak leżałam jeszcze zadzwoniła Babcia TŻta czy może przyjechac odwiedzić koty ![]() i na szybko rano musiała jeszcze sprzątać i ogarniać całe mieszkanie, żeby się nie miała do czego doczepić ale tak jak czasami jest upierdliwa i mnie wkurza, tak dziś było nawet miło ![]() powiedziała, że ona widzi jak G. zmienił się pod moim wpływem i mimo, że ma trudny charakter to na pewno mnie bardzo kocha miło mi się zrobiło ![]() a z pracy żadnej nie dzwonią
|
||||||||||
|
|
|
#1239 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają!
Cytat:
Chodź moim zdaniem tak czy siak czy 700zł czy 400zł to bardzo dobra cena wynajmowanego mieszkania. Brałabym |
|
|
|
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
posmece wam.
jak bylam w PL nakupowalam naturalnych szamponow itp i zaczelam zuzywac"zle" i mialam piekniejsze wlosy i skore. U mnie w domu rodzinnym woda jest ze studni glebinowej. przyjechalam do siebie i jest coraz gorzej. mamy bardzo twarda wode z kamieniem. Wlosy myje tym samym szamponem co w pl, mylam OMO wiec przezucilam sie na cos mniej obciazajacego. Umylam dzis wlosy i czuje, ze jutro juz beda tluste a normalnie myje co drugi dzien. Nie sa tak puszyste jak w PL i sklap mi sie podraznil i jest niewielki lupiez. czy to cos ma wspolnego z twardoscia wody? hormonami, cyklem? ktoras sie na tym zna? masakra jakas....na twarz na noc zaczelam olejowac zamiast kremu i rano sie budze z sucha, nie fajna buzia. co ja robie nie tak? czym bardziej sie staram tym jest gorzej. o. i czekam na @ i wszystko mnie wkurrr***ia. |
|
|
|
#1242 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
zdjęcie było zrobione w wynajmowanym przeze mnie mieszkaniu, także nie pomogę... Cytat:
![]() wreszcie ktoś się pojawił z moją piękną datą!! Nie będę sama przeżywać stres w tym dniu Narobię Wam smaczka, pycha ![]() Uciekam na rower
|
|||
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają!
Witam
![]() Widzę, że przewijał się temat rozjaśniania włosów. Ja mam blond (niespecjalnie jasne) i nigdy ich nie farbowałam
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do końca roku będzie nas pewnie z 2 razy więcej
|
|
|
|
|
#1245 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też bym oblała ![]() Nie nadrabiam wszystkiego bo nie dam rady. Właśnie zrobiłam obiad (zupa-krem z brokułów) i zaraz padnę na twarz...@ mnie wykończy kiedyś...jeszcze do tego mam ochotę cały czas jeść wrrrr
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam gdzieś wypowiedź Poznanianki i podrzuciła mi do głowy fajny pomysł
Żeby na facebooku przed ślubem wstawić zdjęcie z zawiadomieniem o slubie Nie chciałam tworzyć specjalnie wydarzenia na tą okazję bo mi się to nie podoba, ale wstawienie zdjęcia w formie zawiadomienia mi się podoba
|
|
|
|
#1247 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma opcji żeby to wszystko nadrobiła
i już nowy wątek jest:Pte 1,5 tygodnia to była masakra:/ miałam wszystko rozplanowane do nauki na to kolokwium, bo materiału więcej niż na niejeden egzamin i oczywiście musiał gość z egzaminem wyskoczyć jak sesja zaczyna się w połowie czerwca...i siedziałam dzień i noc w książkach ale opłacało się
|
|
#1248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1250 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny chyba mam jakiś problem z sukienkami
i co i masakra ![]() na tą chwilę jestem załamana, chociaż tyle, że ta w Madonnie mnie urzekła |
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
namówiłam tż i przed próbą chóru pójdziemy do restauracji która ma nas karmić na ślubie
|
|
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odstępne to jest kasa którą bierze właściciel mieszkania tak co miesiac
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Co do włosów to ja miałam różne odcienie. Moh naturalny kolor to ciemny blond. Zaczęłam targować włosy w 2 klasie liceum. Najpierw szamponem koloryzującym na jasny brąz, potem farbą na karmelowy blond, a potem kasztan. I ten kolor miałam przez kilka lat. Sama farbowalam w domu. Potem do mnie do domu przyjeżdżał fryzjer i mi farbowal na ciemny blond ale złocisty, na nim robił refleksy. A od jakiegoś czasu korzystam z gruponów. Za 59 zł mam refleksy (teraz w czerwcu baleyage, bo die napaliłam :p A po drugie chce na całej glowie mieć te pasma a nie tylko na wierzchu bo w upieciu ślubnym by to źle wyglądało...), strzyzenie (podcinam tylko końcówki bo zapuszczam włosy) i modelowanie. Opłaca sie!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1254 | |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, miałam Was nadrabiac, ale zupełnie nie daje rady z waszym tempem. Całe szczęście dzisiaj ostatni dzień w pracy i tydzień wolnego
![]() Cytat:
![]() Mierzyłaś coś? Jeśli tak to powiesz jak tam panie w calonach na Jana Pawła? Wybieram sie w przyszłym tygodniu z mamą
|
|
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Niulka, gratuluję rocznicy
![]() Tylko ja mam tutaj taki mały staż związku? :p Alloffkowa, ją sie nad wydarzeniem zastnawiam. A te fotki mam już na kompie zrobione jakchcesz mogę Ci dla przykładu wysłać ![]() Moniczka, 8 osób i aż 10 tys? Mega dużo... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
od blond pasemek, baleyage, naturalnego jasnego brązu, poprzez różne czerwienie, różne brązy do czarnego włącznie ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
na maila?
|
||
|
|
|
#1257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny odpuszczam jakiekolwiek przygotowania narazie. Znikam stąd na pewien czas. Mamy z TŻ ostatnio kryzys. Nic nam się nie układa. Kłócimy się częściej niż widzimy. Mam wszystkiego dosyć.
|
|
|
|
#1259 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np jak byłam w sanatorium w Wysowej Zdrój, tam właściwie powietrze i woda w ogóle nie są skażone, ponieważ tam nie ma żadnego przemysłu itp to włosy i cerę miałam super tylko na początek brzuszek wariował od nadmiaru czystej wody ale potem się unormowało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
niektóre koszty są takie same jak u tych, którzy mają wesele na 200 osób ![]() np obrączki, suknia, garnitur, opłaty w kościele, wystrój w kościele, auto do ślubu, fotograf (o ile chca mieć i będzie normalna sesja), makijaż, fryzura- to się nie zmienia, jedynie fotograf za krótszą imprezę weźmie trochę mniej. Tak naprawdę tylko za talerzyk wtedy jest mniej, za zespół, za alkohol. wiem bo ja tez już na biede o takim czymś myślałam i koszty wychodziły podobne, a nawet trochę wyższe ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
przecież ostatnio było już lepiej...a jeśli chodzi o kolory włosów to ja farbuje od 13nastego roku życia ) i miałam od tego czasu już czerwone, ciemny brąz, wszystkie mahonie, czekolady, blondy właśnie buszuje po necie, szukam jakiś fajnych spodni albo kiecki albo czegokolwiek |
||||
|
|
|
#1260 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wpadam się pochwalić :P Niedawno dzwonili do mnie z rmf fm że wygrałam bon travelpass SPA na 500 zł z konkursu na ich stronie
No to będą wakacje jednak w tym roku, albo chociaż weekend nad morzem z TŻ-tem po obronie pracy Cieszę się jak głupia!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.

(jak to ja) Na razie jeszcze nie wiadomo czy do mnie zadzwonia..ok. 14 mowili ze beda dzwonic...
W zeszłym roku nie zapomniał 

(((

za telefon z pozytywnymi wieściami 

mega siano, przesuszone... nigdy więcej nie zdecyduje się już na żadnego loreala
ile kosztuje mieszkanie ? bedzie wasze na własność czy jak ?