|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50
Czesc PMki! Jak samopoczucie?
Cytat:
Edytowane przez Kruche Ciastko Czas edycji: 2013-05-11 o 10:17 |
|
|
|
|
#3092 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50
Cytat:
![]() Ja nie mam tendencji do zmian wagi... Jeśli schudnę to tylko dlatego, że skalpel wreszcie zacznie przynosić jakieś efekty, w co już przestałam wierzyć:/
|
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamowilam od razu zaproszenia. (maja napisane na stronie, ze nie realizuja teraz zamowien na probki) Dostalam informacje, ze otrzymam wizualizacje i po uzgodnieniuzmian, zaakceptowaniu projektu oni realizuja zamowienie. Wczoraj o 19.30 wreszcie doczekala sie wizualizacji
|
|
#3094 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50
Cytat:
![]() wysłane z tapatalk |
|
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13
nie sprzedają już testerów
![]() Ja liczę, że za 2-3kg może zrzucę. Wtedy nie powinno być problemu z dopasowaniem sukni Więcej wolę nie ryzykować. Najbardziej się boje, że mi dużo poleci ze stresu. Teraz już ze mnie leci, bo jak są ciepłe dni jak ostatnio to prawie nie jem, bo nie potrafię. Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2013-05-11 o 10:19 |
|
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamietam jak pol roku temu kupowalismy mieszkanie, zalozylismy, ze do mniejszego pokoju wezmiemy wspollokatora, bo zawsze to 400-500 zlotych wiecej w kieszeni. Ale jak zamieszkalismy tylko w dwojke i sie tym zachwycilismy to juz wiemy, ze nikogo w mieszkaniu nie chcemy Zycze, abys w koncu zamieszkala sama z tz, co stoi na przeszkodzie?
|
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13
|
|
|
|
#3099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ze swoim usadzeniem gosci mam problem, wlasnie przez mame. Buntuje sie, ze nie chce siedziec naprzciwko moich tesciow A wolalaby przy stole z nami - a ja przy naszym stole chce miec mlodziez. No i ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
Ale data rzeczywiscie kosmiczna. Mnie mama przetrzymywala specjalnie i urodzilam sie 23 lipca, tuz po polnocy. Bardzo jej zalezalo aby nie rodzila sie 22 lipca
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy zakupach internetowych zawsze istnieje mozliwosc zwrotu bez podania przyczyny. Ale ja bym sprobowala wymienic, a nuz 35 bedzie dobre, a jak nie, to po prostu oddasz. Ja sama tez zamowilam za duze i wlasnie wymieniam ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Bardzo mi sie podoba wykonczenie orzy talii
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
Będę zapraszać jedną koleżankę jeszcze. Doszliśmy do wniosku, że zapraszamy full, bo i tak nam mnóstwo osób odmówi.
|
#3103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mi się dzisiaj nic nie chce. Pół nocy nie przespałam, a teraz muszę jeszcze posprzątać
Zakupy już zrobiłam, potem chcę się zabrać za sałatkę
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bibi, musze Ci to napisac, przegladalam sobie wczoraj suknie slubne PM i Twoja jest absolutnie genialna, boska
|
|
#3106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na codzień noszę rozmiar 35. Czasem 35 jest za duże... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3108 |
|
<3 <3 <3
|
Jak dobrze pamiętam to nawet listy nie miałam
|
#3109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smieje sie, a pewnie tez tak bede robic
|
|
#3110 | |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Cytat:
Nie zamieszkamy kompletnie sami na razie, bo Tż przed ślubem się do mnie przeprowadza i będzie szukał pracy, ja to samo po ślubie i dodatkowe pieniążki będą bardzo potrzebne. A za pokój biorę 1200, dlatego przynajmniej przez pierwsze miesiące małżeństwa będziemy z kimś obcym w mieszkaniu ![]() Dziewczyny, trzymamy kciuki!!! Tż właśnie zdaje maturę ustną z polskiego Denerwuję się bardziej od niego
15.08.2013 ![]() Edytowane przez babti Czas edycji: 2013-05-11 o 10:46 |
|
|
|
|
#3111 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- super liste rob, to odgapie ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
mogla sie w jezyk ugryzc,zwlaszcza, ze zrobilas jej przysluge
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() A wieczorem...mam panieński współlokatorki i atrakcja wieczoru: będziemy się uczyć tańca na rurze
|
|
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak
wtedy jakies kwiatki przynosili i byla notka w prasie i bardzo sie wzbraniala i trzymala ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
z czego ma prace?A no to pewnie, ze kasa sie przyda. Ale duzo bierzecie, coz to za wypasny pokoj? A nie wierzylam w to, ze wybrzeze to naprawde droga czesc Polski
|
|
#3114 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za TŻ ![]() Cytat:
odkapiać się zachciało mi też ciasno ściagała miarę ![]() Cytat:
![]() ale fajna atrakja
|
|||
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3116 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane PMki, wszystkiego co najlepsze na tej nowej drodze życia!
A nam zostało 105 dni ![]() No i bardzo mi przykro się zrobiło. Jakoś zimą jeszcze moja "przyjaciółka" zapytała czy nie obrażę się, gdyby nie przyjechała na nasz ślub. Powiedziałam jej że zależy z jakiego powodu. A ona(cytuję) "nie będę wydawać pieniędzy na jakieś śluby, bo odkładam na mieszkanie" . Oj zabolało wtedy, zabolało. No ale daliśmy jej wczoraj zaproszenie, a ona "przecież mówiłam ci że nie przyjadę". Czuję się beznadziejnie.
|
|
#3117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie ma juz nie do powiedzienia ![]()
|
|
|
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3119 |
|
Zadomowienie
|
Witam się słonecznie!
Dzięki, mnie TŻ chyba przekona do tej Vivaldi u mnie tyyyyyydzień, łaaaa ![]() Perfuzja, ZaborczaJędza, Fioletowa
Wszystkiego najlepszego! Aby ten dzień i reszta waszego życia były na miarę waszych marzeń!
18-05-2013 Edytowane przez eszanka Czas edycji: 2013-05-11 o 11:03 |
|
|
|
#3120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, ze napisalas przyjaciolka w cudzyslowie ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

A potem będę miała kolejnych współlokatorów. Ciekawe jak długo jeszcze, chciałabym zamieszkać sama z Tż
Zycze, abys w koncu zamieszkala sama z tz, co stoi na przeszkodzie?

Trzymajcie za nią kciuki w środę po południu.

Denerwuję się bardziej od niego 
z czego ma prace?
a co! To jak z ta lista?