Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-11, 14:36   #4771
Margosia__
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Hej Zabki!!!!!!!!

Nie mam nic podwyzszonego w próbach wątrobowych
ALT 22 a norma 66
AST 17 a norma 59
Billirubina 0,7 a norma 1,30
ufff nie ide do szpitala
AST 17

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Uff juz sie uspokoiłam U mnie upał,masakra,leje sie ze mnie.Byłam w mieście,Tz kupił mi Babydream fur Mama i białe przewiewne materiałowe rybaczki dla wielorybków Juz prawie zwątpiłam ze cos znajde bo w tylu sklepach byliśmy i na sam koniec moj dzielny mąż je wypatrzył.
Byliśmy w ogródku piwnym,On na piwie ,ja na coli Teraz pojedliśmy żurku i czas na słodkie obijanko
Super, że wyniki w normach i brawa dla Tż za wypatrzenie spodni

Obżarłam się strasznie obiadem z deserem
Ale, że jutro wracam do domu to sobie pozwoliłam

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 14:41   #4772
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz

Rockyy super, że wyniki w normie

jestem w szoku, weszłam do autobusu, ustąpiła mi miejsca jedną osoba- ponad 70-letnia pani... Niech reszta się wstydzi! ale aż mi się głupio zrobiło, jak zajmowalam jej miejsce... A zaraz wrabie twistera w kfc

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 15:19   #4773
surka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Rockyy super, że wyniki w normie

jestem w szoku, weszłam do autobusu, ustąpiła mi miejsca jedną osoba- ponad 70-letnia pani... Niech reszta się wstydzi! ale aż mi się głupio zrobiło, jak zajmowalam jej miejsce... A zaraz wrabie twistera w kfc
Jestem pełna podziwu dla starszej Pani, nie spodziewałabym się
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 15:31   #4774
d0tkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cos mi dzis sie ciezko wstaje tak mnie ciagnie lekko ale to pewnie przez to ze duzo wvzoraj i dzis zrobilamlece sie napic zimnej pepsi ahhh...wyprasuje pare rzeczy i moze przejde sie na kawe do szw.a nadrobie te 15stron wczorajszych niewiem kiedy:-P

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 15:50   #4775
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Moge sie pochwalic? :
śliczności jak zawsze

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
perse my mamy tak samo jak wy ,nieraz tz mnie widział w wc ja jego..( no moze z wyjatkiem kupy:P i wycierania tylka hahha) ale tak jak sika czy sie kompie czy cos to bez problemu i tez patrzył jak zygalam.. ja jak on zygal zyc nie umierac hahahah ) itp) dla mnie to takie fajne normalne tyle lat sie zyje ze sobą to wiesz..

Objechalam.. i jestem padnieta ale taka szczesliwa ze to sie w głowie nie miesci chodziaz splukana taka ze niewiem jak do konca miesiaca wyżyje ale NIE wazne wazne ze Zuzinka ma karoce swoją piekną.
Te co maja blisko Krakow/ bochnie to strasznie polecam sklep ten Kubus przy Partyzantow. Panie sa strasznie konkretne wiedza z czym pracują,jakie maja produkty i maja wiedze na ten temat.
Odnosnie wozka.. wzielam ta maracuje i jestem zakochana jest taka sliczna wozek sklada sie i rozklada w mgnieniu oka ( oczywiscie najpierw trzeba rozkminic co do czego ale jak to sie opanuje to jest super,duza torba na zakupy gondola duza,az wsumie bylam w szoku szczerze powiedziawszy,ale jak ja sie wlozy na stelaz to fajnie i zgrabnie wyglada,spacerowka wydaje sie mala ale jest tak naprawde spora,fajnie ze przodem i tylem montowana, fotelik super wiadomo maxi-cosi duzo nie trzeba mowic podobaja mi sie rozwiazania ze wszystko jest na klik a zarazem nie gibie sie na boki takie wiecie,stabilne podoba mi sie blokowanie kół,blokowanie ich calkiem,wyciaganie raczki,zmiana gondoli na spacerowke czy fotelik.Jest lekki,maly po złozeniu ( i jestem naprawde w szoku ze zlozenie stelaza zajmuje nie wiecej niz 3 sek.) fajnie sie jezdzi ( po sklepie i po domu,zobaczymy na polu w praktyce) jak narazie jestem strasznie zadowolona i to byl strzał w 10!
Dokupilam odrazu torbe navingtona montowana na raczke wiadomo z mata do przewijania i sliczniutką parasolke

Oprocz tego materac kupilam pianka-kokos-pianka 120/60 (musze go przerobic bo moje lozeczko graco jest niewymiarowe ale da sie bo pani mowila ze tak duzo osob robi bo zamowienie na wymiar jest o wiele drozsze) pani bardzo polecala ten materac,mowila ze lateksowe byly fajne pare lat temu kiedy byl na nie taki bum.. i ze na lateks nie moze sie ani odrobina wody czy wilgoci dostac.No i przescieradło kupilam ( z racji tego ze zachowalam "zimna krew" nie wchodzilam na dział zabawki ubranka itp bo bym kupila jeszcze wiecej ale jestem gotowa do porodu prawie no i mam prawie calutka wyprawke brakuje mi jednej lub dwoch rzeczy ( oprocz kosmetykow) ( pytalam o kosz na pieluchy Pani mowila ze to zbedna rzecz i ze lepiej sie sprawdzaja zapachowe woreczki na kupki:P)

wklejam zdjecia.( widzialam niebieski navington ten wsumie blekitny tez ladny,ale jednak mi sie fiolet bardziej o wiele podobał)
fajny wózek dla waszej Zuzinki kupiliście

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Moj Majulek wita sie z ciociami w 27 tc
brawo za 27 tc
Cytat:
Hej Zabki!!!!!!!!

ALT 22 a norma 66
AST 17 a norma 59
ufff nie ide do szpitala
AST 17

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Uff juz sie uspokoiłam U mnie upał,masakra,leje sie ze mnie.Byłam w mieście,Tz kupił mi Babydream fur Mama i białe przewiewne materiałowe rybaczki dla wielorybków Juz prawie zwątpiłam ze cos znajde bo w tylu sklepach byliśmy i na sam koniec moj dzielny mąż je wypatrzył.
Byliśmy w ogródku piwnym,On na piwie ,ja na coli Teraz pojedliśmy żurku i czas na słodkie obijanko
super, ze wyniki dobrze
Cytat:
Napisane przez AgaPlast Pokaż wiadomość
Planuje cześciej zaglądac ale co z tego wyjdzie to nie wiem
Termin porodu mam na 23. 08 wiec chociaz do poł. lipca bym chciała popracowac bo jak tyko przestaje i siadam na kanapie to mi tak pare dni schodzi i wtedy czuje sie taka rozlazła i leniwa
Prace mam wytwórcza- troche w hałasie ( ale widze ze mała juz sie przyzwyczaiła i nie robi problemu jak na poczatku ) troche musze pooperowac nozycami i własnie to mnie troche meczy i sprawia ze wszystko robie 3x wolniej.
Zapisałam sie tez na gimnastyke dla kobiet w ciazy i biegam od paru tygdni i musze przyznac ze zawsze uwazałam sie za osobe wysportowana ale po kilku miesiacach zerowego ruchu oprócz długich spacerów z psami to po powrocie z pierwszysch i drugich zajec miałam takie zakwasy ze masakara

Szkołe rodzenia tez zaczełam i narazie przerabiamy teorie o odzywianiu karminiu piersia itd. potem w planie zajecia z partnerem i zwiedzanie porodówki.
A wczoraj urodziła moja szwagierka i jak poszłam na izbe podrzucic jej kilka rzeczy których zapomniała zabrac do szpitala to pani na izbie chciała mnie do porodu zwinac troche sie zestresowałam i od razu odechciało mi sie zwiedzania pomimo ze goraco mnie zachecała ze skorojuz jestem to moge sie przejsc
hej zaglądaj do nas częściej

pospałam w dzień i nadrobiłam zaległości nocne w spaniu. Zaraz na działkę idziemy ale raczej nic dzisiaj nie robię tylko odpoczywam bo boję się powtórki z nocy

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 16:01   #4776
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
Witamy się z Anią w 29 tc. Gratuluję innym Ciężarówką rozpoczętych tygodni i miesięcy.

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
A ja mam bardzo dobrze z tż, bo:

-goli mi nogi,
- myje wlosy, bo gin nie pozwala rak do gory brac, a mam dlugie włosiska, wiec tz myje (nawet odzywke naklada)
- obcina pazurki u stóp i uwaga ! maluje je

Tyle, że jeszcze przed ciaza nie razm mi malował pazury, nawet ze 2 razy frencza zrobil Troche mu wychodzi lakier, ale ladnie zmywa patyczkiem to co na paluchach zostaje.

Ja sie tak chwale, tz na poczatku nie bardzo byl do tego wszystkiego, ale stwierdzil, ze lepiej zebym sie czula kobieco w tej ciazy, a nie taka zarosnieta i w ogole wiec teraz 2 razy w tygodniu mam spa
masz prywatne spa

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Moj Majulek wita sie z ciociami w 27 tc

Cytat:
Objechalam.. i jestem padnieta ale taka szczesliwa ze to sie w głowie nie miesci chodziaz splukana taka ze niewiem jak do konca miesiaca wyżyje ale NIE wazne wazne ze Zuzinka ma karoce swoją piekną.
Te co maja blisko Krakow/ bochnie to strasznie polecam sklep ten Kubus przy Partyzantow. Panie sa strasznie konkretne wiedza z czym pracują,jakie maja produkty i maja wiedze na ten temat.
Odnosnie wozka.. wzielam ta maracuje i jestem zakochana jest taka sliczna wozek sklada sie i rozklada w mgnieniu oka ( oczywiscie najpierw trzeba rozkminic co do czego ale jak to sie opanuje to jest super,duza torba na zakupy gondola duza,az wsumie bylam w szoku szczerze powiedziawszy,ale jak ja sie wlozy na stelaz to fajnie i zgrabnie wyglada,spacerowka wydaje sie mala ale jest tak naprawde spora,fajnie ze przodem i tylem montowana, fotelik super wiadomo maxi-cosi duzo nie trzeba mowic podobaja mi sie rozwiazania ze wszystko jest na klik a zarazem nie gibie sie na boki takie wiecie,stabilne podoba mi sie blokowanie kół,blokowanie ich calkiem,wyciaganie raczki,zmiana gondoli na spacerowke czy fotelik.Jest lekki,maly po złozeniu ( i jestem naprawde w szoku ze zlozenie stelaza zajmuje nie wiecej niz 3 sek.) fajnie sie jezdzi ( po sklepie i po domu,zobaczymy na polu w praktyce) jak narazie jestem strasznie zadowolona i to byl strzał w 10!
Dokupilam odrazu torbe navingtona montowana na raczke wiadomo z mata do przewijania i sliczniutką parasolke

Oprocz tego materac kupilam pianka-kokos-pianka 120/60 (musze go przerobic bo moje lozeczko graco jest niewymiarowe ale da sie bo pani mowila ze tak duzo osob robi bo zamowienie na wymiar jest o wiele drozsze) pani bardzo polecala ten materac,mowila ze lateksowe byly fajne pare lat temu kiedy byl na nie taki bum.. i ze na lateks nie moze sie ani odrobina wody czy wilgoci dostac.No i przescieradło kupilam ( z racji tego ze zachowalam "zimna krew" nie wchodzilam na dział zabawki ubranka itp bo bym kupila jeszcze wiecej ale jestem gotowa do porodu prawie no i mam prawie calutka wyprawke brakuje mi jednej lub dwoch rzeczy ( oprocz kosmetykow) ( pytalam o kosz na pieluchy Pani mowila ze to zbedna rzecz i ze lepiej sie sprawdzaja zapachowe woreczki na kupki:P)

wklejam zdjecia.( widzialam niebieski navington ten wsumie blekitny tez ladny,ale jednak mi sie fiolet bardziej o wiele podobał)
za udany zakup

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Tak moja chorowitek straszny sie zrobilaaz mi jej zal, bo dziec biega po podworku radosnie, ale oczka zaropiale, co troche kaszle i nos wyciera
zdrówka dla córy

Cytat:
Hej Zabki!!!!!!!!

ALT 22 a norma 66
AST 17 a norma 59
ufff nie ide do szpitala
AST 17[COLOR="Silver"]
super

wskoczyłam na chwilę, muszę szybko skończyć pracę, pojechać do mamy wydrukować i spacerek po mieście, a potem może jakaś pizza, dziś mamy rocznicę drugiego ślubu bo braliśmy oddzielnie

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 16:07   #4777
magdalennne
Wtajemniczenie

Dziewczyny chyba miałam skurcz... Tak mnie ściągło i zabolało... I zaraz przeszło. A macica mi się stawia cały dzień dzisiaj, mimo że nic nie robię
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-11, 16:22   #4778
surka
Zakorzenienie

Ale tu dzisiaj cisza

W biedrze są komplety pościeli na te kołderki i podusie co były wcześniej za chyba 35 zł

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Dziewczyny chyba miałam skurcz... Tak mnie ściągło i zabolało... I zaraz przeszło. A macica mi się stawia cały dzień dzisiaj, mimo że nic nie robię
Weź nospę i obserwuj, jeśli dalej będzie się stawiać, pojechałabym na IP, żeby poobserować stawianie
Stary 2013-05-11, 16:29   #4779
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Weź nospę i obserwuj, jeśli dalej będzie się stawiać, pojechałabym na IP, żeby poobserować stawianie
Mam nadzieję, że się uspokoi... W poniedziałek mam wizytę, więc zaraz będę gadać wszystko gince.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 16:39   #4780
idzia111
Zakorzenienie

dotka za zakup,

rockyyy super, ze wyniki ok.

zaraz sie ugotuje, normalnie cos strasznego
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 16:57   #4781
Myszolka91
Raczkowanie

Hej. Nie pisze dwa dni ale was podczytuje. Wyzyna mi sie zab madrosci i boli jak cholera buzia spuchnieta,szczena boli a dentysta nic nie moze na razie z tym zrobic. Biore paracetamol ale Malo Co pomaga. W nocy spac nie mogemasakra jakas.
Myszolka91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-11, 17:07   #4782
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
może jak nie będzie przechodzić to jedź na IP

oj ząb mądrości przykra sprawa- ja mam 2 górne usunięte, tylko 2 dolne zostały

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

zmykam na spacerko-randkę

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 17:10   #4783
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszolka91 Pokaż wiadomość
Hej. Nie pisze dwa dni ale was podczytuje. Wyzyna mi sie zab madrosci i boli jak cholera buzia spuchnieta,szczena boli a dentysta nic nie moze na razie z tym zrobic. Biore paracetamol ale Malo Co pomaga. W nocy spac nie mogemasakra jakas.
Oj współczuję, ja po prawej stronie usunęłam 8 zanim wyrosły, po lewej na sczęście lekko wyszły
Stary 2013-05-11, 17:18   #4784
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
perse my mamy tak samo jak wy ,nieraz tz mnie widział w wc ja jego..( no moze z wyjatkiem kupy:P i wycierania tylka hahha) ale tak jak sika czy sie kompie czy cos to bez problemu i tez patrzył jak zygalam.. ja jak on zygal zyc nie umierac hahahah ) itp) dla mnie to takie fajne normalne tyle lat sie zyje ze sobą to wiesz..

super, że wstawiłaś zdjęcia Ja myślałam nad maracują, ale już widzę, że za bardzo dziewczęcy ten fiolet, więc zostajemy przy szarym
Ale ekstracki ten wózek

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 17:27   #4785
surka
Zakorzenienie

W końcu wzięłam się za przeczytanie analiz sroki i np. poleca do pielęgnacji brodawek sutkowych

Rossmann, Babydream fur Mama, Maść do pielęgnacji brodawek sutkowych

Nie trzeba zmywać.
Stary 2013-05-11, 17:41   #4786
Oliath
Zakorzenienie

Cos smiesznego znalazlam :
http://allegro.pl/pokrowiec-na-wozek...221389774.html
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 17:42   #4787
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Śmieszny, ale zaraz całkiem fajny
Stary 2013-05-11, 17:53   #4788
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
chyba taki czas na nas przyszedł, że macica się stawia, obyś więcej nie miała takich bolących skurczy
Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
dotka za zakup,

rockyyy super, ze wyniki ok.

zaraz sie ugotuje, normalnie cos strasznego
chcesz się zamienić? u mnie znowu leje, wczoraj cały dzień lało

Cytat:
Napisane przez Myszolka91 Pokaż wiadomość
współczuję bólu zęba
Cytat:
fajne

chcieliśmy iść na działkę chociaż się przespacerować ale tak leje, ze masakra, może chociaż poprasuję jak mi się zechce

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 18:14   #4789
Neni1984
Zakorzenienie

Ja na chwilkę. Byłam na zakupach w Tesco, upiekłam biszkopt z bitą śmietaną, owocami i galaretką i sprzątam chatę. TŻ dziś niestety w pracy do 22, bo odrabiają wolne 2 maja

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
Przyznam szczerze, że ja też kiedyś tak miałam, ale to było świeżo po ślubie. Schodziłam do piwnicy do łazienki i tam załatwiałam grubszą sprawę tak aby mąż nie wiedział. A teraz...normalnie.
Ja wiem, że my jesteśmy krótko po ślubie, ale mieszkamy razem już prawie 7 lat i dla mnie pewne rzeczy są nie do przyjęcia, że tak to ujmę-tak było na początku - i tak jest i teraz. Amen
Cytat:
Hej Zabki!!!!!!!!

ALT 22 a norma 66
AST 17 a norma 59
ufff nie ide do szpitala
AST 17[COLOR="Silver"]
Hurrraa
Cytat:
W końcu wzięłam się za przeczytanie analiz sroki i np. poleca do pielęgnacji brodawek sutkowych
Ale jest już chyba wycofana ze sprzedaży
Smarowałam nią stopy kiedyś-była nieoceniona
Cytat:
Śmieszny, ale zaraz całkiem fajny
I drogi

Uciekam się kąpać i opalać
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 18:15   #4790
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cześć Mamusie
Ależ miałam dziś intensywny dzień. Nogi mi odpadają tzn stopy tak mnie naparzają że mogłabym je odciąć Teraz już wiem że musze mieć mega mięciutkie buty do dłuższego łażenia.

A i mam pytanie co to jest to stawianie się macicy?? Jakie to jest uczucie??

Mam też w pdf Zaklinaczkę dzieci Tracy Hogg jak któraś chce pisać na priva to wyślę na maila. Jak patrzyłam po rozdziałach to fajne rzeczy mogą być. W TV też leci program na dwójce nie wiem czy oglądałyście ??
Stary 2013-05-11, 18:22   #4791
Neni1984
Zakorzenienie

Ghia, ale jaki tytuł masz dokładnie? Bo ja mam Język niemowląt, jeśli masz inną część to jestem chętna
A program na 2? Jaki?
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 18:24   #4792
mela1234
Zakorzenienie

Jejku dziewczyny chyba pęknę. Zjadłam dwie kanapki z szyneczką i zielonym ogórkiem i poprawiłam 0,5 kg różowym winogronem. No nie mam siły się ruszyć, a powinnam iść jajka z kurnika zebrać i kozę zamknąć.

Od rana byłam z Małgosią i moją siostrą i jej facetem w kinie. Bajka jak bajka dla dziecka rewelacja, a ja ledwo siedziałam bo mi niby wygodnie, ale za głośno itd. Ale obżarłam się popcornu i popiłam colą!

Jutro Komunia bratanka, zaplanowana na tarasie i mój bart dziś jechał kupić namiot co by nie padało gościom na głowę. W sumie koło 10 nie padało i stwierdziliśmy, że jakby taka pogoda była bez deszczu to super bo nie za ciepło, nie zimno i nie padało. A później się rozpadało na maxa.

Dobra idę ruszyć tyłek. Z plusów to taki, że cały dzień nic mi się macica nie stawiała.

Aha co do męża i intymności, to golę się w osobności, dwójkę robię w samotności. On też. Czasem mi się w ciąży zdarza, że jak on bierze prysznic to lecę na siku, ale to są rzadkie przypadki. Przy porodzie go nie chcę bo tak jak któraś tu pisała, są pewne granice intymności, które dla mnie nie są do przekroczenia. Zresztą moja babcia powtarza, żeby "całej du..y" nie odkrywać bo się mężowi szybko znudzę i opatrzę. Czyli nie odkrywać od razu wszystkich kart i dbać o siebie na osobności, żeby nie wiedział o wszystkich sztuczkach.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 18:26   #4793
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Mam język niemowląt w całości i jak rozwiązywać problemy wychowawcze pierwsze 178 stron i szukam dalszej części do 420 str. A program na tvp 2 to własnie zaklinaczka dzieci na podstawie ksiązek tej Tracy Hogg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-11, 18:33   #4794
lachryma
Zakorzenienie

ja tak na szybko, męczę temat doboru stanika i podsyłam Wam 2 fajne artykuły:

http://dzieciowo.pl/2010/01/stanik-d...doceniany.html
http://dzieciowo.pl/2010/01/porzadny...a-i-alles.html
Stary 2013-05-11, 18:34   #4795
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Ale jest już chyba wycofana ze sprzedaży
Smarowałam nią stopy kiedyś-była nieoceniona
To szkoda

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
A i mam pytanie co to jest to stawianie się macicy?? Jakie to jest uczucie??
Nagle robi się twarda, jak kamień.

]
Stary 2013-05-11, 18:35   #4796
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Mela zgadzam się z tą intymnością. Ja również dbam o siebie w odosobnieniu. Kąpać się czasem kąpiemy razem lub gdy drugie jest w łazience, ale golenie i 2 zdecydowanie w samotności. Co do porodu to gdybym rodziła normalnie to chciałabym żeby TŻ był przy mnie bo przecież on by był przy głowie a nie zaglądał między nogi. Lekarze też wiedzą, że pewnych widoków należy oszczędzić przyszłym tatusiom
Stary 2013-05-11, 18:39   #4797
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

wróciłam

Matko święta opiszę Wam co zrobiłam w restauracji...
byłam z moimi chłopakami na sushi, jedliśmy, rozmawialiśmy wszystko ok, zjadłam trochę ale bez przesady, apetytu wielkiego ostatnio jakoś nie mam, no i na koniec zjadłam sobie dosłownie kawałeczek imbiru... jakoś mnie zaszczypał w gardło i nagle momentalnie wszystko podeszło mi do góry... zatrzymałam rzygi dłonią, troszkę mi wyleciało na podłogę... pobiegłam do kibla i tam WSZYSTKO !!!!
no masakra jakaś, wymiotowałam dwa razy na początku ciąży, potem nigdy i nagle coś takiego ??? ale wstyd... na szczęście byliśmy blisko kibelka i nikt koło nas nie siedział...

potem zrobiło mi się lepiej i pojechaliśmy do Hali na targi Designu, super sprawa, pierwszy raz we Wrocku, super mebelki, super pomysły, kupiłam dla Leośka taką piłkę z odstającymi tasiemkami do ciamkania
ja uwielbiam sztukę użytkową, meble, lampy, a jak jeszcze mają oryginalny kształt i są wykonane w sposób innowacyjny albo bardzo prosty ale są genialne pomyślane i użytkowe to już w ogóle bomba !!
były pufy ze sznurka, z kartonów, odjechana ceramika, no multum rzeczy, jeśli ktoś lubi to polecam !!!
przydałyby się jeszcze targi projektantów ubioru, najlepiej jakby połączyli dwa w jednym

rocky - za wyniki !!!

dotka - super wózek !!!

Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Czas edycji: 2013-05-11 o 18:42
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 18:43   #4798
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Teso Wiesz co chyba dobrze, że zwymiotowałaś ciężarówki nie powinny jeść sushi
Stary 2013-05-11, 18:45   #4799
surka
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40761812]Matko święta opiszę Wam co zrobiłam w restauracji...
byłam z moimi chłopakami na sushi, jedliśmy, rozmawialiśmy wszystko ok, zjadłam trochę ale bez przesady, apetytu wielkiego ostatnio jakoś nie mam, no i na koniec zjadłam sobie dosłownie kawałeczek imbiru... jakoś mnie zaszczypał w gardło i nagle momentalnie wszystko podeszło mi do góry... zatrzymałam rzygi dłonią, troszkę mi wyleciało na podłogę... pobiegłam do kibla i tam WSZYSTKO !!!!
no masakra jakaś, wymiotowałam dwa razy na początku ciąży, potem nigdy i nagle coś takiego ??? ale wstyd... na szczęście byliśmy blisko kibelka i nikt koło nas nie siedział...

[/QUOTE]

Całe szczęście nie zdarzyło mi się jeszcze wymiotować w miejscu publicznym
Stary 2013-05-11, 18:51   #4800
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Teso Wiesz co chyba dobrze, że zwymiotowałaś ciężarówki nie powinny jeść sushi
ja zamawiam wegetariańskie albo z rybami grillowanymi, nie surowe, a takie można więc spoko
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości