|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
![]() Obżarłam się strasznie obiadem z deserem ![]() Ale, że jutro wracam do domu to sobie pozwoliłam ![]()
![]() |
#4772 |
Zakorzenienie
|
Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz
Rockyy super, że wyniki w normie
![]() jestem w szoku, weszłam do autobusu, ustąpiła mi miejsca jedną osoba- ponad 70-letnia pani... Niech reszta się wstydzi! ale aż mi się głupio zrobiło, jak zajmowalam jej miejsce... A zaraz wrabie twistera w kfc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cos mi dzis sie ciezko wstaje tak mnie ciagnie lekko ale to pewnie przez to ze duzo wvzoraj i dzis zrobilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | |||
Zakorzenienie
|
śliczności jak zawsze
Cytat:
![]() brawo za 27 tc ![]() Cytat:
Cytat:
pospałam w dzień i nadrobiłam zaległości nocne w spaniu. Zaraz na działkę idziemy ale raczej nic dzisiaj nie robię tylko odpoczywam bo boję się powtórki z nocy
![]() |
#4776 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wskoczyłam na chwilę, muszę szybko skończyć pracę, pojechać do mamy wydrukować i spacerek po mieście, a potem może jakaś pizza, dziś mamy rocznicę drugiego ślubu bo braliśmy oddzielnie |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny chyba miałam skurcz... Tak mnie ściągło i zabolało... I zaraz przeszło. A macica mi się stawia cały dzień dzisiaj, mimo że nic nie robię
![]()
#4778 | |
Zakorzenienie
|
Ale tu dzisiaj cisza
![]() W biedrze są komplety pościeli na te kołderki i podusie co były wcześniej za chyba 35 zł ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieję, że się uspokoi... W poniedziałek mam wizytę, więc zaraz będę gadać wszystko gince.
#4780 |
Zakorzenienie
|
dotka
![]() rockyyy super, ze wyniki ok. zaraz sie ugotuje, normalnie cos strasznego |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Raczkowanie
|
Hej. Nie pisze dwa dni ale was podczytuje. Wyzyna mi sie zab madrosci i boli jak cholera
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj ząb mądrości przykra sprawa- ja mam 2 górne usunięte, tylko 2 dolne zostały ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- zmykam na spacerko-randkę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale ekstracki ten wózek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zakorzenienie
|
W końcu wzięłam się za przeczytanie analiz sroki i np. poleca do pielęgnacji brodawek sutkowych
Rossmann, Babydream fur Mama, Maść do pielęgnacji brodawek sutkowych Nie trzeba zmywać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Zakorzenienie
|
Cos smiesznego znalazlam
![]() http://allegro.pl/pokrowiec-na-wozek...221389774.html
#4787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() chcieliśmy iść na działkę chociaż się przespacerować ale tak leje, ze masakra, może chociaż poprasuję jak mi się zechce ![]()
![]() |
#4789 | |||
Zakorzenienie
|
Ja na chwilkę. Byłam na zakupach w Tesco, upiekłam biszkopt z bitą śmietaną, owocami i galaretką i sprzątam chatę. TŻ dziś niestety w pracy do 22, bo odrabiają wolne 2 maja
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Smarowałam nią stopy kiedyś-była nieoceniona ![]() I drogi ![]() Uciekam się kąpać i opalać ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 |
Zadomowienie
|
Cześć Mamusie
![]() Ależ miałam dziś intensywny dzień. Nogi mi odpadają tzn stopy tak mnie naparzają że mogłabym je odciąć ![]() A i mam pytanie co to jest to stawianie się macicy?? Jakie to jest uczucie?? ![]() Mam też w pdf Zaklinaczkę dzieci Tracy Hogg jak któraś chce pisać na priva to wyślę na maila. Jak patrzyłam po rozdziałach to fajne rzeczy mogą być. W TV też leci program na dwójce nie wiem czy oglądałyście ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Zakorzenienie
|
Ghia, ale jaki tytuł masz dokładnie? Bo ja mam Język niemowląt, jeśli masz inną część to jestem chętna
![]() A program na 2? Jaki? |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Zakorzenienie
|
Jejku dziewczyny chyba pęknę. Zjadłam dwie kanapki z szyneczką i zielonym ogórkiem i poprawiłam 0,5 kg różowym winogronem. No nie mam siły się ruszyć, a powinnam iść jajka z kurnika zebrać i kozę zamknąć.
Od rana byłam z Małgosią i moją siostrą i jej facetem w kinie. Bajka jak bajka dla dziecka rewelacja, a ja ledwo siedziałam bo mi niby wygodnie, ale za głośno itd. Ale obżarłam się popcornu i popiłam colą! Jutro Komunia bratanka, zaplanowana na tarasie i mój bart dziś jechał kupić namiot co by nie padało gościom na głowę. W sumie koło 10 nie padało i stwierdziliśmy, że jakby taka pogoda była bez deszczu to super bo nie za ciepło, nie zimno i nie padało. A później się rozpadało na maxa. Dobra idę ruszyć tyłek. Z plusów to taki, że cały dzień nic mi się macica nie stawiała. Aha co do męża i intymności, to golę się w osobności, dwójkę robię w samotności. On też. Czasem mi się w ciąży zdarza, że jak on bierze prysznic to lecę na siku, ale to są rzadkie przypadki. Przy porodzie go nie chcę bo tak jak któraś tu pisała, są pewne granice intymności, które dla mnie nie są do przekroczenia. Zresztą moja babcia powtarza, żeby "całej du..y" nie odkrywać bo się mężowi szybko znudzę i opatrzę. Czyli nie odkrywać od razu wszystkich kart i dbać o siebie na osobności, żeby nie wiedział o wszystkich sztuczkach.
#4793 |
Zadomowienie
|
Mam język niemowląt w całości i jak rozwiązywać problemy wychowawcze pierwsze 178 stron i szukam dalszej części do 420 str. A program na tvp 2 to własnie zaklinaczka dzieci na podstawie ksiązek tej Tracy Hogg
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4794 |
Zakorzenienie
|
ja tak na szybko, męczę temat doboru stanika i podsyłam Wam 2 fajne artykuły:
http://dzieciowo.pl/2010/01/stanik-d...doceniany.html http://dzieciowo.pl/2010/01/porzadny...a-i-alles.html
#4795 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
] |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zadomowienie
|
Mela zgadzam się z tą intymnością. Ja również dbam o siebie w odosobnieniu. Kąpać się czasem kąpiemy razem lub gdy drugie jest w łazience, ale golenie i 2 zdecydowanie w samotności. Co do porodu to gdybym rodziła normalnie to chciałabym żeby TŻ był przy mnie bo przecież on by był przy głowie a nie zaglądał między nogi. Lekarze też wiedzą, że pewnych widoków należy oszczędzić przyszłym tatusiom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
Konto usunięte
|
wróciłam
![]() Matko święta opiszę Wam co zrobiłam w restauracji... ![]() ![]() ![]() byłam z moimi chłopakami na sushi, jedliśmy, rozmawialiśmy wszystko ok, zjadłam trochę ale bez przesady, apetytu wielkiego ostatnio jakoś nie mam, no i na koniec zjadłam sobie dosłownie kawałeczek imbiru... jakoś mnie zaszczypał w gardło i nagle momentalnie wszystko podeszło mi do góry... zatrzymałam rzygi dłonią, troszkę mi wyleciało na podłogę... pobiegłam do kibla i tam ![]() no masakra jakaś, wymiotowałam dwa razy na początku ciąży, potem nigdy i nagle coś takiego ??? ![]() ![]() potem zrobiło mi się lepiej i pojechaliśmy do Hali na targi Designu, super sprawa, pierwszy raz we Wrocku, super mebelki, super pomysły, kupiłam dla Leośka taką piłkę z odstającymi tasiemkami do ciamkania ![]() ja uwielbiam sztukę użytkową, meble, lampy, a jak jeszcze mają oryginalny kształt i są wykonane w sposób innowacyjny albo bardzo prosty ale są genialne pomyślane i użytkowe to już w ogóle bomba !! ![]() były pufy ze sznurka, z kartonów, odjechana ceramika, no multum rzeczy, jeśli ktoś lubi to polecam !!! przydałyby się jeszcze targi projektantów ubioru, najlepiej jakby połączyli dwa w jednym ![]() rocky - ![]() dotka - super wózek !!! Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-05-11 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40761812]Matko święta opiszę Wam co zrobiłam w restauracji...
![]() ![]() ![]() byłam z moimi chłopakami na sushi, jedliśmy, rozmawialiśmy wszystko ok, zjadłam trochę ale bez przesady, apetytu wielkiego ostatnio jakoś nie mam, no i na koniec zjadłam sobie dosłownie kawałeczek imbiru... jakoś mnie zaszczypał w gardło i nagle momentalnie wszystko podeszło mi do góry... zatrzymałam rzygi dłonią, troszkę mi wyleciało na podłogę... pobiegłam do kibla i tam ![]() no masakra jakaś, wymiotowałam dwa razy na początku ciąży, potem nigdy i nagle coś takiego ??? ![]() ![]() [/QUOTE] Całe szczęście nie zdarzyło mi się jeszcze wymiotować w miejscu publicznym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:59.