Naszym plotkom nie ma końca, bo krew w żyłach ufff... gorąca! Wątek offtopowy cz. IV - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-11, 20:11   #451
Esti10
Zakorzenienie

Dot.: Naszym plotkom nie ma końca, bo krew w żyłach ufff... gorąca! Wątek offtopowy c

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
http://www.biochemiaurody.com/sklep/cream-capillar.html

a w to Esti powinna sie pobawic i wyjdzie jej idealny kremik
O bylam kiedys na tej stronce dzieki za link
Szkoda tylko,ze on nie jest tez dodatkowo do cery mieszanej bo typowe do cery naczynkowe to latwo spotkac w sklepach czy aptekach a taki zeby byl do cery naczynkowej i zarazem mieszanej to juz brak

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

No dobra troche Was nadrobilam widac,ze weekend bo nie bylo tego bardzo duzo
Ja dzis caly czas cos robilam zaczelam od cwiczen, pozniej umylam glowe,wysprzatalam mieszkanko, zrobilam nalesniki.
Maz dzis musial isc do pracy na rano jak wrocil to skoczylismy do Kauflanda i Biedrony
Jak zawsze limitkowe chipsy sa bez problemu tak teraz zostalo tylko pare sztuk bolognese a carbonary juz nie bylo Moze beda w jakiejs innej przeciez musimy je sprobowac
No i bylo ostatnie opakowanie lodow pana cotta stwierdzilismy,ze chyba czekaly na nas wiec wzielismy wyjatkowo przy weekendzie skosztowalam bo tak to caly tydzien nie jadlam nic slodkiego
I sa calkiem dobre ale jak dla mnie raspberry cheesecake duzo lepsze Tych juz drugi raz bym raczej nie kupila no ale sprobowalam i juz wiem przynajmniej jak smakuja

Edytowane przez Esti10
Czas edycji: 2013-05-11 o 20:26
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 20:15   #452
lasoa
Zakorzenienie

Dot.: Naszym plotkom nie ma końca, bo krew w żyłach ufff... gorąca! Wątek offtopowy c

oglądamy X factor
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 20:50   #453
Mirianka
Zakorzenienie

Groszku special for You syrop jest tak mniej więcej w 50% produktów tj słodycze, ciasta, musztardy - sosy - ketchupy, produkty gotowe i mrożone (dużo Lidlowych i Biedrowych niestety ), przetworach, sokach itp. Ale wystarczy czytać etykiety - na początku wydaje się to upierdliwe i że to jest wszęęędzie ale potem się okazuje że w wielu tego nie ma
Ale np. ptasie mleczko, delicje, pralinki czy zwykłe ciastka zbożowe są tego pełne A i z ciastami problem - ja prosiłam normalnie w cukierniach o składy, czytam też etykiety na takich sprzedawanych np. w Auchan czy Kerfie no i kupuję dużo robionych własnoręcznie przez małe cukiernie albo na targach zresztą takie rzeczy najfajniej robić samemu A słodyczy jem po prostu mniej niż kiedyś - jem codziennie coś niestety ale staram się by tego było mniej np. rano cukierek Michałek, kawałek czekolady w ciągu dnia i po obiedzie i to wsio i dużo ruchu

Mirianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 21:08   #454
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
Na razie nie mogę sobie pozwolić na tak drogie legginsy
Ja zażyczyłam sobie na imieniny od TŻta. Także na jakaś okazję możesz sobie "zażyczyć". Chciałabym też inny kolor, ale poczekają do pensji może

Z resztą jak nie teraz je kupisz to kiedy indziej, one są w stałej ofercie Calzedonii

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 21:27   #455
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Tak sobie przeglądam ofertę tej apteki co wczoraj barałam u nich krem i stwierdzam, że świetne ceny mają. Także dziewczynki z Wawy polecam, bo macie odbiór np. przy wiatraku i w kilku innych miejscach mozna kliknac na all i odebrać w wybranej aptece
Napiszesz jaka to apteka bo nie chce mi się szukać, przepraszam.
Cytat:
o matko jak dużo. Znalazłaś juz jakies nowe lokum?
Cytat:
Napisane przez martyneczkaa3 Pokaż wiadomość
tak dużo!? uciekałabym gdzie pieprz rośnie, co Ci ludzie robią
Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
J

Jak dużo My mamy 150zł za dwie osoby za cały miesiąc.
Niestety, dla mnie to jest naprawde dziwne, bo jak mozna w pół miesiaca naciągnąć prądu na 300zł.Ten mój gej mnie wkurza, naskarżyłam juz na niego właścicielce, drugi współlokator podobno też. Wyprowadzam sie, już jej powiedziałam, znalazłam cos nowego, w środę idę oglądać, a się okazało, że znajoma tam mieszkała. Jaki ten świat mały. Wiecie ten gej mnie naprawdę wkurza, nawet nie mogę mu zwrócić uwagi bo on się albo zamyka, albo mam wrażenie się przede mna chowa. Teraz robiłam dwa podejścia to w kuchni się schował do spiżarni, a jak stwierdziłam że w tym czasie zmyje paznokcie to uciekł do pokoju. Nosz kurde.
Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
przeczytałam na patryku

Ależ są bycze komary w tej Wawie, dziś w autobusie widziałam takiego napitego że miał taką pupkę wielka czerwoną ledwo latał. Masakra. W Lublinie nie było komarów, bo podobno czymś tam spryskiwali, żeby zabić.

kayra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 22:08   #456
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kayra Pokaż wiadomość
Napiszesz jaka to apteka bo nie chce mi się szukać, przepraszam.

Niestety, dla mnie to jest naprawde dziwne, bo jak mozna w pół miesiaca naciągnąć prądu na 300zł.Ten mój gej mnie wkurza, naskarżyłam juz na niego właścicielce, drugi współlokator podobno też. Wyprowadzam sie, już jej powiedziałam, znalazłam cos nowego, w środę idę oglądać, a się okazało, że znajoma tam mieszkała. Jaki ten świat mały. Wiecie ten gej mnie naprawdę wkurza, nawet nie mogę mu zwrócić uwagi bo on się albo zamyka, albo mam wrażenie się przede mna chowa. Teraz robiłam dwa podejścia to w kuchni się schował do spiżarni, a jak stwierdziłam że w tym czasie zmyje paznokcie to uciekł do pokoju. Nosz kurde.

Ależ są bycze komary w tej Wawie, dziś w autobusie widziałam takiego napitego że miał taką pupkę wielka czerwoną ledwo latał. Masakra. W Lublinie nie było komarów, bo podobno czymś tam spryskiwali, żeby zabić.
mieszkasz z gejem? bo chyba musialam to przeoczyc

a apteke już slę na priv
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 22:13   #457
kayra
Zadomowienie

Cytat:
mieszkasz z gejem? bo chyba musialam to przeoczyc

a apteke już slę na priv
Tak na niego mówie, bo uważam że jest. Myslałam że tak tu pisałam już, ale chyba określałam go dziwakiem.
Dzięki.

Stary 2013-05-11, 23:53   #458
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
ja dzis inspirowałam się Kasztanką i zrobiłam pieczone ziemniaki, do tego grillowana kiełbasa z serem
Ale bym zjadła coś z grilla

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
tyle dobrze, że nie obcy

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Kasztanko daj spokój! Długa bluzka i legginsy to norma teraz. Chodzą tak Panie, które mają rozmairy 45+ więc nie masz sie czego wstydzić
Ja jak kupiłam sobie shapy z Calzedonii to nawet czasami chodzę w takich bluzkach tylko do tyłka, bo one i nogi i tyłek wyszczuplają
Jakoś nie mogę się przemóc, a dostałam dziś kolejne dwie pary legginsów, matka wygrzebała z tych rzeczy, które się nie sprzedały w czasach, jak prowadziłam swój mały biznes. Na szczęście kilka sukienek też mi zapakowała.
W ogóle popsuła mnie i TŻtowi humor na weekend
Stary 2013-05-12, 02:40   #459
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:

Jakoś nie mogę się przemóc, a dostałam dziś kolejne dwie pary legginsów, matka wygrzebała z tych rzeczy, które się nie sprzedały w czasach, jak prowadziłam swój mały biznes. Na szczęście kilka sukienek też mi zapakowała.
Nie przejmuj się nią

---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ----------

Wlasnie odeszlam od excela.. ledwo na oczy patrze. 2 w nocy już

---------- Dopisano o 02:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ----------

dobranoc
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 09:07   #460
farfala
Rozeznanie

Witam się w końcu w nowym wątku!
Wreszcie udało mi się nadrobić całą poprzednią część, ale zbiorczy komentarz wstawię później, bo teraz nie mam za bardzo czasu.

W ogóle to oczywiście jak jest weekend, to u mnie cały czas pada. Przysięgam, że się w końcu wścieknę. Miałam wczoraj jechać na festiwal piwa i nabyć sobie jakieś fajne smakowe, no ale gdzie będę mokła.

Ale dziś może się do galerii wybiorę, bo super sandałki widziałam na stronie Mango i chcę je obczaić na żywo.

A w ogóle to dziś mam swoje małe święto, bo jest niedziela i mogę zjeść coś słodkiego. Cały tydzień męczarni zostanie wynagrodzony. Ale chociaż przyniósł efekt, bo kolejny kilogram mniej.
Stary 2013-05-12, 09:16   #461
Petit_Papillon
luckygirl

Odp: Dot.: Naszym plotkom nie ma końca, bo krew w żyłach ufff... gorąca! Wątek offtop

Cytat:
To najwyższy czas, żeby jednak się przełamać i nie przejmuj się nią

Farfala u mnie jest to samo. W tygodniu pracy upał, a w weekend katastrofa

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2013-05-12, 09:24   #462
martyneczkaa3
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Naszym plotkom nie ma końca, bo krew w żyłach ufff... gorąca! Wątek

witam z ten niedzielny, słoneczny poranek
martyneczkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 09:51   #463
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Cena jest dość wysoka, ale naprawdę warto. Może na all będe nieco tańsze. I sa różne kolory jakby co

A mi przykro, ze Ty masz

Koniecznie kup i miłego seansu
witam się niedzielnie

dziękuję

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
o podobno dobra jest ja w nocy jakis poryty film zaczęłam oglądac, ale zasnęłam moze to lepiej dla mnie
jest
choć myślałam, że to bardziej komedii i że jednak koniec będzie inny, że wszystko dobrze się ułoży

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość

No wlasnie ostanio tez jakos trafilam na ten film Nad zycie nagralam sobie i musze zobaczyc
Wczoraj byla premiera Krzyk 4 maz nagral zobaczymy co to bedzie.
Dzis jest jakis Safe house z Denzelem Washingtonem
Nad zycie fajny ale nie urywa
ja ściągnęłam sobie Dream House z Danielem Craig'em, bo leciał ostatnio w TV, ale nie ogladałam od początku, a mimo że to thiller to wciągnął mnie
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 09:54   #464
alamirka
Moderator

Siemanko
Myślałam że tu z 15 stron będzie, a tu 4 Więc nadrobiłam, ale głownieo lodach to też mi nic z tego

U mnie wczoraj była pikna pogoda, dziś deszcz
Zajęliśmy się wczoraj wykoszeniem podwórka u babci, tylko wolno szło bo dziadkowie nie mają kosiarki i taką rozpadająca się kosą kosił, oczywiście zrobił sobie kuku na palcu, przejechał aż po paznokciu,rana dosyć głęboka a pazur zejdzie mu jak nic Ja sobie za nim grabiłam i nieźle żeśmy sobie plecy oboje spiekli przez ten czas
Potem długi spacer po mieście, u mnie trwa teraz taki jarmark, miasto jest usiane stoiskami z wyrobami swojskimi, pierdułkami z rękodziełem, obrazami, kataryniarzami z papugami, więc sobie poszperaliśmy tam.
Przy okazjiwynalazłam dodatkowy prezent dla kolezanki na panieński. Taka drewnianą zawieszkę z napisem "Zbieram na podróż poślubną" a do tego doczepiona skarpetka, dam jej bo panieński przesunięty na piątek

Cytat:

No wlasnie ostanio tez jakos trafilam na ten film Nad zycie nagralam sobie i musze zobaczyc
Wczoraj byla premiera Krzyk 4 maz nagral zobaczymy co to bedzie.
Dzis jest jakis Safe house z Denzelem Washingtonem
Nad życie i Safe House polecam
Krzyk 4 to już gniot raczej

Cytat:
O, ale to znaczy że mam jak obiecała tak przyjechała?
Dobre i to, papiery chociaż przywiozła te które trza?

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2013-05-12 o 09:58
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 09:55   #465
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirianka Pokaż wiadomość
Groszku special for You syrop jest tak mniej więcej w 50% produktów tj słodycze, ciasta, musztardy - sosy - ketchupy, produkty gotowe i mrożone (dużo Lidlowych i Biedrowych niestety ), przetworach, sokach itp. Ale wystarczy czytać etykiety - na początku wydaje się to upierdliwe i że to jest wszęęędzie ale potem się okazuje że w wielu tego nie ma
Ale np. ptasie mleczko, delicje, pralinki czy zwykłe ciastka zbożowe są tego pełne A i z ciastami problem - ja prosiłam normalnie w cukierniach o składy, czytam też etykiety na takich sprzedawanych np. w Auchan czy Kerfie no i kupuję dużo robionych własnoręcznie przez małe cukiernie albo na targach zresztą takie rzeczy najfajniej robić samemu A słodyczy jem po prostu mniej niż kiedyś - jem codziennie coś niestety ale staram się by tego było mniej np. rano cukierek Michałek, kawałek czekolady w ciągu dnia i po obiedzie i to wsio i dużo ruchu
chodzi o syrop glukozowo - fruktozowy?
mnie mąż przynosi z pracy co miesiąc stos słodyczy i czytając składy tych wafelków itp. znalazłam ten syrop tylko w Snikersie Nie wiem, co się ze mną stało, ale kiedyś mogłam pochłaniać go tonami, teraz jest dla mnie za słodki, mdli mnie, jeszcze najlepiej znoszę domowe wypieki np. z nutellą albo czekoladą w tabliczce
Stary 2013-05-12, 09:57   #466
alamirka
Moderator

Cytat:
ja ściągnęłam sobie Dream House z Danielem Craig'em, bo leciał ostatnio w TV, ale nie ogladałam od początku, a mimo że to thiller to wciągnął mnie
Fajny film
Stary 2013-05-12, 09:59   #467
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:

ale to był grill patelniany

Kasztanka a jakie to cuda sukienki masz?
a przysłała w końcu te własciwe dokumenty?
Stary 2013-05-12, 10:19   #468
Esti10
Zakorzenienie

Dzien doberek
U mnie brzydko niestety ale to juz normalka jak to zawsze w weekend
Dzis relaks z mezem ale tylko do 20 bo musi isc do pracy ale na szczescie beda to nadgodziny
Stary 2013-05-12, 10:24   #469
kayra
Zadomowienie

Dzień dobry. Podzieliłybyście się słonkiem. Ja dziś wstałam a tu brak prądu, ale tylko chwile.

Stary 2013-05-12, 10:29   #470
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
witam się niedzielnie

dziękuję

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

jest
choć myślałam, że to bardziej komedii i że jednak koniec będzie inny, że wszystko dobrze się ułoży

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Oj tam nie musi mi urywac chce po prostu zobaczyc
Widzialam bardzo fajny Ja musze jeszcze nadrobic Dziewczyne z tatuazem nagrane mamy ale ciagle nie ma kiedy
Ja bym sobie ten Oszukane chetnie zobaczyla ale do kina szkoda mi kasy poczekam jak bedzie na necie albo w tv
Stary 2013-05-12, 10:34   #471
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kayra Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Podzieliłybyście się słonkiem. Ja dziś wstałam a tu brak prądu, ale tylko chwile.
u mnie też nie ma słonka

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Oj tam nie musi mi urywac chce po prostu zobaczyc
Widzialam bardzo fajny Ja musze jeszcze nadrobic Dziewczyne z tatuazem nagrane mamy ale ciagle nie ma kiedy
Ja bym sobie ten Oszukane chetnie zobaczyla ale do kina szkoda mi kasy poczekam jak bedzie na necie albo w tv
Dziewczyna z tatuażem super
w ogóle lubię filmy z Craig'iem, nie wiem czemu, bo nie uważam go za jakiegoś mega aktora po prostu gra z dobrych filmach z dobrym scenariuszem
ja za to musze iść na Olimp w ogniu dla mojego ukochanego Gerarda Butlera
Stary 2013-05-12, 10:37   #472
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Siemanko
Myślałam że tu z 15 stron będzie, a tu 4 Więc nadrobiłam, ale głownieo lodach to też mi nic z tego

U mnie wczoraj była pikna pogoda, dziś deszcz
Zajęliśmy się wczoraj wykoszeniem podwórka u babci, tylko wolno szło bo dziadkowie nie mają kosiarki i taką rozpadająca się kosą kosił, oczywiście zrobił sobie kuku na palcu, przejechał aż po paznokciu,rana dosyć głęboka a pazur zejdzie mu jak nic Ja sobie za nim grabiłam i nieźle żeśmy sobie plecy oboje spiekli przez ten czas
Potem długi spacer po mieście, u mnie trwa teraz taki jarmark, miasto jest usiane stoiskami z wyrobami swojskimi, pierdułkami z rękodziełem, obrazami, kataryniarzami z papugami, więc sobie poszperaliśmy tam.
Przy okazjiwynalazłam dodatkowy prezent dla kolezanki na panieński. Taka drewnianą zawieszkę z napisem "Zbieram na podróż poślubną" a do tego doczepiona skarpetka, dam jej bo panieński przesunięty na piątek

Nad życie i Safe House polecam
Krzyk 4 to już gniot raczej

O, ale to znaczy że mam jak obiecała tak przyjechała?
Dobre i to, papiery chociaż przywiozła te które trza?
O jaki wczoraj mialas fajny dzien to koszenie i grabienie trawki fajnie tak wspolnie z rodzinka Pozniej spacer zazdroszcze pogody u nas bylo brzydko
Fajna ta tabliczka
A widzialas ten Krzyk 4 czy tylko tak strzelasz,ze gniot?
Ja pamietam te pierwsze czesci dawno temu to sie nam podobaly zobaczymy jaka bedzie ta tak z ciekawosci
Stary 2013-05-12, 10:41   #473
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien doberek
U mnie brzydko niestety ale to juz normalka jak to zawsze w weekend
Dzis relaks z mezem ale tylko do 20 bo musi isc do pracy ale na szczescie beda to nadgodziny
mój od rana dziś ma nadgodziny
Stary 2013-05-12, 10:45   #474
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie też nie ma słonka

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Dziewczyna z tatuażem super
w ogóle lubię filmy z Craig'iem, nie wiem czemu, bo nie uważam go za jakiegoś mega aktora po prostu gra z dobrych filmach z dobrym scenariuszem
ja za to musze iść na Olimp w ogniu dla mojego ukochanego Gerarda Butlera
No wlasnie slyszalam,ze fajny
Tez jakos lubie nie wiem czemu ale lubie

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
A o ktorej wraca? Bedziesz go juz miec na noc w domku?
Ja bede dopiero wieczorem
Stary 2013-05-12, 10:48   #475
alamirka
Moderator

Cytat:
O jaki wczoraj mialas fajny dzien to koszenie i grabienie trawki fajnie tak wspolnie z rodzinka Pozniej spacer zazdroszcze pogody u nas bylo brzydko
Fajna ta tabliczka
A widzialas ten Krzyk 4 czy tylko tak strzelasz,ze gniot?
Ja pamietam te pierwsze czesci dawno temu to sie nam podobaly zobaczymy jaka bedzie ta tak z ciekawosci
Widziałam, niestety. Uznaję to za stratę czasu, To juz takie bardzo przewidywalne scenariusze na siłę są moim zdaniem. Mi się tylko jednynka i dwójka podobały. Ale skoro Tobie się podobają te kolejne cześci to możesz mieć inne zdanie niz ja widzę Też z ciekawości oglądam takie filmy To tak smao jak z kolejnymi cześciami Efektu motyla, Piły czy Oszukać przeznaczenie. Co jedna to gorsza a człowiek ogląda bo ciekawy

Dziewczyna z tatuażem mi sie strasznie podobał Tak jak Ramonka mówi, Craig to dobre scenariusze wybiera

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2013-05-12 o 10:50
Stary 2013-05-12, 10:51   #476
lorek1
Rozeznanie

Witam się w ten deszczowy dzień Jak zwykle na weekend pogoda do bani Ja kocham upały,a tu tak deszczowo, kurcze gdzie jest lato ja się pytam
lorek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 11:02   #477
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
chodzi o syrop glukozowo - fruktozowy?
mnie mąż przynosi z pracy co miesiąc stos słodyczy i czytając składy tych wafelków itp. znalazłam ten syrop tylko w Snikersie Nie wiem, co się ze mną stało, ale kiedyś mogłam pochłaniać go tonami, teraz jest dla mnie za słodki, mdli mnie, jeszcze najlepiej znoszę domowe wypieki np. z nutellą albo czekoladą w tabliczce
Ja uwielbiam snickersa. Kiedyś miałam taki szał na twixa, ale z kolei to on jest dla mnie za słodki. A najlepiej to zbożowe ciasteczka wczoraj zrobiłam sobie zapas Grancerale

Cytat:
Też bym obejrzałam

Cytat:
A mój na drugiej części szkolenia z jakiegoś tam super ważnego programu komputerowego.

A ja się zbieram i zebrać się nie mogę. Najpierw jadę do babci ja pofarbować, potem do szpitala do brata, a potem może na jakiś shopping, bo mama chce sobie sandałki kupić, a ja bym może jakieś fajne długie bluzki albo koszule poszukała
+ jeszcze męczy mnie od rana kaszel duszący...

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Napisane przez lorek1 Pokaż wiadomość
Witam się w ten deszczowy dzień Jak zwykle na weekend pogoda do bani Ja kocham upały,a tu tak deszczowo, kurcze gdzie jest lato ja się pytam
to tak jak ja

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2013-05-12, 11:05   #478
alamirka
Moderator

Żona schyla się do lodówki po mrożonego kurczaka i w tym samym momencie czuje, jak mąż próbuje "wziąć ją od tyłu".
Odwraca się oburzona i tłucze go mrożonym kurczakiem po głowie. Ten skonfundowany pyta:
- Kochanie, czy ty już nie lubisz "szybkich numerków" przy lodówce?
- Lubię - odpowiada żona - ale nie w Tesco...

Stary 2013-05-12, 11:05   #479
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Widziałam, niestety. Uznaję to za stratę czasu, To juz takie bardzo przewidywalne scenariusze na siłę są moim zdaniem. Mi się tylko jednynka i dwójka podobały. Ale skoro Tobie się podobają te kolejne cześci to możesz mieć inne zdanie niz ja widzę Też z ciekawości oglądam takie filmy To tak smao jak z kolejnymi cześciami Efektu motyla, Piły czy Oszukać przeznaczenie. Co jedna to gorsza a człowiek ogląda bo ciekawy

Dziewczyna z tatuażem mi sie strasznie podobał Tak jak Ramonka mówi, Craig to dobre scenariusze wybiera
No wlasnie ale jednak widzialas zeby ocenic Ja nie wiem czy mi sie spodoba bo tak jak mowisz te Pily i Oszukac co kolejna to gorsza wiec z tym tez tak pewnie moze byc ale mimo to i tak sie oglada z ciekawosci
No jakos tak zawsze dobrze trafia i w calkiem fajnych gra
Stary 2013-05-12, 11:06   #480
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie slyszalam,ze fajny
Tez jakos lubie nie wiem czemu ale lubie

A o ktorej wraca? Bedziesz go juz miec na noc w domku?
Ja bede dopiero wieczorem
wraca po 15, na noc będzie mój, dobrze ze jutro do pracy na 14, a nie na 6, bo po 4 musiałby wstac
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości