|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
Jasne, że to nie oznacza, że inni mają się ukrywać z jedzeniem, ale jak dla mnie tekst teściowej wypowiedziany był z premedytacją ![]() Mogła normalnie dać synowi cukierki i nie mówić "ojj, Moniczko ty nie jesz", takie podkreślanie :/ Blondi, kobietko ![]() Wypowiedz się o moich szpilkach przyszłych czy pasują do poprawinowego image, bo pamiętam, że mi doradzałaś ostatnio i pamiętasz jak wyglądało z szarfą ![]() Pysiu ty też, plisss ![]() ![]()
"Ludzie dbają o tych, którzy dbają o siebie!" ![]() Edytowane przez monikkad Czas edycji: 2013-05-11 o 18:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Winter is coming
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Aniuska, mi też się podobasz najbardziej w nr 2
![]() Ja będę mierzyć dopiero we wrześniu... Będzie ze mną jechać na bank przyjaciółka i pewnie druga koleżanka, chciałabym też wziąć mamę ![]()
#1473 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1474 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Natomiast jeśli chodzi o suknie Sincerity to mam 3 miłości: http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3728 tylko boję się że to jakaś szelszcząca satyna jest :/ http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3732 http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3737 w tej jest moja mama zakochana a znowu TŻ nienawidzi koronek ;D
Myśl, co potrafisz zrobić z tym co masz. Edytowane przez exist_ Czas edycji: 2013-05-11 o 18:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja ogólnie wolałabym żeby Tż przy tym był a nie mi później powie "nie podoba mi się ![]()
![]() |
#1476 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój tez leci do drzwi jak ktoś wchodzi. A jak wiem, że wchodzi ktoś kto się boi to psa trzymam na rękach. ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
![]() A tak to biorę przyjaciółkę bo wiem, że mi wszystko szczerze powie + ma łeb do interesów ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tż'ta mama zawsze wygania psa, to tylko pudelek ale ma manię szczekania co jest wkurzające i hałasu robi tyle, że masakra ! ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
![]() Ta mi się też bardzo podoba http://www.sweetheartgowns.com/swh/6007 tylko wolałabym żebym bardziej prosta była ![]()
Razem od 01.07.2008 ![]() Zaręczczeni od listopada 2011 ![]() Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 ![]() Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-05-11 o 18:46 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1478 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymier
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jako, że ślubujesz w tym samym dniu co JA ![]() ![]() Nie chwaliłam się jaki kostium kupiłam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do konca urlopu nie docieraja nawet, porozciagane majtki, kolor blednie :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś Ty ja nie będę jej brała ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1484 | |
Zakorzenienie
|
Śliczna
![]() exist_ w przypadku fobii takich jak fobia na psy skuteczne jest tzw. zanurzanie, czyli obcowanie z bodźcem lękowym. Trochę to drastyczne, ale podobno działa. Miałaś kiedyś psa, systematyczny kontakt z pupilami? Może po prostu nie jesteś przyzwyczajona do psów. ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
![]() Ja 2 lata kupiłam kostium w La Senza z odpowiednią miseczką ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie pr
monikka - moim zdaniem sukienka + buty będzie rewelka! Bez żadnej szarfy!
exist, a co TŻ na to? Przecież nie od wczoraj jesteście razem, wie, że się PANICZNIE boisz (właśnie o to chodzi, że to nie jakieś widzimisię, tylko konkretny mocny strach). On nie może wpłynąć na rodziców, żeby psa zamknęli? Bez przesady, chyba nie przesiadujesz tam codziennie po pół dnia, żeby pies był jakoś poszkodowany z tego tytułu. Też mam psa, jest dla mnie bardzo ważny, ale.. jak przychodzą znajomi którzy psów nie lubią/boją się, to ją zamykam bez gadania. Bez przesady, nic jej się nie dzieje jak np. 3h posiedzi w drugim pokoju, przecież nikt tych psów nie każe w lochach zamykać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie pr
Cytat:
Oczywiście, pilnowałabym psa, tak jak zawsze pilnuję, gdy mamy gości, ale nie zamknęłabym zwierzęcia samego... Bratowa Tż też się boi, że jej kot dziecko zje lub pies, ale bez przesady.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
No ja rozumiem nieuzasadnione przypadki strachu, jak Twoja bratowa.
Ale jak exist się AŻ TAK boi, to naprawdę nie lepiej zamknąć psa? Bez przesady, pies nie umrze przez 3h w innym pokoju sam ![]() A jak się wychodzi z domu i pies sam zostaje to co, też taka wielka krzywda mu się dzieje? Nie sądzę. Podobnie nawet jak jestem w domu, to pies nie spędza 100% czasu ze mną, bo czasem sam po prostu woli iść sobie pospać na osobności. Nikt nie wymaga od nich zamykania psa na cały dzień ani w piwnicy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
KaEs - myślę, że góra się mniej niszczy niż dół
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zatem dobrze by było, gdyby exist_ się przemogła i spróbowała się przyzwyczaić do psów i kotów, bo prawdoopodobieństwo jest takie, że nie będzie mogła ich unikać cały czas. Nie każdego psa można zamknąć w drugim pokoju.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moge spytac, ale wiem, ze ona wypozyczala. W Lublinie ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
U mnie strój z VS za kilka stów po sezonie wyglądał jak szmata
![]() ![]() W tamtym roku kupiłam w Housie i jest ok ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Wtajemniczenie
|
No coś Ty... Mam nadzieję, że mi nie wyjdą... bo przez 2 tygodnie się nim na pewno nie nacieszę! Chociaż sezon..
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję - w tańcu wygląda pięknie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
exist_ może ktoś byłby Ci w stanie pomóc? Może mogłabyś w stanie nad tym popracować? Usiąść z Tobą, trzymać psa przez jakiś czas, powtarzając tę czynność regularnie, pozwolić Ci dotknąć psa aż przestaniesz mieć negatywne reakcje. Może w ten sposób byś się choć troche przyzwyczaiła?
Inaczej pozostaje Ci pomoc terapeuty. Ja bym się zastanowiła, bo psy są jednak wszędzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | |||
Blond forever!
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja natomiast byłabym za szarfą - oczywiście wiązaną z tyłu, ponieważ do sukienki nie dobierzesz żadnego naszyjnika, bo jest zabudowana mocno u góry, a tak będzie akcent kolorystyczny także na sukience, takie jest moje zdanie ![]() Najlepiej jak przymierzysz jak już będziesz miała buty z szarfą i bez szarfy i ocenisz/ocenimy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
nie mam siły was nadrabiać
![]()
![]() |
#1498 | |
Wtajemniczenie
|
Dotka90, zgadzam się z Tobą w 100%, nie uważam, żeby coś się stało psu jak chwilę sam w pokoju posiedzi ;]
Exist, możemy sobie ręce podać. Ja mam tak samo totalną dogofobię. W dzieciństwie jeden pies mnie ugryzł w czoło (naskoczył na mnie i dziabnął, krew się polała), innym razem jak szłam do szkoły to spotkałam na drodze takiego okropnie wściekłego psa sąsiadki i uciekałam przed nim, a on mnie gonił aż do klatki. Boże... do dziś pamiętam to kołatanie serca jak biegłam do mojego wieżowca... Aż inny sąsiad ostro pojechał tej sąsiadce, że co ona w ogóle wyprawia, że takiego agresywnego psa bez smyczy puszcza. I też jestem w takiej sytuacji, że rodzice TŻ-ta i TŻ mieli psy (teraz Blek już zdechł, tzn. został uśpiony). To był wieeeelki owczarek kaukaski, po prostu mega wielki byk, większy z dwa razy ode mnie :PPP Normalny człowiek lubiący psy mógłby się go przestraszyć, a co dopiero ja od zawsze chorująca na dogofobię i przechodząca na drugą stronę ulicy za każdym razem, gdy na widoku był pies :P Blekuś oczywiście członek rodziny, jakżeby inaczej. Szanowany dużo bardziej niż niejeden człowiek ;] No ale jak pierwszy raz przyjechałam to zamknęli go na czas mojego wejścia (ale zaraz jak tylko weszłam do pokoju K. to go wypuścili). Ten pies to był najlepszy przyjaciel TŻ-ta, a teściowie nie widzieli za nim świata. Ja osobiście nie mogłam go zdzierżyć. Nie dość, że bałam się go panicznie to jeszcze nie byłam przyzwyczajona do obcowania z psami i przeszkadzały mi jego kudły na moich ubraniach oraz to, że po prostu śmierdział... Teściowie oczywiście zero problemu, że on siedzi i je obiad wtedy kiedy my. Na szczęście to był wychowany pies, naprawdę był w porządku i nigdy nie było czegoś takiego, że stał i wyczekiwał aż ktoś mu coś z obiadu podrzucił. Najczęściej po prostu sobie leżał przed TV i miał wszystkich w d... ![]() Natomiast mają też innego psa, beagla i ten to jest rozpuszczony jak dziadowski bicz, szczeka bez opamiętania, a jedzenie przy nim obiadu czy czegokolwiek przy stole to mordęga, sępi tak, że szkoda gadać, a co do mnie szczeknie to ja się boję. Może bywam niekulturalna, ale potrafię wtedy wziąć talerz i iść jeść do pokoju K. Sorry, skoro oni nie rozumieją, że boję się psa i że mogliby go na ten moment wyprowadzić z pokoju to ja nie muszę się na siłę męczyć i przy nim jeść. Ale jakoś nie zauważyłam przez 4 lata, żeby mi to miał tam ktokolwiek za złe :P Wniosek jest taki, że wenedka ma trochę racji, że przebywanie z psem pomaga, bo ja dzięki rodzinie K. mniej się już tych psów boję. ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
Dzięki za opinię, no muszę popróbować. Chociaż jak pamiętasz, ta szarfa wąska jest i będzie tak smętnie z tyłu zwisać : (
![]() |
#1499 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to dziwne, bo ja mam kostium z HM już trzeci sezon i nic się z nim nie dzieje. w tym roku chcę kupić nowy, bo tamten po prostu mi się już znudził i przestał podobać, ale cały czas jest w świetnym stanie.
![]() |
#1500 |
Blond forever!
|
A pomysł z zszyciem trzech szarf w jedną?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.