|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! |
|
4 | 10,81% |
| Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
0 | 0% |
| Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
1 | 2,70% |
| Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
0 | 0% |
| Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
6 | 16,22% |
| Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
3 | 8,11% |
| Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
17 | 45,95% |
| Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Witam w nowym wątku
![]() U mnie dośc pogoda paskudna, miałam tyle zrobić a tu lenistwo się szerzy Po obiadku przespałam się godzinkę a w domu ani nie posprzątane, nie pomyte, ubrania rzucone w kąt ale co się nie odwlecze to nie uciecze... jutro zrobię ![]() jak narazie szukam listy wyprawkowej do szpitala bo jutro powoli zaczynam pakować torbę a i jutro jedziemy zamówić łóżeczko ![]() To by było na tyle co u mnie a teraz idę nadrabiać stary wątek ![]() Ktoś pytał jaki leżaczek kupiliśmy a więc taki ![]() http://4.bp.blogspot.com/-xVgnTUhsWQ...1600/k66ci.jpg zapłaciliśmy 150 zł a wygląda jak nówka
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Witam sie w nowym watku
![]() I w 32 tygodniu ![]() Ide poczytac co jeszcze tam naskrobalyscie ![]() Ach Oliath wspolczuje wczorajszych brzebojów Napisze jeszcze tylko, ze na mnie na poczatku dzialaly takie sposoby: jabłka w ciagu dnia nawet 4 i to codziennie, kiwi, kawa z mleczkiem razem z winogronami, jakies jogurty z otrebami, czopki, a ostatnio cos wyczytalam o Colon c, ktory mozna stosowac w ciazy. Probowalam takze cieplej wody z miodem i cytryna jedynie po tym na wymioty mi sie zbieralo na nic innego. Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2013-05-12 o 17:41 |
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
powiedzcie mi hm.. jakby to powiedziec jak twardnieje brzuch /czy jak ma sie skurcz to sie ma troche uczucie jak na kupe czy cos w tym stylu?
![]() :brzyda l:bylam dzis w tym lerla stoje a tu nagle brzuch twardy i niewiem czy mi sie kupke chcialo czy to taki skurcz bo wsumie po chwili przeszło i kupe tez sie odechcialo hahhaah ![]() :brzyda l: niewiem o co chodzilo wogole:Pno i nie przywitalam sie w nowym wątku! a wiec sie WITAM
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przy okresie i jelita mi lepiej pracują ![]() Domcia, śliczne te rzeczy! |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Mhm
![]() domcia wlasnie tez mialam pisac ze sliczniutkie te rzeczy |
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
ja się położyłam, ale zasnąć nie mogę, jak na złość wszystko mnie swędzi.. nie wiem co jest ;/ włączyłam lapka i oglądam oświetlenie sufitowe
![]() Okazało się, że w przedpokoju musimy mieć 2 lampy bo na środku jest zbrojenie ścian, więc już mi koncepcję zburzyli ![]() mogę się pochwalić moim pięknym mieszkaniem A co do bólu brzucha, to chyba pęcherz, bo poszłam siusiu i szczypie ;/ wzięłam no-spę i urosept. |
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbys miała twardnienie to bys wiedziała jak to jest. A NIE POWIEM CI, BO SOBIE WMOWISZ I TYLE BEDZIE! |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
witam się w nowym wątku
![]() Domca piękne prezenty dostałaś Barbara współczuję straty kolegi, ja jednak bym chyba nie poszła na pogrzeb, za dużo stresu i negatywnych emocji u nas znowu leje, mieliśmy iść na spacer po bez ale nie da rady
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
malaczarna ale macie remont, no niech to!
demolka na calego ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
ale wiedziałam wcześniej, że koleżanki planują koszyk kupic. |
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to niewiem co mloda mi zrobila ze mialam takie uczucie lol:-P a twardnienie brzucha mialam ale nie towarzyszyl temu zaden bol ani uczucie czy cos.. |
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się w nowym wątku ![]() Gdybym zniknęła na dłuższy czas to powodem będzie brak dostępu do internetu. Mam nadzieję jednak, że szybko ogarniemy zmianę operatora i pojawię się tak szybko jak to możliwe ![]() Trzymajcie się Kobietki Do napisania |
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i ja w nowym wątku
Perse Ja z tż mieliśmy identyczny układ taneczny na pierwszy taniec jak i wy, przytulaniec i to jeszcze z wymachem ręki, na znak, że orkiestra ma kończyć ![]() Domi Śliczności |
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
magolina, enlevee
gratuluje tygodni ![]() Marionette18 witaj, ladne imie dla synka wybraliście ![]() domciatko cudowny ten kosz |
|
|
|
#74 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Cytat:
![]() Twardnienie to po prostu nagle brzuszek robi Ci się mega twardy na kilka sekund, ale bez bólu - i puszcza za chwilę. Na kupkę to może Ci córka usiadła na jelitach? Mnie się tak nie zdarzyło, ale często mi Artek siada na pęcherzu i wtedy muszę iść siku teraz już natychmiast, a za 5 sekund jak złazi, to jest już OK. Kejt, miałam teraz dziwną strzykawkę Clexane, tak jakby tylko pół było płynu w niej. Ale patrzę, że w połowie strzykawek tak to wygląda. I zgłupiałam całkiem... Ale zrobiłam zastrzyk, niczym się nie różnił od pozostałych. I sama nie wiem, czy tak może być czy nie... Ale wszystko jest nowe, z apteki, ważne do 2015 i oryginalnie zapakowane, dopiero teraz rozpoczęłam opakowanie, a w drugim jest tak samo... Masz też takie, czy zawsze pełne strzykawki? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#75 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Melduję się w nowym wątku U nas już po gościach i zabieramy się dopiero za gotowanie obiadu ![]() Byliśmy dziś w Realu i kupiłam proszek Dzidziuś do koloru i do białego, kosz na brudne pieluchy, chusteczki do tyłka Realowskie (sroka polecała) i jeszcze jedną paczkę pampersów. Czyli do zamknięcia wyprawki brakuje nam tylko łóżeczka i maści na brodawki ![]() Cytat:
Ten: http://allegro.pl/materac-lateksowy-...184265989.html Cytat:
![]() Ale z wyglądu i testu macanego super |
||
|
|
|
#76 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Cytat:
![]() My chcieliśmy tańczyć walca, nawet w domu próbowaliśmy, ale daliśmy se siana przy trzecim kroku I wyszło jak wyszło, ale wesele i tak miałam przewspaniałe, mimo, że tylko na 25 osób - niezapomniane Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40774270]
Kejt, miałam teraz dziwną strzykawkę Clexane, tak jakby tylko pół było płynu w niej. Ale patrzę, że w połowie strzykawek tak to wygląda. I zgłupiałam całkiem... Ale zrobiłam zastrzyk, niczym się nie różnił od pozostałych. I sama nie wiem, czy tak może być czy nie... Ale wszystko jest nowe, z apteki, ważne do 2015 i oryginalnie zapakowane, dopiero teraz rozpoczęłam opakowanie, a w drugim jest tak samo... Masz też takie, czy zawsze pełne strzykawki? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Perse, jak pęcherzyk powietrza jest na samej górze, przy tłoku, to płynu mam do litery A w nazwie, a jak pęcherzyk jest w połowie to wydaje się, że zastrzyku jest mniej. |
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Perse lerla merle hahaha
)) czy jak to sie pisze..no to chyba faktycznie moja cora oparla sie o jelita czy cos heheh:-P
|
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poczynilam dzis zakup lozeczkowy, tz w koncu sie zdecydowal i tylko teraz czekac na kuriera a zostal wozek i to sprawa najgorsza ze wszystkiego
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40772776]melduje sie z krakowa
laski autochtonki gdzie mozna dobrze zjesc? chlopcy wlaza na dzwon zygmunta ja czekam na dole buziaki[/QUOTE]Mamma Mia. Witam sie w ten ponury dzięń i ogłaszam, ze ból przechodzi już nawet moge chodzić juhuuu Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-05-15 o 11:44 |
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My daliśmy 100 zł + 20 zł za przesyłkę
|
|
|
|
|
#83 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-
![]() Cytat:
Ja nie poszłąbym, to nie jest osoba bliska, a jednak pogrzeb to są silne emocje i w ciąży wołabym tego uniknąć. Jak tż babcia umarła w grudniu ubiegłego roku to byłam jedynie na mszy w intencji babci. Cytat:
Ja jutro będę miała podobne widoki ![]() Oliath Trzymam za pomyślną licytację |
||
|
|
|
#84 |
|
Konto usunięte
|
Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz
Nie wiem, czy mi załączy plik czy nie, ale tak to wygląda w praktycznie każdej parze strzykawek - ja nie mam nigdzie literki A, więc nie wiem, jak jest u Ciebie. Załącznik 5246586
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, że ból przechodzi
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40774560]Nie wiem, czy mi załączy plik czy nie, ale tak to wygląda w praktycznie każdej parze strzykawek - ja nie mam nigdzie literki A, więc nie wiem, jak jest u Ciebie. Załącznik 5246586
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] masz literkę A w napisie Clexane Postrzelaj trochę palcami w strzykawkę, żeby powietrze poleciało do tłoka, ale myślę, że wszystko ok. u mnie też tak jest
|
|
|
|
#87 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Obiadlam sie placów i leże. Zostaje tu na dłużej
![]() Cytat:
nie wiem w sumie czego bo tylko posprzatalam kuchnie i zrobiłam te placki![]() Polozylam sie i i nie ruszam z wyra. Cytat:
|
|
|
#88 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-V
Cytat:
OK, nieważne, dzięki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koniec planowany na połowę czerwca, więc jakiś miesiąc jeszcze :P a tydzień za nami ![]() Mieszkamy u moich rodziców (dzięki Bogu!) |
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.

ale co się nie odwlecze to nie uciecze... jutro zrobię 

gratuluje tygodni 
za pomyślną licytację
nie wiem w sumie czego bo tylko posprzatalam kuchnie i zrobiłam te placki