Urodzone w 1989 :) - Strona 328 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-05, 12:11   #9811
Martusia B.
Wtajemniczenie

Dot.: Urodzone w 1989 :)

Jestem leniwa... Nie chce mi się czytać poprzedniej strony Święta rozleniwiają człowiek...
Kupiłam sobie czarną satynową opaskę do włosów z kokardą i nie wiem do czego wogóle będę ją nosić (tu się kłania lekki zakupoholzim)
Martusia B. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 12:49   #9812
ślimaczek
Zadomowienie

GG do ślimaczek

oj tam zaraz zakupoholizm ;D
jej musze sie pouczyc chyba i napisac wypracowania 2 ;/

ejjjj...
snilo mi sie, ze biegalam po jakis lumpeksach i kupilam 2 torby i balerinki
za duzo o tym piszecie to teraz mam jakies chore sny
zaplanowalam sobie wczoraj, ze zjem dzisiaj na sniadanie owsianke i snilo mi sie, ze ja jadlam a w nocy budzilam sie co kilka godzin zeby sprawdizc czy juz przypadkiem nie czas na sniadanie

ślimaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 13:00   #9813
Martusia B.
Wtajemniczenie

Ślimaczku, ale to jest delikatny zaczątek zakupoholzimu Nigdy nie wracam z zakupów ubranoowo-kosmetycznych bez niczego... zawsze muszę "coś" kupić, chocby kolczyki, bransoletkę, jakiś kosmetyk
Stary 2007-04-05, 13:13   #9814
ślimaczek
Zadomowienie

GG do ślimaczek

Martusia, ale to jest chyba dobre uzależnienie
ja się ostatnio uzależniłam od wizażowego Tetrisa

spadam do biblioteki

Stary 2007-04-05, 13:24   #9815
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ślimaczek Pokaż wiadomość
Martusia, ale to jest chyba dobre uzależnienie
ja się ostatnio uzależniłam od wizażowego Tetrisa

spadam do biblioteki
Ooo co do wizażowych gier, to ja ostatnio w Snake'a grałam.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 13:52   #9816
Martusia B.
Wtajemniczenie

Ślimaczku może i dobre, ale jakie kosztowne
A wiecie, że nawet nie wiedziałam, że na wizażu są jakieś gry
Stary 2007-04-05, 14:03   #9817
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martusia B. Pokaż wiadomość
Ja się dowiedziałam, jak zauważyłam, że Amanda ma pod avatarem napisane, że jest mistrzynią Swoją drogą gratuluję!
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 14:20   #9818
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Ja jak mam kasę to mam coś takiego, że muszę COS kupić, nieważne co, ale z pustymi rękami nie wracam chyba, że wybitnie nic mi się nie podoba, to nie kupuję na siłę

i znowu do Was przyszłam, chyba się niczego nie nauczę dziś

Jeszcze nie miałam okazji pograć w wizażowe gry

Cytat:
Napisane przez ślimaczek
jej musze sie pouczyc chyba i napisac wypracowania 2 ;/

ja też miałam wypracowania na święta (z Mendla Gdańskiego) ale napisałam w pierwszy dzień żeby mieć z głowy, jakieś arcydzieło to to nie jest, ale jakby co - 4 będzie

BTW w H&Mie podobały mi się kolczyki, takie dość spore koła "srebrne"
nie wiecie czy one są bardzo uczulające? Bo ja nie mogę nosić takich typowo odpustowych kolczyków, coś mnie uczula, a te mi się tak spodobały

Cytat:
Napisane przez ślimaczek
snilo mi sie, ze biegalam po jakis lumpeksach i kupilam 2 torby i balerinki
za duzo o tym piszecie to teraz mam jakies chore sny
zaplanowalam sobie wczoraj, ze zjem dzisiaj na sniadanie owsianke i snilo mi sie, ze ja jadlam a w nocy budzilam sie co kilka godzin zeby sprawdizc czy juz przypadkiem nie czas na sniadanie
a mi się śniło, że pięknie grałam na pianinie czyli też coś, co bardzo bym chciała umieć
Aha, jak kładę się spać to też zawsze myślę, co będzie na śniadanie... ale cicho o jedzeniu, bo już jestem głodna a mama w pracy ... ja chcę obiad

ciekawa_świata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 15:32   #9819
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alatienka Pokaż wiadomość
Zapraszam
I jeszcze dodam, że tamto co Ci powiedział ten chłopak to nie komplement tylko prawda
Też ostatnio zmieniłam fryzurkę. Jak wyszłam od fryzjerki to myślałam, że nie wyjdę spod czapki Ale jak umyłam włoski to bardzo mi się spodobała

Jestem umówiona na jutro z M.

To tyle newsów
Uuu A rozwija sie jakos ta znajomosc hm..pod wzgledem, ekhm milosciowym?
A pewnie, ze wpadniemy I pokaz sie w fryzurce
A ja tak nie uwazam. Tzn.to strasznie mile co on pow, i to jak Wy mi tu klamiecie ale mam tak, ze nie wiem co ze soba zrobic jak mnie ktos chwali itp.. Czuje sie strasznie skrepowana, glupio mi, dziwnie..
Cytat:
Napisane przez ciekawa_świata Pokaż wiadomość
Ja też nie sprzątałam, ani wczoraj, ani już od baaardzo dawna

przeczytałam jakieś 2 strony podręcznika i znowu Was odwiedzam, coś mnie tu przyciąga

Wizaż to zło
Hahaha zlooo to myyy !
E tam bdziesz czytala Masz wolne to odpoczywamy od nauki.. (chociaz do jutra )
A kolczykow z H%M nie mialam, wiec Ci nie pomoge.Moja qmpela ma pierscionek i jest ok, ale to nie to samo
A z zakupami mam tj. Wy
Byle *******ke musze kupic, no chyba, ze tak jak ciekawa-nic mi sie nie spodoba to nie kupuje.
A pochwale sie-kupilam te czarne spodnie(wpadajace w rurki) i kurtke w ciuchu puchu za 20zl.Fakt, jest krotka troche, ale..
Stary 2007-04-05, 15:57   #9820
marta6704
Zakorzenienie

Dzień dobry

Znów nie moge się zmobilizować,żeby pisać tak często jak wy.
Jakoś czytam codziennie wszystko,ale żeby coś napisać to ciężko mi idzie.

Jakoś nie czuje zbliżających się śwąt.
Tylko pełno sprzątania mam

Może dopiero w sobote jak mama zacznie pichcić ciasta to poczuje co nie co

Ajj rozmawiacie tu o zakupach,a mnie na nic nie stać teraz
Nawet złotóweczki nie mam.
A nie lubie brać kase od rodziców.

Na szczęście po świętach czekają mnie duże zakupy
I mam nadzieje,że funduszy również przybyje.

Powinnam dzisiaj wziąść sie nie tylko za sprzątani,ale i za nauke.

Musze napisać wypracowanie z polskiego i wreszcie pouzupełniać notatki z historii.A ja nie mam motywaacjii!!

Ślimaczku:Ja już kończe Pana Tadka,a o Lalce to jeszcze moja pani nie wspominała

Martusiu:Jaki tam zakupocholizm Kobiety już tak mają to caałkiem normalne
Też chce opaske z kokardką
U mnie na szczęście widziałam może z 2 dziewczyny z taką opaską na głowie,tak samo jest z legginsami (chyba z 2 widziałam).
Ajj moje miasto nie nadąża za modą
Kocham opaski i mam chyba z 5 teraz
Wyglądam w nich jak 10-latka,no ale są takie fajne i ujarzmiają moje niesforne włosy

Alatienka:Widze,że wszystko jest na dobrej drodze do hmm bardzo zażyłej znajomości

Też nie wiedziałam nic o wizażowych grach
A uwielbiam grać w snake'a

Edytowane przez marta6704
Czas edycji: 2007-04-05 o 19:41
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 16:03   #9821
Martusia B.
Wtajemniczenie

Da dam! To znowu ja
Dobrze, że to jednak jeszcze nie zakupoholzim tylko coś naturalnego, jak piszecie W takim razie nie wiem, kiedy wpada się w zakupoholzim
Właśnie wróciłam od babci, gdzie ustalałam z nią menu na święta, ale przyszności będą
Teraz czekam na TŻa i idziemy z moim psem do weterynarza go zaszczepić, bo mimo że jest mały to aj go nie utrzymam i TŻ musi mnie wspomóc
Stary 2007-04-05, 16:08   #9822
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mathilda
A jak chcecie zobaczyć mnie troszkę z grzywką to macie http://www.fotka.pl/profil/lilith133/
odświeżyłam to troszkę
Ślicznie Ale jak wiadomo, ładnemu we wszystkim ładnie

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
A pochwale sie-kupilam te czarne spodnie(wpadajace w rurki) i kurtke w ciuchu puchu za 20zl.Fakt, jest krotka troche, ale..
Pokaż, pokaż

Co do lektur to my ostatnio zaczęliśmy "Nad Niemnem", a teraz mamy czytać Potop. Nad Niemnem na szczęście tylko 1tom, który kończę czytać

Aa i też jestem zakupoholiczką Ale bym się wybrała na zakupy, ale niestety kasy narazie brak

Co do gier to też nie wiedziałam, że są takie na Wizażu, dopiero jak zobaczyłam pod nickiem ines coś takiego to się dowiedziałam, i oczywiście w snake zagrałam
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 16:30   #9823
Alatienka
Zadomowienie

Cytat:
Uuu A rozwija sie jakos ta znajomosc hm..pod wzgledem, ekhm milosciowym?
A pewnie, ze wpadniemy I pokaz sie w fryzurce
A ja tak nie uwazam. Tzn.to strasznie mile co on pow, i to jak Wy mi tu klamiecie ale mam tak, ze nie wiem co ze soba zrobic jak mnie ktos chwali itp.. Czuje sie strasznie skrepowana, glupio mi, dziwnie..
Oj nie nie nie! O miłości nie ma mowy! Jest fajnie, ale im dłużej się znamy tym więcej mam wątpliwości. Póki co nie wybiegam myślami w przyszłość co do tej znajomości. Cieszę się tym, co jest na chwilę obecną

We fryzurce pokażę się jutro po tzw. randce. Będę miała motywację, żeby jako-tako wyglądać

Ja za miłe słowa po prostu dziękuję Fajna sprawa

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Alatienka:Widze,że wszystko jest na dobrej drodze do hmm bardzo zażyłem znajomości
Nie potweirdzam, nie zaprzeczam

Alatienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 17:05   #9824
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
A jak chcecie zobaczyć mnie troszkę z grzywką to macie http://www.fotka.pl/profil/lilith133/
odświeżyłam to troszkę
Super!

Cytat:

Idę jutro do spowiedzi i jakoś nie podoba mi się ta wizja
No właśnie, dziewczyny, jak to z wami jest? Chodzicie do spowiedzi? Ja ostatnio byłam dwa lata temu.. Potem przestałam widzieć w tym sens..

Rano byłam w pracy do 12, a potem pojechaliśmy z TŻem do Ikei! Jejku, jak ja uwielbiam tam z nim być! Oglądamy te wszystkie łazienki, łóżka, pokoje dziecinne, i zawsze jest BOSKO. "o, taki dywanik będziemy mieć na podłodze przed łóżkiem; o, a takie łóżko kupimy dzidzi.."
Kupiłam sobie prześliczną pościel w serduszka, doniczki i takie coś do robienia lodów (bez skojarzeń ).
Cudownie mi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 182521193.jpg (6,9 KB, 23 załadowań)
Stary 2007-04-05, 17:59   #9825
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez em
No właśnie, dziewczyny, jak to z wami jest? Chodzicie do spowiedzi? Ja ostatnio byłam dwa lata temu.. Potem przestałam widzieć w tym sens..

No właśnie... ja byłam rok temu ostatnio, równo rok temu, też w Wielki Piątek; przestaję widzieć w tym sens, może już przestałam, nie wiem
W Boga wierzę jak najbardziej, czuję Jego bliskość, ale to są już takie moje osobiste sprawy, zbyt osobiste, aby o tym pisać, ale mojej wiary w Boga, który się mną opiekuje jestem pewna jak niczego innego;
co innego Kościół, księża, spowiedź itp.
Pójdę - bo jestem na utrzymaniu rodziców, jestem z katolickiego domu i pewnie byłaby mała afera jakbym nie poszła. Jak będę pełnoletnia, zrobię co zechcę. Teraz raz na rok mogę pójść. Ale i tak wychodzę z założenia, że wiele w moim życiu się po tej spowiedzi nie zmieni. Wielu rzeczy a raczej uczynków, które Kościół uznaje za grzech - ja nie uznaję. Więc spowiedź, więc przyznanie, że to grzech, jakoś kłóci się z moim wewnętrznym poczuciem moralności...
Na szczęście ja nie jestem taka "co ludzie powiedzą" i nie będę miała problemów z tym, żeby np. w Wielkanocną Niedzielę nie pójść do Komunii przy karcących spojrzeniach całeeeej kościelnej społeczności

Ale po spowiedzi wstąpię na chwilę do Plazy jak starczy czasu

BTW śliczna pościel

idę czytać... ciekawe czy w "ogólnym rozrachunku" więcej czasu dziś czytałam czy spędziłam na Wizażu... jeszcze 30 stron - przeczytać ze zrozumieniem, zrobić z tego małą notatkę, nauczyć się paru dat...
30stron.
Bo jak wieczorem wejdę na gadu, to już przepadnę więc trzeba działać.

ciekawa_świata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 18:01   #9826
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

em śliczna pościel

A jeśli chodzi o spowiedź to też nie byłam już chyba z 2 lata i boję się wybrać ;/

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 19:50   #9827
laylaaa
Zakorzenienie

em ladny wzor na poscieli

u spowiedzi nie bylam chyba od bierzmowania (nie jestem pewna). chcialam pojsc, ale za duze kolejki (niby ide jutro..).

znowu przerycze kolejne swieta. tz bawil sie moja komorka i znalazl smsy do takiego kolegi, K. ma 28 lat, mieszka jakies 80 km ode mnie i raz sie spotkalismy ale bardzo dawno (nie wiem jak moglam spotkac sie z kims o tyle starszym, ale niewazne). nie pamietam nawet jak on wyglada. od tego czasu co pewien czas do siebie piszemy (czasem jest cisza przez dluzszy czas a czasem nascie smsow w godzine) o pierdołach, on mi mowi o swoich problemach z dziewczynami, o pracy, ja mu czasem o swoich itp, taka znajomosc gg/sms. nie ma w tym zadnego uczucia ani nic, zdarzy mu sie czasem napisac cos w stylu "dobrze ze sie znamy bo da sie z toba normalnie pogadac" ale nie ciagnie nas do siebie. nigdy tez nie myslalam zeby ponownie sie z nim spotkac. ma konto na wizazu i czasem czyta to co pisze, dlatego niedlugo to skasuje.
tz znalazl smsy. moje do niego, bo przychodzace skasowalam. probowalam mu wyrwac telefon i to wygladalo tak, jakbym cos ukrywala.. bo faktycznie, nie chcialam zeby to czytal.
przeczytal. w smsach nie bylo nic "zdroznego". znalazla sie jedna buzka , tekst, ze 'nikogo nie obchodze' i 'chodz na gg'. tz cholernie zly, pojechal wczesniej do domu , pomimo iz przysiegalam mu, ze to tylko kolega z ktorym czasem pisze, powiedzial, ze "w smsach nie bylo niczego czarno na bialym, ale z kontekstu mozna sie wiele domyslec" chodzi tez o to, ze wczesniej mu o tym nie powiedzialam (mowilam, ze mam takiego kolege i czasem cos napisze - odp tzta "czasem to nie oznacza, ze masz cala skrzynke zapelniona smsami do niego").
mam zamiar skonczyc znajomosc z k. pewnie napisze cos w stylu "myslalem ze jestes inna" i sie obrazi, ale tz jest wazniejszy i chce zamiar byc fair w stosunku do Niego.. tak sie cieszylam, ze przyjedzie, a tu d u p a, mam zmarnowane swieta bo nie wiem, do czego on dojdzie, jak to przemysli bardzo mi glupio chyba zle robilam piszac z nim
przepraszam, ze takimi pierdołami zasmiecam watek, ale nie ma innego miejsca w necie gdzie bym mogla sie "wypisac".. a tak jest lepiej..

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 19:58   #9828
marta6704
Zakorzenienie

Em:Śliczna pościel Tes chce taką łee!! Moja mi się znudziła (mam taką atłasową w kolorze bordo)

Ostatnio powoli zmieniam wystrój pokoju.
Mam żółte ściany z takim fajnym ślaczkiem żółto-zielonym,firanki takie romantyczne w pastelowych kolorkach. No i wszędzia pełno ramek ze zdjęciami i duży zielony wazon z czerwonymi różami.
No i mam taką fajną wiklinową półecze do książek

Chciałabym jednak wymienić meble bo mam już baardzo stare(jeszcze za czasów podstawówki)

A ogólnie lubie dekorować wnętrza

Do spowiedzi chodze raz do roku i to zwykle nie z własnej woli.
Ogólnie mam podobne zdanie do ciekawej świata

Oglądałam film:Bunkier
Już drugi raz i szczerze polecam.
Nieliczny z filmów,który robi na mnie duże wrażenie.
Lubie filmy w których dopiero na końcu dowiadujemy sie o co tak naprawde chodzi.

Taka też była ,,Tożsamość".

TŻ poszedł z kolegami na piwo,a ja leniuchuje już pół dnia przed kompem.

Dalej nie wziełam się za wypracowanie i historie ehh...

Na poprawe humoru oglądam sobie teledysk zespołu Steklowata ( czy jakoś tak)
http://www.youtube.com/watch?v=DCqvYaxJv24

Laylaa:Npisze tylko,że twój TŻ nie ma do ciebie zaufania.A to w związku nie jest dobre.Mój też jest zazdrosny,ale ufa mi i wie,że go nie zdradzę z innym.
Rozumiem,że twój TŻ też jest zazdosny,ale przecież wytłumaczyłaś mu że to tylko kolega i powinien cię zrozumieć.Przecież on też ma pewnie jakieś koleżanki do których wysyła esemesy.

A tak wogle to dziwne,że twój TŻ czyta twoje esemesy.No chyba,że mu sama na to pozwalasz.
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 20:14   #9829
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość

u spowiedzi nie bylam chyba od bierzmowania (nie jestem pewna). chcialam pojsc, ale za duze kolejki (niby ide jutro..).

znowu przerycze kolejne swieta. tz bawil sie moja komorka i znalazl smsy do takiego kolegi, K. ma 28 lat, mieszka jakies 80 km ode mnie i raz sie spotkalismy ale bardzo dawno (nie wiem jak moglam spotkac sie z kims o tyle starszym, ale niewazne). nie pamietam nawet jak on wyglada. od tego czasu co pewien czas do siebie piszemy (czasem jest cisza przez dluzszy czas a czasem nascie smsow w godzine) o pierdołach, on mi mowi o swoich problemach z dziewczynami, o pracy, ja mu czasem o swoich itp, taka znajomosc gg/sms. nie ma w tym zadnego uczucia ani nic, zdarzy mu sie czasem napisac cos w stylu "dobrze ze sie znamy bo da sie z toba normalnie pogadac" ale nie ciagnie nas do siebie. nigdy tez nie myslalam zeby ponownie sie z nim spotkac. ma konto na wizazu i czasem czyta to co pisze, dlatego niedlugo to skasuje.
tz znalazl smsy. moje do niego, bo przychodzace skasowalam. probowalam mu wyrwac telefon i to wygladalo tak, jakbym cos ukrywala.. bo faktycznie, nie chcialam zeby to czytal.
przeczytal. w smsach nie bylo nic "zdroznego". znalazla sie jedna buzka , tekst, ze 'nikogo nie obchodze' i 'chodz na gg'. tz cholernie zly, pojechal wczesniej do domu , pomimo iz przysiegalam mu, ze to tylko kolega z ktorym czasem pisze, powiedzial, ze "w smsach nie bylo niczego czarno na bialym, ale z kontekstu mozna sie wiele domyslec" chodzi tez o to, ze wczesniej mu o tym nie powiedzialam (mowilam, ze mam takiego kolege i czasem cos napisze - odp tzta "czasem to nie oznacza, ze masz cala skrzynke zapelniona smsami do niego").
mam zamiar skonczyc znajomosc z k. pewnie napisze cos w stylu "myslalem ze jestes inna" i sie obrazi, ale tz jest wazniejszy i chce zamiar byc fair w stosunku do Niego.. tak sie cieszylam, ze przyjedzie, a tu d u p a, mam zmarnowane swieta bo nie wiem, do czego on dojdzie, jak to przemysli bardzo mi glupio chyba zle robilam piszac z nim
przepraszam, ze takimi pierdołami zasmiecam watek, ale nie ma innego miejsca w necie gdzie bym mogla sie "wypisac".. a tak jest lepiej..
Kochana
Faktycznie nieprzyjemna sytuacja. TZ ma prawo byc zly..
Ale dobrze, ze zamierzasz zakonczyc znajomosc z K. TZ to TZ .
A co do niego, to jesli juz wszystko wyjasnisz mu to na pewno zrozumie. Powiesz mu przeciez wszystko szczerze, jestes jego dziewczyna i powinien Ci ufac. Zobaczysz, ze uspokoi sie i wszystko bedzie dobrze
I nie zasmiecasz watku Wiesz, ze po to jest ten watek Bdzie dobrze kochaniutka nasza I nie placz prosze Cie!!!!!

em-swietna posciel

Zab mnie strasznie boli Mam nadzieje, ze jutro bdzie jakis dentystaa
Stary 2007-04-05, 20:14   #9830
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez ślimaczek Pokaż wiadomość
ja wczoraj nie sprzątałam
jej Wy już "Lalkę" czytacie,a ja dopiero za "Pana Tadka" się będę brała
nawet "Dziadów" nie przeczytałam
idę dzisiaj podciąć grzywkę
dziwna jest, trzeba ją co 2 tygodnie ścinać ;p
Ja właśnie weszłam w Młodą Polskę
Cytat:
Ja też nie sprzątałam, ani wczoraj, ani już od baaardzo dawna
W moim pokoju teraz panuje istna wojna Wszystko leży jak chce. Nawet nie mam motywacji, bo TŻ wyjechał i jakoś nie specjalnie chce mi się trzymać w pokoju porządek.. Ale jutro posprzątam, obiecuję
Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Ooo co do wizażowych gier, to ja ostatnio w Snake'a grałam.
Snake jest fajny Chyba pogram dziś wieczorem
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 20:16   #9831
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:

BTW śliczna pościel
Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
em śliczna pościel
Cytat:
Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Em:Śliczna pościel Tes chce taką łee!! Moja mi się znudziła (mam taką atłasową w kolorze bordo)
Cytat:
em-swietna posciel
Dziękuję.

marta6704, "Tożsamość" to ten film z głową w pralce?

laylaaa, nie możesz kończyć znajomości z kolegą, bo TŻ tak chce. Przecież to jest Twoje życie! Udowodnij mu, że nie ma o co być zazdrosny i zaznacz, że nie ma prawa ingerować do tego stopnia w Twoje znajomości.

EDIT: Co do polskiego, to ja "Lalkę" przerabiałam łohoho, chyba z dwa miesiące temu. A w Młodej Polsce już jestem daaaleeeekooo. Ciekawe, nie wydawało mi się, że idziemy jakoś szybciej.
Stary 2007-04-05, 20:20   #9832
laylaaa
Zakorzenienie

marta6704 tz nie ma telefonu (ehh) wiec smsy z kolezankami odpadaja, na gadu tez raczej nie rozmawia.. a zaufanie.. ja mu raz jeden wyskok wybaczylam i staram sie o tym nie myslec
blaque dzieki.. ja mam troche przesrane z tym placzem, nie umiem sie opanowac, nawet dzis na ulicy.. ale to musi beznadziejnie wygladac
em teraz juz bym nie mogla ciagnac tej znajomosci byloby mi glupio

Stary 2007-04-05, 20:48   #9833
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

laylaaa nie przejmuj się każdemu zdaża się płakać, ja jak mój TŻ wyjechał do Anglii rozpłakałam się przy krojeniu chleba i na niemieckim w szkole A z TŻ wszystko się ułoży zobaczysz. Przecież nie zrobiłaś nic złego i nie możesz mu pozwolić żeby sprawił abyś czuła się czemus winna! Trzymaj się kochana!

fuksja
ja też właśńie zaczęłam Młodą Polskę

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 21:10   #9834
laylaaa
Zakorzenienie

mathilda ja pamietam ze plakalam kiedy mowil, ze planuje jechac do Anglii za kilka miesiecy (tak wyszlo ze nie pojechal) takze dobrze niekontrolowany placz znam..
ide juz spac..

Stary 2007-04-05, 21:29   #9835
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sie dopiero dizeki Ines dowiedziałam
Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Ślicznie Ale jak wiadomo, ładnemu we wszystkim ładnie
To samo chciałam napisac-Mathilda

Em-
mam taką samą pościelJuż długo, od roku chyba i bardzo ją lubię
Laylaa-

Ja byłam dzisiaj na Spotkaniu Z Jajem z moimi Plackami. Czyli siedzieliśmy w naszej ppiwnicy, jedlsmy jaja, żurek i inne wielkanocne potrawy
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 21:37   #9836
laylaaa
Zakorzenienie

przyszlam tylko zrobic 1000 posta ( )

Stary 2007-04-05, 21:38   #9837
ślimaczek
Zadomowienie

GG do ślimaczek

Cytat:
to tak jak ja

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość

Ja bylam po smierci mojego dziadka w wakacje po gimnazjum. I nie ide. Nie ide swiecic jajek. Nie ide na msze w niedziele. Ostatni raz w kosciele bylam na pasterce, ale chyba ze wzgledow towarzyskich bardziej niz z jakiejs duchowej potrzeby. Wierze w Boga, ale do kontaktow z Nim nie potrzebuje ksiedza. I nie odczuwam potrzeby mowienia ksiedzu moich grzechow, skoro Bog je zna.
Tyle mojego wywodu

em cudna posciel
laayaa TŻ Ci ufa? Bo tak szczerze to jakos tego nie widac Swoja droga czy milosc nie powinna opierac sie na przyjaźni moze mam dziwne zdanie na ten temat...

Stary 2007-04-05, 21:40   #9838
Agosek
Zadomowienie

GG do Agosek Wyślij wiadomość przez MSN do Agosek

Już dwa razy zabierałam się do pisania, ale miałam problem z Internet Explorerem

uhahana-ja też przegapiłam zgłaszanie tematu do ustnej, a chciałam coś o różnych rodzajach miłości w literaturze rosyjskiej...
blaque-a co, niby to mało razy Ci powtarzałyśmy jaka cudna jesteś?!
mathilda-ślicznie Ci
kasia89-no jesteś!!
laylaa-wiem też co to niekontrolowany płacz-taki właśnie mnie dopadł podczas wigilii klasowej, dzień po tym jak TŻ ze mną zerwał
em-boska pościel

Co do spowiedzi... szczerze, to nie pamiętam... chyba też jakieś 2 lata temu, bo w zeszłym roku na rekolekcje nie zawitałam. Ale jesli chodzi o sprawy religii, to w domu mam z tym swobodę-nikt mnie do niczego nie zmusza, na religię też chodzę z własnej woli, bo czemu nie . Moi rodzice mają luźny stosunek do religii, w kościele pojawiamy się raczej przy okazji świąt, bądź jakis uroczystości rodzinnych. Bardziej ma to na celu chyba kultywowanie tradycji, bo jest to jednak część polskiej kultury. Nie uważam, że praktyka religijna jest jakąś koniecznością, by być dobrym człowiekiem. Jeśli bóg istnieje, to będzie wazne jakimi byliśmy ludźmi, a nie jakimi katolikami, protestantami, muzułmanami, żydami itd., a jeśli go nie ma, to tym bardziej się to nie liczy. Tak uważam.

Ktoś tu o sprzątaniu wspominał... W pokoju zwykle mam bałagan, ale wynika to głównie z tego, że na codzień jestem zbyt zmęczona, żeby bawić się w układanie rzeczy. Potrafię zasnąć na łóżku z kupą ciuchów i książek . Bo ja generalnie lubię porządek-jako dowód macie moje płyty-poukładane wg kolorów+rodzajów muzyki .
Oto mój uprzątnięty "artystyczny nieład" (i góra ksiązek do matury ):
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg książki.JPG (103,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg płytki.JPG (94,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pokój1.JPG (81,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pokój2.JPG (75,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pokój3.JPG (67,4 KB, 17 załadowań)
Stary 2007-04-05, 21:42   #9839
ślimaczek
Zadomowienie

GG do ślimaczek

KBM Ty i te Twoje Placki macie swietne spotkania ja niestety nie mam takiej paczki znajomych ;/ mam wielu roznych znajomych, z ktorymi spotykam sie z okazji, imprez, wypadow do kina, nad jezioro, ale az tak to nie ;/
moze kiedys

Stary 2007-04-05, 22:26   #9840
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
blaque dzieki.. ja mam troche przesrane z tym placzem, nie umiem sie opanowac, nawet dzis na ulicy.. ale to musi beznadziejnie wygladac
Placz swiadczy o tym, ze jestesmy ludzmi i mamy uczucia. Gorzej by bylo, gdybys nie umiala plakac..
Eee tam, placzace kobietki to podobno dzialaja na facetow
No glowka do gory i usmiech Bdzie dobrze
Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Ja byłam dzisiaj na Spotkaniu Z Jajem z moimi Plackami. Czyli siedzieliśmy w naszej ppiwnicy, jedlsmy jaja, żurek i inne wielkanocne potrawy
Fajne z Was Placki
Jak mi sie marzyla zawsze taka piwnica, zakamarek
Cytat:
Napisane przez Agosek Pokaż wiadomość
blaque-a co, niby to mało razy Ci powtarzałyśmy jaka cudna jesteś?!

Co do spowiedzi... szczerze, to nie pamiętam... chyba też jakieś 2 lata temu, bo w zeszłym roku na rekolekcje nie zawitałam. Ale jesli chodzi o sprawy religii, to w domu mam z tym swobodę-nikt mnie do niczego nie zmusza, na religię też chodzę z własnej woli, bo czemu nie . Moi rodzice mają luźny stosunek do religii, w kościele pojawiamy się raczej przy okazji świąt, bądź jakis uroczystości rodzinnych. Bardziej ma to na celu chyba kultywowanie tradycji, bo jest to jednak część polskiej kultury. Nie uważam, że praktyka religijna jest jakąś koniecznością, by być dobrym człowiekiem. Jeśli bóg istnieje, to będzie wazne jakimi byliśmy ludźmi, a nie jakimi katolikami, protestantami, muzułmanami, żydami itd., a jeśli go nie ma, to tym bardziej się to nie liczy. Tak uważam.

Ktoś tu o sprzątaniu wspominał... W pokoju zwykle mam bałagan, ale wynika to głównie z tego, że na codzień jestem zbyt zmęczona, żeby bawić się w układanie rzeczy. Potrafię zasnąć na łóżku z kupą ciuchów i książek . Bo ja generalnie lubię porządek-jako dowód macie moje płyty-poukładane wg kolorów+rodzajów muzyki .
Oto mój uprzątnięty "artystyczny nieład" (i góra ksiązek do matury ):
Agosek bo sie w sobie zamkne..

To jest nielad? hehe ooo to b.ladny

Ja bylam wczoraj u spowiedzi. Przedtem-na swieta Boze Narodzenia.
Ogolnie jestem wierzaca-praktykujaca. Chodze do kosciola, modle sie z wlasnej potrzeby. Tak tez zostalam wychowana, naprawde w religijnej rodzinie, ale wcale nie mozna by o mnie powiedziec, ze jakas kosciolkowa jestem Hehe

Czasami nie chce mi sie isc na msze jak mysle o tej nudzie tam.

Czasami mam taki okres czasu, ze w ogole nie modle sie wieczorem i rano, nie rozmawiam z Bogiem. To taki kilkudniowy przestoj(?) A pozniej wszystko wraca do normy, staram sie poprawic, stawac sie lepsza.

Ale nie cierpie jak jestem przymuszana do chodzenia do kosciola
Np. rekolekcje. Nie bylam w tym roku.
Ale nie wyobrazam sobie nie pojscia do kosciola w niedziele. Czuje sie tak dziwnie..chociaz czasami zdarzalo mi sie nie isc, z lenistwa

Dobranoc

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości