|
|
#8221 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
* Kredka, którą maluję na twarzy uśmiech powoli się kończy.
|
|
|
|
#8222 |
|
Zakorzenienie
|
|
#8223 |
|
Zakorzenienie
|
o tak, świetny
pożyczam
|
#8224 |
|
Raczkowanie
|
ekstra. w sam raz na nadchodzące dni...
kradnę ofkors
|
|
#8225 |
|
Raczkowanie
|
"Wczoraj do Ciebie nie należy. Jutro niepewne... . Tylko dziś jest Twoje"
JP II |
|
|
|
#8226 |
|
Raczkowanie
|
coś z mojej listy...
wilgoć ust wzmaga pragnienie Take my hand, take me somewhere now.. ! Nienawiść to popioły pozostałe po wielkiej miłości... Nothing Can Stop Us Now! Przyjemność jest początkiem i celem życia szczęśliwego. Mój opis to sprite a Twój to pragnienie Pragnienie nie ma szans!!! Mógłbym też jeśli chcesz w strofach skryć życia nić... ;] (piękny) SąKwiatyTakieCoNigdyNieZw iędną..SąRzeczyTakieCoNaZ awszeBędą )Czasem lepiej zbłądzić, niż zbyt nachalnie pytać o drogę. błądzenie jest rzeczą ludzką...
|
|
#8227 |
|
Zakorzenienie
|
masskotka ukradlam Twoj podpis
swietnie sie nadaje na opis )Ciepły deszcz całuje twarz, może kiedyś przyjdzie czas 'In my home no chrome as clear as..See me now with my nearest dearest. ^z listy
|
#8228 |
|
Zakorzenienie
|
Kobitki,a może jakieś świąteczne?
![]()
|
#8229 |
|
Zadomowienie
|
To jest moje niebo ledwie ponad ziemią, moje przejaśnienia wśród burz.
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek |
|
|
|
#8230 |
|
Zadomowienie
|
** Czerwoną szminką maluje uśmiech
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
|
|
#8231 |
|
Zakorzenienie
|
Z listy:
Nie ma skutków bez przeczyny Krzyczę! Żegnaj! Nie chce widzieć Twoich łez Bo przede wszystkim liczy się pozytywna wibracja
|
#8232 |
|
Raczkowanie
|
* Dziekuje ci kochanie za te chwile na tapczanie
* Nie schylaj czoła w trudzie i w pocie by oddac serce byle idiocie !!! * Kocham Cię bardzo,Szaleje za Tobą i chce Byc zawsze tylko z Tobą |
|
|
|
#8233 |
|
Zakorzenienie
|
"Zmień już ten opis, bo jest nudny ;p"
Jak ustawiłam sobie ten opis, to kilka osób po chwili wypytywało czy chodzi mi o opis który mają
|
|
|
|
#8234 |
|
Wtajemniczenie
|
sliczny
|
|
#8235 |
|
żona
|
z listy:
I takDo koncaBedziemyTrwaćWtuleni w siebiePodNiebemPelnymGwia zd Czasem jeden błąd kosztuje aż tak wiele... ![]() na sam widok serce mocniej bije ... Kto sie ceni ten sie leni codzień byczy się za trzech... ![]() Pamiętaj! Pozwalam Ci na tyle, na ile ja chce. . . Posłuchaj serca ono choc male prawde ci powie.. Żadne wiersze nie mówią o tym co dzięki Tobie mam
|
|
|
|
#8236 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#8237 |
|
Przyczajenie
|
skąd Wy macie tyle tak świetnych opisów...chciałam znaleźć tu coś fajnego,bo sama nie miałam jakoś weny...ale teraz...jest ich tyle,ża się nie moge zdecydować który ustawić...;p
|
|
|
|
#8238 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny Wasze opisy są świetne jak już kiedyś mówiłam
Często pożyczam od Was A teraz mam pytanie i prośbę o jakieś opisy. Chodzi o to że pewien chłopak, podobał się mi bardzo z wyglądu, ale go nie znałam. Teraz trochę się o nim dowiedziałam i byłam trochę w szoku, bo wydawał się taki 'poukładany', mądry i dojrzały a w rzeczywistości totalne przeciwieństwo. Coś w stylu,że nie szata zdobi człowieka i opisy związane z rozczarowaniem. Może pomożecie, będę wdzięczna
|
#8239 |
|
KWC
|
|
|
|
|
#8240 |
|
Zadomowienie
|
** Więc chodź pomaluj mi jajka...na żołto i na niebiesko
![]() ** wszystkim udanego lania w mokrym dniu suchego ubrania ** skacze zajaczek , skacze baranek , tegoroczne swieta beda udane=) ** Macie już jajeczka poskrobane ? ![]() ** Wszyscy mamy zle w glowach ![]() ** Uśmiech wędruje daleko... ![]() ** kobieta jest arcydzielem wszechswiata << ( bardzo trafne słowa )** Grzeczne dzieczynki idą do nieba, a niegrzeczne - Wszędzie ![]() ---- ,, ---- Tam gdzie chcą ![]() ** choć nie masz oczu chmurnych jak burza pod koniec lata (...) ** miłość jest pudełeczkiem...niekończąc ej się nadziei... ** Nikt nikomu nigdy nic a jednak ktoś kiedyś komuś coś ![]() ** dostępna......tylko na receptę ** Faceci są jak browar...po jednym masz ochotę na drugiego ![]() ** Gdyby kropelka powiedziala: ''nie jestem potrzebna'', nie byloby oceanu
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
|
|
#8241 |
|
Raczkowanie
|
proszę bardzo
|
|
#8242 |
|
Raczkowanie
|
No tak oczywiście opisy jak zawsze wszystkie świetne te opisy, ale teraz święta, więc trzeba być na czasie
Np. życzenia: ~`w dniu Pańskiego przemienienia wielkanocne ślę życzenia. ~`Przesyłam życzenia od centrum świątecznego dowodzenia. ~`Wielkanocnych babek, mocnych wrażeń świątecznych wszechobecnych. lub po prostu: ~`radosnych i spokojnych świąt Wielkiej Nocy. lub: ~`Alleluja!- a to już chyba w niedzielę ;p W czasie wielkanocy: ~`Wielkanocna zabawa trwa- zajączek na cymbałkach gra. ~`Święta wielkanocne uważam niniejszym za rozpoczęte ![]() ~`Wielkanocną czuje inspirację na pozytywną wibrację :P ~`Po wielkanocnej wyrzerce pora oddać sie słodkiej drzemce. ~`My czekamy na wielkanocny poniedziałek- powiedział świąteczny baranek. I na Lany Poniedziałek: ~`kubeł wody dla wielkanocnej ochłody. ~`Lany poniedziałek uważam za bardzo udany ![]() Co? jajeczko! ;-)
|
#8243 |
|
Raczkowanie
|
poszłam poskromić Głodzillę :P
W krainie czarów... Na dłużej "you don't know what you've got, till it's gone..." "...Don't wanna think about it Don't wanna talk about it..." Z uśmiechem na twarzy otwieram nowy rodział w swoim życiu Złap mnie jeśli potrafisz )właśnie wyjąłem z szafy zakurzone skrzydła anioła .. Tysiąc przeszkód... dla mnie to za mało! Edytowane przez Sysiaaa Czas edycji: 2007-04-06 o 13:23 |
|
|
|
#8244 |
|
Raczkowanie
|
masskotka ja tez ukradlam Twoj podpis... przyznaje sie bez bicia
|
|
#8245 |
|
Raczkowanie
|
* Na wszystko jest w życiu czas... upadki i wzloty...
* Dlaczego nie wierzyć mam że teraz będzie lżej i tak jak chcę... * Mamy siebie, mamy tak wiele... * Mamy to szczęście że mamy siebie... * Mam kogoś dla kogo to wszystko robie... * Życie miewa czasem dziwny przebieg... * Nie zamykaj oczu, bo na zawsze chcę być w zasięgu Twego wzroku i dłoni Twych... * Kiedyś Cię znajdę...
|
|
#8246 |
|
Rozeznanie
|
|
#8247 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#8248 |
|
Raczkowanie
|
Pokochanie siebie jest początkiem romansu twojego życia
|
#8249 |
|
Raczkowanie
|
Nie ten to następny... Na jednym frajerze swiat się nie kończy!!
|
#8250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest edycja
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

pożyczam