![]() |
#5671 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Cytat:
Niki ze mnie to taka modelka jak "z koziej du** trąba",brzuch sie przelewa tylko z prawej na lewo ![]() Mnie tez to przeraża,czasem mam wrażenie ze niezdąże wszystkiego zrobić,albo że coś mnie ominie ![]() ![]() Te myśli to chyba przez to ze sie zbliża rocznica śmierci mojego ojca ![]() ![]() Ale co ja będe Wam smęcić ![]() Niki trzymaj,trzymaj te kciuki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5672 |
Zakorzenienie
|
Iwonko jakie wypociny??? Super Ci zdjęcie wyszło, co Ty chcesz
![]() A buciki śliczne ![]() Jak ja bym chciała, żeby moje dziecko tak ładie leżało samo w łózeczku i zasnęło ![]() ![]() Nie wiem co ja robię źle, że i Patryka trzeba było nosić, lulać żeby zasnął i z Nikolką jest to samo ![]()
![]() |
#5673 |
Zakorzenienie
|
eeeeee
![]() ![]() ![]() Wiesz... ja mam często identyczne myśli, że nie zdążę wszystkiego zrobić i tyle mnie w zyciu ominie ![]() Ok, nie ma sprawy, możesz przyjść z reklamacją (wypijemy razem kawkę, nasze córy się pobawią ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5674 |
Zakorzenienie
|
Iwonko buciki super
![]() Niki moja Wika tez sama zasypia w łózeczku ![]() ![]() ![]() Czasem tylko w dzień musze ja np. po rączce pogłasiać,ale to rzadko sie zdarza ![]() Iwonko to Ty bedziesz następna do reklamacji jak by co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5675 |
Zadomowienie
|
Niki pewnie dzieci potrzebują Twojej bliskości. Nikolka przyzwyczaiła się, że zawsze przy niej jesteś i czuje się bezpieczna jak zasypia w Twoich ramionach. A ja wyrodna matka dałam dziecko do żłobka jak miała 5 miesięcy, a teraz zajmuje się nią obca baba, to i pewnie przyzwyczajona do samotności. Chociaz jak wchodze do domu z pracy to jest tak stęskniona, że mi nie popuści. Wszystko muszę rzucić i ją przytulić.
A dziś rano to z niej nie mogłam, stanęła w przedpokoju, a ja się ubierałam, wyjęła smoczka, przesłała mi całuska, zrobiła papa, po czym zamknęła wewnętrzne drzwi i poszła do taty. |
![]() ![]() |
![]() |
#5676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A z tą czułością to moze rzeczywiśie masz racje Iwonko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5677 |
Zakorzenienie
|
Jastin u nas to było tak, że jak Nikolcia była malutka, to zawsze zasypiała przy cycu i wtedy ją odkładałam do łóżeczka i spała. Teraz też by tak było, no ale ja ją już odzwyczajam tego cyca i jak jej nie dam to za nic nie chce spać, tylko trzeba ją lulać
![]() Z Patrykiem było troszkę inaczej bo on cyca doił tylko do 4 mies. i jak zasnął przy cycku, dałam go do łożeczka to się budził i wrzeszczał ![]() Nikolka jak sie urodziła to czasem potrafiła zasnąć sama w łózeczku, a teraz się wycwaniła i nie bedzie ![]() Iwonka nie jesteś wyrodna matka!!!!!!!!!!! Nawet tak nie myśl ![]() ![]()
![]() |
#5678 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co własnie szła reklama jakiejś przyprawy i miałam polewke jak nic
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ok, uciekam od Was (z żalem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() D*O*B*R*A*N*O*C ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5681 |
Zakorzenienie
|
Niki to uciekaj ,uciekaj bo jeszcze tż naprawde Cie wymieni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja tez spadam,bo oczy mi sie zamykają ![]() Buziaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5682 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie jeszcze śpią po wczorajszym plotkowaniu do późnego wieczora???
![]() U nas dziś pogoda piękna, usypiam Nikolkę, zostanie z moją siostrą i jadę z mamą na zakupy przedswiąteczne ![]()
![]() |
#5683 |
Zakorzenienie
|
Nie śpią,nie śpią
![]() Melduje ze jestem ![]() Kurcze Niki zazdroszcze pogody u nas pochmurno i chyba bedzie sie na deszcz zbierało ![]() Ide sobie zrobić kawusie ![]() Nel odezwij sie do nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5684 |
Rozeznanie
|
Iwonko Kasia śliczna
![]() ![]() Dzisiaj zrobiłam runde po mieście za szczoteczką dla Lili. Kupiłam w końcu w aptece za 7.77 zł, dla mnie to skandal taka cena za szczoteczke dla dzidziorów. Pasta kosztyje 10 - 12 zł ![]() U nas słonecznie ale wieje zimny wiatr.
#5685 |
Zakorzenienie
|
Humbak zakupy widze sie udały
![]() Co do szczoteczki to niestety takie sa ceny choc sa i tansze ale to badziewie,my kupujemy te z jordana,sa drogie ale przynajmniej te włoski nie wychodzą,Wika juz ma drugą szczoteczke z jordana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5686 | |
Zadomowienie
|
Ale sie rozpisałyście
![]() ![]() U nas pogoda wczoraj była piękna mimo że aż tak ciepło nie było , a dzisiaj pochmurno i nic się nie chce, no i ta pogoda odbiła się na moim samopoczuciu bo mam chumor do d*** ![]() ![]() Cytat:
Iwonko zdjęcia Kasiuni przepiękne ![]() ![]() Jastin ja także trzymam kciuki za mieszkanie ![]() Humbak śliczne buciki i torebka także fajna ![]() Wy tu piszecie o swoich wzrostach i wygląda na to ze ja jestem najmniejszy kurdupel ![]() Czas leci bardzo szybko , nie zdążymy się obejrzeć a babćmi będziemy ![]()
![]() |
#5687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5688 |
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY zakupy robicie sliczne, buciki cudne, ciuszki az milo popatrzec..Jest tyle slicznych ciuszkow na dziewczynki...juz to pisałam nie raz...
Co do mieszkanka Jastin to ja tez potrzymam kciuki mocno, bo mi spieszno do Ciebie ![]() ![]() Co do zasypiania Szymka to on tez zasypia jak mu dam herbatke, poloze sie obok, masuje nozki, albo plecki...A nawet lubi jak go w uszko caluje ![]() Robie to ile moge, bo jak piszesz Jastinku czas biegnie tak szybko, ze niedlugo nie bedzie mi dane masowac tych nozek i plecków i usłysze Mamo przestan jestem juz duzy... |
![]() ![]() |
![]() |
#5689 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki to super ze trzymacie,bedzie na Was jak by co
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Postanowiłam ze dziś nie ruszamy sie z domu,obiad ugotowałam a właściwie zupe,naszczęście nie ma "płaskiego smaku" ![]() ![]() Kasiu Tobie proponuje zrobić tak samo skoro pogoda beznadziejna,u nas zreszta tez ![]() Oby tylko nik nas dziś nie odwiedzał ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5690 |
Zakorzenienie
|
Kasiu ja też sobie obiecywałam jak Nikolka była mała, że nie popełnię drugi raz tego błędu z usypianiem i na początku wydawało mi się że idzie w dobrym kierunku, bo potrafiła sama zasnąć, a potem się wycwaniła lisica
![]() Kasiu ja sobie właśnie dziś kupiłam takie zwykłe butki, bez obcasa, dałam aż 35 zł ![]() ![]() ![]() ![]() Moni@ czas tak zleci, że niedługo te nózki i nie tylko nóżki bedzie masowała przyszła synowa ![]() ![]() Jastin zgadzam się, materiały budowlane strasznie drożeją, lecą z cenami, ąz nie nadążamy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() humbak super zakupy się udały ![]() ![]()
![]() |
#5691 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pojechałam dzis z Oliwką załatwić sprawe do urzędu bo zwlekałam z tym już kilka miesięcy i jak na złośc akurat dziś było zamknięte ![]() ![]()
![]() |
#5692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niki my tez mieliśmy to szczęście ze w tym roku kupiliśmy mieszkanko ![]() ![]() ![]() Właśnie sącze sobie Napoleona z colą,mniam,mniam.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzis miałam ciezki dzien, Szymek na miescie dal mi w kosc..Pokazał na co go stac ..U mnie rynek jest tak ulozony ze wokolo sa parkingi i samochodów ogrom..Szymek tylko brum brum i podchodzil do kazdego i kladl sie na maske wycierajac kurtką wszystkie brudy....Jak go odciagałam to kladl sie na ziemie i wył ![]() ![]() Boje sie co bedzie dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5694 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie:
Czym smarujecie swoje dzieci po kapieli? Buzie, brzuszek, plecki, dupcie, nozki...jednym jakims uniwersalnym kremikiem , czy oliwkami? Szymek w sumie nie ma juz wysiewów alergii i chcialabym go smarowac jakimis kremami .. DORADZCIE COS ![]() Dzis skonczylam szykowac Szymonkowy koszyczek..Dziubałam, dłubałam i cos wyszło...Jak klikne fotke to wam pokaze... |
![]() ![]() |
![]() |
#5695 |
Zakorzenienie
|
Moni@ zdróweczko
![]() Oj no to rzeczywiście dał Ci sie synek we znaki ![]() ![]() Dziś tez odstawiła nam popis w Kauflandzie, zabroniłam tż wyciągać ja z wózka do zakupów bo wiedziałam ze bedzie łobuzować,ale ten nie posłuchał no i wyciągnął ja ![]() ![]() ![]() ![]() Ale oczywiście po chwili nastał spokój,bo zajęłam Wike czymś innym i zapomniała ze chce chodzić ![]() Najważniejsze to nie ustępować,ja sie przynajmniej staram ![]() ![]() Moni@ także główka do góry ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moni@ my używamy głownie kosmetyków jonson&jonson czy jak to sie pisze ![]() Po kąpieli smaruje ja oliwka cała,czekam az sie wchłonie i ubieram w piżamkę ![]() ![]() A tej oliwki to sama bardzo często uzywam ![]() ![]() Koniecznie pokaż foteczki,koniecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5697 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moni@ ja po kąpieli smaruję małą mleczkiem do ciała jonsons&jonsons. JAk była mniejsza to używałam oliwki w żelu była naprawdę super, ale teraz przerzuciłam się na to mleczko bo nie jest takie tłuste i błyskawicznie się wchłania ![]() Koniecznie pokaż koszyczek bo mnie już ciekawość zżera jak wygląda ![]()
![]() |
#5698 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki my pewnie codziennie mamy takie przygody
![]() Nerwy puszczają czasem ale szybko sie o tym zapomina,przynajmniej ja ![]() A tak wogóle to Szymonek chyba bedzie jakimś rajdowcem,albo mechanikiem,skoro tak uwielbia brumm,brumm... ![]() Moni@ a jak stan spodni? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5699 |
Zakorzenienie
|
Idę juz spać
![]() ![]() Troche mi sie smutno zrobiło,bo weszłam na pierwsza stronke naszego wąteczku a tam avek Alien i Katesi zawsze było pełno,a teraz to sie wogóle nie odzywają ![]() Katesia ostatnio dała znak życia,a Alienek sie nie odzywa wogóle ![]() Odezwijcie sie dziewczynki ![]() Alienku Wikusie bym chciała zobaczyć!I wogóle ciekawa jestem co słychać? Katesiu pisz,pisz co z tymi wolnymi wieczorkami? Tęsknimy tu za Wami ![]() Uciekam lulać,bo juz mnie plecy bolą od siedzenia i oczy od patrzenia w monitor ![]() DOBRANOC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5700 |
Zakorzenienie
|
Oj a co tu tak pusto
![]() Ja właśnie położyłam Wike spać bo juz mi piszczała i nadal cos jej tam nie pasuje bo wierci sie i kręci w łóżeczku ![]() A potem wybieramy sie do miasta,wydać trochę gotówki ![]() ![]() ![]() A jak tam nastroje przed świateczne? Bo u nas to tak ni jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.