Zuzana Light - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-08, 07:06   #2251
traicionera
Zakorzenienie

Dot.: Zuzana Light

wciąż nie potrafię zmobilizować się do codziennych ćwiczeń przez to, że każdego wieczoru przysypiam na kanapoe, dlatego postaram się ćwiczyć rano. Żeby na nowo się wdrożyć, znów zastosuje 10 dni zwowow pod rząd. dziś na rozgrzewkę poszedł zwow 60, oby tym razem się udało.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 07:16   #2252
charlizeee
Zakorzenienie

Zuzana Light

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
wciąż nie potrafię zmobilizować się do codziennych ćwiczeń przez to, że każdego wieczoru przysypiam na kanapoe, dlatego postaram się ćwiczyć rano. Żeby na nowo się wdrożyć, znów zastosuje 10 dni zwowow pod rząd. dziś na rozgrzewkę poszedł zwow 60, oby tym razem się udało.
Ja czasem też jestem tak zmęczona że zasypiam dlatego ćwicze kiedy młodu śpi nawet jak mi sie nie chce ruszyć bo wieczorem to różnie tymbardziej ze rano wstaje
Stary 2013-05-08, 08:00   #2253
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Ja mam zawirowania w pracy dlatego trochę opuściłam się w pisaniu. Na szczęście w ćwiczeniu nie. Choć nie wiem jak to dziś będzie bo do domu po pracy wracam o 21:15

nigdy w życiu nie próbowałam
Od rana

Ja robiłam przy okazji ćwiczeń z sfd, poza tym robie na koniec zwowa coś na brzuch extra

Cytat:
Napisane przez Jagienkaaa Pokaż wiadomość
Fajnie, że ćwiczysz z Zuzką, ja jestem jej ogromną fanką Jeżeli chodzi o mnie to ćwiczę 5-6 razy w tygodniu, wszystkie Zwowy za mną.
Ważne aby na początku dostosować ćwiczenia, modyfikować je, aby się nie zniechęcić i krzywdy sobie nie zrobić. Do tego zdrowe odżywianie i lepsze samopoczucie gwarantowane
Jagienka, muzo Ty moja!
Tylko Zuzkę dalej ćwiczysz?

Cytat:
Napisane przez koko Pokaż wiadomość
Pomyślałam sobie, że podsumuję swój butt month. Jestem bardzo zadowolona, że tak sobie te treningi urządziłam. W każdym tygodniu ćwiczyłam 5-6 razy, w tym 3 treningi to był ten przypadający na dany tydzień zwow na tyłek, a reszta to jakieś inne zwowy takie niesiłowe. Najbardziej podobał mi się nr 62, zdecydowanie najcięższy, fajny był też #63, zupełnie nie porwał mnie natomiast #64, może dlatego, że mam za dużą piłkę, więc bardziej się użerałam z nią niż porządnie ćwiczyłam. Ostatni z tej serii, czyli nr 65 też jest bardzo fajny, trochę mi przypomniał uwielbiany przez wszystkich #19. I przy tym ostatnim miła niespodzianka i pierwszy rezultat tego katowania tyłka -udało mi się zrobić pistolsy! Kiedyś robiłam je tak do poziomu kolana, potem udawało mi się czasami zejść na sam dół, ale nie dawałam rady wstać , a po tych 3 tygodniach zwowów na tyłek wyszło mi przy pierwszym podejściu bez problemu. W ogóle się tego nie spodziewałam, więc byłam lekko zszokowana. Więc na pewno zrobienie sobie takiego miesiąca ćwiczeń miało sens, mięśnie ewidentnie się wzmocniły. Wizualnie też jest lepiej, ale działam dalej, bo to jeszcze nie to, o co mi chodzi. Generalnie bardziej teraz bawię się w siłownię, dlatego trochę mnie tu mniej ostatnio. Zuzkę też mam w planie robić rzecz jasna, ale teraz albo będę wybierać jej treningi z ciężarami, albo robić siłowe we własnym zakresie i dokładać jej zwowy, te bardziej cardio. Myślę, że będzie ok.
Gratuluję pistolsów!

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki - zwłaszcza ze poznalam Zuzkę dzięki Tobie! Bierz sie do roboty!

U mnie wczoraj 35 na tapecie. Gorąco było! Fajny zwow. Pistolsy robiłam oczywiście bez hantla

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 10:25   #2254
la figa
Wtajemniczenie

koko gratuluje pistolsow
Stary 2013-05-08, 11:06   #2255
aniolec70
Przyczajenie

Dziewczyny, Gratuluję Wam tych pistolsów. Ja umieram przy nich.
aniolec70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 11:16   #2256
aniolec70
Przyczajenie

Dziewczyny, gratuluję Wam pistolsów. Ja przy nich umieram.
aniolec70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 11:26   #2257
koko
Zakorzenienie

GG do koko

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Gratuluję pistolsów!
Cytat:
Napisane przez la figa Pokaż wiadomość
koko gratuluje pistolsow
Dzięki. Satysfakcja jest wielka.
koko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-08, 13:16   #2258
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charlizeee Pokaż wiadomość
Ja czasem też jestem tak zmęczona że zasypiam dlatego ćwicze kiedy młodu śpi nawet jak mi sie nie chce ruszyć bo wieczorem to różnie tymbardziej ze rano wstaje
No ją pracuje, więc podczas dziennej drzemki nie mogę ćwiczyć, wieczorem padam, a rano zazwyczaj za późno wstaje, żeby mieć czas na ćwiczenia i zdążyć do roboty. Najlepszą pora dla mnie to rano, gdy uda mi się wcześniej zerwac, ale wtedy znowu często corka co chwilke czegoś ode mnie chce i muszę przerywać.

Cytat:
Od rana

Ja robiłam przy okazji ćwiczeń z sfd, poza tym robie na koniec zwowa coś na brzuch extra

Jagienka, muzo Ty moja!
Tylko Zuzkę dalej ćwiczysz?

Gratuluję pistolsów!

Trzymam kciuki - zwłaszcza ze poznalam Zuzkę dzięki Tobie! Bierz sie do roboty!

U mnie wczoraj 35 na tapecie. Gorąco było! Fajny zwow. Pistolsy robiłam oczywiście bez hantla
dziękuję za kciuki, przydadzą się
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2013-05-08, 15:00   #2259
sarayy
Raczkowanie

ostatnio u mnie mało czasu na pisanie, czytanie i w ogóle na komputer..ale śledzę wątek, kibicuję Wam dziewczyny, motywujecie mnie! i podpowiadacie Zwowy

wczoraj ulubiony 57, a dzisiaj wzięłam się za wspominany 33! burpees robiłam klasyczne (z wyskokiem do góry) a ostatnie ćwiczennie zamieniłam na takie: http://codyapp.wpengine.netdna-cdn.c...side_plank.jpg tylko na wyprostowanej ręce.

co do motywacji i czasu- moja metoda: zakladam 4-6 Zwowów w tyg (np. w tym tyg robię 5..dokładnie 5, nie mniej, nie więcej) Pon-zaliczony, wt-zal, śr-zal, planuje na czwartek wieczór, ale np. padam po pracy- odpuszczam, zrobię w piątek rano. Pt- po jednodniowej przerwie chcę zrobić Zwow, ale mało czasu rano, na dodatek dziecko płacze (przykad dla Was, u mnie dziecięcia niet zostały 2 dni do końca tygodnia i 2 Zwowy do zrobienia! ROBIĘ je! w sob i w niedzielę, choćby nie wiem co Na koniec tygodnia mam wypełniony plan 5 Zwowów, satysfakcja fizyczna i psychiczna jest
sarayy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 16:02   #2260
mivol
Rozeznanie

Hej, coraz częsciej tu do was zaglądam więc postanowiłam w końcu napisać Przez 3 miesiące ćwiczyłam z Jillian, potem Jillian na zmianę z Zuzką, a od dwóch tygodni tylko z Zuzką. Codziennie mam zakwasy a na dłoniach odciski od robienia pompek Uwielbiam te ćwiczenia i samą Zuzkę ^^ Wczoraj zrobiłam ZWOW 42, pierwszy raz nie zmachałam się aż tak bardzo (może temu, że robiłam burpees bez wyskoków...) ale myślałam, że mi ręce odpadną
Dziś planuję zwow z piłką, a jutro pseudo jogę z Jillian, bo się za nią stęskniłam.
Muszę kupić rękawiczki do ćwiczeń, w biedronce są teraz całkiem fajne, ale tylko męskie i nawet eSka jest za duża :/
mivol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 10:14   #2261
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Od rana

Nie no, od 13. Zmieniłam miejsce pracy i mam teraz zmiany popołudniowe0 rano niestety ćwiczyć nie dam rady bo nie zwlekę się z wyra wcześniej niż córa nie ma szans. Zresztą rano to ja zawsze sprzątam gotuję itd.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-09, 20:42   #2262
Renia90
Zakorzenienie

Sarayy chyba zaczerpnę pomysł od Ciebie z 'narzuceniem' sobie ilości zwow'ów na dany tydzień bo coś sie opuściłam - w sumie to ledwo sie z tymi treningami rozkręciłam - ale jakoś tak wyszło

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 21:11   #2263
traicionera
Zakorzenienie

Odp: Zuzana Light

Dziś drugi dzień mojego powrotu do ZUzy i zwow 59c yzli brzuchowy, ciekawe, czy poczuje jakieś zakwasy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2013-05-09, 22:14   #2264
sarayy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mivol Pokaż wiadomość
Hej, coraz częsciej tu do was zaglądam więc postanowiłam w końcu napisać Przez 3 miesiące ćwiczyłam z Jillian, potem Jillian na zmianę z Zuzką, a od dwóch tygodni tylko z Zuzką. Codziennie mam zakwasy a na dłoniach odciski od robienia pompek Uwielbiam te ćwiczenia i samą Zuzkę ^^ ..

witamy!

Cytat:
Napisane przez Renia90 Pokaż wiadomość
Sarayy chyba zaczerpnę pomysł od Ciebie z 'narzuceniem' sobie ilości zwow'ów na dany tydzień bo coś sie opuściłam - w sumie to ledwo sie z tymi treningami rozkręciłam - ale jakoś tak wyszło
ja jutro rano zrobię mój 'ostatni' piąty i mam weekend
na przyszły tydzień w planie 6 (ale nie wiem, który dzień wypadnie wolny

dzisiaj, tak jak wczoraj, Zwow 33- musiałam poprawić co nieco
Stary 2013-05-10, 07:12   #2265
traicionera
Zakorzenienie

trzeci mojego comebacku do Zuzki i zwow 61, czyli bruce LEE. podobało mi się te ćwiczenie na brzuch z obciążeniem. a po poprzednich zwowach najbardziej czuje pupe
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2013-05-10, 08:17   #2266
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarayy Pokaż wiadomość
Też tak robię, 5 to absolutne minimum.

Zwow 65 - nie mogłam sobie odmowić

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 08:39   #2267
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:

a ćwiczysz coś oprócz zwow'ów? bo ja właśnie robię jeszcze siłowe, biegam(chociaż ostatnio coś też rzadko) a wczoraj miałam zrobić jakiś zwow, na rozgrzewke mam zawsze m.in. skakanke i tak jakoś przy dobrej muzyce sie rozkręciłam i tylko poskakałam + kilka pompek, wczoraj rekordzik - 15 męskich pod rząd

muszę też zrobić ten 33 już go mam na liście przyszłych zwow'ów może dzisiaj sie skusze kto wie

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

i jeszcze tutaj!

Edytowane przez Renia90
Czas edycji: 2013-05-10 o 08:41
Stary 2013-05-10, 10:22   #2268
mivol
Rozeznanie

Cytat:

witamy!

A tak, gniotki jakieś na dole dłoni, wizualnie to mi nie przeszkadza, ale niestety podczas ćwiczeń już tak

Wczoraj miała być joga, a był ZWOW 14...wow. Miałam ochotę utłuc Zuzkę już w 2 rundzie. Przetrwałam. Dopisuję do ulubionych
Stary 2013-05-10, 10:34   #2269
sarayy
Raczkowanie

Cytat:
a ćwiczysz coś oprócz zwow'ów? bo ja właśnie robię jeszcze siłowe, biegam(chociaż ostatnio coś też rzadko) a wczoraj miałam zrobić jakiś zwow, na rozgrzewke mam zawsze m.in. skakanke i tak jakoś przy dobrej muzyce sie rozkręciłam i tylko poskakałam + kilka pompek, wczoraj rekordzik - 15 męskich pod rząd

muszę też zrobić ten 33 już go mam na liście przyszłych zwow'ów może dzisiaj sie skusze kto wie
no to dużo robisz ja tylko Zwowy. Ale przykładam się do nich konkretnie, zawsze czuję, ze dobrze ćwiczyłam ale w czerwcu robię przerwę od Zuzki i w ogóle od ćwiczeń (wyjazd życia Po powrocie planuję trening na siłowni (co by do siły i kondycji po Zwowach dopracować ciało
Stary 2013-05-10, 11:10   #2270
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj miała być joga, a był ZWOW 14...wow. Miałam ochotę utłuc Zuzkę już w 2 rundzie. Przetrwałam. Dopisuję do ulubionych

no i zrobiłam ten 33 przed chwilą to 2 ćwiczenie gdzie jest 10 przysiadów i po nich podskok zmiażdżyło moje giry i to w podporze bokiem też troche mi dało popalić, a reszta ok
dziwi mnie tylko dlaczego na moim stoperze wyszło, że ćwiczyłam 15:57 a rozpoczęłam i zakończyłam równo z zuzką i tam było że 15min

i jeszcze tutaj!
Stary 2013-05-10, 17:52   #2271
charlizeee
Zakorzenienie

Zuzana Light

Witam dziewczyny ja dzisiaj zcut #5
Przeplatam p90x z Zuzka i insanity no tam jest yoga stretching i inne takie dla mnie za wolne wiec robię taki mały hardcore
Dostałam dzisiaj płytę Zuzki yoge i jest naprawdę dynamiczna cała płyta trwa 53 min i jest podzielona na poszczególne treningi także można miksować do woli jak przejrze cała to Wam bliżej opisze.

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:

A tak, gniotki jakieś na dole dłoni, wizualnie to mi nie przeszkadza, ale niestety podczas ćwiczeń już tak

14 jest jednym z moich ulubionych a jeszcze tyle do spróbowania ehh za mało czasu
Stary 2013-05-11, 12:43   #2272
stencia
Raczkowanie

Cześć dziewczyny od jakiegoś czasu ćwiczę z Zuzką, wątek przeczytałam od deski do deski jak dużo osób pewnie zaczynałam swoją "karierę" od Chodakowskiej. Później przerobiłam Insanity, a teraz lecę z Zuzką i ta forma mi najbardziej odpowiada ale właściwie to chciałam Wam opowiedzieć pewną historię...otóż na jednym forum weszłam w temat "wszystkie ślubowiczki ćwiczące z Ewą Chodakowską łączcie się!!!!!!!!!!!!!!" i próbowałam wypromować Zuzkę. Zostałam wręcz zakrzyczana przez te wszystkie fanki Ewki no jak to Ewka jest najlepsza, Ewka daje wycisk, Ewki książka jest super
A na chwilę obecną przerobiłam zwowy 1(30), 2,6,19,24,33,39 i 49
Stary 2013-05-11, 13:54   #2273
charlizeee
Zakorzenienie

Zuzana Light

ZWOW#57 czas 14:27 wszystkie pompki poszły mi elegancko w pierwszej rundzie zrobiłam 20 a Zuzka miała dopiero 12 haha
Stary 2013-05-11, 17:32   #2274
Renia90
Zakorzenienie

Charlize super czas!

ja dzis zrobiłam zwow #38, z kettlem 6kg(zakosiłam siostrze ) i wyprzedziłam Zuzke o 35sekund, mój czas to 00:15:10

i jeszcze tutaj!
Stary 2013-05-11, 18:11   #2275
psychobunny
Raczkowanie

Łooo... dawno mnie tu nie było

Po przeprowadzce nie miałam przez długi czas internetu, przez co musiałam robić stare treningi Zuzki z bodyrock (mam je zapisane na kompie). W sumie nawet ciekawie było porównywać swoje wyniki do tych sprzed półtora roku Dziś jednak wróciłam do zwowów i padło na 39. Wydał mi się jakiś zbyt lekki, więc zrobiłam sobie dodatkowo trening abs & cardio z Zuzką (staaary, chyba z 2009 roku). Tak czy siak, ogłaszam swój powrót do tematu Zuzkowego
psychobunny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 18:30   #2276
charlizeee
Zakorzenienie

Zuzana Light

Cytat:
Napisane przez psychobunny Pokaż wiadomość

Po przeprowadzce nie miałam przez długi czas internetu, przez co musiałam robić stare treningi Zuzki z bodyrock (mam je zapisane na kompie). W sumie nawet ciekawie było porównywać swoje wyniki do tych sprzed półtora roku Dziś jednak wróciłam do zwowów i padło na 39. Wydał mi się jakiś zbyt lekki, więc zrobiłam sobie dodatkowo trening abs & cardio z Zuzką (staaary, chyba z 2009 roku). Tak czy siak, ogłaszam swój powrót do tematu Zuzkowego
Witamy
A jak mieszkanko? Mam nadzieje że wszystko ok
Stary 2013-05-11, 21:17   #2277
hania811
Zakorzenienie

Miałam mieć dziś dzień odpoczynku. Jednak około 20:40 rozejrzałam się po mieszkaniu- wszystko ogarnięte, dziecko śpi, mąż przed kompem- a co tam myślę sobie, odpalę jakiś AMRAP Padło na 24- fajny szybki- wyprzedziłam Zuzkę
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 23:54   #2278
sarayy
Raczkowanie

Cytat:

no i zrobiłam ten 33 przed chwilą to 2 ćwiczenie gdzie jest 10 przysiadów i po nich podskok zmiażdżyło moje giry i to w podporze bokiem też troche mi dało popalić, a reszta ok
dziwi mnie tylko dlaczego na moim stoperze wyszło, że ćwiczyłam 15:57 a rozpoczęłam i zakończyłam równo z zuzką i tam było że 15min
tak, Zwow 33 daje popalić! dosłownie! (mam na myśli udka a to w podporze pozytywnie mnie zaskoczyło- zadziała na brzuch ładnie
..nie wiem co z tym czasem..może w USA inaczej płynie

Cytat:
Napisane przez stencia Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny od jakiegoś czasu ćwiczę z Zuzką, wątek przeczytałam od deski do deski jak dużo osób pewnie zaczynałam swoją "karierę" od Chodakowskiej. Później przerobiłam Insanity, a teraz lecę z Zuzką i ta forma mi najbardziej odpowiada ale właściwie to chciałam Wam opowiedzieć pewną historię...otóż na jednym forum weszłam w temat "wszystkie ślubowiczki ćwiczące z Ewą Chodakowską łączcie się!!!!!!!!!!!!!!" i próbowałam wypromować Zuzkę. Zostałam wręcz zakrzyczana przez te wszystkie fanki Ewki no jak to Ewka jest najlepsza, Ewka daje wycisk, Ewki książka jest super
A na chwilę obecną przerobiłam zwowy 1(30), 2,6,19,24,33,39 i 49
witaj w Zuzkowym 'prawdziwym' świecie i zostań z nami!

Cytat:
ZWOW#57 czas 14:27 wszystkie pompki poszły mi elegancko w pierwszej rundzie zrobiłam 20 a Zuzka miała dopiero 12 haha
ale ona tam zapiernicza z pompkami!
bravo!!!

Cytat:
Napisane przez psychobunny Pokaż wiadomość

to dobrze bo ja się powoli ewakuuję

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Miałam mieć dziś dzień odpoczynku. Jednak około 20:40 rozejrzałam się po mieszkaniu- wszystko ogarnięte, dziecko śpi, mąż przed kompem- a co tam myślę sobie, odpalę jakiś AMRAP Padło na 24- fajny szybki- wyprzedziłam Zuzkę
hania- super, że stać Cię na taką motywację do ćwiczeń
moja historia:
miałam mieć weekend bez Zwowów (zrobiłam 5 w tym tyg) Rano rozglądam się po mieszkaniu- bałagan, sama w mieszkaniu- a co tam, odpalę mój 'sobotni' 43! fajny, szybki- równo z Zuzką wzdychałam
Dostałam powera, posprzątałam chatę, prysznic i w południe było już po wszystkim
Stary 2013-05-12, 08:39   #2279
mivol
Rozeznanie

Cytat:
Witam dziewczyny ja dzisiaj zcut #5
Przeplatam p90x z Zuzka i insanity no tam jest yoga stretching i inne takie dla mnie za wolne wiec robię taki mały hardcore
Dostałam dzisiaj płytę Zuzki yoge i jest naprawdę dynamiczna cała płyta trwa 53 min i jest podzielona na poszczególne treningi także można miksować do woli jak przejrze cała to Wam bliżej opisze.[COLOR="Silver"]
Jestem bardzo ciekawa tego programu, więc czekam na recenzję

A mój weekend miał być bezwowowy i taki też pozostał
Stary 2013-05-12, 08:47   #2280
charlizeee
Zakorzenienie

Zuzana Light

Cytat:
Napisane przez sarayy;

ale ona tam zapiernicza z pompkami!
bravo!!!
:
Ja sama byłam w szoku że mi tak poszło ale myśle że to zasługa p90x które robię przeplatać iczywiście z Zuzka i insanity taka moja wersja

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości