|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
ee to chyba Cię słyszałam ! Akurat jechałam autem coś mówiłaś o pisaniu pracy magisterskiej ?Poza tym gratulacje
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-05-10 o 16:56 |
|
|
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
|
|
|
|
|
#1263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje! |
|
|
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1265 | ||
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() A może się odbić w kopercie ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że między Wami, mimo wszystko się ułoży ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- To może spróbuj myć w przegotowanej, ostudzonej wodzie... Dużo zabawy, ale znam osoby, które się tak poświęcają dla pięknych włosów ![]() Kwiatuszek - gratki ![]() Wspaniała nagroda!
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Króliczku
Kwiatuszek, gratulacje! |
|
|
|
#1267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Opiumalfa, woda ma znaczenie
, ale widzę różnicę po umyciu włosów w PL w porównaniu z UK. Tutaj, w Anglii, mamy naprawdę dobrą wodę- można pić tzw. kranówkę, a w Polsce mam po prostu siano na głowie Włosy są sianowate i szybko się przetłuszczają.Króliczku, nie opuszczaj nas!
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam na nic ochoty, nie chce mi się o tym gadać
Najlepiej bym się upiła i zapomniała o świecie... Jutro jadę do TŻ, ale szczerze nie wiem czy mam na to ochotę...
|
|
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Krooliczek, może jeszcze sie wszystko ułoży?
Alloffkowa, na emaila wyslij mi adres email na fb ![]() Moniczka, skoro koszty podobne to moim zdaniem nie opłaca sie robić takiej małej imprezy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem głupia wiem, ale właśnie mama odebrała mi wyniki badań krwi i wyniki nie są za dobre, a ja ciesze się jak głupia
bo to jest moja nadzieje na przedłużenie L4
|
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ale miałam dzisiaj sajgon w pracy ![]() Kwiatuszek10031989 gratulacje! Super sprawa zazdroszczę a o której to było? W pracy cały czas mam rmf fm włączone i myślę czy Cię słyszałam... hmmmKróliczek89 co jest? pewnie, że jedź!
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,8411.html
Hmmm...W moim stylu.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
pysia1987 faktycznie jesteś głupia
aż tak się rozleniwiłaś
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
Króliczku, a psycholog nie może L4 wystawiać?
![]() Bo ja bym wtedy do niego poszła, powiedziała co i jak i L4 targała jak się da. Bo Ty od rodzinnego to L4 bierzesz ? |
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba nie do mnie
|
|
|
|
|
#1278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie aż tak bardzo nie mogę zostać bezrobotna ![]() poza tym i tak nie chce tam wracać bo przez ta pracę nabawiłam się depresji, a innej jeszcze nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
psycholog to nie lekarz niestety więc L4 nie może wystawić, tak samo jak wypisać recepty (tak podejrzewam). To raczej musiałabym iść do psychiatry chyba
|
||
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
pysia1987 a, przepraszam, źle to zrozumiałam... eh znaleźć nową, DOBRĄ pracę to cud heh
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
pysia1987 - ciągnij zwolnienie ile się da.
|
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
Taaak to do Pysi, nie wiem czemu ale mi się mylicie
![]() Pysia, to może idź do psychiatry?
|
|
|
|
#1282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przy moim obecnym stanie psychicznym tak właściwie to tez nie moge wziąć byle czego, żeby mi się jeszcze nie pogorszyło poza tym i tak znikąd się nie odzywają, więc o czym tu gadać ![]() no jak tak bym chciała, ale lekarka już trochę krzywo patrzy a ja niestety nie jestem z tych osób, żeby dac do koperty co by mi ktoś "lewe" L4 dał, bo tak naprawdę moje L4 nie jest lewe ![]() ale wiadomo: zusy itp, lekarze też się boją dawać długie l4 jak np ktoś nie był hospitalizowany. Cytat:
![]() właśnie szukam jakiegoś psychiatry...dobrze, że nie trzeba mieć skierowania
|
||
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
pysia1987 nie wiem co Ci doradzić
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Pysia, ja bym szła do psychiatry...
|
|
|
|
#1285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
ej nie rób nam tego, zostan z nami
|
|
#1286 |
|
Zadomowienie
|
króliczku mam nadzieję że szybko wszystko się ułoży
)pysia ciągnij, ciągnij ile wlezie ! jeśli wiesz, że dostaniesz wypowiedzenie to wykorzystaj dobrze te l4 i najdłużej jak się da
|
#1287 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja też bym ciągnęła L4
Tylko jak u Ciebie jest płacone? Bo ja w tym roku pierwszy raz wzięłam L4 na raptem dwa dni i szefowa wypłaciła mi jakieś 90% "dniówki". Za to koleżanka była na L4 tydzień i dostała 100% wypłaty. ![]() Gratulacje! My za 3 dni mamy drugą rocznicę poznania ![]() Tż będzie cały dzień w domu to niech kombinuje kolację Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2013-05-10 o 18:44 |
|||
|
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() właśnie kombinuje... tzn szukam u siebie w mieście najlepiej. Choć martwi mnie, że bym musiała iść prywatnie...jak TŻ wróci musze zapytać jak tam stoją nasze finanse w tym miesiącu ![]() Cytat:
Chciałabym ciągnąć to L4, ale kto mi je przedłuży? i powiem Wam szczerze, że boję się trochę kontroli z zusu. Z jednej stron, wiem, że to L4 jest słuszne, a z drugiej strony taka komisja to nie jest nic przyjemnego, a oni są bezwzględni |
|
|
|
|
#1289 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#1290 | ||
|
Rozeznanie
|
SimplyDivine
aaaaa... też chcę mieć już TYLKO rok! ![]() KaEs ja będę bronić się w przyszłym roku i też chciałabym jak najszybciej napisać pracę żeby mi w przygotowaniach nie przeszkadzała później dodaja fajne te okrągłe liczby, co?Cytat:
Życzę Wam kolejnych lat w szczęściu i miłości oraz ![]() Cytat:
a nie powiedziałam Wam jeszcze jednego...kiedyś, co prawda dawno temu (czasy 18-stek) "ta koleżanka" zachowała się bardzo nie fair wobec mnie... Na jednej z imprez urodzinowych denerwowało ją chyba to że jej facet ją olewa i bawi się z innymi więc podczas rozmowy z moim Tż pocałowała Go w usta! niby po to aby wzbudzić zazdrość swojego faceta - on się oczywiście tym nie przejął zbytnio, a mój Tż zaskoczony i pyta co to miało znaczyć Osobiście nie widziałam tej sytuacji i Tż sam mi później o wszystkim powiedział, a koleżanka jak gdyby nic się nie stało... Nasze relacje po jakimś czasie wróciły do normy ale zawiodłam się wtedy na Niej ogromnie. Zresztą jak kiedyś mieli kryzys "w związku" to też w klubie całowała kogo popadnie więc to chyba normalna zagrywka...
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

No to będą wakacje jednak w tym roku, albo chociaż weekend nad morzem z TŻ-tem po obronie pracy
coś mówiłaś o pisaniu pracy magisterskiej ?

To chyba nie do mnie 
poza tym i tak znikąd się nie odzywają, więc o czym tu gadać

i powiem Wam szczerze, że boję się trochę kontroli z zusu. Z jednej stron, wiem, że to L4 jest słuszne, a z drugiej strony taka komisja to nie jest nic przyjemnego, a oni są bezwzględni
niby po to aby wzbudzić zazdrość swojego faceta - on się oczywiście tym nie przejął zbytnio, a mój Tż zaskoczony i pyta co to miało znaczyć