|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
znajdę dla Ciebie coś super, jutro jadę do takiego sklepu, w którym są same skarby
|
#1652 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lubię go ![]() Cytat:
aleeexandra ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
genialne!jesteś śliczna! jak to się stało że o tym nie wiedziałam? ![]() Cytat:
|
|
#1653 |
|
Konto usunięte
|
Tak z czystej ciekawości spytam - używała może któraś z Was Magic Leverag? Wyjaśnienie w załączniku
To najdziwniejsza wersja papilotów (może poza japońskimi gąbkowymi papilotami w kulce - japanese sponge ball curler), a zastanawiam się, czy na czymś takim włosy nie nauczyłyby się szybciej skrętu (czyli wydobywanie skrętu - wersja dla niecierpliwych).
|
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;40781221]Tak z czystej ciekawości spytam - używała może któraś z Was Magic Leverag? Wyjaśnienie w załączniku
To najdziwniejsza wersja papilotów (może poza japońskimi gąbkowymi papilotami w kulce - japanese sponge ball curler), a zastanawiam się, czy na czymś takim włosy nie nauczyłyby się szybciej skrętu (czyli wydobywanie skrętu - wersja dla niecierpliwych).[/QUOTE]W dziale Dla Zakręconych w którymś temacie o kręceniu włosów bez ciepła było chyba o nich - o ile dobrze pamiętam, że bardzo niewygodne, no i efekt nie powala aż tak, jak to pokazują. ![]() Z tym wydobywaniem skrętu w ten sposób - to chyba nie zadziała. Każdy skręt jest inny, to prawie tak, jakbyś wydobywała skręt lokówką. Tylko że zdrowiej i bez palenia włosów.
|
|
|
|
#1655 |
|
Zadomowienie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;40781221]Tak z czystej ciekawości spytam - używała może któraś z Was Magic Leverag? Wyjaśnienie w załączniku
To najdziwniejsza wersja papilotów (może poza japońskimi gąbkowymi papilotami w kulce - japanese sponge ball curler), a zastanawiam się, czy na czymś takim włosy nie nauczyłyby się szybciej skrętu (czyli wydobywanie skrętu - wersja dla niecierpliwych).[/QUOTE]Zastanawiałam się nad nimi, ale są bardzo krótkie. Mogłabym co najwyżej pokręcić sobie końcówki. Trochę lipa. ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Aj, próbowałam wydobyć skręt przez noc, spałam z podpiętymi, nażelowanymi włosami i dupa. A za 10min wychodzę na uczelnię. Nie wiem, co z nimi zrobić teraz. Ani dosuszać, ani co...
|
|
#1656 |
|
Spaceroholiczka
|
Melduję się z rana z Heenarą, ale wpadnę do Was prawdopodobnie wieczorem...
Miłego dnia! |
|
|
|
#1657 |
|
Rozeznanie
|
Hej!
![]() Byłam w weekend w Wawie, ale niestety nie wypatrzyłam żadnej z Was ![]() Mam ogólnie włosowy kryzys - one się nic nie zmieniają, stanęły w miejscu Mam ich dość:<
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ? TAM? Zasługuję?
|
|
#1659 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
Ps. dziękuję Jakaś Ty ładna i jakie ładne włosyy, kolor ![]() Cytat:
![]() Sama nie wiem kiedy one tak szybko urosły ![]() Ale się wczoraj wybawiłam na koncercie Big Cyca ![]() Stałam pod samą sceną, śpiewałam na cały głos, zresztą jak wszyscy wokół haha. Mega pozytywni ludzie! Jeszcze na przedostatniej piosence jakiś chłopak wziął mnie na barana hahaha i akurat kamera szła Mam nadzieję że ten kawałek wytną A dzisiaj mnie boli gardło
|
|
#1660 |
|
Konto usunięte
|
Cześć!
Czuję się już trochę lepiej |
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo to bardzo dobrze że już jest lepiej
Piąteczka, też wczoraj wieczorem dostałam ;/
|
#1662 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak na serio, to mi nie przez chorobę, ale od paru dni, nie wiem od czego też zaczęły wypadać włosy Nie wiem czym je zaatakować, jantarem nie mogę, bo farbowałam przedwczoraj, a on mi rozjaśnia, kozieradka śmierdzi.. Wolałabym coś wewnętrznie, ale nie wiem co
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie mix, bo ja zawsze jeden wybrany olej nakładam i tyle, nigdy nie chce mi się mieszać i kombinować, no i nie wiem co z czym można
![]() U mnie w końcu dziś słońce, przez cały week padał deszcz i było zimno :/ Zaraz umyję włosy i zobaczymy co będę miała
|
#1665 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Moim przydałoby się kolejne cięcie przez te okropne końcówki. Dbam o nie. Nakładam oleje,, maski, odżywki. A one mi się chamsko rozdwajają
|
|
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
Dżem dobry.
Melduję, iż mam ja letkiego kaca, nałożyłam maskę przedmyciową i zapomniałam umyć po niej włosów. Brawa dla mnie.
|
#1667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1668 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1669 |
|
Konto usunięte
|
Wydaje mi się, że jest - przynajmniej uszkodzenie nie będzie wędrować w górę włosa, rozdwajając go na długości.
|
|
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
No chciałam przedmyciowo sobie Binacza walnąć, a po myciu Isankę, tyle, że Bingacza koniec końców spłukałam i szamponu nie użyłam.. Ale jest okej, wysuszyłam i prezentują się w miarę spoko.
![]() Cytat:
![]() A jeżeli chodzi o ocieranie o poduszkę- ja na noc robię koczka na gumce i naciągam skarpetkę- raz, że włosy się nie niszczą, dwa- mogę olejować końcówki i nie ufaśtolić poduszki, trzy- naolejowane włosy nie przylepiają mi się do twarzy (tym samym nie robią mi się syfy, gdy olejuję kokosem). Świetny i prosty sposób na zagospodarowanie wybrakowanych skarpet. ![]() Jedyny problem w tym, że TŻ może się śmiać z takiego pompona na czubku głowy.
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
ciesz się, ja za tydzień jak zwykle będę się modlić o okres
![]() Cytat:
![]() Miranda cieszę się, że się wybawiłaś dawaj adres bloga ![]() ale mi się nie chce wstać, a tu uczyć się trzeba...
|
|
#1672 |
|
Nindżopesz
|
To najdziwniejsza wersja papilotów (może poza japońskimi gąbkowymi papilotami w kulce - japanese sponge ball curler), a zastanawiam się, czy na czymś takim włosy nie nauczyłyby się szybciej skrętu (czyli wydobywanie skrętu - wersja dla niecierpliwych).[/QUOTE]Jakoś ten skręt wydaje mi się zupełnie niepodobny do naturalnego... BTW Twoje włosy są podatne? Jeśli są to podzielę się swoim patentem na lekko spuszone kosmyki i ogólnie na układanie - nawijam kosmyki na palucha. Te spuszone po wyschnięciu, czasem się coś takiego trafi, lekko zwilżam wodą i nawijam. Ale chyba moje włosy są "inne" bo wygląda na to, że tylko u mnie palcówka działa ![]() Jakby coś służę filmikiem poglądowym. A dzisiaj próbuję zrobić grubsze fale ale chyba nic mi z tego nie wyjdzie. Idę schnąć i oglądać GoT, ponapalam się troszkę na ich peruki
|
|
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam problem, żeby spać w związanych włosach![]() olejujesz same końce?
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam paskudny katar... A TŻ stwierdził, że nie przyjedzie, bo się uczy, więc chyba zostanę z biovaxem na głowie dość długo
|
#1676 |
|
Raczkowanie
|
Mnie ostatnio denerwuje GoT, bo nic się właściwie nie dzieje, a zaraz koniec sezonu...
Cóż, poszłam do lumpeksu poszukać jakiejś letniej kiecy-firanki, a wróciłam z miętowymi tenisówkami i odżywką Artiste z keratyną Jutro będę ją testować, akurat minęły dwa tygodnie od ostatniej bomby proteinowej, mogę więc działać znowu Efekty obfocę i pokażę
|
#1677 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moje włosy są niestety kompletnie niepodatne. Po Twojej metodzie prostuje mi się pasemko, albo zygzakuje Aaa, przypomniałaś mi, że o GoT zapomniałam! No to mam filmidło do kawy
|
|
|
|
|
#1678 |
|
Wtajemniczenie
|
Klepię tego posta już 3 raz!!
Kaveri loczunie boskie, aniołek ![]() Kreem nie farbuj takich miodzio włosów ![]() Scarabeo Say no kolor tego blondu to marzenie Ktoś pytałm o te Magic Wałki, ano ja je mam i: locze z tego wychodzą fajne, lecz są krótkie, ale z tego wychodzi coś takiego jak z Red palcówki Na noc miałam Bioetike, na suche włosy i mam takieeeeeeeeeeeee miękkie włosy ale jest puch mimo po myciowego Bingo z gashcośtam z 2 kroplami oleju i 2 kroplami jedwabiu GP
|
#1679 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Po umyciu jedwab chi plus na jedwab na noc na końce
|
|
|
|
|
#1680 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, przeszukałam forum, ale nic mi nie wyskoczyło. Miała już któraś okazję wypróbować nową odżywkę Isany mit Baumwollextrakt nawilżającą? Ja właśnie ją dorwałam w Rossmannie za 3,99, skład bardzo mi się podoba
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.

To najdziwniejsza wersja papilotów (może poza japońskimi gąbkowymi papilotami w kulce - japanese sponge ball curler), a zastanawiam się, czy na czymś takim włosy nie nauczyłyby się szybciej skrętu (czyli wydobywanie skrętu - wersja dla niecierpliwych).

Mam ich dość:<

ja ? TAM? Zasługuję? 

.