W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz. 13! - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! 4 10,81%
Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 0 0%
Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 1 2,70%
Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 0 0%
Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 6 16,22%
Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 3 8,11%
Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 17 45,95%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-13, 10:53   #331
surka
Zakorzenienie

Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Załączam zdjęcia.
Jutro zaczynamy 30 t.c.
Ale Lachon z ciebie prawie brzucha nie masz, fajny ten bobik, od razu po fryzjerze się nie pokazałaś, ale teraz można podziwiać

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
mala super brzuszek

wiecie co ja uwielbiam oglądasz brzuchy ciążowe i zdjęcia usg
też tak macie??
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 10:53   #332
Margosia__
Zakorzenienie

Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Ja tylko chciałam napisać, że żyję i dojechałam spokojnie do Krk wczoraj )

Ale, że nie mam za dużo "wolnego" czasu to znikam )
Miłego dnia)

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 10:54   #333
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krysiaa2608 Pokaż wiadomość
masz już wybrany szpital?
Stary 2013-05-13, 10:55   #334
krysiaa2608
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
masz już wybrany szpital?
Klinika św. Rodziny

31.07.2013 Basia!

krysiaa2608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 10:55   #335
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
a ja zapomniałam się powitać w 31 tygodniu)
z tej okazji foto, jeszcze ciepłe!
wyżywam się artystycznie
ślicznie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Wróciłam z łowów biedronkowych i mam 2 przesliczne Majulkowe kocyki
a może jednak się przejdę i kupię kocyk, jak nie sama to w prezencie będzie dla jakiegoś noworodka

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
Witam się z Kubanem w 25 a wg lekarza w 26 tc

Miłego dnia ciężarówy

Cytat:
Załączam zdjęcia.
Jutro zaczynamy 30 t.c.
super ładnie i szczupło

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 10:55   #336
moonlightdancer
Rozeznanie

Witam się ja też chcę do biedronki !!! po pieluchy tetrowe
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40776230]Ja robię dużo rzeczy z ciecierzycy
Czasami blenduję i robię pastę, hummus, ale do tego warto mieć tahini.
[/QUOTE]
Dla mnie hummus jest zupełnie bez smaku. Na poczatku myślalam że moze wina restauracji, kucharki no ale już w tylu miejscach jadłam że z pewnością nie lubię.

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
A ja brnę przez łóżeczka teraz mi się zmieniła koncepcja i już nie wiem czy chcę z odsuwanym bokiem. Może teraz z płozami byłoby fajne Nosz czy baba w ciąży musi być taka niezdecydowana ?? Hmm ja się pytam
My właśnie kupiliśmy lóżeczko i miałam całe 5 min na zdecydowanie jakie chcę łóżeczko, jaki materac no i pościel, ochraniacz i baldachim to dla mojego Tż. O materacach pan rzucil tylko pytanie zwykły czy lateksowy i szybko odpowiedziałam że lateksowy i dopiero jak już mąż płacił miałam okazje je pomacać i ten lateksowy taki mięciutki jakiś jest tak powinno być?

Cytat:
ja nawet sobie myślę, że jak ktoś mi chce coś dać z łaską, a później pół roku wypominać, że mi śpiochy kupił, to aż mi się tego nie chce brać.
jakieś złe fluidy, chore intencje, takie coś nie dla mnie.
Moi rodzice mi nie pomagają wcale tylko mają pretensje że mysle o meżu i dziecku a nie o doktoracie bo przeciez mozna by się pochwalić czego to "oni" nie dokonali

A co do teściowych... moja jest zdziwiona tym że chcę wanienkę bo przecież wszyscy dziecko kąpia w umywalce no i kminili z mężem jak to ja mam zamiar dziecko w jego własnych sikach myć no jest to jakiś argument ale cho.lera ja za nic dziecka do umywalki nie wsadzę.
moonlightdancer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 10:56   #337
surka
Zakorzenienie

A teraz uciekam miełego dnia
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 10:57   #338
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Klinika św. Rodziny
dobry wybór
ja byłam nastawiona tylko na ten szpital, ale jednak wygrała lutycka.
Stary 2013-05-13, 10:59   #339
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
WOW, ale figura. Rewelacja.
Cytat:
mega laska z Ciebie!
Cytat:
jakie chuchro z ciebie

tzn bardzo zgrabnie wyglądasz
Cytat:
mala super brzuszek
Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Ale Lachon z ciebie prawie brzucha nie masz, fajny ten bobik, od razu po fryzjerze się nie pokazałaś, ale teraz można podziwiać
Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
super ładnie i szczupło
Dziękuję za komplementy. Można się dzięki wam dowartościować
A fryzura to wczoraj była pełna prowizorka na szybko prostownicą.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 11:00   #340
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez moonlightdancer Pokaż wiadomość
A co do teściowych... moja jest zdziwiona tym że chcę wanienkę bo przecież wszyscy dziecko kąpia w umywalce no i kminili z mężem jak to ja mam zamiar dziecko w jego własnych sikach myć no jest to jakiś argument ale cho.lera ja za nic dziecka do umywalki nie wsadzę.
ah u mnie tez temat wanienki był, po co wanienka,
ona w zlewie myła i każde dziecko i wnuczka ma zdjęcie w zwlewie
więc jej powiedziałam, że możemy umyć Sarę w zlewie , zrobić jej zdjęcie do kompletu rodzinnego.

a później z tż i tak kupilismy flexibath

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 11:00   #341
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się ja też chcę do biedronki !!! po pieluchy tetrowe

Dla mnie hummus jest zupełnie bez smaku. Na poczatku myślalam że moze wina restauracji, kucharki no ale już w tylu miejscach jadłam że z pewnością nie lubię.

My właśnie kupiliśmy lóżeczko i miałam całe 5 min na zdecydowanie jakie chcę łóżeczko, jaki materac no i pościel, ochraniacz i baldachim to dla mojego Tż. O materacach pan rzucil tylko pytanie zwykły czy lateksowy i szybko odpowiedziałam że lateksowy i dopiero jak już mąż płacił miałam okazje je pomacać i ten lateksowy taki mięciutki jakiś jest tak powinno być?

Moi rodzice mi nie pomagają wcale tylko mają pretensje że mysle o meżu i dziecku a nie o doktoracie bo przeciez mozna by się pochwalić czego to "oni" nie dokonali

w umywalce?? masakra jakaś, bałabym sie ze mi sie wyślizgnie i uderzy
co innego wstawic tyłek kilkumiesieczniaka pod kran a co innego noworodek,
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 11:01   #342
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Dzień dobry
I ja witam w nowej części wątku

Wybieram się na polowanko do Biedry

Ależ mi niedobrze.. na Komunii się nie przejadałam, ale głupia przed snem wpakowałam w siebie 3 różne sałatki i tak mi ciężko na żołądku teraz, że mam stracha przed haftem w miejscu publicznym Na śniadanko wcisnęłam w siebie tylko mleko z płatkami. Mały mi fika i pogarsza mój stan, jak może tak matkę nękać!

Myślę sobie jak ja wszystkie zakupy przytaszczę..chyba jednak trochę tego będzie..

Dzisiaj kończymy 29. i zaczynamy 30. tc! [COLOR=Silver]
Gratulacje za 3 z przodu !

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
zaczynamy 32 tydzień znaczy się 8 miesiąc, no i na początek wiadomości parafialne:
spać nie mogłam, wczoraj się męczyłam, bo ani siedzieć ani leżeć, jelita domagają się wolności, watroba domaga się wolności, biodra błagają o pomoc, kręgosłup chce leżenia na wznak ... a ja żadnej prośby spełnić nie mogę

wyprawka zamówiona, zapłacona, brak łóżeczka, materacyka, kocyka ciepłego, flanelek, karuzeli, ochraniacza, niani, termometru, części kosmetyków (idę ku naturze i minimalizmowi), jeszcze 2 koszul dla mnie, jakiś pierdółek, i chyba wszystko... nie piszę o przeciągającym się remoncie

Ile ja mam dziś pracy
No i może skoczę do biedry z rana, po baleriny, kocyk i może zobacze jak na żywo wyglądają też te flanelki (bo ja wybredna jestem pod względem wzoru), koszule są od 20. 05.
I więcej nie podejmuję z Wami tematu zgagi, zaparć, bo jak u mnie nic się nie działo i zaczęłam o tym pisać to... od paru dni mam zgagę a od wczoraj problem z kibelkiem... dziękuję za uwagę
Współczuję dolegliwości.. wielkie brawa za wyprawkę.
Mnie na szczęście problemy z kibelkiem omijają, zgagę miałam pare razy, ale w takim razie nie czytam, żeby się nie naczytać

Cytat:
Napisane przez kayka11 Pokaż wiadomość
Witam się z rana.Dzis zaczynamy 27tydzień i w weekend stukneła nam 100-dnióweczka!.Pogoda okropna była cały weekend,śmiałam się z mojego TŻ bo w sobote choć lało jak z cebra poszedł kosic trawnik!On cały tydzień w trasie i tylko weekendy może sie wyżyć na ogrodzie a tu już 3 weekend paskudny.Więc uparł sie i tyle! Właśnie sie zastanawiam czy nie wybyrać sie do biedroneczki,ale takiego jakiegoś mam lenia!Zobacze!Miłego dnia,skończonych tygodni i kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
za tydzien a dla Tżta za trawnik. Chociaż wie, jakie ma obowiązki w domu i się od nich nie wykręca

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Witam się w 34 tygodniu!!!
Wooooow, ale to juz prawie juz

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Tylko proszę nie zrzucaj mnie

Cytat:
wyżywam się artystycznie
Super

Cytat:
Witam się z Kubanem w 25 a wg lekarza w 26 tc

Miłego dnia ciężarówy
za tydzien !

Cytat:
Załączam zdjęcia.
Jutro zaczynamy 30 t.c.
Ale super wyglądasz
Zamień się na moje ciało w tym momencie

Witamy się z Bezikiem z brzydkiego i deszczowego Krakowa
Taka typowo polska pogoda.. albo upał, że się żyć nie da, albo zimno i leje tak, że się nie da z domu wyjść.. masakra po prostu

Odnośnie pomocy rodziny ja nie mogę narzekać bo w tym momencie jak mamy problemy finansowe to z obu stron jest bardzo duża pomoc i nikt nam niczego nie wypomina i wiem, że wypominać nie będą. Nie prosimy o te pieniądze czy cokolwiek innego, tylko oni sami wręcz nam wpychają w ręce. Bez nich byśmy sobie aktualnie nie poradzili i to nie jest tajemnica bo koszty życia mamy większe niż aktualne przychody. Rodzice mnie wzruszyli jak powiedzieli "Komu mamy pomóc jak nie Tobie, skoro jesteś naszą jedyną córeczką i zależy nam na tym żeby żyło Ci się jak najlepiej"
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 11:01   #343
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
dla noworodka powinien być twardszy materac, nie taki "zapadający się" całkowicie. nie wiem jaki masz, ale lateksowe to dobre materace,więc powinno być w porządku.
Stary 2013-05-13, 11:02   #344
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Dziękuję za komplementy. Można się dzięki wam dowartościować
A fryzura to wczoraj była pełna prowizorka na szybko prostownicą.
przestan juz siebie ktytykowac!
bo juz sluchac nie moge )))
ze to masz brzydka mine, ze brzydkie wlosy itp!

no daj spokoj
JESTES PIEKNA W SWOJEJ ORYGINALNOSCI I NIEPOWTARZALNOSCI!
nikt Ci tego nie powtarza??

wiec sama sobie powtarzaj i uwierz
bo my widziemy piękna kobietę, mamę z marzeniami i człowieka o dobrym ogromnym sercu)

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 11:02   #345
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
to tym bardziej jestes wielka.

Moje dziecko wlasnie mnie objechalo, podnioslam jej troszke zaluzje w pokoju, musialam zaslonic. Oczko zaropiale i kaszle okrutnie. Zawsze ja inhalowalam przez sen - teraz nie ma mowy, bo sie budzi od razu i krzyczy. jestem juz bezradna doslownie ryczec mi sie chce i tyle, wiec spadam
sił eveewe!!!! dasz radę! zdrówka dla Mery!

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Któraś kupiła kocyk?
Bo ja jestem zła, czekałam grzecznie o 7 pod Biedronką, wchodzę a tam nie ma kocyków, nie dostali mówię zaryzykuję i podejdę do innej biedry ( ok 15 min drogi szybszym tempem). Wchodzę patrzę są, uradowana wszystkie wzory dostępne, więc wybrałam sobie zielony i niebieski na co podchodzi do mnie Pani i mówi, ze na razie ich nie mogą sprzedać bo wbijają się im złe ceny. Kazała nie czekać tylko przyjść później bo nie wiadomo ile to potrwa. I tym sposobem jestem zła, zmęczona i późnej muszę iść jeszcze raz po te kocyki, Pani mi na szczęście odłożyła
ale kicha....:/ oby Ci nie wykupili...

Cytat:
Napisane przez kayka11 Pokaż wiadomość
Witam się z rana.Dzis zaczynamy "]27[/COLOR]tydzień i w weekend stukneła nam "]100-dnióweczka!!
brawo!!!

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość

Dzisiaj kończymy 29. i zaczynamy 30. tc!
Gratuleńki za piękny tydzień Gonię Cię

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
zaczynamy 32 tydzień znaczy się 8 miesiąc, no i na początek wiadomości parafialne:
spać nie mogłam, wczoraj się męczyłam, bo ani siedzieć ani leżeć, jelita domagają się wolności, watroba domaga się wolności, biodra błagają o pomoc, kręgosłup chce leżenia na wznak ... a ja żadnej prośby spełnić nie mogę

wyprawka zamówiona, zapłacona, brak łóżeczka, materacyka, kocyka ciepłego, flanelek, karuzeli, ochraniacza, niani, termometru, części kosmetyków (idę ku naturze i minimalizmowi), jeszcze 2 koszul dla mnie, jakiś pierdółek, i chyba wszystko... nie piszę o przeciągającym się remoncie

I więcej nie podejmuję z Wami tematu zgagi, zaparć, bo jak u mnie nic się nie działo i zaczęłam o tym pisać to... od paru dni mam zgagę a od wczoraj problem z kibelkiem... dziękuję za uwagę
Czarusia...gratulacje za tydzień, skompletowaną wyprawkę...
Biedna Ty jesteś z tymi bólami.... jeszcze troszkę, momencik i będzie bosko

[QUOTE=Marionette18;407794 29]
Cytat:
O widzisz fajne to łóżeczko. A też kółeczkami kupowaliście i szufladą i materacem?? Ciekawe jak te płozy dokupowane osobno czy też da się doczepić ??

My kupilismy tylko z szuflada. Z tego co pamietam z rozmowy z babka w sklepie to plozy mozna doczepic, ale chyba nie do kazdego modelu.

Witam nowe MAmcię i resztę Wizazowych brzuchatków

PS. MArionette też mi sie łóżeczka podobają te co dałaś namiar...Złożyliscie je...jest w marę solidne...i ile kosztowało takie z szufladą bo nie widzę tam cen....

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 11:04   #346
krysiaa2608
Raczkowanie

Cytat:
dobry wybór
ja byłam nastawiona tylko na ten szpital, ale jednak wygrała lutycka.
wiesz co - raz, że w Klinice dużo koleżanek rodziło i chwali, a dwa, że TŻ tam często pracuje, zna to miejsce bardzo dobrze o zna też praktycznie wszystkich którzy tam pracują - jakoś czuje się dzięki temu spokojniejsza
co do lutyckiej - moja mama tam rodziła 3 razy, zresztą słyszę, że ogólnie opinie są ok. Jednak mimo tego, że mieszkam 10 minut drogi od lutyckiej to nie chcę tam rodzić, leżałam tam w 12/13 tc i podziękuję - ale ja też akurat na kiepską "zmianę" trafiłam

31.07.2013 Basia!

Edytowane przez krysiaa2608
Czas edycji: 2013-05-13 o 11:06
Stary 2013-05-13, 11:06   #347
enlevee
Zakorzenienie

a no i chciałam oficjalnie pochwalić Tżta, bo po wczorajszym olewactwie na przebudzenie pogłaskał mnie po policzku i przyniósł pączka na śniadanie, ależ on romantyczny

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-13, 11:07   #348
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co - raz, że w Klinice dużo koleżanek rodziło i chwali, a dwa, że TŻ tam często pracuje, zna to miejsce bardzo dobrze o zna też praktycznie wszystkich którzy tam pracują - jakoś czuje się dzięki temu spokojniejsza
co do lutyckiej - moja mama tam rodziła 3 razy, zresztą słyszę, że ogólnie opinie są ok. Jednak mimo tego, że mieszkam 10 minut drogi od lutyckiej to nie chcę tam rodzić, leżałam tam w 12/13 tc i podziękuję - ale ja też akurat na kiepską "zmianę" trafiam
u mnie lutycka wygrała tylko dlatego, że moja kuzynka jest tam położną i wiem, że będę miała dobrą opiekę. gdyby nie to, na bank byłaby św. rodzina.
Stary 2013-05-13, 11:09   #349
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
a no i chciałam oficjalnie pochwalić Tżta, bo po wczorajszym olewactwie na przebudzenie pogłaskał mnie po policzku i przyniósł pączka na śniadanie, ależ on romantyczny
pączek
ja znowu mam smaki
Stary 2013-05-13, 11:10   #350
Charlize89
Rozeznanie

Cytat:
Załączam zdjęcia.
Jutro zaczynamy 30 t.c.
Aleś ty szczuplutka. Już raczej nie wstawię żadnego zdjęcia, bo ja to pulchna się zrobiłam i wstyd mi.
15.06.2012 Straciliśmy Naszego Aniołka (14tc)
30.07.2013 Narodziny Anulki
Charlize89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 11:10   #351
fiazo
Zakorzenienie

zważyłam się dziś - 72kg, od początku +8kg

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 11:11   #352
moonlightdancer
Rozeznanie

Cytat:
dla noworodka powinien być twardszy materac, nie taki "zapadający się" całkowicie. nie wiem jaki masz, ale lateksowe to dobre materace,więc powinno być w porządku.
Mieli zwykłe i lateksowe. Nie mam pojęcia z czego były te pierwsze. Gdzieś podczytałam że lateksowe są dobre więc szybko taki wybrałam (latex medical). Tylko później sprawdziłam że w porównaniu do tego zwykłego jest on mięciutki i dużo przyjemniejszy no i jak to baba w ciąży teraz się zastanawiam czy nie za miękki
moonlightdancer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 11:11   #353
krysiaa2608
Raczkowanie

Cytat:
u mnie lutycka wygrała tylko dlatego, że moja kuzynka jest tam położną i wiem, że będę miała dobrą opiekę. gdyby nie to, na bank byłaby św. rodzina.
No to w takim wypadku też bym się zdecydowała na lutycką Św. Rodzina ma tylko taki minus, że są tylko 3 sale rodzinne i loteria czy Ci się uda trafić na wolną czy nie... Obym trafiła!

31.07.2013 Basia!

Stary 2013-05-13, 11:11   #354
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
Już raczej nie wstawię żadnego zdjęcia, bo ja to pulchna się zrobiłam i wstyd mi.
ja to samo, mam wrażenie, że mam ramiona i bary jak kulturysta
Stary 2013-05-13, 11:12   #355
Neni1984
Zakorzenienie

Heeej
Witam się w 31 tygodniu
Cytat:
Moja bezwstydna suczka całą noc pakowała się koledze do łóżka i go namiętnie lizała bo twarzy nosz normalnie się zakochała sierść Teraz jak pojechał to leży i wpatruje się bez ruchu w jeden punkt

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Perse... a to porąbana jestem - przełożyłam lab na środę... dla kocyków

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Laski... kupilam go za jedyne 304 pln, odbierzemy osobiscie, bo to pod Wrockiem Jesuuuuuuuuuuuuuu, nie wierze, strzelalam duzo wyzej OMG jaka jestem hepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i

Cytat:
Napisane przez Marionette18 Pokaż wiadomość
Jesli chodzi o lozeczka polecam bajanex. Obejrzelismy wiele lozeczek tej firmy i wydaja sie byc solidne. Sami kupilismy model lidka. Mozna samemu dobrac kolor i opcje szuflady lub jej braku. Tak przynajmniej bylo jak my zamawialismy.
O! Dzięki za info, bo właśnie szukam łóżeczka
Cytat:
Napisane przez EVAgwiazdka Pokaż wiadomość
pochwale sie ze kupiłam ostanio taki hamaczek
Ciekawy
Cytat:
Mam nadzieję, że nie. Tak nazywano w okresie szkolnym i nawet później mojego męża, bo zawsze miał rogala na drugie śniadanie w szkole. Z tego co pamiętam mąż był w nocy przy mnie.

Pocieszę Cię, że spałam z Jaśkiem, a Rogal na podłodze
Dla mnie rogal jest za gruby

Barbara przykro mi z powodu kolegi
Jeśli nie czujesz się na siłach to nie idź.

Gratuluję wszystkim rozpoczętych tygodni i trzymam kciuki za wizyty

Domi
fajne fotki
Surka super piesio
Sarna witamy w klubie Śliczny brzuś, a Ty taaka chudziutka

U mnie dziś piękna pogoda zatem poprałam wstępnie ciuszki dla Małego, które kupiłam na allegro. W tym tygodniu TŻ odmaluje pokój Małego i złoży mi pozostałe meble i będę mogła poprać już wszystko w proszku dzidziusiowym i układać
Taki jest plan, a jak wyjdzie to się okaże, bo TŻ chory i pół nocy się dziś smarkał
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 11:12   #356
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
zważyłam się dziś - 72kg, od początku +8kg
mam taka sama wage, tylko u mnie jest +9 kg
Stary 2013-05-13, 11:12   #357
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
ja to samo, mam wrażenie, że mam ramiona i bary jak kulturysta
spoko laski, to się jeszcze da ukryć.. ale trzech podbródków to już raczej nie zasłonisz.. musiałabym chodzić z torbą na twarzy

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-13, 11:14   #358
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
wyżywam się artystycznie
Śliczne zdjecie, śliczna Domi i śliczny brzus!!!
Cytat:

Ostatnio podczas niedzielnej mszy przypomniało mi się o ćwiczeniach i poćwiczyłam w trakcie kazania.
Kwiczę!!!!!!
Cytat:
Załączam zdjęcia.
Jutro zaczynamy 30 t.c.
Laaaaaska! rewelacja. Pieknie wygladasz.

Nosz kurcze, ja przy Was jakos tak kuleczkowato sie prezentuję
Bo jestem nizutka chyba
Moze jutro trzasne fote, akumu;latory sie wlasnie laduja

Eeeej, zrobilam ogromny milowy krok w kierunku spakowania torby....

... wypralam sobie torbe
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 11:15   #359
enlevee
Zakorzenienie

Neni, a Ty dzisiaj zaczynasz 31 tydzien, to ja mam pamiętać bo Ty zapominasz czy jak?

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-13, 11:16   #360
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
No to w takim wypadku też bym się zdecydowała na lutycką Św. Rodzina ma tylko taki minus, że są tylko 3 sale rodzinne i loteria czy Ci się uda trafić na wolną czy nie... Obym trafiła!
w św. rodzinie podoba mi się możliwość opłacenia sobie pokoju 1-osobowego (jeśli będzie wolny), specjalne sale do porodów rodzinnych, możliwość legalnego wynajęcia prywatnej położnej no i jest możliwość zzo.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości