|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
My też czekaliśmy dość długo, z tym, że ja od razu po porodzie śledziłam stronę konsulu i od razu po pojawieniu się możliwości wizyty, zapisałam nas. No i my płaciliśmy za przyspieszenie. ale wstyd się przyznać, ale jak pojechaliśmy do Londynu zapomniałam aktu urodzenia Małego |
|
|
|
|
#2492 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To niezle dalas z tym aktem urodzenia ![]() Ja wlasnie w Birmingham mieszkam ![]() blogerko trzymaj sie, jutro bedzie lepiej
|
|
#2493 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I pomyśleć że jak One będą rodzić to nasze dzieciaczki będą miały roczek ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dość często jestem w Birmingham bo brat mój tam mieszka
|
|
|
|
|
#2496 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam się po imprezie komunijnej
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Paklanki są w większości supermarketów. ja też mam, ładnie pachną
|
|||
|
|
|
#2497 | |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co dziewczyny, moj TZ tak kocha małego mocno,że w szoku jestem
on jak jest w domu to bez przerwy z nim siedzi, gada, całuje, nosi dziś musieliśmy na chwilę wyskoczyć do CH bo starszy na wycieczkę jedzie i jakieś szmaty potrzebował, Leo zaczal marudzić w wózku, TZ wyrwał mi go z rąk i mówi- daj mi go, ja go będę niósł dumny jak paw- wiecie lansera po CH no i wogóle np jak się rano budzi to zamiast wstawać od razu jak miał do tej pory zwyczaj to przytula się do małego z jakieś 20 min grtuluję sama jestem fanką suv'ówCytat:
hehe nawet raz graliśmy takie lajtowe tańce w chuście z malym calawdeszczu bosko zasypia Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-05-12 o 18:37 |
|
|
|
|
#2498 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oczywiscie: http://www.amazon.co.uk/Lamaze-Spin-...aze+tummy+time
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Dw dni nieobecnosci. Ale miaaaaalam czytania. TZ zaczal urlop takze czesciej mnie nie bedzie...
Ktos mi zepsul Kubusia ![]() Juz kilka razy udawalo mu sie przespac w nocy po 6h, a od 2 dni budzi sie co 1,5h :/ i to idealnie jak w zegarku!!! Nie wiem dlaczego tak,.goraco mu? Poza tym caly dzien nie bylo dzis kupki... Ja wiem, ze dla dzieci kp norma to kilka dziennie, ale i raz na kilka dni, ale nigdy wczesniej tak sie nie zdarzylo. Zawsze byly po minimum 3 kupki dziennie, a dzis NIC. Martwic sie? Poza tym-powiedzcie mi jak mam odroznic nietolerlancje laktozy od cudowania przy piersi? Moj maly lapie cyca, ssie 3 sekundy, puszcza (bez krzyku), lapie znow i tak w kolko dopoki porzadnie nie zalapie.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2500 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba bym tam na zawał zeszła. Za dużo się horrorów naoglądałam o żywych trupach i na pewno sama bym tam padła trupem ![]() Cytat:
Cytat:
a co tak jej smakuje?Cytat:
chyba to przeze mnie, bo ja Ci ostatnio pisałam, że moja już tak dobrze nie sypia i bach Mam nadzieję, że to minie |
||||
|
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
|
|
|
#2502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Spacer koło 9 -10 rano ( w zależności jak zje, ostatno wyszłyśmy o 8:40) , i popołudniu też spacer 16-17 i tyle. Boję się, ale nie mam wyjścia. Generalnie nasz blok to większośc jest celnik, straż graniczna, policja ..... Fakt że wchodzą i roznoszą ulotki jak im się otworzy. No ale mam nadzieję, że nie ukradnie nikt ![]() Ten roczek tak nam szybko minął. Tyle emocji za nami i przed nami ![]() Cieszę się, że tu z Wami jestem ![]()
|
||
|
|
|
#2503 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A co do jedzenia, może świrować zaczyna. Moja przy piersi już tak się rozgląda,że jeść nie może. Albo patrzy na mnie i się śmieje dziąsłami z piersią w nich Niunia zachowała się dziś wzorowo! Mszę przespała, potem pojechaliśmy na obiad i spała jeszcze w foteliku 3 godz. Razem prawie 4h ciągłego snu w harmiderze i hałasie! Pięknie wyglądała, wszyscy podziwiali i pytali czy ja wiem co to znaczy mieć małe dziecko? Oj wiem
|
||||
|
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem jak długo będziemy tu ze sobą pisać
|
|
|
|
|
#2505 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jabłuszko ![]() jak dostała ziemniaczki z marchewką wczoraj na obiadek to pluła i prawie płakała
|
|
|
|
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może będziemy kiedyś pisać o naszych wrednych synowych/zięciach Dziewczyny tak pięknie pisałyście w Klubie, dziękuję Marsi dostałam mega kopa od Ciebie! Moja samoocena legła w gruzach parę lat temu, ale chyba nie jestem gotowa aby o tym mówić..ps. Pozwoliłam sobie zamieścić zdjęcie w Klubie z dzisiejszej uroczystości. Pakiet- sukienka, nowa fryzura i Blaneczka
|
|
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się boję, dlatego trzymam w mieszkaniu.
Cytat:
|
|
#2508 |
|
Wtajemniczenie
|
młody zasnął, szybko ..
mam nadzieje, ze nie wybudzi sie za kilka minut. jestem taka padnieta ![]() mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej, ze czeka nas tak samo udany tydzien jak ostatnio. nie wiem co sie stalo mojemu dziecku wczoraj, ale mam znowu jakiegos malego potworka
|
#2509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
Brawa dla Blaneczki musisz czesciej urzadzac takie imprezy ![]() Cytat:
A poki co uspokajam go smoczkiem i co jakis czas probuje wpychac piers. Jak nie pomaga to zmieniam cyca. Dobrze, ze mamy po dwa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- No pieknie, Ewik wiedzma, wykrakalas nam :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-05-12 o 19:28 |
||
|
|
|
#2510 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40769175]SYlwietta, a rozszerzasz już dietę? Nie? to zobaczysz
![]() Zwyczajnie, młoda ulewa i nie chce mi się ciągle bujaczka prać, dynia z ziemniakiem tez leci obficie [/QUOTE]jeszcze nie rozszerzam, ale chyba zaczne bo mnie korci niesamowicie ![]() Cytat:
Cytat:
przeleciałam Was na szybko, wróciłam od rodziców o 19, szybkie mycie i mały padł jak przecinak, jak się tak z dziadkami wyszalał to w sumie sie nie dziwie ![]() jejusiu, az mi sie zrobiło ciepło na sercu jak weszłam na styczniówki 2014..... ![]() zrobie sobie kolacje i lece do klubu |
||
|
|
|
#2511 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A wygladalyscie obie pieknie!
|
|
#2512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niunias już śpi, TŻ na piwie (nie wziął telefonu-dziwne,dziwne) a ja przed kompem zajadam czipsy, ot taki relaks ![]() Ja bym w życiu nie zostawiła wózka Mój TŻ niestety też gra, ostatnio troszkę mniej ale i tak mi wstyd bo zachowuje się jak nastolatek z tą grą. I nic do niego nie dociera, że to frajerstwo grać w taką grę całymi dniami Kupiliśmy wczoraj super aparat, wreszcie jestem zadowolona ze zdjęć ![]() Fewciu ślicznie wyglądasz z Blanką i dla niej, że się tak grzecznie zachowywała![]() Szaja Dorotka jest po prostu boska! Jeszcze nie widziałam dziecka o takiej urodzie specyficznej
|
|
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2013-05-12 o 20:24 |
|
|
|
#2514 |
|
Wtajemniczenie
|
moj dzieć już śpi, a ja z laptopem w wyrku, ot taki relaksik
![]() sylwietta, słodziaszny avatar
|
|
#2515 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
buziaki dla Was Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Maly chodzi w pajacach w nocy i przykrywam go kocykiem a w dzien albo w pajacach albo body z dl i polspiochy chyba ze byla taka pogoda jak ostatnio to w body z krotkim rekawkiem 2. ja nie jem jeszcze wszystkiego bo dosc mam ciezki egzemlparz jesli chodzi o jedzenie takze powoli wszystko wprowadzam 3. Zobaczymy ile sie uda ale 6 miesiecy chcialabym bardzo 4. mniej wiecej codziennie jest podobnie, bo jak sie obudzi o 7 rano np to pierwsza drzemka juz o 9 ogolnie jest tak ze po 2h aktywnosci maly robi jakas drzemke. kapiemy 18.30 a spimy 19 - 20
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Meduza,ania
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Dziewczyny wiecie że większość z nas będzie w tym roku po raz pierwszy obchodzić dzień matki,a potem dzień dziecka? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2517 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem!!! wlasnie myslalam o tym dzisiaj i zastanawialam sie, czy TZ skojazy ten dzien z moim swietem bo Borysek za maly jest, ale mam nadzieje, ze moze bedzie jakos wyjatkowo grzeczny tego dnia albo da mi pospac w nocy
|
|
#2518 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masz rację, też jestem ciekawa czy TZ zatrybi
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu, ale laseczka z Ciebie a Blaneczka urocza
![]() dziełchy ze Ślunska http://demotywatory.pl/4124498/Slaskie-GG |
|
|
|
#2520 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobre
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

sama jestem fanką suv'ów

chyba bym tam na zawał zeszła. Za dużo się horrorów naoglądałam o żywych trupach i na pewno sama bym tam padła trupem
chyba to przeze mnie, bo ja Ci ostatnio pisałam, że moja już tak dobrze nie sypia i bach