|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
trzymam kciuki !!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1232 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A jak coś to podeślij mi, zrobię Ci to ![]() W większości korporacji tak wygląda rozmowa - omówienie CV, sprawdzenie podanej w CV wiedzy (języki, Word, Excel etc.), sprawdzenie wytrzymałości osoby na stres i jej komunikatywność.
![]() |
#1233 |
Zakorzenienie
|
własnie się dowiedziałam, że wyłączają mi internet w pracy
![]() Tragedia. od przyszłego tyg, zero neta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Zakorzenienie
|
uuuu;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
Wtajemniczenie
|
Moje dziwne - ale śliczne tulipany
![]() ![]() słabe zdj. bo telefonem robione takim sprzed wojny:P Edytowane przez kulbensikowa Czas edycji: 2013-05-10 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mi powiesz jak najlepiej to zrobić to już mogę sama ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1237 |
Blond forever!
|
![]() Miałam cytować, ale się poddałam ![]() Witam wszystkie nowe PM ![]() Dla tych co miały urodziny - sto lat ![]() Dla tych co mają rocznice - sto lat z TŻ ![]() ![]() Dla tych co kupiły mieszkanie - gratuluję ![]() Dla tych co napisały prace - gratuluję ![]() ![]() I teraz odniosę się do kilku tematów, które się przewinęły: - wódka Żubrówka - póki co nasz numer 1 - tania, dobra, na wielu imprezach rodzinnych się u nas pojawia, czyli w rodzinie znana, a i butelka moim zdaniem jest w miarę elegancka ![]() - mieszkanie - u nas się zrobił kogiel - mogiel, póki co temat czeka do wakacji, aż się spotkamy z naszymi rodzicami wszyscy w kupie i będziemy móżdżyć ![]() - płatne szkolenie - ja się różnie spotkałam. W jednej pracy miałam normalnie płatne szkolenie (w sensie szkolenie zaczynało się w poniedziałek, trwało 1,5 tygodnia to miałam płacone od poniedziałku + nawet obiady wtedy dostawaliśmy ![]() - pytanie o zarobki - mi się wydaje, że znalazłam dobry sposób na wybrnięcie z twarzą z tej sytuacji - kiedy pada magiczne pytanie: "ile chce Pani zarabiać?", wtedy ja pytam o dokładny opis stanowiska (jeżeli nie był wcześniej opisany) - zakres obowiązków, czas pracy, czy płacone jest godzinowo, jaka umowa, czy jest okres próbny, itp. Jak już wiem wszystko to niejako "wyceniam" swoją pracę, zawsze w widełkach około 300zł, czyli np. 1700 - 2000 i zawsze mówię kwotę brutto. Polecam ![]() - rozjaśnianie - ja mam naturalnie blond włosy, nigdy nie skażone farbowaniem ![]() - narzeczony - ja baaardzo lubię o TŻ tak mówić ![]() Kulbensikowa ![]() ![]() Ja dzisiaj też wysłałam kilka CV, zobaczymy na dniach, czy coś będzie pozytywnego...
![]() |
#1238 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja dopiero teraz dorwałam się do kompa bo o 9.30 jak leżałam jeszcze zadzwoniła Babcia TŻta czy może przyjechac odwiedzić koty ![]() ![]() i na szybko rano musiała jeszcze sprzątać i ogarniać całe mieszkanie, żeby się nie miała do czego doczepić ![]() ![]() powiedziała, że ona widzi jak G. zmienił się pod moim wpływem i mimo, że ma trudny charakter to na pewno mnie bardzo kocha ![]() miło mi się zrobiło ![]() a z pracy żadnej nie dzwonią ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1239 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1240 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają!
Cytat:
Chodź moim zdaniem tak czy siak czy 700zł czy 400zł to bardzo dobra cena wynajmowanego mieszkania. Brałabym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1241 |
Zakorzenienie
|
posmece wam.
jak bylam w PL nakupowalam naturalnych szamponow itp i zaczelam zuzywac"zle" i mialam piekniejsze wlosy i skore. U mnie w domu rodzinnym woda jest ze studni glebinowej. przyjechalam do siebie i jest coraz gorzej. mamy bardzo twarda wode z kamieniem. Wlosy myje tym samym szamponem co w pl, mylam OMO wiec przezucilam sie na cos mniej obciazajacego. Umylam dzis wlosy i czuje, ze jutro juz beda tluste a normalnie myje co drugi dzien. Nie sa tak puszyste jak w PL i sklap mi sie podraznil i jest niewielki lupiez. czy to cos ma wspolnego z twardoscia wody? hormonami, cyklem? ktoras sie na tym zna? masakra jakas....na twarz na noc zaczelam olejowac zamiast kremu i rano sie budze z sucha, nie fajna buzia. co ja robie nie tak? czym bardziej sie staram tym jest gorzej. o. i czekam na @ i wszystko mnie wkurrr***ia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1242 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wreszcie ktoś się pojawił z moją piękną datą!! ![]() ![]() Narobię Wam smaczka, pycha ![]() Uciekam na rower ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają!
Witam
![]() Widzę, że przewijał się temat rozjaśniania włosów. Ja mam blond (niespecjalnie jasne) i nigdy ich nie farbowałam ![]() ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#1244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1245 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też bym oblała ![]() Nie nadrabiam wszystkiego bo nie dam rady. Właśnie zrobiłam obiad (zupa-krem z brokułów) i zaraz padnę na twarz...@ mnie wykończy kiedyś...jeszcze do tego mam ochotę cały czas jeść wrrrr ![]()
![]() |
#1246 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam gdzieś wypowiedź Poznanianki i podrzuciła mi do głowy fajny pomysł
![]() ![]() Nie chciałam tworzyć specjalnie wydarzenia na tą okazję bo mi się to nie podoba, ale wstawienie zdjęcia w formie zawiadomienia mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Raczkowanie
|
Nie ma opcji żeby to wszystko nadrobiła
![]() te 1,5 tygodnia to była masakra:/ miałam wszystko rozplanowane do nauki na to kolokwium, bo materiału więcej niż na niejeden egzamin i oczywiście musiał gość z egzaminem wyskoczyć jak sesja zaczyna się w połowie czerwca...i siedziałam dzień i noc w książkach ale opłacało się ![]()
#1248 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1249 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1250 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny chyba mam jakiś problem z sukienkami
![]() ![]() ![]() i co i masakra ![]() ![]() na tą chwilę jestem załamana, chociaż tyle, że ta w Madonnie mnie urzekła |
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Zakorzenienie
|
namówiłam tż i przed próbą chóru pójdziemy do restauracji która ma nas karmić na ślubie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odstępne to jest kasa którą bierze właściciel mieszkania ![]() ![]()
![]() |
#1253 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Co do włosów to ja miałam różne odcienie. Moh naturalny kolor to ciemny blond. Zaczęłam targować włosy w 2 klasie liceum. Najpierw szamponem koloryzującym na jasny brąz, potem farbą na karmelowy blond, a potem kasztan. I ten kolor miałam przez kilka lat. Sama farbowalam w domu. Potem do mnie do domu przyjeżdżał fryzjer i mi farbowal na ciemny blond ale złocisty, na nim robił refleksy. A od jakiegoś czasu korzystam z gruponów. Za 59 zł mam refleksy (teraz w czerwcu baleyage, bo die napaliłam :p A po drugie chce na całej glowie mieć te pasma a nie tylko na wierzchu bo w upieciu ślubnym by to źle wyglądało...), strzyzenie (podcinam tylko końcówki bo zapuszczam włosy) i modelowanie. Opłaca sie!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1254 | |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, miałam Was nadrabiac, ale zupełnie nie daje rady z waszym tempem. Całe szczęście dzisiaj ostatni dzień w pracy i tydzień wolnego
![]() Cytat:
![]() Mierzyłaś coś? Jeśli tak to powiesz jak tam panie w calonach na Jana Pawła? Wybieram sie w przyszłym tygodniu z mamą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1255 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Niulka, gratuluję rocznicy
![]() Tylko ja mam tutaj taki mały staż związku? :p Alloffkowa, ją sie nad wydarzeniem zastnawiam. A te fotki mam już na kompie zrobione ![]() ![]() Moniczka, 8 osób i aż 10 tys? Mega dużo... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1256 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1257 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1258 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny odpuszczam jakiekolwiek przygotowania narazie. Znikam stąd na pewien czas. Mamy z TŻ ostatnio kryzys. Nic nam się nie układa. Kłócimy się częściej niż widzimy. Mam wszystkiego dosyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1259 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() np obrączki, suknia, garnitur, opłaty w kościele, wystrój w kościele, auto do ślubu, fotograf (o ile chca mieć i będzie normalna sesja), makijaż, fryzura- to się nie zmienia, jedynie fotograf za krótszą imprezę weźmie trochę mniej. Tak naprawdę tylko za talerzyk wtedy jest mniej, za zespół, za alkohol. wiem bo ja tez już na biede o takim czymś myślałam i koszty wychodziły podobne, a nawet trochę wyższe ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
![]() a jeśli chodzi o kolory włosów to ja farbuje od 13nastego roku życia ![]() ![]() ![]() ![]() właśnie buszuje po necie, szukam jakiś fajnych spodni albo kiecki albo czegokolwiek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1260 |
Wtajemniczenie
|
A ja wpadam się pochwalić :P Niedawno dzwonili do mnie z rmf fm że wygrałam bon travelpass SPA na 500 zł z konkursu na ich stronie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.