Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-11, 18:52   #4801
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Surka ale to tak bez powodu czy np przy wysiłku ?? Ja jak się trochę nachodzę to mam twardszy brzuch jak usiądę to od razu robi się miękki To o to chodzi?? To jest normalne czy nie powinno się tak w ogole robić??
Stary 2013-05-11, 18:56   #4802
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Surka ale to tak bez powodu czy np przy wysiłku ?? Ja jak się trochę nachodzę to mam twardszy brzuch jak usiądę to od razu robi się miękki To o to chodzi?? To jest normalne czy nie powinno się tak w ogole robić??
w 29 t.c lekarz mi mówił że moze tak sie zdarzyc 2-3 razy w ciagu dnia, jezeli czesciej to trzeba informować

i u mnie po tym jak szalałam dwa dni ze sprzataniem tak sie robiło cały dzien i było ogromnie nieprzyjemne, a chodzić to mogłam tylko do kibelka i spowrotem bo tak mi sie sciagało wszystko

Edytowane przez iwona335
Czas edycji: 2013-05-11 o 18:59
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 19:06   #4803
mela1234
Zakorzenienie

Czerwony Baloniku a tobie opuchlizna z nóg po nocy nie zeszła? Bo to niedobrze. Rano powinny nogi być "czyste".
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 19:14   #4804
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli zdarza się sporadycznie i jest bezbolesne, to nie trzeba się martwić. Gdy zdarza się często i jest bolesne to lepiej to poobserwować. Mi się macica napina już os 20 tc i nie ma znaczenie czy po wysiłkuczy bez. Ale mój lekarz o tym wie i jestem pod kontrolą.
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 19:18   #4805
iwona335
Zakorzenienie

wiecie co chyba wkraczamy w nowy etap w naszej ciązy i po prostu nie wiemy co ejst normą a co powinno nas zmartwić, jeszcze kilka tygodni i bedziemy martwić sie o nasze cycuszki, maluszki, odparzone dupki i inne kolki
Stary 2013-05-11, 19:19   #4806
misiaczka555
Wtajemniczenie

Wróciłam objedzona kielbaskami, szaszlykami z warzywek, salatkami itp
Pochlaly mnie komary. TZ śpi pewnie z nadmiaru świeżego powietrza

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
perse my mamy tak samo jak wy ,nieraz tz mnie widział w wc ja jego..( no moze z wyjatkiem kupy:P i wycierania tylka hahha) ale tak jak sika czy sie kompie czy cos to bez problemu i tez patrzył jak zygalam.. ja jak on zygal zyc nie umierac hahahah ) itp) dla mnie to takie fajne normalne tyle lat sie zyje ze sobą to wiesz..

Objechalam.. i jestem padnieta ale taka szczesliwa ze to sie w głowie nie miesci chodziaz splukana taka ze niewiem jak do konca miesiaca wyżyje ale NIE wazne wazne ze Zuzinka ma karoce swoją piekną.
Te co maja blisko Krakow/ bochnie to strasznie polecam sklep ten Kubus przy Partyzantow. Panie sa strasznie konkretne wiedza z czym pracują,jakie maja produkty i maja wiedze na ten temat.
Odnosnie wozka.. wzielam ta maracuje i jestem zakochana jest taka sliczna wozek sklada sie i rozklada w mgnieniu oka ( oczywiscie najpierw trzeba rozkminic co do czego ale jak to sie opanuje to jest super,duza torba na zakupy gondola duza,az wsumie bylam w szoku szczerze powiedziawszy,ale jak ja sie wlozy na stelaz to fajnie i zgrabnie wyglada,spacerowka wydaje sie mala ale jest tak naprawde spora,fajnie ze przodem i tylem montowana, fotelik super wiadomo maxi-cosi duzo nie trzeba mowic podobaja mi sie rozwiazania ze wszystko jest na klik a zarazem nie gibie sie na boki takie wiecie,stabilne podoba mi sie blokowanie kół,blokowanie ich calkiem,wyciaganie raczki,zmiana gondoli na spacerowke czy fotelik.Jest lekki,maly po złozeniu ( i jestem naprawde w szoku ze zlozenie stelaza zajmuje nie wiecej niz 3 sek.) fajnie sie jezdzi ( po sklepie i po domu,zobaczymy na polu w praktyce) jak narazie jestem strasznie zadowolona i to byl strzał w 10!
Dokupilam odrazu torbe navingtona montowana na raczke wiadomo z mata do przewijania i sliczniutką parasolke

Oprocz tego materac kupilam pianka-kokos-pianka 120/60 (musze go przerobic bo moje lozeczko graco jest niewymiarowe ale da sie bo pani mowila ze tak duzo osob robi bo zamowienie na wymiar jest o wiele drozsze) pani bardzo polecala ten materac,mowila ze lateksowe byly fajne pare lat temu kiedy byl na nie taki bum.. i ze na lateks nie moze sie ani odrobina wody czy wilgoci dostac.No i przescieradło kupilam ( z racji tego ze zachowalam "zimna krew" nie wchodzilam na dział zabawki ubranka itp bo bym kupila jeszcze wiecej ale jestem gotowa do porodu prawie no i mam prawie calutka wyprawke brakuje mi jednej lub dwoch rzeczy ( oprocz kosmetykow) ( pytalam o kosz na pieluchy Pani mowila ze to zbedna rzecz i ze lepiej sie sprawdzaja zapachowe woreczki na kupki:P)

wklejam zdjecia.( widzialam niebieski navington ten wsumie blekitny tez ladny,ale jednak mi sie fiolet bardziej o wiele podobał)
Aaaaa Dotka I Love You
Czekałam na nie zdjęcia, zazdroszczę ze juz masz navingtona w domu
Jeszcze bardziej sie upewnilam ze go chce i kolor bajkowy
Mam kilka pytań:
- czy wysokosc rączki jest regulowana jednym przyciskiem i sie wysowa lub chowa? Nie chce tego ze zginana rączka na dwa przyciski
- ile kosztował bez fotelika
- ile dalas za torbę bo jest super nie chciałam tych zwykłych
Ps. Swietnie dobralas parasolke

Chyba wszystko zgapie... moge?

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 19:20   #4807
iwona335
Zakorzenienie

jakierka, AgaPlast, Renessme1985, BrandyOrange tajniaczki
byście cos napisały a nie tak cichaczem siedzicie
Stary 2013-05-11, 19:21   #4808
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz

Powiem Wam, że mnie te skurcze niepokoją, nic przyjemnego i mimo, że jestem polozna to myślałam, że będą inne. Mi napina się podbrzusze, uczucie jak na okres. Raz zabolalo mnie tez od krzyża. Ale staram się nie nakrecac. Jak będą częste, to zadzwonię do gina... A teraz staram się więcej odpoczywać.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 19:22   #4809
czerwony_balonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Czerwony Baloniku a tobie opuchlizna z nóg po nocy nie zeszła? Bo to niedobrze. Rano powinny nogi być "czyste".
Jest mniejsza niż wczoraj wieczorem,kiedy moje stopy wyglądały jak stopy Shreka Czemu niedobrze? Myślałam że opuchnięte nogi to normalka szczególnie w 3 trymestrze i przy upałach?
Stary 2013-05-11, 19:22   #4810
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że mnie te skurcze niepokoją, nic przyjemnego i mimo, że jestem polozna to myślałam, że będą inne. Mi napina się podbrzusze, uczucie jak na okres. Raz zabolalo mnie tez od krzyża. Ale staram się nie nakrecac. Jak będą częste, to zadzwonię do gina... A teraz staram się więcej odpoczywać.

chyba musimy zwolnić tempo, nasze organizmy sie tego domagają
Stary 2013-05-11, 19:23   #4811
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
Witamy się z Anią w 29 tc. Gratuluję innym Ciężarówką rozpoczętych tygodni i miesięcy.
klask i:

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
A ja dochodzę do wniosku, że:
leżeć na wznak już nie mogę dłużej niż parę sekund bo robi mi się jakoś dziwnie i zajarzyłam, że podobnie mi się robi jak siedzę, czyli przy siedzeniu też muszę mieć ucisk na jakieś aorty czy inne takie. Najlepiej mi na boczku ale na lewym coś mi serce podtelepuje ostatnio
Uciskasz tętnicę doprowadzającą krew do serca. Uważaj szczególnie jeśli prowadzisz samochód a takie dolegliwości masz siedząc

Teso- dołączam do kciuków dla Ignasia

A tak poza tym to dopiero wróciliśmy do domu. Dzień dość intensywny Tż usypia własnie Wojtusia a ja się relaksuję, po relaksującym dniu

Idę nadrobić co naskrobałyście

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-11, 19:26   #4812
czerwony_balonik
Zadomowienie

Niedługo nowy wątek, jaki tytuł tym razem? Może znów zróbmy głosowanko?
Stary 2013-05-11, 19:28   #4813
AgaPlast
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Ghia, ale jaki tytuł masz dokładnie? Bo ja mam Język niemowląt, jeśli masz inną część to jestem chętna
A program na 2? Jaki?
Pogoda dzisiaj u mnie marna i przespałam całe popołudnie. Ja bardzo chętnie zapatruje sie na tą ksiażeczkę i jeżeli to nie problem to bardzo prosze o przesłanie to moze w koncu wezme sie za czytanie fachowej literatury. pisze na priv swojego meila
AgaPlast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 19:31   #4814
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20

Cytat:
Napisane przez AgaPlast Pokaż wiadomość
Pogoda dzisiaj u mnie marna i przespałam całe popołudnie. Ja bardzo chętnie zapatruje sie na tą ksiażeczkę i jeżeli to nie problem to bardzo prosze o przesłanie to moze w koncu wezme sie za czytanie fachowej literatury. pisze na priv swojego meila
Ja dopiero wstalam:-D

Filipiśko

Stary 2013-05-11, 19:34   #4815
czerwony_balonik
Zadomowienie

Muszę się pochwalić Wylicytowałam kurtkę skórzaną dla tż za 10zł Poprzednią kot mu poszarpał,urządzając sobie na niej wspinaczki jak wisiała w przedpokoju, mam nadzieję że z tą tak nie będzie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-11, 19:36   #4816
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Rockyy super, że wyniki w normie

jestem w szoku, weszłam do autobusu, ustąpiła mi miejsca jedną osoba- ponad 70-letnia pani... Niech reszta się wstydzi! ale aż mi się głupio zrobiło, jak zajmowalam jej miejsce... A zaraz wrabie twistera w kfc

Noo jestem pełna podziwu dla babci
Cytat:
Napisane przez Myszolka91 Pokaż wiadomość
Hej. Nie pisze dwa dni ale was podczytuje. Wyzyna mi sie zab madrosci i boli jak cholera buzia spuchnieta,szczena boli a dentysta nic nie moze na razie z tym zrobic. Biore paracetamol ale Malo Co pomaga. W nocy spac nie mogemasakra jakas.
Biedulko
Cytat:
J tez mam czasem w ciagu dnia 2-3 skurcze no i jestem wypoczeta ale jak sobie siąde,poloze sie to mijająA jak jestem wieczorem padnieta to twardy mam brzuchale gin wie o tym i łykam 3x dziennie Magnez
Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Niedługo nowy wątek, jaki tytuł tym razem? Może znów zróbmy głosowanko?
Roxi miała fajne propozycje ,nawet ta nr 1 mi sie podobała ale gdzies zagineły w spamie a ja mojego typu nie pamietam ;/

Dotkaaa super wozek I kolor bossssssski
Teso oby Wam sie ze zdrówkiem wszystko poukładało
Magolina niech skurczybyki odpuszcza.
Stary 2013-05-11, 19:39   #4817
AgaPlast
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-V

No ja w sumie tez ale zaraz lece pod prysznic i znów do wyrka
AgaPlast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 19:39   #4818
czerwony_balonik
Zadomowienie

Spodobały mi się bardzo licytacje na allegro, ostatnio wylicytowałam pantofle dla mamy za 1zł i bardzo jej pasują i się podobają No i ciuszków trochę dla Gabi,przyszły w super stanie Jakoś wcześniej byłam zwolenniczką KUP TERAZ,bo nie chciało mi się polować i czekać aż się skończą aukcje, a teraz mi się zmieniło, to dzięki Oliath To twoje wklejanie fotek, co ci się udało kupić i za jakie ceny mnie zainspirowało do licytacji, dziękuję
Stary 2013-05-11, 19:39   #4819
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Patrz, ja tu kiedys wklejalam ilosciowo co mam z ciuszkow w rozmiarze 56-62:
Skarpeteczki 27
Paputki i buciczki 11
Koszulki wiązane dl. rekaw 5
Body kr. rekaw 16
Body dl. rekaw 10
Spioszki bawełniane/welurowe 6/5
Polspioszki 2
Pajacyki bawełniane/welurowe 7/13
Bluzeczki/kaftaniczki dl. rekaw 20
Bluzeczki/ t-shirty kr. rekaw 9
Sukienusie 18
Spodenki 8
Geterki 8
Bolerka 3
Bluzy 3
Dresiki 2
Czapeczki 18
Rampersiki 2
Kurteczki 3
Kombinezoniki 2
Niedrapki 3

A tutaj np. lista do torby szpitalnej:

kosmetyki DZIDZIA:
Oliwka
Mydlo BAMBINO
Octenisept do pepuszka
Rumianek/swietlik do oczek
Gaziki jalowe
Olejuszka na ciemieniuche
myjka
szczoteczka miekka do wloskow
nozyczki bezpieczne
krem do pupki
pampersy TOUJOURS
chusteczki TOUJOURS
Pieluszki tetra biale miekkie 25 szt./flanelka kolorowe 10 szt.
Mąka ziemniaczana do zmiekczania wody i zamiast pudru

Karmienie i uspokajanie:
butelki AVENT ze smoczkami 2 male, jedna 260 ml
mleczko NAN Pro na wszelki wypadek
Smoczki anatomiczne Tommee Tippee PURE 0-3
kropelki na kolke - Bobotic?
na goraczke - czopeczki
na zaparcia - czopeczki glicerynowe

Kosmetyki MAMA
masc do brodawek - Medela Purelan
Kora debu napar + Tantum Rosa
podpaski poporodowe
majtki siateczkowe
podklady na lozko
TORBA SZPITAL
Kosmetyki MAMY j.w. plus tusz do rzes/ róż
Kosmetyki DZIDZI - podstawowe
Dokumenty - dowod, ubezpieczenie, ciaza, grupa krwi
Szlafrok, 3 koszulki nocne bawelniane, 3 pary spodni dresowych, 3 T-shirty, bawelniane biustonosze i figi, 3-4 pary skarpet
Reczniki, reczniki kuchenne, papier toaletowy miekki, apap, mydlo dzieciece, szczoteczka i pasta, szczotka i szampon, gabka, klapki pod prysznic, kapcie
Telefon, ladowarka, aparat, akumulatory
Kanapki, picie, slodycze
Ciuszki DZIDZI, w tym na powrot do domu
Kubek, talerzyk, sztucce
Lusterko

A tu jeszcze inne rzeczy, ktore kupilam lub dostalam:

- lozeczko
- przewijak z wanienka
- kosz mojzesza + stelaz bujany
- wozek
- materac
- posciel - kolderka, podusia, komplety powloczek+ochraniacze, baldachim ze stelazem, reczniki
- karuzelka
- maty edu
- rozek, miekkie nosidlo-wklad do gondoli
- pluszowe grzechotki
- pieluszki tetrowe i flanelowe
- kocyki
- becik do chrztu

I juz wszystko

Super, ze takie udane zakupy zrobilas

Biedna Mery chorutka
Dzięki Ola
Tylko że ja zrobiłam juz sobie spis tego co potrzebuje (wybrałam z waszych wyprawek o co potrzebuje) u mnie problem jest w firmach
Każdy ma tutaj inne doświadczenia z butelkami, z materacem, kosmetykami itp. Ja wiem że to ja musze sprawdzić co nam przypasuje ale....No wlasnie jak to wybrać.
A poza tym w ciazy zastanawiam sie pól godz w restauracji co chce zjeść i na koniec i tak jestem niezadowolona. Tz dostaje białej goraczki

Czasem mam wrażenie że od wyboru dorsz czy łosoś zależy moje zycie

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-05-11, 19:44   #4820
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-V

Cytat:
Ja dopiero wstalam:-D

Ja spałam tez 1,5 h a potem dostałam powera i umyłam auto ale na tyle na ile miałam siłe,bez wysiłku i wyginania sie czyli namydliłam go na wysoskosci oczu szamponem i spłukałam szlaufem Tz lepiej by nie umył.Baa nie umył by wcale

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Spodobały mi się bardzo licytacje na allegro, ostatnio wylicytowałam pantofle dla mamy za 1zł i bardzo jej pasują i się podobają No i ciuszków trochę dla Gabi,przyszły w super stanie Jakoś wcześniej byłam zwolenniczką KUP TERAZ,bo nie chciało mi się polować i czekać aż się skończą aukcje, a teraz mi się zmieniło, to dzięki Oliath To twoje wklejanie fotek, co ci się udało kupić i za jakie ceny mnie zainspirowało do licytacji, dziękuję
Ja zaczynam przygode z allegro i na razie bazuje na ,,kup teraz" Z czasem sie wyrobie

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Ide policzyc ruchy,potem pod prysznic i moze w kimeee chyba ze nie bd mogla spac to wróce tu.Jutro sie do szkoły wybieram wiec jak wroce pewnie bedzie nowy wątek
Stary 2013-05-11, 19:46   #4821
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę się pochwalić Wylicytowałam kurtkę skórzaną dla tż za 10zł Poprzednią kot mu poszarpał,urządzając sobie na niej wspinaczki jak wisiała w przedpokoju, mam nadzieję że z tą tak nie będzie

Ja niedługo też lecę na jakieś spa, muszę korzystać bo w poniedziałek zaczynamy remont łazienki i pozostanie mi miska
Stary 2013-05-11, 19:48   #4822
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
10 zł? 10 pln? 10 złotych polskich? OMG
No jestem pod wrażeniem zdolności

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-05-11, 19:50   #4823
czerwony_balonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość

Ja niedługo też lecę na jakieś spa, muszę korzystać bo w poniedziałek zaczynamy remont łazienki i pozostanie mi miska
A długo potrwa ten remont?
Stary 2013-05-11, 19:51   #4824
madi82
Zakorzenienie

Hej dziewczyny,
Ja weekenduję u rodziców, ale co..tak jak rano pisałam kiepsko mi się chodzi...jak naciskam na lewą stopę to strasznie mnei rwie w pachwinie.
Dzwoniłam do gina to mnei uspokoił, ze nie powinno to być od ciąży ani macica tylko faktycznie naciągnięcie albo coś w tym stylu.
Więc cały dzień siedzę, leże...a jak chodze to jak półsprawna....masakra co to się z człowiekiem dzieje...

Podczytałam Was, ale nie mam sił cytowac, wybaczcie choć ten jeden raz.

PS. Gdzies mi umknął powóz Dotki musze go oblukać bo go tak chwalicie

28.07.2013r.

Edytowane przez madi82
Czas edycji: 2013-05-11 o 19:55
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 19:53   #4825
czerwony_balonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
10 zł? 10 pln? 10 złotych polskich? OMG
No jestem pod wrażeniem zdolności
Czaiłam się na nią 5 dni http://allegro.pl/show_item.php?item=3207679833 Podobno skóra naturalna i mało używana,zobaczymy Grunt że tż się podoba z fotek,mam nadzieję że będzie dobra rozmiarowo.
Stary 2013-05-11, 19:54   #4826
madi82
Zakorzenienie

[QUOTE=d0tkaaa;40756825

Odnosnie wozka..

wklejam zdjecia.( widzialam niebieski navington ten wsumie blekitny tez ladny,ale jednak mi sie fiolet bardziej o wiele podobał)[/QUOTE]

Faktycznie fajowy powóz i kolor nie taki mdły tylko konkretny. SUPER!

28.07.2013r.

Edytowane przez madi82
Czas edycji: 2013-05-11 o 19:57
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 20:03   #4827
surka
Zakorzenienie

Cytat:
A długo potrwa ten remont?
Mam nadzieję, że do połowy czerwca Pan się wyrobi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-11, 20:06   #4828
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Czaiłam się na nią 5 dni http://allegro.pl/show_item.php?item=3207679833 Podobno skóra naturalna i mało używana,zobaczymy Grunt że tż się podoba z fotek,mam nadzieję że będzie dobra rozmiarowo.
Wyglada fajnie

Idę coś zjeść...kurcze głupio tak jak TZ śpi o tej porze. Nudzi mi sie i jakoś tak pusto w chacie

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-05-11, 20:10   #4829
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że do połowy czerwca Pan się wyrobi
Widzę, że jedziemy na tym samym wózku:-D my mamy też koniec remontu zaplanowany na połowę czerwca, tylko prócz łazienki mamy 3 pokoje i korytarz. Wszystko od elektryki zaczynając... o_O

Filipiśko

Stary 2013-05-11, 20:12   #4830
idzia111
Zakorzenienie

dotka podasz mi namiar na ten sklep w ktorym kupiłas wozek? jakas aukcja czy strona?
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości