|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
o proszę, pokaż więcej jak zrobisz kolejną próbę, a najlepiej zdjęcie przed i po
nie dziwie Ci się, że rozjaśniasz, ja też bym najchętniej wróciła do mojego jasnego blondu, ale trochę mi szkoda, bo już od października nie farbuję, a rok nie rozjaśniam, szkoda mi włosy męczyć i później bawić się z odrostami aczkolwiek nie wiem, czy latem trochę czegoś jaśniejszego nie rzucę na głowę ![]() zrobiłam sobie dzisiaj różne ćwiczenia , po 40 minutach stwierdziłam, że na koniec zrobię zwow 31 ...... taaaaa kolejne podejście do zwowów zrobię bez ćwiczenia innych rzeczy
Edytowane przez @na Czas edycji: 2013-05-11 o 17:05 |
|
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie farbowałam od czerwca ale coś potrzebuję zrobić z tymi włosami. I o dziwo, włosy są normalne, w sensie to pasmo (na focie wygląda jakbym mało włosów rozjaśniła ale rozjaśniłam ich więcej tylko mi fota nie złapała wszystkiego), może lekko podsuszona ale suszu napewno nie ma strasznego. Myślę że jak będę dalej olejować i odżywiać to moje włosy to przeżyją.
Zaraz nakładam na 15 minut. Ogólnie nie chcę aż tak rozjaśniać jak na zdjęciu wyżej - to mnie samą zaskoczyło. Kolor chce taki -> http://eleven.se/files/l/loreal-pari...nd_250x250.jpg Ale raczej będę szukała czegoś w profesjonalnych farbach.---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Oooo znalazłam Obczajcie: http://www.kiepe.com.pl/materialy/ga...ia/big/199.jpg 9.31 Edytowane przez natalkaa7522 Czas edycji: 2013-05-11 o 17:19 |
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
ćwiczenia z jillian zaliczone
jeszcze jutro i czeka mnie level 3
|
#2074 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Hejka
mama z goraczka siostrzenica sama z nami a ja reka ani noga;d musze mieszkanie posprzatac jak siostra wroci to wsciekla bedzie dwa zlewy zmywania:pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z majirel są też śliczne odcienie idę poszukać przepisu, a raczej pomysłu na obiad, chcę zrobić zapiekankę makaronową ze szpinakiem
Edytowane przez @na Czas edycji: 2013-05-12 o 11:12 |
|
|
|
|
#2076 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
nie no, na pewno się nie mylą Cytat:
nie słyszałam nawet o czymś takim...
|
|
|
#2077 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem czy to normalne Spytam lekarza na najbliższej wizycie. Wiedziałam, że przed porodem się puchnie jak balon, no ale nie do tego stopnia. A stopy to mam tak szerokie jak Fred Flinston ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
Zwłaszcza w sztucznym świetle ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- A ja rano wstałam, zmyłam z włosów olej, umyłam je szamponem chelatującym, nałożyłam nową maskę biowaxa wymieszaną z kilkoma kroplami mleczka pszczelego w glicerynie i mam tak super włosy, że nie mogę wyjść z podziwu A no i polecam jeszcze nową odżywkę Garnier Ultra Doux- Sekrety Prowansji z morelą (pomarańczowe opakowanie). Pachnie obłędnie, nie ma silikonów, włosy są niesamowicie miękkie i odżywione, łatwe w rozczesywaniu i co najważniejsze PUSZYSTE a nie obciążone i oklapnięte i do tego pięknie wygładzone. No po prostu cud, miód i orzeszki Na początku jak bardziej podniszczone włosy miałam taki zachwyt we mnie wzbudzała odżywka Garniera Awokado i Karite, ale teraz jest dla mnie za ciężka a ta jest po prostu rewelacyjna W Rossmanie jest teraz na nią promocja. Polecam Jak by nie podpasowała można zużyć jako pierwsze O w metodzie OMO ![]() Spadam się uczyć
Edytowane przez Kanula Czas edycji: 2013-05-12 o 12:39 |
|||
|
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Mi po ostatnim biegu spuchła kostka
odpuściłam 5 dni ale opuchlizna dalej się utrzymuje. Dzisiaj chyba spróbuję wolniutko pobiegać. Nie boli mnie jakoś bardzo tylko odczuwam dyskomfort
|
|
|
|
#2080 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
ja bym taki chciała
![]() Cytat:
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem właśnie, że ona miała baaardzo jasne włosy i takie jej wyszło a to jest poziom 8.
Ja chyba będę w 9 strzelać.
|
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamówiłam sobie dzisiaj hennę i niedługo czeka mnie farbowanie
|
#2084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. W czasie biegu było wszystko okej, ale jak wróciłam i brałam prysznic to ból się nasilił i opuchlizna jest większa![]() Jednak nie zmienia to faktu że biegało się za☠☠☠iście |
|
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
level 2 30ds zakończony
|
#2086 |
|
Zadomowienie
|
Jutro ciężki dzień ..
ehh..
|
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
Piszesz jutro coś?
Ja oglądałam jedzenie i teraz jestem głodna ![]() https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...88682380_n.jpg
|
|
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- http://www.oddee.com/_media/imgs/art...fitness_1-.jpg |
|
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez natalkaa7522 Czas edycji: 2013-05-12 o 20:18 |
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
a tam bzdury opowiadasz, 12 kg to jest bardzo dużo !
|
|
#2094 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2095 |
|
Lux Mundi
|
Cześć
.Powróciwszy z tańców . Niestety pogoda nie sprzyjała opalaniu, ale i tak było świetnie .Zaniedbałam przysiady , ale myślę, że nadrobiłam to formą ruchu na parkiecie .Dziś powracam do ćwiczeń domowych .
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Heej
Rzuciłam tylko okiem na to co pisałyście - Izzie, współczuję z tą nogą i gratuluję postępów w bieganiu i tego, że wyciągasz z tego sporo przyjemności i satysfakcji ![]() Kanula, wypróbuję koniecznie tę odżywkę prowansalską, ponieważ uwielbiam tę z avocado i masłem karite ![]() A ja się uczyłam trochę przez weekend, byłam też na basenie i TŻ uczył mnie pływać Zrobiłam też encanto. Teraz powtarzam zadania na kolokwium z informatyki
|
|
|
|
#2097 | |
|
Zadomowienie
|
No nie wierzę, co tu tak cicho???
Jak nie mam czasu czytać, to naskrobiecie 10 str a dziś już chyba z trzeci raz wchodzę żeby coś poczytać i NIC! Wracam od kosmetyczki Robiłam pedicure ![]() Skóra z nosa mi znowu płatami schodzi i nic nie pomaga więc zastosuję stary wypróbowany sposób- nałożę na niego Veet po depilacji On doskonale złuszcza ten martwy naskórek i zawsze pomaga w takich sytuacjach ![]() Używała z Was któraś farb aptecznych Color& Soin? Zastanawiam się czy nie przerzucić się na nie zamiast henny i farbowania u fryzjera raz na jakiś czas. Korci mnie bo Anwen jej używa do koloryzacji więc pewnie nie niszczy bardzo włosów. Boję się tylko żeby odcienie lipne nie były. Wow, 12 kg to mega wynik!!! Nie ujmuj już tu sobie ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4077699 2]mm u TŻ zestaw ,dla mnie przeciętna odżywka [/QUOTE]Jak używasz jej po tym szamponie to widać może być za słaba dla Ciebie. On ma w składzie z tego co pamiętam SLES. Ja z kolei dziś rano znów ją nałożyłam na włosy i u mnie zachwyt jest niezmienny ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak to właśnie jest na wizażu, że jak się nie ma czasu, to nagle rośnie kilka stron do przeczytania, a jak czas jest to nikt nie pisze ![]() Ciekawy sposób z tym Veet po depilacji Jak już się skończy ten tydzień to będę prze-szczęśliwa
|
|
|
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
cześć laski
IzzieSt ale smaka mi narobiłaś na te owoce co do tej nogi, to jeśli nie zejdzie opuchlizna to idź do lekarza bo to może być zapalenie stawu to przepisze Ci tabletki Natalka 12 kg to wielki sukces, i z całą pewnością równie widoczna metamorfoza jest u Ciebie jak u tej dziewczyny A ja zaczęłam stosować oleje na twarz i dwie gule mi wyskoczyły I nie wiem czy teraz ciągle mi coś będzie wyskakiwać czy to tylko przejściowy etap ![]() I znów przestałam ćwiczyć
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc pójdę jak mi będzie już noga odpadać, na razie okładam lodem i smaruję Altacetem.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

nie dziwie Ci się, że rozjaśniasz, ja też bym najchętniej wróciła do mojego jasnego blondu, ale trochę mi szkoda, bo już od października nie farbuję, a rok nie rozjaśniam, szkoda mi włosy męczyć i później bawić się z odrostami
aczkolwiek nie wiem, czy latem trochę czegoś jaśniejszego nie rzucę na głowę 

Ale raczej będę szukała czegoś w profesjonalnych farbach.
jeszcze jutro i czeka mnie level 3
mama z goraczka siostrzenica sama z nami a ja reka ani noga;d musze mieszkanie posprzatac jak siostra wroci to wsciekla bedzie
Ktoś ostatnio mi tak zrobił, żeby sprawdzić jak bardzo zapuchnięta jestem (ja tej metody nie znałam) no i wyszło na to że baaaardzo. W szoku byłam normalnie.
nie słyszałam nawet o czymś takim...
Nie wiem czy to normalne
Spytam lekarza na najbliższej wizycie. Wiedziałam, że przed porodem się puchnie jak balon, no ale nie do tego stopnia. A stopy to mam tak szerokie jak Fred Flinston

, ale myślę, że nadrobiłam to formą ruchu na parkiecie
Jak nie mam czasu czytać, to naskrobiecie 10 str a dziś już chyba z trzeci raz wchodzę żeby coś poczytać i NIC!
Nie ujmuj już tu sobie