W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz. 13! - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! 4 10,81%
Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 0 0%
Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 1 2,70%
Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 0 0%
Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 6 16,22%
Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 3 8,11%
Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 17 45,95%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-13, 11:46   #421
idzia111
Zakorzenienie

Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Niom u nas beda baty dla gosci, ktorzy przyjda z prezentem innym niz pieluszki jednorazowe . Normalnie zamierzam przy zaproszeniach od razu mowic, ze ZADNYCH DROGICH CUDENIEK, tylko pampersy jak juz ktos sie uprze

U mnie i tak kazdy idzie z prezentami i to nie malymi albo kase daja. /mnie kasa nie przeszkadza, bo wolalabym nawet 20zł niz jakies ubranko ze sztucznego materiału. U mnie jest tez tak ze jak juz przychodza to sie szykuje taka mala impreze. Juz mama i tesciowa zapowiedzialy ze beda w gotowosci i jedno moje slowo i bedzie i ciasto i jakas salatka czy cos dla gosci

Ja tez jak ide to daje cos lepszego albo jakas kaske. Nie dlatego ze chce sie wychylic ale ja uwazam, ze rodzice maja duzo wydatkow i jak dam cos konkretnego to im posluzy albo tak ze 100zł chociaz to uzbieraja na cos. Taka pomoc po prostu. Wiadomo, ze jak bylam u kolezanki biedniejszej, wiem ze jej ciezko bo facet nie bardzo sie interesuje to i dalam wiecej.

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
przypominam wszystkim o MIĘŚNIACH KEGLA

dostałam kase z ZUS-u tydzien temu za pierwsze L4, a dzis za drugie, na ktorym jestem do czwartku.

Pamietacie jak była u mnie kontrola, potem coś do szefowej z tego co wiem zagladali też. Obczaili, odnotowali i płacą jak trzeba wreszcie. Bo wczesniej moja pensja, mała to mała ale co miesiac byla, a teraz tylko tz co zarobil to bylo na zycie. On na wlasnej dzialalnosci raz super a innym razem bardzo zle.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 11:48   #422
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
przypominam wszystkim o MIĘŚNIACH KEGLA
i mam kolejne pytanie dla doktorka bo juz nie wiem o co go pytac

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Załączam zdjęcia.
Jutro zaczynamy 30 t.c.
cudnie wygladasz

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość

A tak w ogóle to mój mąż poszedł dziś pierwszy dzień do pracy
dla Tż-ta

Mam łupy biedronkowe kocyk w kółeczka jest sliczny, mama mowila, ze ostatni wygrzebała tego rodzaju

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 11:48   #423
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Tż mi zaproponował, że możemy zrobić zawody.. on puści piłkę dla ciężarnych, której nie używam, a ja będę biec obok i zobaczymy która "KULA" będzie pierwsza u celu
Wybacz, ale nie mogę przestać się śmiać.

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Komu biszkopta z bitą śmietaną, owocami i galaretką? Mam prawie całą blachę i nikogo chętnego do pomocy
Poproszę. A owoce tam jakie?

Oliath- nie dziwię się, że jesteś zła. Ja to bym oszalała z radości, że wózek już jest mój, a tu coś takiego...
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   

Edytowane przez Anulka_p
Czas edycji: 2013-05-13 o 12:03
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 11:49   #424
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
byłam drugi raz w biedrze i nie sprzedali mi kocyków dalej mają problem z cenami, może zajedziemy jak będziemy na SR dzisiaj jechać wieczorem bo już nie mam siły a jak nie to trudno nie będę mieć kocyków, zakwasy mam od chodzenia miedzy nogami a przede mną ciężki dzień jeszcze, na godzinkę idę chrześniaka pilnować, po wyniki do labo i jeszcze teściowej zakupy muszę zanieść a potem na SR i dzisiaj mamy ćwiczyć jestem ogólnie mówiąc zła
Kurcze pechowe te kocyki :/
Cytat:
Tż mi zaproponował, że możemy zrobić zawody.. on puści piłkę dla ciężarnych, której nie używam, a ja będę biec obok i zobaczymy która "KULA" będzie pierwsza u celu
mój Tz tez ma codzien okolicznosciowe teskty dla mnie,juz przywykłam
Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
no i proszę, nowe miłości na wizażu się tworzą
trudne sprawy
Cytat:
DZIEWCZYNY, ZASTRZELE SIE CHYBA

Dostalam maila od goscia od wozka: Witam, piszę w sprawie wózka. Chciałem poinformować Panią, że przez wczorajszy wieczór były problemy z logowaniem na allegro o czym można przeczytać na cafe allegro. W związku z tym dostałem kilka telefonów od osob biorących udział w licytacji że nie mogą się zalogować i licytować... Uważam więc, że cena jest mocno zaniżona i nie sprzedam wózka w takiej cenie.Problem zgłosiłem do allegro i czekam na rozwiązanie tej sytuacji ... Pozdrawiam

Nosz k.wa mac, to byla jedna z aukcji zakonczonych przez allegro planowo, wiem ze niektore wczesniej sie konczace (o okolo 15 minut) Allegro przedluzylo o jedna dobe do dzis wieczor, ale ta sie skonczyla moja oferta, normalnie, potwierdzenie zakupu dostalam to sie nachwalilam Wam, nie ma co
Ryczec mi sie chce normalnie.
O cholercia
Cytat:
Wybacz, ale nie stanę do zawodów, bo boję się, że wygram jednak
Ja sie nie wychylam,nie chce aby MOJ Celluit Was pozamiatał
Stary 2013-05-13, 11:51   #425
idzia111
Zakorzenienie

Oli doczytalam o wozku Zagadaj z facetem tak jak radza dziewczyny i juz. Moze sie uda cos wynegocjowac.

Dziewczynby sliczne te Wasze zakupy, a domciatko Ty to masz fajne kolezanki z pracy
Stary 2013-05-13, 11:51   #426
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
czyli oprócz ortodonty i do kosmetyczki trzeba było od razu zapisać
raczej do weterynarza, bo ta moja córka oprócz twarzy była podobna do jaszczurki

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Oliath, pisz do allegro, Ty nie miałaś problemu ze strzałem (w końcu aukcjoner dał radę się zalogować w odpowiednim czasie, padł strzał i Ty jesteś wygrana). Faceta cosik strzeliło, że tak mało za wózek weźmie i kombinuje. Jeżeli aukcja nie została automatycznie przedłużona, jak to widziałam kilka razy na własne oczy to on musi Ci sprzedać. No i Ty w związku z tym, że on napisał też jakoś powinnaś być o tym fakcie powiadomiona, albo jeśli od all on dostanie odpowiedź to niech CI takową od nich on prześle na dowód, że nie ściemnia. Bo on sobie może wszystko napisać
Może tak być, że all mu odpowie, że macie się dogadać, bo oni często robią zlewkę z takich spraw.
Ty właśnie Oliath- ja miałam tak kiedys, jak mieli problemy niedawno. Sprzedawałam rzeczy na allegro i allegro samo przedłużyło aukcje te które miały problemy, wiec byc moze facet sciemnia i chce wyciagnac jak najwiecej $ od Ciebie !!! a dzwonic nie mogli do niego ludzie ktorzy nie licytowali bo nie posiadaja danych przeciez tak ogolnie dostepnych na aukcjach. no chyba, ze podał
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 11:51   #427
Rockyyy
Zakorzenienie

Postanowiłam!!!!!!!
Ide zrobic sobie frytki na poprawę humoru
Stary 2013-05-13, 11:52   #428
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
raczej do weterynarza, bo ta moja córka oprócz twarzy była podobna do jaszczurki
dobrze, że będziesz miała syna...
Stary 2013-05-13, 11:52   #429
madi82
Zakorzenienie

Jeju nie moge Was nadrobić heheh to mi się nie zdarza

Cytat:
byłam drugi raz w biedrze i nie sprzedali mi kocyków dalej mają problem z cenami, może zajedziemy jak będziemy na SR dzisiaj jechać wieczorem bo już nie mam siły a jak nie to trudno nie będę mieć kocyków, zakwasy mam od chodzenia miedzy nogami a przede mną ciężki dzień jeszcze, na godzinkę idę chrześniaka pilnować, po wyniki do labo i jeszcze teściowej zakupy muszę zanieść a potem na SR i dzisiaj mamy ćwiczyć jestem ogólnie mówiąc zła
Może to jakieś znaki...nie jest Ci dany ten kocyk
Może dostaniesz w prezencie od kogoś:P

Cytat:
a no i chciałam oficjalnie pochwalić Tżta, bo po wczorajszym olewactwie na przebudzenie pogłaskał mnie po policzku i przyniósł pączka na śniadanie, ależ on romantyczny
liczą się małe gesty. SUPER

Cytat:
Gratulacje za 3 z przodu !

Odnośnie pomocy rodziny ja nie mogę narzekać bo w tym momencie jak mamy problemy finansowe to z obu stron jest bardzo duża pomoc i nikt nam niczego nie wypomina i wiem, że wypominać nie będą. Nie prosimy o te pieniądze czy cokolwiek innego, tylko oni sami wręcz nam wpychają w ręce. Bez nich byśmy sobie aktualnie nie poradzili i to nie jest tajemnica bo koszty życia mamy większe niż aktualne przychody. Rodzice mnie wzruszyli jak powiedzieli "Komu mamy pomóc jak nie Tobie, skoro jesteś naszą jedyną córeczką i zależy nam na tym żeby żyło Ci się jak najlepiej"
Kochani rodzice!!!

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Ja tylko chciałam napisać, że żyję i dojechałam spokojnie do Krk wczoraj )

Ale, że nie mam za dużo "wolnego" czasu to znikam )
Miłego dnia)
cieszymy sie ze juz jestes w domku!
TŻ stęskniony?

28.07.2013r.

Edytowane przez madi82
Czas edycji: 2013-05-15 o 11:50
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 11:52   #430
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2

Cytat:
Napisane przez moonlightdancer Pokaż wiadomość
Witam się ja też chcę do biedronki !!! po pieluchy tetrowe

Dla mnie hummus jest zupełnie bez smaku. Na poczatku myślalam że moze wina restauracji, kucharki no ale już w tylu miejscach jadłam że z pewnością nie lubię.

A co do teściowych... moja jest zdziwiona tym że chcę wanienkę bo przecież wszyscy dziecko kąpia w umywalce no i kminili z mężem jak to ja mam zamiar dziecko w jego własnych sikach myć no jest to jakiś argument ale cho.lera ja za nic dziecka do umywalki nie wsadzę.
Ja robię sama hummus, nigdy nie jadłam w restauracji, więc mój jest dość intensywny, czosnkowy.

Szok z tą wanienką, pierwszy raz słyszę taki argument o sikach..

Cytat:
LOL Padłam

Cytat:
walcz i się nie dawaj, pewnie się ktoś zreflektował, ze za nisko sprzedał i dlatego tak akcja, współczuję nerwów
Też tak uważam...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 11:52   #431
d0tkaaa
Zakorzenienie

Czesc dziewczynypodczytalam co napisalyscie,wariatki z ta biedronka jestescie haha ja ide za jakis czas dopiero do biedry ale nie zalezy mi na niczym szczegolnym wiec pewnie dlatego o 7nie poszlam haaa...

oliath oj tez bym sie wkurzyla,ale napisz do allegro ze przeciez wszystko bylo jak najbardziej ok wiec niech ten sprzedajacy wysle i juz:-P

dobija mnie ta pogoda nic mi sie nie chce...

zastanawiam sie jak fotelik montowac z tylu,tylem do kierunku jazdy jak bede sama jechac to jak mam widziec dziecko?chyba ze z przodu ale musialabym wylaczyc poduszke a niewiem czy mozna?

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 11:53   #432
Rockyyy
Zakorzenienie

A gdzie Madi????????

Edit: juz ją zobaczyłam
Stary 2013-05-13, 11:53   #433
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Mela, kopiuje Ci moje co mam w podpisie:

[ URL="TUTAJ WSTAW ADRES URL SUWACZKA"]Synek[ /URL]

I tam dalej tekst, ja mam Synek a Ty ustaw sobie co tam chcesz
ilez sie naglowkowalam jak Wy to robicie, ukrywajac suwaczek pod nazwa, mialam nawet pytac, lecz wypadło to teraz moge pokombinowac

Franuś
Stary 2013-05-13, 11:53   #434
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość

Poproszę. A owoce tam jakie?
Brzoskwinie i wiśnie
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 11:53   #435
d0tkaaa
Zakorzenienie

Gratuluje nowych tyg

Zuza

Razem
Stary 2013-05-13, 11:54   #436
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
O BOŻE!!!
PRZYPOMNIAŁAM SOBIE MÓJ SEN DZISIEJSZY! MUSZĘ WAM GO OPOWIEDZIEĆ!!!!!!!

Śniło mi się, że przez brzuch było widać jak się dziecko wychyliło jego twarz, a ja miałam taki specjalny przyrząd, który jakby prześwietlił dziecko przez brzuch i było widać zęby... w ogóle to była dziewczynka i te zęby były jakieś takie krzywe że moja mama powiedziała, że nie będzie ona za piękna i od razu zadzwoniła do ortodonty żeby umówić się na wizytę z wnuczką od razu po urodzeniu. O Boze, teraz to sobie przypomniałam

nie lubię snów o zębach, bo pare razy mi się śniły i była śmierć w rodzinie.. ale te nie były wypadnięte więc ok
Nie no en rozwaliłaś mnie tym snem

Zjadłabym coś słodkiego ale wczoraj tak sie obżarłam że aż mam wyrzuty sumienia
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 11:56   #437
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynypodczytalam co napisalyscie,wariatki z ta biedronka jestescie haha ja ide za jakis czas dopiero do biedry ale nie zalezy mi na niczym szczegolnym wiec pewnie dlatego o 7nie poszlam haaa...

oliath oj tez bym sie wkurzyla,ale napisz do allegro ze przeciez wszystko bylo jak najbardziej ok wiec niech ten sprzedajacy wysle i juz:-P

dobija mnie ta pogoda nic mi sie nie chce...

zastanawiam sie jak fotelik montowac z tylu,tylem do kierunku jazdy jak bede sama jechac to jak mam widziec dziecko?chyba ze z przodu ale musialabym wylaczyc poduszke a niewiem czy mozna?
Ja tez tego nie ogarniam,czytałam ze jak z przodu to trzeba poduche wyłączyc a jak z tyłem
Stary 2013-05-13, 11:56   #438
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:

mozna jeszcze kupic takie specjalne lusterka, ktore montuje sie na tylnej szybie i pod lusterkiem z przodu

Franuś

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2013-05-13 o 11:58
Stary 2013-05-13, 11:57   #439
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
bezpieczniej dla dziecka jest tyłem do kierunku jazdy.
jeśli chodzi o wyłączenie poduszki to wszystko zależy od samochodu, musisz się dowiedzieć jak jest w Twoim.
Stary 2013-05-13, 11:57   #440
Rockyyy
Zakorzenienie

kobity ale spamujecie!!!!!!!
Jak ja mam do tej kuchni isc jak mnie zasypiecie?
Stary 2013-05-13, 11:58   #441
madi82
Zakorzenienie

Cytat:

Nosz k.wa mac, to byla jedna z aukcji zakonczonych przez allegro planowo, wiem ze niektore wczesniej sie konczace (o okolo 15 minut) Allegro przedluzylo o jedna dobe do dzis wieczor, ale ta sie skonczyla moja oferta, normalnie, potwierdzenie zakupu dostalam to sie nachwalilam Wam, nie ma co

ale chała!!!!!!!!!!

Facet myśli, ze nie wiadomo ile uzyska...

Ale du.pa...biedna Oliath...nie załąmuj sie, uda Ci się wygrać ta licytację kolejną..tylko ciekawe za ile.....szit...

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
:interesowały

studnióweczką[/SIZE]
Cytat:

Niedawno wróciłam z glukozy, ależ się jej bałamW sumie źle nie było, glukoza sama w sobie ok, zabił mnie głód(jak za długo nie jem słabnę i wymiotuję), także po drugim wkłuciu, jak już zaczęłam odpływać położyłam się na kozetce i tak już do końca Ale grunt, że już PO, czekam tylko na wyniki - mam nadzieję, że będę mogła swobodnie wcinać cukier

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

jaki subtelny żartowniś z TŻta
brawa za studnióweczkę!!!!!Teraz juz z górki

No i za pięknie przeżytą glukozę byłąs dzielna

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 11:58   #442
idzia111
Zakorzenienie

dziewuszki moje kochane czy cos obiło sie Wam o uszy odnosnie łózeczek tej firmy:

http://allegro.pl/lozeczko-bukowe-wy...220990058.html

szukam innych niz klups i drewex, tak analizuje...

A i witam nowa mamusie ... własnie dojrzałam w tym gaszczu spamu

No i laseczki za kolejne tygodnie, mój maluszek tez bije brawo teraz brzuch az lata
Stary 2013-05-13, 11:59   #443
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
mozna jeszcze kupic takie specjalne lusterka, ktore montuje sie na tylnej szybie i pod lusterkiem z przodu
No a jak dziecko zacznie plakac itp to co wtedy zjezdzac za kazdym razem jak sie gdzies da na pobocze czy ci...eh

Zuza

Razem
Stary 2013-05-13, 11:59   #444
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
kobity ale spamujecie!!!!!!!
Jak ja mam do tej kuchni isc jak mnie zasypiecie?
Ale mnie natchnęłaś na frytki Zrobiłabym sobie nawet takie olejowe smażaki, ale nie mam ani oleju ani ziemniaków
Stary 2013-05-13, 12:00   #445
Neni1984
Zakorzenienie

Chyba jednak białe łóżeczko wezmę ... Meble w sypialni mam w kolorze dąb bejcowany na biało i b. ciężko będzie mi znaleźć taki sam kolor łóżeczka ...
A białe będzie git! Sypialnię mam urządzoną na biało z dodatkami fioletu i groszkowej zieleni.
Biały mam też przewijak, ochraniacz na łóżeczko i ściany w sypialni
Prześcieradełka kupiłam 2 groszkowe i 1 białe ()
Karuzelka jest zielona.
I w związku z tym chciałam kupić fioletową falbankę maskującą do łóżeczka, ale nie wiem jak jej szukać
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 12:00   #446
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też się pochwalę w końcu swoją studnióweczką

Niedawno wróciłam z glukozy, ależ się jej bałamW sumie źle nie było, glukoza sama w sobie ok, zabił mnie głód(jak za długo nie jem słabnę i wymiotuję), także po drugim wkłuciu, jak już zaczęłam odpływać położyłam się na kozetce i tak już do końca Ale grunt, że już PO, czekam tylko na wyniki - mam nadzieję, że będę mogła swobodnie wcinać cukier[COLOR="Silver"]

ja to jutro na glukozę się wybieram

Cytat:
DZIEWCZYNY, ZASTRZELE SIE CHYBA

Dostalam maila od goscia od wozka: Witam, piszę w sprawie wózka. Chciałem poinformować Panią, że przez wczorajszy wieczór były problemy z logowaniem na allegro o czym można przeczytać na cafe allegro. W związku z tym dostałem kilka telefonów od osob biorących udział w licytacji że nie mogą się zalogować i licytować... Uważam więc, że cena jest mocno zaniżona i nie sprzedam wózka w takiej cenie.Problem zgłosiłem do allegro i czekam na rozwiązanie tej sytuacji ... Pozdrawiam

oj to świnie, tak ciężarną stresować

zabrałam się za jajka na sałatkę oraz za zupę ogórkową, jeszcze chcę zrobić na drugie danie klopsiki-nigdy nie robiłam

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 12:01   #447
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
brawa za studnióweczkę!!!!!Teraz juz z górki

No i za pięknie przeżytą glukozę byłąs dzielna
No mam nadzieję, w końcu już mogę się turlać

powieje pewnością siebie, ale sama jestem z siebie dumna, że nie pawiowałam
Stary 2013-05-13, 12:02   #448
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
No a jak dziecko zacznie plakac itp to co wtedy zjezdzac za kazdym razem jak sie gdzies da na pobocze czy ci...eh
zawsze może jechać tyłem do kierunku jazdy na przednim siedzeniu przy wyłączonej poduszce.

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Ale mnie natchnęłaś na frytki Zrobiłabym sobie nawet takie olejowe smażaki, ale nie mam ani oleju ani ziemniaków
możesz mieć mały problem z frytkami
Stary 2013-05-13, 12:03   #449
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba jednak białe łóżeczko wezmę ... Meble w sypialni mam w kolorze dąb bejcowany na biało i b. ciężko będzie mi znaleźć taki sam kolor łóżeczka ...
A białe będzie git! Sypialnię mam urządzoną na biało z dodatkami fioletu i groszkowej zieleni.
Biały mam też przewijak, ochraniacz na łóżeczko i ściany w sypialni
Prześcieradełka kupiłam 2 groszkowe i 1 białe ()
Karuzelka jest zielona.
I w związku z tym chciałam kupić fioletową falbankę maskującą do łóżeczka, ale nie wiem jak jej szukać
białe będzie świetnie wyglądało, strasznie mi się takie podobaja
A co do falbanki, może przejrzyj inne przedmioty sprzedawców, którzy sprzedają całe komplety?
Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość

ja to jutro na glukozę się wybieram
Łooo, to trzymam kciuki
Stary 2013-05-13, 12:04   #450
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze może jechać tyłem do kierunku jazdy na przednim siedzeniu przy wyłączonej poduszce.

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

możesz mieć mały problem z frytkami
No takie rozwiazanie chyba bedzie dobre tylko musze poczytac jak wylaczyc airbag.

Zuza

Razem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości