|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Czeszko
![]() Witam w Polsce jestem tylko goscinnie na kompie u siostry meza wiec nie nadrabiam... niewygodne ma krzeslo i juz mnie wszystko boli hahaha chcialam tylko powiedziec ze dojechalismy bez przygod wszystko w porzadku od wczoraj mam Boze Narodzenie... rozpakowywuje paczki ktore przyszly dla Bartusia Bartus tez od wczoraj nadzwyczaj aktywny chyba podobaja mu sie zakupy hahah od wczoraj leci juz 6 miesiac mialam dzisiaj odwiedzic kolezanki w starej pracy ale z ta noga nie ma szans... dalej spuchnieta... lepiej juz mi sie chodzi ale nie chce jej przeciazac... teraz czekam na lozeczko bo ma dzisiaj przyjsc a wieczorem jestem umowiona po odbior przewijaka ![]() Cytat:
uuu szkoda ze nie wiedzielismy, moze udaloby sie wam jakos pomoc |
|
|
|
|
#3812 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
rosi noooo wk urw w oczach i piorunami strzelilas
![]() ![]() ![]() yeah! moja krew!
|
|
|
|
#3814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cieszę sie, że już tam nie parkujecie. Uważam, że te miejsca NIGDY nie powinny być zajmowane przez zdrowych ludzi. Cytat:
Kiedy przepraszam minęło 6 m-cy... padłam! ![]() Cieszę sie, że bez problemu minęła Wam podróż. Bawcie się dobrze a Ty odpoczywaj! buhaha! I prawidłowo!!! ![]()
|
|
#3815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gotowe spagetti mieliśmy i zamrożony mój dietetyczny chlebek to jakoś przeżyliśmy ![]() Cytat:
O której wyjechaliście??Opowiadaj co Bartek dostał na Święta!
|
|
#3816 | ||
|
Zakorzenienie
|
melduje ze u nas znowu krtan.. ale jakos juz podchodze do tego na luzie
dostal leki poszedl do przedszkola (niestety musialam isc do pracy na 2h uroku nowej placowki) poszlismy potem od razu do pediatry a ze nam zmienili na zupelnie nowa bo naszej niestety juz nie ma to bylam ciut zestresowana.. pani okazala sie fajna bo "płucna" od razu poczytala karte zapytala o ataki i powiedziala ze daje sobie reke uciac ze to alergia.. stąd te ataki bo - katar jest ale nie zielony, bo pluca czyste, kicha, no i ataki cyklicznie - luty jak pyli leszczyna, teraz trawa a w pazdzierniku pokrzywa.. (jesli czegos nie pokrecilam) leki standardowe, do tego dala nam przeciw alegriczny (aerius) i to ma brac codziennie az do wizytu u alergologa, plus bedziemy musieli miec testy ale nie teraz bo teraz pyli wszytsko... jakos tak spokojnie teraz to wszystko biore ide was nadrobic... ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- jasse to daj mu reke niech ci wylize zobaczysz jak wymiata ![]() ![]() ajjj no czasem tak mam ![]() ![]() buhahahaha witamy w gronie cudownych sasiadow ![]() ![]() ![]() no i dobrze ze zabijałas sasiadke wzrokiem a co ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a maz w dupe za to parkowanie powinien dostac...
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
Marta znowu atak? Biedactwo... ale może faktycznie to jakaś alergia.
mam nadzieje, że leki pomogą i że alergolog coś zadziała. Cieszę się, że w miarę na spokojnie do tego podchodzisz
|
#3818 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia dzięki
![]() Wczoraj poszłam spać 02:30 pisałam pracę...Dzisiaj przejechaliśmy ponad 200km... Nie dawno weszliśmy do domu... to znaczy mąż jeszcze pojechał z tymi parapetami na budowę... dzwonił do chłopaków i mają przyjechać na montaż, a stare zabrać... no istny cyrk!Wracając wjechaliśmy jeszcze do galerii zobaczyć czy są jakieś eleganckie bluzki... i kupiłam sobie na obronę - podobną do tej bluzeczki Kliwii, tylko na krótki rękaw i materiał jest w takie wzory |
|
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
martucha oby lekarstwo pomogło i nie było ataków
Rosi co za sąsiedzi ![]() Samba 6 miesięcy !szok!
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Rosi no masz! Co za ludzie! Mogłaś jej jeszcze z tego odkurzacza wywalić na jej wycieraczkę ![]() Marta biedny Pat! A kiedy wizyta u alergologa? Samba już 6 m-cy! Wow! Rozpakowywania paczek zazdroszczę ![]() Ale się dzisiaj nabiegaliśmy, rano laboratorium z Marcelinką, była dzielna. Jeszcze przepuściłam w kolejce kobietę w ciąży Stała ze 3-4 osoby za mną, podeszłam i powiedziałam, żeby weszła przede mną. Dziękowała mi chyba ze 40 razy Potem spowiedź, odebrać dowód dla Marcelinki, obiad, odebrać wyniki z labu, zamówić mszę za babcię, kupić mężowi krawat. Ufff dopiero usiadłam! Muszę jeszcze podciąć mężowi włosy, ale to jak młoda pójdzie spać.
|
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia, napisz bardziej szczegolowo jak wyglada wyrobienie dowodu dla dziecka
no to piwko Ci sie nalezy, lub lampka winka jak masz chec
|
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
I am back ![]() Korzystając z chwili usypiania małego postanowiłam do Was zajrzeć od środy jestem w domu i nie mam czasu ogólnie na nic wiadomoW klubie napisałam Wam relację Widziałam Wasze wpisy z gratulacjami (dzięki Marta, Ktosia za przekazanie info Dziękuje że trzymałyscie kciuki. jestem na razie mega nie wyspana, mimo że synek jak aniołek. Najgrzeczniejsze dziecko na oddziale no dla nas jest boski! oboje z tż jesteśmy zakochani po uszy ![]() No i 2 foteczki jedno jeszcze ze szpitala a to drugie to jedna z jego przesadzonych min i pozycji specjalnie dla Was
Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2013-05-10 o 19:38 |
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia robisz zdjęcie Zuu i idziesz do urzędu miasta, wypełniasz druk - musisz być z mężem, oddajesz i czekasz na dowód. Musisz być ty i mąż, oboje z dowodami. Nie pamiętam tylko czy potrzeba akt urodzenia czy nie.
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Gold
spokojnie, jeszcze zdążysz odpocząć! a synek przeuroczy!!! Śliczna, kształtna główka, taki nietknięty przez drogi rodne Nie dziwie się, ze jesteście zakochani!!! ![]() Kliwia dokładnie tak jak Bzyczka pisze ale ja nie pamiętam czy akt urodzenia brałam, ale chyba tak na necie piszą, ze trzeba wziąć skrócony odpis aktu Samba nie orientujesz się czy będziesz mogla wyrobić dowód dziecku w niemczech? Czy musi upłynąć te magiczne 5 lat aby miało obywatelstwo niemieckie? Cytat:
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2013-05-10 o 21:01 |
|
|
|
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marta zdrówka dla Pata!! Agatek no to lipa, że się podróż nie udała! będziecie jeszcze wyruszać czy już raczej dajecie spokój? |
|
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
Gold malutki cudowny jest!! przekaż buziaki
|
|
#3829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3830 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laski
Wróciłam I widzę, że w samą porę - Gold - gratuluuuuuuję, śliczny jest Agatek - matko, ale mieliście pecha India - kupiłam kolczyki w Aparcie i wisiorek, mam nadzieję, że nie będzie niespodzianek ![]() Samba - no nie miało Cię kiedy użreć tylko teraz Przytargałam zapas książek, słodyczy i odżywek do włosów - strasznie mi zaczęły wypadać ostatnio, a prawdę mówiąc lubię swoje długie włosy więc chciałabym je zatrzymać Więc wcieram w głowę tajemnicze mikstury i łykam grzecznie tabletki, mam nadzieję, ze pomoże.Zaliczyliśmu parę wyjść na miasto, mecz żużlowy, niestety zaczęło padać więc grill został odwołany. Ale i tak było fajnie. I macie racje - pozmieniali rozmiarówki, w MOhito czy w Reserved kupiłam tylko dwie koszulki bo reszta na mnie wisiała - moda modą ale bez jaj, żeby pod pachą bieliznę było widać. Zresztą te rzeczy są tak obszerne że wyglądają jak w spadku po starszej siostrze. Albo sukienki bez pleców - śliczne na modelce w magazynie czy jakąś imprezę, ale na codzień???? Od wczoraj jestem też dumną posiadaczką szafy w przedpokoju kupiliśmy z lustrzanymi drzwiami i teraz przez to odbicie przedpokój wydaje się ogromny, jeszcze tylko bajzel do ogarnięcia (czytaj: do upchnięcia do szafy) i będzie dobrze.
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Goldi cudny!kiedy ta ciąża Ci zleciała!szok!
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
Samochód naprawiony!!!!
![]() Iwka najgorsze jest to, ze ja się nie rozpakowywalam... nie chce mi sie, tym bardziej ze mamy jechać za tydzień o ile z autem będzie ok
|
#3833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buziaki od ciotki |
|
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
gold maly cudny
moja tesciowa juz by sie jego okragla glowka zachwycala ![]() ![]() zuzka tez miala okraglutka mimo SN ![]() Jestes dzielna o dzieki laski za info w sprawie dowodou ![]() iwka haha ja mam szafe z lustrami to wiem co to znaczy - odbita przestrzen. i nie wyobrazam sobei nei miec luster ![]() sususzlam sobie wlosy suszarka z koncowka 'szczotki okraglej' i juz na koooncu tylko przelatywalam i sie oparzylam w szyje ta koncowka Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2013-05-11 o 08:33 |
|
|
|
#3835 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Gold masz cudnego synka, raz jeszcze gratuluje Oby został tak grzeczny już zawsze![]() Iwka witaj
|
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
Goldi przeslicznego masz synusia
pozy ma nie przymierzając jak Apollo![]() Rosi pogratulować sąsiadki.... co do zagubionych rzeczy to wyobraźcie sobie ze do mojej mamy przyszli wczoraj ludzie ze chcą z tatą rozmawiac.... bo kupili auto i nei mogą go zarejestrować bo jest błąd w umowie kupna sprzedaży... mama zdębiała aż se siadła..... zaczeła wypytywac ale przeciez ich auto zostało zezłomowane więc jaka sprzedaż, ona nic nie wie poz tym tato zmarł... zaczeli pomału dochodzic do ładu i składu i sie okazało ze owczem chodzi ale o mojego cienkiego ktorego sprzedalismy z tatem 1,5 roku temu.... i tato ma wyjasnic wg urzędników z tym gosciem z komisu ze jest błąd w umowie, sie pytam jak on ma to zrobic.... poza tym nigdzie nie umiałam znalesc umowy kupna sprzedazy:/ wydzwoniłam wczoraj 3 urzędy okazało się ze kobietka ze starostwa przy wyrejestrowaniu wpisała na odwrót daty i stad ten problem juz sie naprawiło ale co sie nerwów najdalam a umowę gdzieś wcięło normalnie cały dom przeszulałam i nigdzie nie ma:/ dobrze ze zeskanowałam ją jak wypowiadałam umowe ocw pzu to nas uratowało
|
|
#3838 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
Po szkole... ale się cieszę
bo wczoraj poszłam spać po 1, jeszcze pisałam wstęp do pracy dzisiaj oddałam, ale jeszcze nie jest wycackana no i brakuje indeksu pojęć i streszczenia... oraz uwag promotorki i dopieszczenia technicznego ![]() Zaraz chyba zasiadam na nauki do najgorszego egzaminu, facet powiedział, że dla niego to nie problem jeżeli się nie obronimy... bardzo się boję tego egzaminu... A teraz piję mleko z miodem i masłem, bo mnie boli gardło... |
|
|
|
#3840 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Z okazji długiego weekendu jaki mamy drugi dzień leje jak się bawić to się bawić![]() Cytat:
Tak na marginesie uwielbiam jeździć przez Niemcy - to jest takie łatwe, po prostu jedziesz i już, ludzie sygnalizują zmany pasa, są uprzejmi, miła odmiana po jeżdżeniu u nas, gdzie cały czas sprawdzasz pasy koło Ciebie - nigdy nie wiesz, gdzie i kiedy ktoś Ci pod wskoczy bez kierunkowskazów. Aż się zastanawiałam, czy ich tego w szkole jazdy uczą czy co bo jest to nagminne![]() Cytat:
nie mniej jednak od montażu upalcowane jest nieźle.Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

chcialam tylko powiedziec ze dojechalismy bez przygod 

Gotowe spagetti mieliśmy i zamrożony mój dietetyczny chlebek to jakoś przeżyliśmy
O której wyjechaliście??

to znaczy mąż jeszcze pojechał z tymi parapetami na budowę... dzwonił do chłopaków i mają przyjechać na montaż, a stare zabrać... no istny cyrk!

spokojnie, jeszcze zdążysz odpocząć!